Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Lubomír Svoboda - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Lubomír Svoboda

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Lubomír Svoboda < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto spokojená s mým panem učitelem (Miroslavem Cardou), lepšího sem opravdu nemohla mít, mohl by se rozkrájet aby nám vyhověl, vždy si udělal čas, hledal termíny, výborný učitel a tak chlap, dlouho sem si z nikým tak skvěle neodpovídala, asi to bylo i stejnými zájmy a koníčky. Jedině kde mi nepřálo bylo na jízdách s komisařem, doteď nechápu proč mi to vlastně 2x nedal, nikoho jsem neohrozila a neudělala hrubou chybu, ale to čert vem, do třetice všeho dobrého a teď (týden po požádání o vydání řidičáku) jezdím bez problémů. Takže SUEPR autoškola.
vloženo: 19. prosince 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem autoskolu i se synem. Přístup pana Cardy a následně i instruktora pana Kaplanka byl úžasný. Chovali se slušně, úžasně nás připravili. Za mě a mou zkušenost určitě doporučuji Všem tuto autoskolu.
vloženo: 16. prosince 2018
vložil: Petra Tyityisová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu na velké A, jsem se rozhodl udělat ve 40 letech. Na motorce jsem do té doby nikdy nejezdil. Především chci vyzvednout práci instruktora Pepy Dolejše. Rozvrhnul jízdy, tak že jsem byl dobře připravený na zkoušky. Dobrá práce. Martin Dvořák
vloženo: 23. května 2017
vložil: Martin Dvořák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na vše, na co se mě inspektor ptal, jsem byla připravená a nic mě nepřekvapilo.
Instruktor (pan Carda) radil, jak se učit na teorii i na povinnou výbavu atd.
Při jízdě upozorňoval na chyby a na vše šel s rozumem a citem. Navíc jsme si ještě příjemně popovídali během jízdy - velmi milý přístup k žákům - vždy chtěl, abychom autoškolu udělali napoprvé! Doporučuji!
vloženo: 2. srpna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za sebe můžu říct, že jsem byla maximálně spokojená, pan Carda má za mě 1* :)... domluva a plánování jízd, teorie, jízdy prostě spokojenost :) Lenka
vloženo: 3. února 2016
vložil: Lenka , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Lubomír Svoboda pod vedením Miroslava Cardy dobře připravila na řidičské zkoušky. Ať už to byly teoretické hodiny s panem Cardou, který dokázal vše bez problémů vysvětlit a naučit. A nebo to byly jízdy s panem Dolejšem, který mi, svým osobitým způsobem, dokázal vštípit do hlavy vše okolo řízení a pohybu v provozu.
S touto autoškolou jsem byl spokojen.
vloženo: 6. ledna 2014
vložil: Martin Wenzl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mysleljsem si ze to bude o nicem kdyz pujdu ke Svobodovi ale hned na prvni dijem to tam bylo super a kdybych mel jit znovu tak tam jdu bez vahani.Ucitel Pan Carda je super a Instruktor Pan Dolejs je taky super zadny problem snima nebyl.
vloženo: 15. listopadu 2013
vložil: David A,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od minulých let se toho zjevně dost změnilo. Autoškolu teď vede p. Carda. Teoretické hodiny s ním byly zajímavé, má velmi dobrý mluvený projev. Instruktor p. Dolejš byl docela přísný, ale velmi férový. Právě svým poctivým přístupem, kdy mi dal "sežrat" každou chybu, mě připravil k závěrečné zkoušce nejlíp, jak jen to šlo. Bez problémů domluva na termínech jízd. Menší nevýhodou bylo to, že po asi 5 jízdách došlo ke výměně vozového parku :-)
vloženo: 16. října 2013
vložil: Josef Šitka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji - kvalitní teoretická příprava, příjemné jízdy, při nichž se naučíte všechno potřebné i tehdy, když jste za volantem nikdy předtím neseděli, operativnost při domlouvání termínů jízd... Absolutní spokojenost, dneska jezdím ve svém...
vloženo: 22. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejhorší co vás může potkat
vloženo: 11. prosince 2011
vložil: pavlikova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pán Svoboda se ke mně zachoval velmi špatně, když jsem u něho dělal papíry na motorku. Furt mě upozornoval, že mu ničím motorku ,že neumím jezdit a jezdím jak kopito. S úrovní teorie je pán Svoboda 'ze staré školy', protože jsou velmi nudné a založeny na samonaučení. Byl jsem rád, že jsem je udělal a na motorce mám najeté od té doby najetý skoro 10 000 a bez nehody a prej jezdím jako divočák či kopito. Této autoškole se už radši vyhýbám.
vloženo: 26. října 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola je to nejhorší, co mě asi mohlo potkat. Vystřídala jsem během jízd 3 instruktory, přičemž vám škola garantuje po celý kurz jednoho stálého. Každý z nich učil samozřejmě zcela jinak. Teorii můžete z fleku vynechat, vede je Svoboda a koktá. Také zrovna nepatří mezi nejinteligentnější lidi.
Rozvržení jízd probíhalo asi tak.. ja jsem řekla kdy můžu, instruktor řekl kdy může on a když jsem se netrefila zrovna do jejich volného času začalo se na mě řvát jak si to představuju, že se té autoškole snad trochu musím věnovat. (příklad - já mam volno po, ut, st odpoledne a instruktor může v so a ut ráno v určitou hodinu, to že já v tu chvíli čas nemám dělám pravděpodobně naschvál)
Další mínus - Svoboda nabírá žáků více než dokáže zvládnout a nabírá neprověřené instruktory. Přes prázdniny 2011 nabral jistého Sedláka, bez toho aniž by si ho předem proklepl... Ten chlap byl naprosto neschopný (a možná pořád je) připravit vás na zkoušky, navíc je to cholerik a dělá mu dobře dávat vám najevo jak má nad vámi navrch (stylem já jsem bůh a ty nejsi ani prach u mách nohou). V autě vás učí nesmysly (jako nosit podpatky při řízení a neváhá vás vysadit u krajnice, když jste "naschvál" přehlédli odbočku po které chtěl jet)

Kdybych měla volit znova, tuhle školu minu obloukem!
vloženo: 22. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sice jsem dělal autoškolu u Svobody v roce 2006,ale příspu pana Svobody je HRŮZA !!! Jízdy tak jednou za 14 dní,protože mu to nikdy nepasovalo,teorie byla za trest,protože mu nešlo vůbec rozumět,zkrátka děs... Tady bych už autoškolu nedělal ani zadarmo...
vloženo: 16. července 2011
vložil: Jerry, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych určitě nedoporučil. Výuka teorie probíhá naprosto neprofesionálně - stejný efekt by mělo nejspíš samostudium. Komunikace s panem Svobodou - majitelem, je velice komplikovaná a složitá. Pan Svoboda se chová arogantně a často zapomínal na to, že si lidé jeho služby kupují a platí mu za ně a podle toho by se měl k lidem chovat. A úplně nejhorší bylo, že pomlouvá konkurenční autoškoly ve Vyškově. Na druhou stranu je třeba napsat, že instruktoři /kromě Svobody/ byli fajn.
vloženo: 18. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   hrúza nerozumím koktavujícímu učitelu
vloženo: 26. března 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvovala u Svobody a neměnila bych... Jízdy byly parádní, instruktor byl ochotný a parádně mě to naučil, jen a jen doporučuji :))
vloženo: 19. ledna 2011
vložil: Marie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hruza nejhorsi autoskola na svete ucil me primo Svoboda a byl to des jen rval byl nervni tudle autoskolu nedoporucuji
vloženo: 24. června 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Každý týden sme měli 3 hodiny teorie kde jsme se věnovali popisu auta,bezpečnosti provozu atd..jízdy si každý plánoval podle svého uvážení.Co mi vadilo že při jízdě na mě instruktor občas zakřičel ale pak sem si líp uvědomila chybu.doporučuji tuhle autoškolu všem;)
vloženo: 1. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola mě dobře připravila na závěrečné zkoušky. Po celou dobu kurzu nebyl žádný velký problém a s klidem můžu toto autoškolu doporučit.
vloženo: 19. září 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   osobitý přístup, přizpůsobivost, výborná příprava na zkoušky.
Spokojenost :-)
vloženo: 31. srpna 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Lubomír Svoboda osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Lubomír Svoboda < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Lubomír Svoboda - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje