Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Švejcar - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Švejcar

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Švejcar < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola se skvělým a poctivým přístupem. Ať už se jednalo o jízdy nebo zkoušky a průpravu, teorii nebo vysvětlení technik a pojmů, vždy se mi dostalo pomoci a řádné praxe. I cenově nejvýhodnější z celého okolí. Každá jízda trvala tak dlouho, jak bylo řečeno. Pokud jsem se z nějakého důvodu nemohl dostavit na jízdu, nebyl to problém, stačilo napsat den předem.
Z celého výcviku mám dobrý pocit a hlavně jsem neobyčejně spokojen s lidským jednáním bez přetvářky. Mohu s lehkým srdcem doporučit těm, kteří skutečně chtějí získat řidičské oprávnění a jsou připraveni se opravdu naučit co je třeba.
vloženo: 13. září 2018
vložil: Michael , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem autoškolu u pana Švejcara a byla jsem nadmíru spokojená.Pan Švejcar je velice milý člověk s lidským přístupem,hlavně bych chtěla poděkovat za to že měl se mnou velkou trpělivost.Vždy a bez problémů jsme se domluvili na jízdách.Rozhodně tuto autoškolu každému doporučuji,nemám co vytknout a pokud nějaké ty chybičky byli tak rozhodně moje.Tet bych se nebála jít do toho znovu,a pokud bych si měla vybrat tak určitě k panu Švejcarovi.Velké DÍK s pozdravem Helča
vloženo: 25. listopadu 2017
vložil: Helča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Švejcar je velice slušný, ochotný člověk a hlavně dobrý učitel. Dělal jsem u něj papíry na motorku a krom individuální přístupu, za který jsem byl velmi vděčný jsem ocenil i moderní vozový park, neboť s novou motorkou se jezdí daleko lépe než s vyrachtanýma kostitřasama jak to tak někde bývá. Za život už jsem zažil několik instruktorů v AŠ, ale stylem výuky, přístupem i celkovou výukou pan Švejcar hravě předčí všechny, se kterýma jsem měl tu čest. Jako největší plus vidím, že opravdu dodržuje předepsané výukové hodiny - takže 2x45 min se opravdu jede, někdy i o chvilku déle. A nejen, že připraví na závěrečnou zkoušku, ale rozhodně připraví i na jízdu po zkouškách, kde už je každý sám za sebe, a za to děkuji! A když se teď někdo zmíní, že by si chtěl udělat nějaký ten řidičák, ihned posílám k panu Švejcarovi! Doporučuji všem!
vloženo: 22. května 2017
vložil: Marcel Navrátil,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na tuto autoškolu jsem dostala doporučení od kamarádů. A udělala jsem dobře! Nemám co vytknout. Přístup a časová domluva skvělá. Neprobíhalo žádné krácení hodin, vše bylo, tak jak má. Když bych si autoškolu měla vybrat znovu, šla bych rozhodne k panu Švejcarovi :)
vloženo: 5. ledna 2017
vložil: Helena Sršňová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral na doporučení úspěšných absolventů. Nejsem vyloženě technický typ, takže ne vždy jsem při jízdách podával dobrý výkon, pan Švejcar se však snažil tyto chyby vychytat a napravit, za což mu moc děkuji. Z počátku jsem z jízd byl občas docela rozpačitý, ale během lekcí jsem pochopil, že se mě pan Švejcar snaží připravit na závěrečné zkoušky + naučit něco i do běžného života (což si myslím, že není u ostatních autoškol úplnou samozřejmostí). Zkoušky jsem dnes úspěšně splnil. Byl mi velkou podporou a hodně mě uklidnil. Zároveň oceňuji nekrácení hodin a bezproblémovou domluvu na naložení a vyložení během vyučovacích hodin - vše je na individuální domluvě. Proto, pokud uvažujete nad touto autoškolou, nebojte se toho a přihlašte se, nebudete litovat! :)
vloženo: 16. prosince 2016
vložil: Jirka K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych moc poděkovat mému instruktorovi autoškoly. Je milý, vtipný a klidný. Naučil mě soustředěnosti a trpělivosti. Patří mu velké díky a můžu jen doporučit!
vloženo: 6. prosince 2016
vložil: Kateřina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Švejcar, rozhodně doporucuji.! byl sem maximálně spokojenej.Pro žáky dělá maximum..
vloženo: 21. září 2016
vložil: Dvořák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola pana Švejcara byla nejlepší volba! Patří mu obrovské DÍKY za celý výcvik. Pan Švejcar vždy vše perfektně vysvětlil a ukázal. Maximální příprava na zkoušky, cenné rady, úžasné doplňující materiály včetně knihy a CD. Velmi profesionální, ale vždy přátelský přístup. Všem doporučuji.
vloženo: 18. března 2016
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Švejcar mě doprovazela už od A1 a teď i k absolvování, opět uspešného B. Autoškola mě ohromila svoji ochotností, snaživosti a hlavně pohodou, která je velice důležitá při jizdě. Jakákoliv nejasnost byla ihned vysvětlena i názorně ukázaná. Jsem velice spokojen a můj plán na A2 a A je jasný. Děkuji a vřele doporučuji ostatním, kteří tápou po výběru autoškoly. Skvělý přístup za super cenu;)
vloženo: 12. ledna 2016
vložil: Jaroslav, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Švejcar bych určitě doporučil. Pan Švejcar je profesionál a určitě umí člověka naučit řídit. Jízdy jsou dlouhé a poučné. Cena je skvělá.
vloženo: 14. prosince 2015
vložil: Patrik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Švejcara opravdu doporučuji. Jsem velice ráda, že jsem si ji vybrala. Skvělý přístup k žákům, ochota s čímkoliv pomoci, nekrácení jízd,výborná příprava na zkoušky. Obrovská spokojenost. Ještě jednou děkuji. Karolína Prokopcová
vloženo: 28. července 2015
vložil: Karolína Prokopcová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý profesionální, individuální přístup. Sposta najetých kilometrů. Důraz na pečlivost a přesnost! Zároveň i skvělý osobní přístup a úžasná domluva ohledně čehokoliv (jízdy, čas, místo atd.) vždy vyšel pan Švejcar vstříc!
Pro další řidičská oprávnění je AŠ Švejcar jasná volba!
Jednoznačně doporučuji!
P.
vloženo: 16. června 2015
vložil: Petr , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Švejcar,byla podle mně výborná volba,nejen že se během jízd snaží vše vysvětlit a předat co nevíce zkušeností ale i trpělivost mu nechybí. Jako v jedné z mála autoškol dostanete knížku a CD v ceně kurzu,což je taky velké plus. I přes velký stres a nervy při závěrčné zkoušce,jsem se snažila využít vše co mě naučil a zvládla jsem to.
vloženo: 14. května 2015
vložil: Šárka Fajmonová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající autoškola, p.Švejcar je velice vstřícný, ochotný dokáže poradit a naučit tak, aby jste úspěsně došli až, i k vašemu řidičskému průkazu. Rozhodně každému doporučuji tuto autoškolu. Už jsem zde úspěšně udělal 2x ŘP.
vloženo: 14. května 2015
vložil: Stanislav Trnka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně nejlepší volba jakou jsem mohl udělat. Zodpovědný přístup, předání co nejvíce možných zkušeností a znalostí, poctivě odježděné všechny jízdy, časová flexibilita, aktivní a trpělivý přístup instruktora p.Švejcara, maximální vstřícnost vůči žákovi a nakonec skvělá příprava na závěrečné zkoušky, které se mi díky tomu povedly na první pokus. Nemám co vytknout, můžu jen a jen doporučit.
vloženo: 28. dubna 2015
vložil: Fanda B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rád bych tímto poděkoval panu Švejcarovi za autoškolu, která mě opravdu otevřela oči při řešení dopravních situací. I když jsem neměl zaplacenou ani zálohu, tak se mnou dělal praktický výcvik. Je to učitel přísný, ale férový. U něho hned víte na čem jste. Navíc Vám dá učebnice a mnohé další materiály ke studiu zdarma, což někteří moji kamarádi jinde neznají. Vycítí, ale když chybí teoretické znalosti a pak je opravdu rázný, což nebyl zrovna můj případ. Auto je nové se spoustou nejnovějších technologií - prostě super. Pokud si v budoucnu budu rozšiřovat řidičák, tak opět jedině u pana Švejcara. S pozdravem Renek.
vloženo: 23. dubna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala sem autoškolu u pana Svejcara, opravdu mě to naučil, i když potřeboval hodně trpělivosti. Jen co bych vytkla je, že občas byl i sprostý a to se mi nelíbilo. Jinak se sním dá hovořit,vše hned vysvětlí.
vloženo: 11. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už nikdy si nic nebudu vybírat podle ceny,ale podle
kvality.
Ne vždy je nejlevnější také nejlepší
vloženo: 2. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Naše ceny jsou srovnatelné s ostatními autoškolami v okolí. Žádná autoškola však není všemocná! Pokud žák žije v pocitu, že se vše udělá samo a za něho:-(


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný a pohodový učitel. Doporučuji všem a těším se na další spolupráci.
vloženo: 1. února 2015
vložil: Lada, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzů byl skvělý, na závěrečky jsem byl dobře připraven, dostal jsem veškeré potřebné podklady, prostě si nemůžu na nic stěžovat naopak maximálně vychválit, kdybych měl doporučit tak určitě zvolte tuhle autoškolu a při řízení nikdy nebudete mít problém, instruktor je vstřícný všechno dobře vysvětlí a je trpělivý :)
vloženo: 30. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji autoškolu p. Švejcara.
Výborný učitel, velmi trpělivý a vstřícný, ničeho se nebojte, řídit Vás opravdu naučí, ač jsem sama nevěříla , že to může se mnou někdo dokázat.
Ke zkouškám Vás jdete připraven. Je super. A moc děkuji.
Svatka

vloženo: 24. dubna 2014
vložil: Svatka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji autoškolu p. Švejcara. Nejvíce oceňuji to, že mé chyby byly vysvětlovány a napravovány přímo na místě. Jako pozitivní vnímám také jeho schopnost v určitých chvílích vyvinout potřebný nátlak,aniž by přitom danou osobu urazil kterým jí pomůže dosáhnout lepší úrovně.
vloženo: 23. února 2014
vložil: Filip Bureš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto doporučuji. Vybírala jsem nejen proto, že to je v místě mého bydliště, ale hlavně kvůli tomu, že z doslechu vím, že pan Švejcar, a i jiní učitelé v této autoškole, dokážou na zkoušky připravit prvotřídně. Mohla jsem si vymýšlet časy na jízdy jak se mi zlíbilo a to je u mě obrovské plus.
Stoprocentní spokojenost! :-)
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem hrozně štastná že jsem tu autoškolu dělala u něho připravil mně na zkoušky uplně skvěle i dyž to byl někdy boj :-) a diky němu jsem to udělala na poprve. Moc mu děkuju a budu ho všude chvalit a doporučovat
vloženo: 16. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem hrozně štastná že jsem tu autoškolu dělala u něho připravil mně na zkoušky uplně skvěle i dyž to byl někdy boj :-) a diky němu jsem to udělala na poprve. Moc mu děkuju a budu ho všude chvalit a doporučovat
vloženo: 16. listopadu 2013
vložil: Zuzka Budeanuova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    To nejlepší co jsem mohla udělat bylo, přihlásit se k panu Švejcarovi. Všechno mi vysvětlil a skvěle mě připravil...a to, že jsem zkoušky udělala na poprvé mluví za vše. A také to co jsem slyšela od známých, kteří dělali autoškolu jinde, můj názor ještě potvrzuje!
vloženo: 12. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuju, děkuju, děkuju ;). Jsem ráda, že jsem absolvovala autoškolu zrovna u p. Švejcara. Vybrala jsem opravdu dobře. Tímto bych chtěla ostatním tuto autoškolu určitě doporučit. Nikde jinde nenajdete nikoho kdo by byl ochotnější než je p. Švejcar. Všchno dokáže pěkně vysvětlit, jsem opravdu spokojená.
vloženo: 7. prosince 2012
vložil: Paji,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu sama za sebe jen a jen doporučit. Skvělý přístup k žákům, kvalita přípravy též supr, ochota vysvětlit vše, co nevíte nebo čím si nejste jistí, 100% poctivě odježděných jízd, přijatelná cena nejen pro studenty a učebnice, která je vhodně napsaná a neodevzdává se.

Tímto bych ještě jednou chtěla poděkovat za všechno!

Martina
vloženo: 22. října 2012
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi doporučuju, 100% odježděných jízd, trpělivost, ochota. Závěrečná jízda super.
vloženo: 20. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Radost dělat s panem Švejcarem autoškolu . Výborný přístup , dokáže vše skvěle vysvětlit, vstřícný , výborná příprava na závěrečnou zkoušku , Vždy dokáže poradit a pomoct . Moc vám děkuji za vše .

Tom

vloženo: 5. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu u pana Švejcara můžů jenom doporučit, vstřícný, ochotný všechno vysvětlit, bezva přístup, a báječná příprava před závěrečnou jízdou. Nízká cena, což ocení především studenti a sto procent odježděných jízd. A tímto i děkujeme za bezva přípravu na závěrečné jízdy a pohodovou atmosféru. :) Nikola Štefková, Michal Krušina a Václav Werner
vloženo: 29. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně mohu jenom DOPORUČIT dělat autoškolu u pana Švejcara, jsem velice spokojena, pan Švejcar je velice vstřícný a vždy vyhoví :) a hodně naučí a to je asi to nejhlavnější :).
PS: Moc Vám ještě jednou děkuji :)

vloženo: 25. ledna 2012
vložil: Adéla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit.:)Tak trpělivého a ochotného člověka, který se Vám snaží vždy vyjít vstříc jako pan Švejcar v autoškole snad nikde nenajdete. :)))
vloženo: 7. října 2011
vložil: Zuzka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální a při tom velice vstřícný přístup.Nečekal jsem jsem,že by v dnešní době,kdy se každý honí jen za výdělkem,mohla existovat autoškola,kde vás tak komplexně připraví na závěrečnou zkoušku ,a to za velice přijatelný peníz. A je skvělé,když vidíte,že instruktora práce i baví....
vloženo: 23. září 2011
vložil: Josef Hájek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit včera jsem byl jednim znich který šel k závěrečné zkoušce.A za to jak nás p. Švejcar naučil jsme se mu odměnily tim že jsmme prospěly jak v testech tak i v technice a samozhřejmě i v jízdě. Tím to bych mu chtěl poděkovat za všechno.
vloženo: 24. června 2011
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá spolupráce.
Nejlepší autoškola u nás. Trpělivý a moc fajn p. učitel Švejcar. Doporučuji
Přeji hodně úspěchů.
vloženo: 27. května 2011
vložil: Žaneta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato Autoškola je cenově příznivá.
Pan Švejcar je výborný učitel,profesionál,trpělivý k žákům.Termíny jízd podřídí Vašim potřebám,přijede si pro Vás až domů.100%-ně Vás připraví na závěrečnou zkoušku,pomůže Vás připravit i na teoretickou část.Zahltí Vás potřebným studijním materiálem a to i na DVD.Jak si poradíte s teoretickým testem je jen na Vás!!!Oceňuji lidský přístup,dokáže rozptýlit nervozitu během jízdy,Pro mne,jako ženu technicky méně zdatnou,bylo velkým +,že mne ochotně připravil i na znalost údržby vozidla prakticky.Naučit se z textu jak udržovat vozidlo v dobrém stavu je potřeba,ale mrknout pod kapotu,to moc pomůže!Obzvláště nám technickým ženám!
Pana Švejcara doporučuji,je to podstivá a kvalitní autoškola,kde se setkáte s ochotou,lidskostí a maximální péčí.
Panu Švejcarovi děkuji a přeji hodně spokojených studentů!

vloženo: 20. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Švejcarem,jsem byl nadmíru spokojený,to co jsem si zaplatil to jsem si i odjezdil,maximalní vyjití vstříc s dojednáním termínu jízd,profesionalní přístup při cvičných jízdách, kdy mně dokázal jak psychicky podpořit,tak výborně připravit na situace,jenž jsou na silnicích zcela normální,což znamená,že si nezaslouží nic jiného než plný počet hvězdiček a mé doporučení pro ostatní jenž ještě neví komu se mají svěřit
vloženo: 13. prosince 2010
vložil: Jan Králíček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji a mohu jen potvrdit výše popsaná slova ostatních hodnotitelů.Z mého hlediska řidiče-nováčka staršího ročníku jsem velice ocenila u obou instruktorů individuální a přitom profesionální přístup,velkou trpělivost,snahu o co nejdokonalejší zvládnutí správné techniky jízdy,výbornou přípravu na závěrečné zkoušky.
Autoškole p.Švejcara přeji mnoho a mnoho stejně spokojených žáků.
Alena B. Polička
vloženo: 5. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdo je z okolí Poličky rozhodně tuto autoškolu doporučuju. Instruktoři jsou trpělivý, mnoho vás toho naučí a připraví i do běžného života, pokud zkoušky zvládnete. ;-)zkoušky byly celkem bez problému a příprava na závěrečnou jízdu byla výborná.
vloženo: 9. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nemohu hodnotit jinak než-li výborně. Výborný přístup k žákům, maximální snaha vyjít jím vstříc, poctivé najíždění vyukových jízd a to vše za dobrou cenu.

Autoškola poskytuje dostatečné množství studijních materiálů. Oba instruktoři dokáží nejen připravit ke zkoušce, ale i motivovat a správně upozornit na chyby, kterých se žák dopustil.

Do dalších let přeji mnoho úspěchů.


vloženo: 8. července 2010
vložil: Jaroslav Schauer,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Švejcar mohu VŘELE DOPORUČIT!

Autoškolu hodnotím ze zkušenosti člověka, který s řízením auta začínal, jak se říká od nuly.Myslím, že tato autoškola je jedna z mála, kde se poctivě odjíždí výukové hodiny!Přístup pana Švejcara je naprosto skvělý.Nejen,že klienta perfektně naučí vše potřebné,ale dokáže i psychicky podpořit a při nezdarech dodat ztracené sebevědomí.Takže já kladně hodnotím nejen jeho přístup po stránce odborné,ale i té lidské.
Jinak bych se klidně podepsala pod to,co je psáno v hodnoceních přede mnou.Nízká cena, perfektní přístup, maximální snaha o připravení klienta nejen k závěrečným zkouškám, ale i jízdě autem po nich.

Tato autoškola nad míru splnila mé očekávaní.Zde se opravdu budete cítit behem kurzu dobře,na zkoušku půjdete dobře připravení,psychicky podporováni svým instruktorem a pak je už samozřejmě na každém,jak se se zkouškou popere.S klidným svědomím, ale mohu říci, že p. Švejcar pro přípravu ke zkouškám dělá maximum.

Takže panu Švejcarovi přeji hodně úspěchů do dalších let a po své zkušenosti ho budu ráda dál doporučovat.

Ilona Bulvová

vloženo: 24. května 2010
vložil: Ilona Bulvová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nemohu hodnotit jinak než maximálním počtem bodů.

1. Nízká cena a 100% odježděných jízd.
2. Instruktor díky svému perfeknímu přístupu k žákům, dokáže žáká perfektně připravit na závěrečnou jízdu.
3. Maximální snaha o dokončení zavěrečných testů, ať už výukou nebo pomocí testů, který si každý udělá doma sám.
4. Pro ty co bydlí jinde než v poličce ochotně přijede a odveze je až domů.

Tuto autoškolu bych doporučil všem, kteří mají zájem udělat řidičský průkaz na poprvé a to bez chyb a s maximálním počtem bodů. Mužete se spolehnout, že se budete cítit dobře během kurzu a po něm ještě lépe.

Panu Švejcarovi musím popřát hodně uspěchů ( jen tak dál ) do dalších let a pokud se rozhodnu rozšiřit si řidičský průkaz bude to zase jen zde.

Děkuji Martin Jukl
vloženo: 2. dubna 2010
vložil: Martin Jukl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu hodnotit jenom kladně ze své vlastní zkušenosti. Perfektní přístup k žákům.Cenová relace služeb je dostupná pro všechny a ceny jsou velice příznivé.Mohu jenom doporučit, už jenom z toho důvodu že mám zkušenosti s jinou nejmenovanou autoškolou v Pardubickém Kraji a mohu Vám zaručit, že tak jak se o Vás postarají Instruktoři v této autoškole jinde nenaleznete. Také kladně hodnotím snahu o doložení co nejvíce podkladů k úspěšnému zakončení výcviku.Další plus u mě má tato autoškola v podstivém a pečlivém najíždění výukových hodin,a s tím jsem se zatím já osobně ještě nikde nesetkal.Za sebe mohu jenom Doporučit. Přeji hodně úspěchů v dalších letech.
vloženo: 12. ledna 2010
vložil: Leoš Teplý,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Švejcar osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Švejcar < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Švejcar - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje