Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Tauchman - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Tauchman

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Tauchman < <


   CHJOO!! TADY SI NĚKDO TĚŽCE SEDÍ NA VEDENÍ, UŽ CHÁPU PROČ OD TAUCHMANŮ TO S TAKOVÝM DUŠEVNÍM DEMENTEM MĚLI TAK TĚŽKÉ! Opakuji že píšu na více autoškol protože bojuji reakcí proti anonymům, kdo se pod recenzi neumí podepsat je zoufalec a jeho recenze je k ničemu, někoho obvinit a nepodepsat se je fakt trapné a ubohé stejně jako od tebe ty kašpare.. Moje příjmení je Vlk a křestní jméno začíná od R., vidíš tam v tom příjmení někde něco jako Tauchman? Já teda ne, možná už blbneš z těch amerických seriálů a vidíš něco co tam není. Jinak o můj čas se nestarej, já mam času dost trávit diskuzemi všeho druhu, asi nedoplnuju při základním vzdělání regály v tescu jako Ty!

P.S. autoškolu Krejča tu nevidím a vyhledávač mi jí nenašel, jsem na ní zvědavej tak mi napiš kde jí najdu UBOHÝ ANONYME nebo mi tu napiš číslo a můžem pokecat.
------------------------------------------
A nechcete se spíš už příště podepsat vy pane “Vlku” Tauchmane? Bylo by to lepší, než ze sebe dělat takového klauna. Myslíte, že na to někdo skočí? Člověk trávící čas bezdůvodnými reakcemi na anonymy VŠECH autoškol by musel být přeci úplný cvok. A co třeba autoškola Krejča? Tam máte takové práce! Samé negativní anonymy a Vlk nikde.
vloženo: 21. listopadu 2018
vložil: Vlk R., emailová adresa nezveřejněna


   A nechcete se spíš už příště podepsat vy pane “Vlku” Tauchmane? Bylo by to lepší, než ze sebe dělat takového klauna. Myslíte, že na to někdo skočí? Člověk trávící čas bezdůvodnými reakcemi na anonymy VŠECH autoškol by musel být přeci úplný cvok. A co třeba autoškola Krejča? Tam máte takové práce! Samé negativní anonymy a Vlk nikde.
..........
Trapný je spíš každý ANONYM!!!!! proč mě přijde z pohledu nezávislého, že to píše jeden zakomplexovaný blbeček co se snaží mstít za vlastní neschopnost?! Autoškolu neznám, ale nemyslíš ty anonymní blbečku že podepsat se když máš takový hrdinský obvinění by bylo vcelku na místě a nehledě na to že když ta autoškola je tak špatná jak píšeš, tak co tě drželo tam zůstávat? Asi výška tvého intelektu nebo maminčin mazánek jak ted bývá zvykem co se neumí ani uprdnout a kope okolo sebe místo aby se zamyslel na sebou. Vlk R.
vloženo: 21. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Důrazně varuji všechny, co si za volantem příliš nevěří a předem netrénují na poli za barákem. Začátek na trenažeru s panem Tauchmanem starším bez problému, ale ve výsledku zbytečně strávený čas. Pak totiž dojde na jízdy v provozu, kde je to úplně o něčem jiném. Jaký otec, takový syn tady rozhodně neplatí a mladý Tauchman se k vám od prvního nastartování chová, jako byste snad už půl roku měli papíry. Neustálé výkřiky, ponižování a nadávky typu “ty na to prostě nemáš, jsi antitalent, vzdej to,” které rozhodně nedodají potřebné sebevědomí, klid a soustředěnost na jízdu. Navíc mám dojem, že si vůbec nedovede zorganizovat čas, jelikož jezdí od rána do noci. Celkově na mě učitel působí velmi nervózně a zakomplexovaně. Hlavně, že má vlastní poznávačku s trapným nápisem CAR SKOLA. Za mě hrozná zkušenost s touto autoškolou a vím, že nejsem zdaleka jediný. Bohužel málokdo napíše negativní recenzi
-------------------------------
Co Vám je sakra po tom, co má za nápis na autě ?!? Je snad vaše auto ?!?
Instruktor vám jasně říkal, že na to nemáte, tak proč jste hned neodešel ?!? Nemusel by jezdit od rána do noci a tím pádem by měl lépe zorganizovaný čas !!!
Autoškola není nic jiného, než škola a jako v normální škole jsou žáci nadaní, průměrní a podprůměrní.
Průměrnému žákovi stačí, když si připlatí doučování a v tomto případě jízdy navíc. Podprůměrnému žákovi nestačí mnohdy ani doučování a měl by se radši na celou autoškolu vykašlat a jezdit "sockou", než být nebezpečný pro sebe a hlavně pro ostatní účastníky provozu.
Ale chápu, že na někoho se to svést musí...
Dovedu si živě představit reakci autoškoly, když se zbaví podprůměrného žáka a místo něho přijde nadaný, nebo i průměrný žák a to za stejné peníze a bez nervů.

vloženo: 21. listopadu 2018
vložil: Tomáš T., emailová adresa nezveřejněna


   Trapný je spíš každý ANONYM!!!!! proč mě přijde z pohledu nezávislého, že to píše jeden zakomplexovaný blbeček co se snaží mstít za vlastní neschopnost?! Autoškolu neznám, ale nemyslíš ty anonymní blbečku že podepsat se když máš takový hrdinský obvinění by bylo vcelku na místě a nehledě na to že když ta autoškola je tak špatná jak píšeš, tak co tě drželo tam zůstávat? Asi výška tvého intelektu nebo maminčin mazánek jak ted bývá zvykem co se neumí ani uprdnout a kope okolo sebe místo aby se zamyslel na sebou. Vlk R.
***************************************
Důrazně varuji všechny, co si za volantem příliš nevěří a předem netrénují na poli za barákem. Začátek na trenažeru s panem Tauchmanem starším bez problému, ale ve výsledku zbytečně strávený čas. Pak totiž dojde na jízdy v provozu, kde je to úplně o něčem jiném. Jaký otec, takový syn tady rozhodně neplatí a mladý Tauchman se k vám od prvního nastartování chová, jako byste snad už půl roku měli papíry. Neustálé výkřiky, ponižování a nadávky typu “ty na to prostě nemáš, jsi antitalent, vzdej to,” které rozhodně nedodají potřebné sebevědomí, klid a soustředěnost na jízdu. Navíc mám dojem, že si vůbec nedovede zorganizovat čas, jelikož jezdí od rána do noci. Celkově na mě učitel působí velmi nervózně a zakomplexovaně. Hlavně, že má vlastní poznávačku s trapným nápisem CAR SKOLA. Za mě hrozná zkušenost s touto autoškolou a vím, že nejsem zdaleka jediný. Bohužel málokdo napíše negativní recenzi
vloženo: 20. listopadu 2018
vložil: Vlk R., emailová adresa nezveřejněna


   Důrazně varuji všechny, co si za volantem příliš nevěří a předem netrénují na poli za barákem. Začátek na trenažeru s panem Tauchmanem starším bez problému, ale ve výsledku zbytečně strávený čas. Pak totiž dojde na jízdy v provozu, kde je to úplně o něčem jiném. Jaký otec, takový syn tady rozhodně neplatí a mladý Tauchman se k vám od prvního nastartování chová, jako byste snad už půl roku měli papíry. Neustálé výkřiky, ponižování a nadávky typu “ty na to prostě nemáš, jsi antitalent, vzdej to,” které rozhodně nedodají potřebné sebevědomí, klid a soustředěnost na jízdu. Navíc mám dojem, že si vůbec nedovede zorganizovat čas, jelikož jezdí od rána do noci. Celkově na mě učitel působí velmi nervózně a zakomplexovaně. Hlavně, že má vlastní poznávačku s trapným nápisem CAR SKOLA. Za mě hrozná zkušenost s touto autoškolou a vím, že nejsem zdaleka jediný. Bohužel málokdo napíše negativní recenzi.
vloženo: 20. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


    Do této autoškoly jsem přešla kvůli závěrečným zkouškám, protože v Mělníku je snadné dostat termín. Pozitivní bylo domlouvání jízd, to bylo celkem flexibilní. Tam pozitiva končí.
Ze tří jízd jsem jednu byla s dalšími dvěma motorkáři na cvičišti, v provozu pak za mnou jelo auto řízené uchazečem o řidičák, což moc uklidňující nebylo. Ale i to by se dalo nějak přežít.
Co však bylo úplně &quot;nejlepší&quot;, byl přístup učitele: nevím, z jakého důvodu to dělal, ale prakticky celou dobu jízd mě slovně ponižoval, nadával, posílal do jiné autoškoly, vytvářel velmi negativní atmosféru atp. Přes několikeré velmi slušné upozornění, že mi tento způsob jednání (stres a negativní motivace) nevyhovuje a že to na mě ani nefunguje, svůj přístup nezměnil. Kdybych tam nebyla jen kvůli zkoušce, tak bych po první jízdě odešla. Takhle jsem měla tři jízdy pekla a spoustu velmi negativních vzpomínek.
Pana instruktora Tauchmana tedy výrazně nedoporučuji.
--------------------
Žasnu...místo toho, aby jste byla této autoškole vděčná, že se s Váma vůbec zdržoval za těch pár drobných, co jste mu dala za tři jízdy, tak ho tady takhle pomluvíte !?!
Drtivá většina autoškol převody z jiných autoškol vůbec nedělá, protože se jí to nevyplatí finančně ani papírově. Proč jste teda neodešla hned po první jízdě do třetí autoškoly ?!? Vás tam někdo nutil být násilím ?!?
Myslím, až si to přečte p.Tauchman, tak už převody nebude brát vůbec a rovnou je vypráská a měl začít s Váma...
vloženo: 16. listopadu 2018
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


   Omyl "OPĚT ANONYME" !! s p. Tauchmanem nemám nic společného a píšu na anonymní recenze všech autoškol a ted jsem velice pobaven. Opět se neumíte pod recenzi podepsat ale hrozně si za recenzí stojíte. Na internetu je každý silný jako zabiják Norris, ale napsat svoje jméno se stydíte jak malý fakan. Ted se ani tomu učiteli nedivím když vidím Váš přístup. "ZNOVA OPAKUJI ŽE POUZE ODEPISUJI NA KAŽDÝ ANONYM a jestli to Váš intelekt zvládne tak se můžete i přesvědčit". Vlk R. p.s. na anonym si mužu reagovat jak chci neboť jen debil se neumí podepsat. Zdar.

********************
Dobrý den, pane Vlku (kdo že vlastně jste? pan Tauchman osobně?), děkuji za reakci, toto je krásný důkaz úrovně komunikace, kterou vaše autoškola používá - útoky, nepěkná slova, urážky a podobně. Možná by trochu pomohla sebereflexe nebo alespoň pokus o slušné chování, to se v kontaktu se zákazníky někdy celkem hodí.
vloženo: 16. listopadu 2018
vložil: Vlk R., emailová adresa nezveřejněna


   &quot;ANONYME! Dá se tomu věřit nebo ne když se ani neumíš podepsat?!!!!!! Trapná recenze pod kterou se ani nepodepíšeš také naznačuje že za ní by mohla být zamindrákovaná slepice která měla problém sama se sebou a jelikož jí to nešlo tak vše hází na autoškolu, být tu podpis ta bych této recenzi i třeba věřil. To že se nepodepíšete vlastně degraduje recenzi v její neprospěch. A mohl si zůstat v jiné autoškole, když byla tak dobrá určitě by zařídila zkoušky sama. Možná všichni byli rádi že se tě zbavili. Vlk R.&quot;
_________________________
Dobrý den, pane Vlku (kdo že vlastně jste? pan Tauchman osobně?), děkuji za reakci, toto je krásný důkaz úrovně komunikace, kterou vaše autoškola používá - útoky, nepěkná slova, urážky a podobně. Možná by trochu pomohla sebereflexe nebo alespoň pokus o slušné chování, to se v kontaktu se zákazníky někdy celkem hodí.
vloženo: 16. listopadu 2018
vložil: RS, emailová adresa nezveřejněna


   Do této autoškoly jsem přešla kvůli závěrečným zkouškám, protože v Mělníku je snadné dostat termín. Pozitivní bylo domlouvání jízd, to bylo celkem flexibilní. Tam pozitiva končí.
Ze tří jízd jsem jednu byla s dalšími dvěma motorkáři na cvičišti, v provozu pak za mnou jelo auto řízené uchazečem o řidičák, což moc uklidňující nebylo. Ale i to by se dalo nějak přežít.
Co však bylo úplně &quot;nejlepší&quot;, byl přístup učitele: nevím, z jakého důvodu to dělal, ale prakticky celou dobu jízd mě slovně ponižoval, nadával, posílal do jiné autoškoly, vytvářel velmi negativní atmosféru atp. Přes několikeré velmi slušné upozornění, že mi tento způsob jednání (stres a negativní motivace) nevyhovuje a že to na mě ani nefunguje, svůj přístup nezměnil. Kdybych tam nebyla jen kvůli zkoušce, tak bych po první jízdě odešla. Takhle jsem měla tři jízdy pekla a spoustu velmi negativních vzpomínek.
Pana instruktora Tauchmana tedy výrazně nedoporučuji.
vloženo: 16. listopadu 2018
vložil: RS, emailová adresa nezveřejněna


   ANONYME! Dá se tomu věřit nebo ne když se ani neumíš podepsat?!!!!!! Trapná recenze pod kterou se ani nepodepíšeš také naznačuje že za ní by mohla být zamindrákovaná slepice která měla problém sama se sebou a jelikož jí to nešlo tak vše hází na autoškolu, být tu podpis ta bych této recenzi i třeba věřil. To že se nepodepíšete vlastně degraduje recenzi v její neprospěch. A mohl si zůstat v jiné autoškole, když byla tak dobrá určitě by zařídila zkoušky sama. Možná všichni byli rádi že se tě zbavili. Vlk R.
****************************
Do této autoškoly jsem přešla kvůli závěrečným zkouškám, protože v Mělníku je snadné dostat termín. Pozitivní bylo domlouvání jízd, to bylo celkem flexibilní. Tam pozitiva končí.
Ze tří jízd jsem jednu byla s dalšími dvěma motorkáři na cvičišti, v provozu pak za mnou jelo auto řízené uchazečem o řidičák, což moc uklidňující nebylo. Ale i to by se dalo nějak přežít.
Co však bylo úplně "nejlepší", byl přístup učitele: nevím, z jakého důvodu to dělal, ale prakticky celou dobu jízd mě slovně ponižoval, nadával, posílal do jiné autoškoly, vytvářel velmi negativní atmosféru atp. Přes několikeré velmi slušné upozornění, že mi tento způsob jednání (stres a negativní motivace) nevyhovuje a že to na mě ani nefunguje, svůj přístup nezměnil. Kdybych tam nebyla jen kvůli zkoušce, tak tam po první jízdě už nejsem. Takhle jsem měla tři jízdy pekla a spoustu nepěkných vzpomínek.
vloženo: 13. listopadu 2018
vložil: Vlk R., emailová adresa nezveřejněna


   Vstřícný a lidský přístup, skvělý výklad a perfektní domluva. Mohu jen doporučit.

vloženo: 17. července 2018
vložil: Jan Mádle, emailová adresa nezveřejněna


   Vstřícný přístup s lidskou tváří. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 14. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkove super. Pratelsky pristup, Jirka je klidne povahy takze vam i po 10sate v klidu vysvetli jednu chybu. Vzdy se snazil vyjit vstric. No proste na jednicku. A vyhodou je i cena.
vloženo: 7. listopadu 2017
vložil: Miloslava Polívková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výukové hodiny byly vedeny dobře a vše nám bylo srozumitelně vysvětleno. Poté ale přišly jízdy... Musel strávit spoustu hodin na trenažeru, kde jsem se nenaučil vůbec nic, řízení na trenažeru neodpovídá realitě a získal jsem jen špatné návyky. Autu jsem začínal rozumět až při jízdách, kde jsem se ovšem osobně střetl s panem Tauchmanem. Za každou malou chybičku se na mě snášely přívaly toho jak jsem hrozný, jak ´to snad ani nemohu mysle vážně´, že jsem na něco zapomněl. Pan Tauchman na mě působil jako velmi nepříjemný, zakomplexovaný a nevstřícný člověk.
Časově vedení autoškoly vůbec nezvládá. Pracuje od 6 ráno do 10 večer a stejně jsem autoškolu dělal 4 měsíce, protože častěji mi termíny jízd dát nemohl. Dokonce mu nedělá problém vyučovat dvě motorky a jedno auto naráz. Nevím jak to funguje jinde, ale myslím že se to snad ani nesmí.
Absolutně nedoporučuji, tyto zážitky bych nepřál nikomu.
vloženo: 12. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, maximální vstřícnost. Přátelské prostředí a instruktor

vloženo: 12. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřelý a profesionální přístup k žákům žádné stresovaní a obavy. Příprava teorie bezvadná mě osobně stačil pouze výklad v učebně knížku jsem vůbec neotevřela a testy jsem dávala na plný počet.Jizdy byly take dobre pan Tauchman ma trpelivy pristup.Takže za mne mohu jen vřele doporučit rozhodovat se znovu jinam bych nešla.
vloženo: 21. ledna 2016
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezvadny a profesionální přístup učitel velmi klidný a profesionální vudči žákům bez stresu. Bezvadny příprava na testy mohu opravdu jen vřele doporučit kdybych se měla rozhodnout znovu Autoškola Tauchman by byla jediná volba.
vloženo: 21. ledna 2016
vložil: Tereza Petříkova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skoro deset let jsem odkládala autoškolu ze strachu z hrozného stresu a nepříjemného a neurotického instruktora. Když bych, ale věděla, že jde autoškolou projít tak snadno, příjemně a s humorem tak neváhám ani minutu. Jiří Tauchman je velice profesionální instruktor se skvělým přístupem.

vloženo: 25. září 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Tauchman osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Tauchman < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Tauchman - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje