Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Tancerová - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Tancerová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Tancerová < <


   Dlouhodobě žiji v Německu, kde jsem si chtěl udělat taky řidičák, ale když jsem se dozvěděl cenu, která je v přepočtu skoro 70.000,- Kč za skupinu B, tak jsem si to hned rozmyslel.
Autoškola mně vždy vyšla vstříc co se týče plánování jízd a to i o víkendech. Teorii mně vysvětlila pí Tancerová rovnou v provozu a je to mnohem lepší v realitě, než ztrácet čas na učebně. Ještě jednou děkuji.

vloženo: 13. května 2019
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


   Instruktor dělá autoškolu autoškolou. Paní Tancerová má trpělivost se studenty kterým to ze začátku nejde ovšem pokud nešikovnost přetrvává tak jak to bylo u mne neobejde se jízda bez sprostých slov nadávek a řvaní. Již při páté jízdě s paní Tancerovou jsem měla slzy v očích a znechucené řízení. Vynervovaný řidič dělá chyby. Možná by bylo lepší říct chyby v klidu aby mohl student informaci vstřebat a pochopit. Nikdy nezapomenu na to jak jsem udělala menší chybu a následoval řev: ,,Jsi vyhozená!! jsi vyhozená!!! “Další věc je nesmyslné tykání studentům, kterým pouze utvrzuje svou nadřazenost. Další věc je že se nekonala žádná teorie s vysvětlením ze všechno vysvětlíme cestou. Zaplatíte si tedy jen polovinu autoškoly.
vloženo: 13. května 2019
vložil: Harouna Boly ,


   Autoškolu jsem si zaplatila před 6ti lety, ale dodnes nemám ani autoškolu, ani peníze, které již od roku 2014 paní Tancerová splácí po pětistovce jednou za půl roku, údajně z důvodu rodičovské dovolené, ale již přes rok neposlala ani korunu a stále mi dluží 8700,-. Řeším trestním oznámením. Nedoporučuji.

vloženo: 11. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Naprosto spokojený. Doporučuji. Martin
vloženo: 23. srpna 2018
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám s touto autoškolou dobré vzpomínky paní tancerová je příjemná poradi naučí za mne doporučuji jenom ta cena je trošku dražší
vloženo: 17. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych poděkovat paní Tancerové za profesionální a osobitý styl výuky.Milý a lidský přístup. Strach z řízení jsem díky ní překonala a autoškolu úspěšně dokončila.
Díky Vohnická
vloženo: 14. ledna 2018
vložil: Miroslava Vohnická,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla spokojená. Paní Tancerová byla trpělivá, ochotná a snažila se mi maximálně pomoci v odstranění mého strachu ze řízení. Co se týče negativních komentářů,tak k tomu bych dodala jen to, že paní Tancerová není Bůh a tudíž i ona občas může být nemocná nebo se může stát nějaká nenadálá situace, takže to, že se občas (ale minimálně) přehodila nějaká hodina, tak bych to nehodnotila jako její negativum.Když se tak stalo, vždy se hned hledal další termín a snažila se mi vycházet maximálně vstříc. Této autoškole dávám 100% spokojenosti, myslím, že na těch "pár" měsíců budu vzpomínat hodně dlouho a určitě nelituji, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu. Díky. M.
vloženo: 22. srpna 2016
vložil: Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den ..na to jaké jsem měla z autoškoly nervy ..již po první hodině jsem se dala do klidu a to díky paní Tancerové, byla velice ochotná ,trpělivá a za to jí touto cestou moc děkuji . na můj kurz autoškoly budu ráda vzpomínat :) Díky
vloženo: 24. března 2014
vložil: Zuzana ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškoulou jsem byla nespokojena, nejen že mě toho moc nenaučila a já se ted cítim strašně nejistě , ale ten přístup? myslim si , že neni vhodné vozit členy rodiny, rozvážet kamarádky atd .... v praze najde tisíc autoškol a všechny budou lepší než tato
vloženo: 6. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   dobrý den. Přečetla sem si negativní ohlasy na tuto autoškolu a musím s tím nesouhlasit protože zmíněná kritika ale vůbec není pravda. Nejenže mi bylo vyhověno ve veškerých termínech a skoro jakýchkoli časech ale také u zkoušek sem neměla jediný problém jelikož mi bylo všechno vysvětleno ukázáno a byly zorganizované přednášky kde si to člověk samozřejmě zapamatuje lépe než když se to učí doma sám. To že se mi jednou přesunula hodina neznamená že je někdo nespolehlivý ale každému se může stát že se přihodí něco akutního a musí hodinu přehodit na jiný čas to už tak prostě je. Doporučila jsem tuto autoškolu všem svým kamarádům a nikdo neměla problémy ani s instruktorkou ani u zkoušek. Rozhodně bych zvážila kdo na kom si léčí své komlexy... Adéla
vloženo: 19. prosince 2011
vložil: Adéla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola na velmi dobré úrovni. Děkuji Tom
vloženo: 19. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Tancerová si očividně léčí své komplexy z domova na studentech autoškoly. Nejen že se nic moc nenaučíte, také budete znechuceni a frustrováni, z čehož plyne celková nechuť k řízení vozidel. Zvolte si pro svojí školu řízení někoho více ochotného, vstřícného a méně labilního.
vloženo: 8. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   neochota, nedodržování domluvených jízd, přehazování jízd, celkově nedoporučuji...
vloženo: 8. prosince 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Tancerová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Tancerová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Tancerová - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje