Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Stopka - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Stopka

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Stopka < <


   Absolutně nedoporučuji! Vyhněte se obloukem je to naprosto zbytečné ztrácet zde čas
Pan Pánek je teplý,,gay “
Ten druhý instruktor který je tam krátce je naprosto úžasný ale bohužel přístup
Zruší několikrát po sobě jízdu po sms 5-10min před jízdou
Běžte jinam!
vloženo: 29. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Důrazně doporučuji vyhnout se téhle autoškole. Je to ztráta času. Lektor vás nic nenaučí, celou dobu vám říká jak dobře řídíte a pak se u zkoušky divíte že vás vyhodí a zjistíte že nemáte základní návyky.
vloženo: 14. října 2019
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouhodobě žiji v Německu, kde jsem si chtěl udělat taky řidičák, ale když jsem se dozvěděl cenu, která je v přepočtu skoro 70.000,- Kč za skupinu B, tak jsem si to hned rozmyslel.
Autoškola Stopka mně vždy vyšla vstříc co se týče plánování jízd a to i o víkendech. Ještě jednou děkuji.

vloženo: 29. dubna 2019
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nedoporučuju, velmi špatná autoškola, nejvíc mi vadil přístup p. Pánka, přišlo mi, že mu jde jen o peníze a že je pro něho jenom dobře, když nedáme zkoušku napoprvé!
vloženo: 28. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U této autoškoly jsem si udělal kondiční jízdu (v Brně), abych se po letech znovu rozjezdil a dostal odvahu a zpětnou vazbu.

Domluva na termínu byla jednoduchá, už přímo v autě jsem pak instruktorovi vyložil své potřeby a ten mne nechal řídit nejprve za Brno a pak zpátky do města a na ty trasy, které jsem si potřeboval najet. Po cestě mne předem upozorňoval na jejich záludnosti, odpovídal na mé dotazy, radil s pruhy a řazením, výjimečně i přišlápl nějaký pedál, když mne něco překvapilo. Celou cestu mne pozoroval a mluvil i působil klidně, na konci mi pak shrnul, jak na tom jsem a v čem a jak bych se měl dál zlepšovat.

Celkový můj dojem byl dobrý a na kondiční jízdy mohu tuto autoškolu doporučit.
vloženo: 16. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu STOP můžu jen doporučit! Vše mě bylo vysvětleno, s ničím jsem neměla žádný problém,
p.Pánek velice ochotný a trpělivý.Opravdu můžu jen doporučit :)
vloženo: 3. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen doporučit! Klidný a profesionální přístup k žákům. Jsem naprosto spokojená! :)
vloženo: 21. května 2015
vložil: Lulu, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den,muzu jen doporucit. Obdivuju klid a pohodu pri vycviku, dala jsem zkousku napoprve a to jen diky supr pristupu. Diky moc. Jitka
vloženo: 4. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu bez dlouhého rozmýšlení doporučit. Pan Pánek je trpělivý lektor, jehož přístup k žákovi musím pochválit. Vše dobře vysvětlí a u jízd zachovává klidnou hlavu, i když se zrovna žákovi nedaří.

Během jízd jsem se podíval jak za Brno do klidnějších částí, tak i do centra, takže jsem neměl nouzi o různé zážitky za volantem (tramvaje či rychlejší jízda po dálnici).

Závěrečnou zkoušku jsem splnil napoprvé bez sebemenších potíží, a to nás komisař nechal projet Brnem skrz naskrz, takže žádný problém s jízdami nebyl.
vloženo: 19. února 2013
vložil: Michal Kobelka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu nedoporučuji, krácení jízd je na denním pořádku. Jízdy jsou již plánované o čtvrt hodiny kratší a pak se ještě často o další čtvrt hodiny přijde. Stejně tak teorie, normálně o čtvrt hodiny, ale stane se i půl hodina. Když se ozvete "proberem to příště, to nebudem teď řešit" a mlží se. Po 9. jízdě přecházím do jiné autoškoly, ještě jsem se nekoukla z Řečkovic, Králova Pole a Medlánek. Centrum naprosto vynechané, to nemusím dělat autoškolu v Brně. Na stránkách uvedeno, že výuka začíná zpravidla v 16 hodin, ne - naše v 17:15, prý se to změnilo už před dlouhou dobu, ale ani na upozornění informace nebyla změněna. Teď chci vrátit peníze za zbytek výcviku, abych mohla přejít. Jsem holka mladá a hloupá a nechala jsem si vrátit 731 Kč za zbývajících 5 jízd (které jsou ceněné po 500 Kč). Možná si řeknete, že jsem opravdu *sprosté slovo* a jakože já to vím, ale než jsem si to uvědomila, bylo pozdě. Teď to budu řešit dále. Majitel mi nevrátil poplatek za zkoušku 400 Kč (při tom u nich neskládám, když přecházím), 12% provize slevovému portálu - co já mám platit provize? To ať si on platí ze svých peněz. A dále strhl za jednu jízdu 500 Kč, což ani nevychází (14x500=7000 Kč a já platila 6590 Kč, což mimochodem bral jako 6399 Kč - já si nebyla jista částkou než jsem došla domů). Teorii do toho ani nijak nepočítal a do převáděcího listu k jiné autoškole mi napsal i to, co jsem neabsolvovala (zkrátka si počty hodin navymýšlel). Naštěstí to neplatí bez podpisu zákonného zástupce a proto to budu dále řešit. Nicméně to sem nepíšu, abych demonstrovala svoji hloupost, ale to jak se může pan majitel vychytrale chovat, aby vytěžil peníze. Ačkoli je to jinak příjemný pán, výuka by byla jakžtakž kvalitní, kdyby ovšem byla i v zákonem stanovené kvantitě.
vloženo: 19. července 2012
vložil: Sandra Bergerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu jednoznacne nedoporucuji!!! Uroven vyuky nic moc, delka jizd neodpovidala, moc Brno neprojedete, samostatne budete jezdit poprve u zkousky...
vloženo: 4. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji vyhnout se této autoškole velkým obloukem!!! Jezdit se zde rozhodně nenaučíte, vzledem k tomu, že autoškola nabírá lidi nad kapacitu, takže jízda probíhá jednou za 3 týdny a instruktor na dvouhodinovku, která má trvat 1,5 hodiny, nemá čas... Takže buď budete čekat půl hodiny před autoškolou, nebo se skončí podstatně dřív (platíte v půlce kurzu, do půlky kurzu se ještě nejezdí tak málo, ale jakmile zaplatíte, podstatně se zkrátí délka jízdy na cca 45minut)...během té krátké doby budete v první půlce jezdit jedno kolečko, v druhé druhé kolečko v nejbližším okolí autoškoly... a pak má ještě tu drzost vzít si nějaké peníze za opravnou zkoušku....Jediné pozitivum autoškoly je, že nabrali nového instruktora, který má snahu vás něco naučit.Na druhou stranu,až půjdete jinam,budete mile překvapeni,jak může výuka probíhat v pohodě a kolik se toho za jednu jízdu naučíte (samozřejmě řádně 1,5hodiny) :-)Ale nekvalitní výcvik ve Stopce jsou naprosto vyhozené peníze!!!
vloženo: 5. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi mile překvapena ,Autoškola Stopka /pán Pánek/ je sice náročný na znalosti a výuku ale současně má lidský přístup k žákům.Výuka je na úrovni/teorie i praxe/.Individuální přístup dokázal,že i trémisté zvládnou úskalí teorie i praxe provozu v Brně.I cena kursu je vstřícná.Přeji této autoškole ještě hodně úspěchů Velimská Kuřim
vloženo: 10. března 2011
vložil: Velimská Dagmar, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   moc spokojený, akorát zázemí - učebna horší, ale za prostory pan pánek nemůže . dokoupil
vloženo: 18. ledna 2011
vložil: vít dokoupil, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   hledal jsem autoškolu blízko svého bydliště s přijatelnou cenou. našel jsem. pan instruktor byl skvělej, připravil nás perfektně. zkoušky jsem v této autoškole udělal na poprvé. doporučuju.
vloženo: 24. ledna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Stopka osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Stopka < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Stopka - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje