Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola SUNNY - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly SUNNY

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola SUNNY < <


    S autoškolou Sunny jsem byla velmi spokojená. Teoretické hodiny byly normální a za mě důležité a aji rychlé. Je zde pěkný přístup a pokaď někdo něco nechápe, tak mu je hned vše vysvětleno. Na jízdy jsem měla pana učitele Paletu a byla jsem velice spokojená. Byl hodný, jízdy byly zábavné, každá jízda mi něco dala a ponaučila. Přístup byl velmi příjemný, pan Paleta mi předal vše co je potřeba a díky němu jsem autoškolu úspěšně dokončila. Tuto autoškolu moc doporučuju&#128522; Pokud se rozhodnete jít do této autoškoly doporučuju pana Paletu

Jaroslava Zavadilová &#128513;
vloženo: 14. února 2024
vložil: Jaroslava,


   Sunny mi doporučili přátelé a musím říct, že jsem ve výběru rozhodně neprohloupil. Teorie je podle mě všude velmi podobná, což o to, zato jízdy s p. Čermákovou mě opravdu posunuly.

Díky její pečlivosti a hlavně upřímnosti, kterou, ač je mnohdy drsná, považuji za stěžejní bod ve výuce (nejen) řízení - člověk si totiž nesmí myslet, že je mistrem světa už na začátku procesu - jsem se do hodin vždycky těšil a na konci přesně věděl, co je potřeba zlepšit.

Za pár dní si jdu na úřad pro řidičák, tak vřelé díky za to! :)

Filip Kobělka
vloženo: 23. ledna 2024
vložil: Filip Kobělka,


   S autoškolou Sunny jsem byla velmi spokojená. Teoretické hodiny byly zábavné a utekly ani jsem nemrkla. Je zde dobrý přístup a pokaď někdo něco nechápe, tak mu je hned vše vysvětleno od pana Slívy. Na jízdy jsem měla pana učitele Paletu a byla jsem neskutečně spokojená. Byl na mne hodný, díky němu ze mě stres z ježdění spadl a jízda autem mě začala velmi bavit. Vždycky měl pan Paleta dobrou náladu a vždycky jsme se i zasmáli. Přístup byl velmi příjemný, pan Paleta mi předal vše co je potřeba a díky němu jsem autoškolu úspěšně dokončila.
Tuto autoškolu vřele doporučuju.
Sabina Sikorová
vloženo: 6. června 2023
vložil: Sabina , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená, teoretické hodiny byly zábavné a pan Slíva se pokoušel vždy každou hodinu něčím obměnit. Měl vždy dobrou náladu a cítili jste se tam v pohodě. Po absolvování teorie mi byl přidělen pan Paleta a byla jsem s ním naprosto spokojená. Je klidný, všechno vám vysvětlí, naučí a ukáže. Při jízdách jsme se dost nasmáli a na každou jízdu jsem se těšila. Před touto autoškolou jsem chodila ještě do jedné nejmenované, ale tam jsem vůbec nebyla spokojená. Proto jsem ráda, že mi kamarádka doporučila tuhle a byla jsem s ní 100% spokojená. Zkoušky jsem úspěšně složila a doporučuji tuto autoškolu každému, kdo chce začít jezdit. Perfektně vás připraví
vloženo: 5. ledna 2023
vložil: Markéta Šimáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou SUNNY jsem byla opravdu velmi spokojená. Komunikace i celkový přístup byl skvělý od začátku až do konce. Všem, kteří se pravě rozhodují a nevědí kam jít, bych tuto autoškolu vřele doporučila.
vloženo: 14. dubna 2022
vložil: Kristýna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojena. Komunikace probíhala na jedničku i v době online kurzů kvůli COVIDU. Teorie není díky panu Slívovi vůbec nudná a vlastně se pak o to více těšíte do auta.
Velmi oceňuji osobní přístup a pohodové, vstřícné jednání.
Pan Gažda je výborným, trpělivým učitelem. Jízdy s ním jsou klidné a příjemné. Naučíte se méně zmatkovat a více dýchat:-)

Moc vám všem děkuji. :-) Beáta
vloženo: 30. srpna 2021
vložil: Beáta , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola SUNNY je úžasná díky svým zábavným a naplňujícím programem v podání zábavného a sympatického pana Slívy. Jejich služby jsou výjimečné a nenahraditelné. Před autoškolu SUNNY jsem docházela do autoškoly ve Studénce, kde neposkytovali takové služby jaké by jste očekávali za zaplacenou sumu. A díky úžasnému panu Gaždovi, ( který má nervy ze zlata a klidnou povahu) jsem úspěšně složila zkoušky. Takže jestli vybíráte autoškolu tak 100% autoškolu SUNNY.
vloženo: 9. června 2021
vložil: Michaela Pečinková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola SUNNY je úžasná díky svým službám a přístupu k žákům. Ještě před autoškolu SUNNY jsem docházela do autoškoly ve Studénce, kde jsem byla znepokojená službami, s přístupem k žákům a výukovými teoriemi. Ale díky přechodu do autoškoly SUNNY jsem úspěšně složila zkoušky s pohodu a zaručenou zábavou&. Výukové teorie s panem Slívou byly poučné a zábavné ( díky tomu lépe zapamatovatelné) a jízdy s panem Gaždou skvělé (díky jeho nervům ze zlata a ledového klidu) a celkově příjemný a profesionální přístup obou dvou těchto učitelů. Takže 100% doporučuji všem.
vloženo: 9. června 2021
vložil: Michaela Pečinková, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou SUNNY osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola SUNNY < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola SUNNY - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje