Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Alena Szymczyková - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Alena Szymczyková

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Alena Szymczyková < <


   Testy i jízdy jsem dala na první pokus. Paní učitelka mě naucila vše potřebné ke zkoušce a normálnímu provozu.
vloženo: 8. září 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla naprosto spokejená. Pan Szymczyková je opravdu klidná, vše dobře vysvětlí. Jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna tuto autoškolu. Ostatním mohu jen doporučit!!!
vloženo: 30. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala u paní Szymczykové v Třinci a byla jsem velmi spokojená. Určitě mohu jen doporučit. Dcera i paní jsou velmi milé, vše dobře vysvětlí. Opravdu doporučuji a jsem ráda, že autoškolu jsem dělala u nich.!
vloženo: 30. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to nejskvělejší člověk, který může druhého učit jezdit autem. Alenka vůbec nekříčí, je pohodářka, vždy se s ní dá domluvit a udělá pro žáky první poslední. Úspěšně jsem u Alenky vykonal závěrečnou zkoušku a přeji jí všechno nejlepší do života a spousty úspěšných řidičů a všem, kdo váhají, kterou autoškolu zvolit, tak doporučuji jedině Alenku!
vloženo: 1. prosince 2012
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Včera jsem se svým přítelem udělala u p.Alenky Szymczykové ZZ..Oba jsme je udělali napoprvé úspěšně, oba jse prospěli a to si myslim mluví za vše-DĚKUJEME PANÍ ALENKO...:o) Přeji hodně štěstí :o)P.S DOPORUČUJEME!!!
vloženo: 16. června 2011
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Alenka Szymczyková je skvělá instruktorka se super přístupem.Ti,kdo se chystají dělat autoškolu---vřele doporučuji.Jsem ráda,že jsem mohla dělat kurz u paní Alenky.Přeji hodně štěstí do dalších let:-)
vloženo: 23. května 2011
vložil: Martausová Žaneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezkonkurenční autoškola v našem okolí, p. Alena Szymczyková je ta nejlepší instruktorka, vše s klidem vysvětlí, a hlavně nekřičí...vřele doporučuji
vloženo: 22. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu paní Alenky vám velice doporučuju. Nikdy nekricela, nestresovala a byla uplne uzasna. Vrele doporucuji:-)
vloženo: 21. května 2011
vložil: Barbora Brodzká, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s paní Alenkou Szymczykovou mám jen ty nejlepší zkušenosti k žákům se chovala moc pěkně nikdy nestresovala můžu mluvit za sebe mám jen to nejlepší co můžu napsat a jestli někdo uvažujete s autoškolou tak můžu jen doporučit. P.S Alenko ať se daří
vloženo: 3. dubna 2011
vložil: Standa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s paní szymczykovou jsem byl nadmíru spokojen,je to ta nejmilejší a nejlepší instruktorka,velice všem doporučuji,toto je to nejlepší rozhodnutí které ve prospěch sebe můžete učinit,tímto bych chtěl paní szymczykové za všechno velice poděkovat abych nezapoměl má krásné nové auto vw.polo a bezkonkurenčně nejlepší cenu v dalekém okolí v životě bych své rozhodnutí při výběru autoškoly nezměnil s pozdravem jakub j.

vloženo: 18. ledna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Szymczyková je velice hodná a trpělivá paní a taky skvělá instruktora.Hodně mě toho naučila za to ji chci poděkovat a vřele doporučuji!!!:o)
vloženo: 23. listopadu 2009
vložil: Krystyna Raszková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobře
Ano
Nic bych neměnil.
Ano
Supr autoškola.

vloženo: 5. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Alena Szymczyková osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Alena Szymczyková < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Alena Szymczyková - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje