Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola TELOS - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly TELOS

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola TELOS < <


   Autoškolu celkově hodnotím velmi kladně, hlavně instruktorku paní Janu, skvěle vše vysvětlí, je hodná, čas si vždy na své žáky najde, měla jsem možnost jít k někomu jinému a nebo si počkat, raději jsem si počkala a byla jsem za to ráda, no a hlavně nekřičí&#128516;.


vloženo: 21. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Doporučuji tuto autoškolu všemi 10, skvělý přístup k žákům, rychlý kurz a závěrečné zkoušky jak testy tak jízdy na poprvé. Tímto bych chtěla poděkovat za trpělivost paní Ilonce, je hrozně trpělivá a skvěle naučí. Larysa Děkuji !!!!!

vloženo: 31. května 2019
vložil: Larysa ,


   S výukou v autoškole Telos jsem byl maximálně spokojen, přístup všech pracovníků je velmi vstřícný, flexibilní, obětavý a v neposlední řadě kompetentní. Jmenovitě bych chtěl poděkovat především mé instruktorce, paní Iloně Volfové, která mě kvalitně připravila k úspěšnému absolvování zkoušek. Nemohu jinak než doporučit.
vloženo: 29. dubna 2019
vložil: Michal Zikmund,


   Moc děkuji panu Volfovi. Ikdyž se může zdát, že je pan učitel přísnější, věřte že to myslí vše tak aby vám dal něco do života a ne jen na splnění odjetí jízd. Je to autoškola která vás naučí jezdit v hustém pražském provozu a dá vám i rady ze života jak jezdit opravdu jako správný řidič. Moc chválím. Děkuji!! R.
vloženo: 17. dubna 2019
vložil: Roman, emailová adresa nezveřejněna


   Vše bylo skvělé a bezproblémové &#9786;
vloženo: 13. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Do autoškoly jsem přecházela na doporučení po negativní zkušenosti v jiné autoškole. Volala jsem panu učiteli Jílkovi, když mi zbýval necelý měsíc, abych udělala závěrečné jízdy, než by mi celý výcvik propadl. Pustil se se mnou do toho i přes časovou tíseň, odjezdil se mnou víc než půl výcviku znovu, naučil mě samostatnosti za volantem, doplnil mi mezery v teorii a dva týdny v kuse se mnou jezdil téměř každý den. Vždy mi vyšel vstříc s časem, nebyl problém skončit jízdu v místě, kde se mi hodilo, pokud jsme se předem domluvili. Pan učitel Jílek je důrazný a občas zvedne hlas, ale dělá to proto, že se vás snaží maximum naučit. Díky němu se cítím za volantem jistě a bezpečně. Ještě nám zbyla týdenní časová rezerva a řidičák mám na první pokus hotový. Za to vděčím panu učiteli Jílkovi. Pokud se opravdu chcete naučit jezdit, tak všem vřele doporučuju jít sem.
vloženo: 10. prosince 2018
vložil: Radka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Anonymní recenze má smysluplnost jako když rom řekne že chce pracovat, ale trochu to i vypadá že to psal někdo s nevychozenou základkou a takového potkat na silnici? NE! Další zoufalá pomstychtivá akce nějaké zhrzené žákyně. Kvapil Tomáš.

******************************************
Pan Jílek nemá soudnost, křičí na lidi, je arogantní. V dnešní době není nikdo zvědaví na to, aby se člověkem zacházelo jak s kusem hadru.
vloženo: 15. listopadu 2018
vložil: Kvapil Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Jílek nemá soudnost, křičí na lidi, je arogantní. V dnešní době není nikdo zvědaví na to, aby se člověkem zacházelo jak s kusem hadru.
vloženo: 14. listopadu 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou sem hodně spokojen,mají velice dobrý přístup k lidem,vše vysvětlí a naučí tak aby to člověk dal na poprvé.Hlavně velké poděkování patří paní Janě Janouchové která je moc dobrá učitelka a připravila mě dost dobře,takže kdo by chtěl jít k autoškole TELOS tak doporučuji jít k paní Janě.
vloženo: 22. září 2018
vložil: Tomáš Krejčí, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Telos jsem byla spokojená s přístupem všech a hlavně že mě donutili se naučit a autoškolu napoprvé udělat :). Jízdy s panem Volfem vzhledem k provozu kde autoškola sídlí mi dodali jistotu neboť jsem z toho měla největší strach a jeho přístup mě nejvíce připravil na zkoušku. Jediné co bych vytkla je doba po sepsání přihlášky než vám učitel zavolá, ale pak to bylo vše hodně rychlé. Děkuji a autoškolu doporučuji. T.
vloženo: 23. srpna 2018
vložil: Terka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě ano. Už se cítím jako řidič, nedávno získané oprávnění a najetých zhruba 5000km mi dodalo pocit že mě to museli opravdu dobře naučit. Celá autoškola Telos nemá chybu! At už paní na recepci která vše vysvětlí i umí poradit, pan učitel při teorii který vše perfektně zodpoví a pak pan učitel s kterým jsem měl jízdy. S panem Volfem jezdil už spolužák a i když vyprávěl jak je tvrdý tak opravdu naučí a o tom sem se přesvědčil. Když sem něco zkazil a bylo to skutečně nebezpečné tak na to kladl důraz a i při jízdách to uměl vysvětlit a nakreslil přímo v autě když jsme zastavili. Přiznávám že to se mnou neměl vůbec lehké neboť jsem nikdy předtím v autě neseděl. Začátek bylo cvičení v autě kde nikdo nejezdil a až pak mě nečekaně pustil do velkoměsta :D, nejvíc mi dělalo problém jezdit uličkama u nás na Žižkově a velké křižovatky, ale i to sem s jeho pomocí zvládl a uplatnil u zkoušky kde nás inspektor tahal. Zkoušku jsem zvládl díky tomu jak pan Volf nás všechny před ní dost uklidnil, jen to čekání bylo delší kvůli více žákům. Oceňuji spoustu informací od pana Volfa o kterých sem vůbec nevěděl a za to mu děkuji. Kdybych vybíral autoškolu jdu jedině do Telosu. Díky Honza.
vloženo: 21. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitni vyuka, ale delsi cekaci doba na ucitele a nekdy arogantni a neprijemne jednani ucitele k zakovi.
vloženo: 15. června 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi bych ctěla poděkovat Iloně Volfové za trpělivost a přístup ke studentům. Stydlivě přiznávám, že před zahájením kurzu jsem neznala ani základní pravidla silničního provozu. Její vyučovací metoda je logicky organizovaná a strukturovaná, vše mě postupně naučila. M.
vloženo: 14. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem absolvovala výcvik sk. B. Za dobu výcviku jsem poznala instruktory p. Volfa a paní Volfovou. Od obou jsem vždy obdržela i rady "navíc" jak se rychle a bezpečně orientovat v hustém pražském provozu. Při první jízdě v provozu jsem byla neskutečně nervózní, ale přístup paní Ilonky mě dodal sebejistotu a klid. Včera jsem úspěšně složila zkoušky. Ještě jednou velký dík...
vloženo: 12. června 2018
vložil: VK, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu absolvovala moje ségra a velice si chválila přístup pana Volfa a celkově autoškolu po všech stránkách, takže by mě ani nenapadlo hledat jinde. Jízdy jsem zahájila v půlce března s paní Volfovou. Při prvních jízdách jsem měla strach z provozu, nevěděla jsem co a jak, ale profesionální přístup paní Volfové to opravdu změnil, cokoliv jsem nevěděla mi dopodrobna vysvětlila,naučila mě řídit v hustém provozu, aniž bych dělala chyby jako ostatní řidiči. Na jízdy jsem se vždycky neskutečně těšila, myslím že s paní Volfovou jsme si velice sedly a za to jsem moc ráda. Dnes jsem složila zkoušky. Bude mi to tam chybět, příjemný kolektiv, sranda a hlavně ten přístup, za mě nejlepší autoškola.
Nikol Přikrylová
vloženo: 11. června 2018
vložil: Nikol Přikrylová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak hodnotím kurz? Hodnotím spíše autoškolu a paní instruktorku. A to 10 z 10! Někdo by si řekl, že to je jen autoškola, kde si člověk jen odjezdí jízdy a pak se bude klepat u zkoušek jestli to vůbec udělá. Po absolvování výcviku s paní instruktorkou Ilonou jsem si mohl být bez váhání jistý, že zloušku i s testy udělám bez problému. Nenaučil jsem se jen šlapat na pedály a koukat na značky ale naučil jsem se mnohem víc věcí, které se mi budou do budoucna pokaždé v autě hodit. Chtě bych tímto poděkovat paní instruktorce Iloně za trpělivost a za vše co jsem se naučil a kurz jsem upspěšně zakončil. 5 hvězdiček z 5ti!!
S pozdravem Tomáš Kosmann
vloženo: 11. června 2018
vložil: Tomáš Kosmann,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškole jsem začala na doporučení. Ze začátku jsem sice dlouho čekala, než se mi ozve instruktor. Instruktor na me působil ze začátku dobře a mile.Jednalo se po p. VOLFA. Chápu že začátky všech žáků začátečníkům jsou strmé, ale řvát na taká a urážet ho tak, že ho vystresuje na maximum a pak zák neví co ma dělat, je opravdu přístup na nejvyšší úrovni. Řval na me, nadával mi do debilu a čeho všeho, nedokázal me naučit jezdit tak abych byla do výhledu správně. Stále mi tvrdil, že neumím základní příkazové a zakazove značky, že vše nedělám na 100%. Ze jsem flakac a pod. Tak jsem si.pak zde přečetla recenzi o této autoškole. A zjistila jsem, že nejsem jediná holka, co ma s p. VOLFEM problémy. I jedna skoro moje sousedka mluvila o p.VOLFOVI stejně jako my dvě. Tedy já a ještě jedna holka na netu. Tak jsem řekla,že končím a ze půjdu na jinou autoskolu. Dokázala jsem si spočítat, že mi chybí asi 10 výcvikového hodin. Jenže dnešek se potvrdil pravým opakem. Sice jsem se asi po týdnu dočkala přenosových papírů, ale záhy jsem zjistila, že mi napočítali víc hodin a skoro všechny peníze co chtěli si nechali. Takže jsem odcházela s deseti korunami.
Pokud možno můžu poradit vám všem o tom, jak se rozhodnout, vtom případě bych cemuz asi nikdy nešla. Už jen ta zkušenost ostatních by vám měla pomoci.
vloženo: 28. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem v této autoškole výcvik sk.B s panem instruktorem Volfem a byla jsem velice nespokojená. Bylo mi řečeno, že je pan instruktor sice přísný, ale za to mě vše perfektně naučí. Výsledek byl opačný, protože ne každý snese hloupé narážky, řvaní a arogantní chování, obzvlášť když se jedná o již tak stresující situaci, jakou je pro začátečníky řízení v provozu. Do provozu jsem se dostala až po 14. hodině, což mi také nepřipadá adekvátní. V jedné fázi výcviku jsem dokonce dostala nařízeno odsedět si několik hodin v učebně autoškoly, za účelem samostudia na teoretický test. Opravdu si nemyslím, že je nejlepším řešením nechat dospělé lidi "po škole". Období výcviku v Telosu mám spojené s depkou a stresem. Po dvou neúspěšných pokusech jsem nakonec autoškolu změnila, což bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Až tam jsem ze sebe setřásla nános stresu spojený s řízením a uvědomila jsem si, že se dá jezdit i v klidu a míru. Díky skvělému instruktorovi, který mě psychicky podpořil a dodal mi odvahu, jsem závěrečné zkoušky ukončila na první pokus.
vloženo: 21. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Většinou nikde žadné recenze nedávám, ale často velmi často je vyhledávám. Takže musím napsat i já své hodnocení. Pokud hledáte lidský přístup a někoho, kdo Vám bude rozumnět co říkáte a je sto Vám pomoci a najít řešení problému tak aby jste mohli dokončit autoškolu nebo si splnit svůj sen ....jedině tato autoškola . Nikdy nebudu moci dost vydělat abych je zahrnula dary , ale mohu napsat všem jak jsou skvělý . Na zkoušky, jste připraveni, jízdy zvládnete tak, že se pak nikdy nebojíte někam jet , profesionální přístup, celkový dojem z prostředí a lidí co v autoškole pracují mám suprový, jsou to lidi kteří Vás učí a připravují s láskou protože chtějí, ne že musí. Vždycky se najde čas i řešení, jak dosáhnout toho proč se rozhodnete právě pro tuto autoškolu. Moc všem za všechno děkuji a ráda se budu vracet tam, kde jsem spokojená. Andy
vloženo: 5. března 2018
vložil: Andy, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zásadně se neřadím mezi časté recenzenty na cokoli, ale v případě autoškoly Telos musím udělat výjimku. Setkala jsem se zde totiž s velmi příjemným prostředím. Zvláště si cením profesionálního, přátelského, trpělivého a individuálního přístupu paní Ilony Volfové. Vždy mi vyšla vstříc s plánováním jízd. V nebezpečných a stresových situacích zvýšila hlas (žádné nadávky, o kterých jsem slyšela od přátel v jiných autoškolách) a důrazně vysvětlovala, příčinu vzniku události, což mě adekvátně připravilo na hustý provoz v Praze. I přes značnou nervozitu jsem se cítila na závěrečnou zkoušku připravena. Autoškolu vřele doporučím všem zájemcům. Děkuji! Zuzana Novotná
vloženo: 22. února 2018
vložil: Zuzana Novotná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Telos určitě doporučuji. Postarají se o vás ve všech ohledech, za které zodpovídají. Ano, instruktor někdy na vás může být rázný, ale to se stává ve chvíli, kdy jste neposlechli jeho rady. Myslí to dobře. Dokáže vás dobrými radami připravit na provoz v Praze, který není jednoduchý. Mně osobně to dalo opravdu hodně a šel bych do toho znova.
vloženo: 16. prosince 2017
vložil: Vladimír,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem začala navštěvovat s cílem udělat si ŘP C,CE a profesák. Už jen proto, že jsem žena ve středních letech, přicházela jsem trošku s obavami, jak vše zvládnu a jak na mě v autoškole budou koukat, protože řízení náklaďáku je pořád ještě hlavně mužskou záležitostí. Ale setkala jsem se s velmi milým a vstřícným přístupem paní sekretářky i pana majitele Jílka, který mě učil i řídit. Byl rázný, ale ono to mělo svůj účinek. Kdyby byl mírný a nebyl důrazný, určitě nenaučí tolik. Ještě nemám vše dokončené, ale náklaďák už řídit můžu!!!! Ještě jednou díky a určitě doporučuji.
Jitka Mullerová
vloženo: 14. listopadu 2017
vložil: Jitka Mullerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V pátek 6.10.2017 jsem zdárně prošla zkouškou. Za to vděčím neskutečné trpělivosti mého učitele. Nemohla jsem dostat lepší typ.Mockrát děkuji...Miluše Jiránková
vloženo: 9. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji. Rozšiřovala jsem si ŘP z "B" na "A bez omezení", oceňuji zejména individuální přístup a plánování jízd podle vašich časových možností, naučíte se nejen jezdit na motocyklu, ale hlavně jej ovládat! Instruktor pan V. Jílek vás velmi dobře připraví jak na závěrečné zkoušky, tak testy.
Sice bylo občas těžko na cvičišti (i nějaká slzička proběhla), ale o to lehčí je to v běžném provozu. Děkuji všem zaměstnancům v autoškole Telos. Jarka Zabáková
vloženo: 12. července 2017
vložil: Jarka Zabáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byl již podruhé a musím říct, že bych nevolil již jinou....
Celkový přístup zaměstnanců autoškoly byl velice přívětivý a nemohu si na nic stěžovat. Nemohu se už dočkat až nastane čas na to udělat si Ačko a
na to až se opět uvidím se všemi těmi známými tvářemi. Tímto bych chtěl velice poděkovat týmu pana Jílka a doufám, že se opět brzo shledáme.
Vojtěch V.
vloženo: 10. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral z důvodu, že jsem jí měl blízko mého bydliště a musím říct, že jsem si nemohl vybrat lépe. Chtěl bych moc poděkovat paní Volfové, která mne doprovázela celým výcvikem a její zkušenosti z provozu jsou neocenitelné. S kvalitou Autoškoly TELOS jsem byl nadmíru spokojen. Pokud se chcete opravdu naučit řídit, není lepší volba, protože v této autoškole vás dokážou připravit na hustý provoz ve městě, aniž by jste dělali chyby jako ostatní účastníci provozu. Na závěrečné zkoušky jsem byl maximálně připraven a pokud bych si někdy doplňoval ostatní skupiny ŘP, tak jedině TELOS.

vloženo: 14. května 2017
vložil: Daniel Dušek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola se mi zaryla do srdíčka hluboko... Bude mi to tam chybět. Příjemný kolektiv, sranda na každém rohu a rodinná atmosféra. Učitelé k vám přistupují přátelsky, mnoho vás naučí, poradí a při závěrečné zkoušce maximálně podpoří a podrží. Dávám 5* :)
vloženo: 26. dubna 2017
vložil: Daniela Feglarová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalita zde odpovídá ceně, levná autoškola s tragickou výukou. Z této autoškoly jsem byl opravdu znechucen a řízení pro mě bylo zpočátku utrpením i díky přístupu pana Wolfa. Pokud chcete profesinální přístup na úrovni, doporučuji sem nechodit.
vloženo: 4. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybral jsem si autoškolu Telos,abych to měl blízko.....Nicméně chtěl bych moc poděkovat celému týmu.....Tuto autoškolu vřele doporučuji.....Pan Jílek vede školu na profesionální úrovni....Chtěl bych poděkovat panu Jaromírovi,jezdil se mnou jízdy.....mooc mě naučil.......Spokojenost po všech stránkách školy.....Ještě jednou moc Díky......Beinhauer Dalibor
vloženo: 11. prosince 2016
vložil: Dalibor Beinhauer, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych moc poděkovat Autoškole TELOS a mé učitelce Iloně Volfové jsem ráda že jsem vás poznala a že jste mě tak dobře naučila řídit. Moc vám Děkuji Lucie Koptíková
vloženo: 11. října 2016
vložil: Lucie Koptíková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušku jsem konal v září roku 2016 na druhý pokus(sk.B), bylo to především z důvodu mé neaktivní spolupráci při jízdách a velkému stresu. Nicméně druhý pokus byl zdařilý a bezproblémový, myslím si že i především díky panu komisaři, který působil velice přátelsky a navedl klidnou atmosféru, a tudíž jsem mohl předvést to nejlepší, co jsem se v autoškole naučil. Vrátím se zpět k samotnému tréninku, mým učitelem byl pan Robert W., který při jízdách se choval velice profesionálně, však při krizových/náhlých situacích nebyl vždy klidný, tak jak by každý žák představovat(později vysvětleno*). Vždy při riskantní nebo nebezpečné situaci se snažil vše vysvětlit jak k dané situaci došlo a jak ji předcházet, později se na samé místo vrátil znovu aby se ujistil, zda jsem si jeho připomínky vzal v potaz. Autoškola se nachází kousek od centra prahy a žák se naučí orientovat i v nejsilnějším provozu na největších křižovatkách v Praze.

Tuto autoškolu hodnotím velice kladně. je schopna připravit řidiče na silný provoz, na stresové situace a jejich řešení. Pokud nechcete dostat jenom řidičák, ale naučit se řídit, zkuste Telos! Píšu to jako řidič, který jezdí každý den s nájezdem nad 13 tisíc kilometrů k dnešnímu datu a (musím zaklepat) bez nehody!

pro vysvětlení*: hodnotím to jako student, který dělal mnoho nesmyslných chyb klidně i několikrát po sobě, a právě díky ráznému jednání jsem si zapamatoval jsem se na silnici chovat.

Jakub K.
vloženo: 4. července 2016
vložil: Jakub Kašák ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Telos jsem v 16ti absolvovala výcvik na řidičský průkaz skupiny A1. Písemné testy i jízdy jsem složila na první pokus, stejně tak letos na řidičské oprávnění skupiny B. K obou zkouškám mě dovedl pan Václav Jílek. Vzhledem k tomu, že řídím od 16ti a zatím jsem se nesetkala s jediným problémem na který bych nebyla připravena, nemohu výcviku nic vytknout. Co se týče přístupu, rychlosti kurzu i podmínek byla autoškola pro mě příjemná. Na to, že jsem "18ti leté tele" ze mě dokázal pan Jílek udělat obstojného řidiče. Co se týče pana Jílka je pravdou, že občas zvýší hlas, což chápu, že někomu může působit rozpaky, ale jde jen o komunikaci s instruktorem a o jistou metodu, kterou pan Jílek aplikuje s pouhým cílem ochránit své žáky. "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti.". Autoškola má mé velké díky, nemohu hodnotit jinak než výborně.
vloženo: 14. června 2016
vložil: Terezie Burianová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvoval jsem zde v lednu řidičský průkaz na náklaďák a přišlo mi, ze pan majitel Jílek je vstřícný a milý a to pouze do doby než mu přijdou na účet peníze za kurz. Pote následuje nezájem a dlouhá čekací doba než vůbec začne ježděni. Samotné ježdění také žádná sláva, v autě stále svítily kontrolky, ze jsou sjete destičky, nefunguje ABS.... Lekce jsou zkrácené a odůvodněné slovy, ze příště si to protahneme-nekonalo se. Celkový dojem nic moc.
vloženo: 10. června 2016
vložil: Martin Šalda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V teto autoskole jsem absolvoval ridicsky prukaz sk. C. Na začátku jsem byl velmi nespokojen, protoze po zaplaceni kurzu jsem cekal 3 mesice, nez samotny kurz zacne, nepomohly urgence, nic. Jezdeni s panem Jilkem bylo pro me odstrasujicim pripadem, jak nejezdit - priklad za vse - predstavte si, ze pri jizde vas instruktor vystoupi z auta, jde k jinemu auto, zurive otevre dvere tohoto ciziho auta a zacne ridici velmi sproste nadavat do pi.... . Pan Jilek vlastne neustale nadava, krici, je arogantni a vychlouba se svymi tituly a tim, jak kde koho "vyskolil" a komu to kde "nandal". Dale jsem se primo od zamestnance teto autoskoly dozvedel, ze temer vsechny komentare, ktere jsou zde napsany si pise pan Jilek sam, aby si udelal dobrou reklamu. Ja tuto autoskolu rozhodne nemohu doporucit, priste bych si zvolil urcite jinak.
vloženo: 2. června 2016
vložil: Michal Kříž,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vážení nováčci autoškoly, předem musím napsat,že by mne nikdy nenapadlo,že si někdy udělám ŘP na nákladní vůz a autobus,ale dohnala mne k tomu situace s evidencí na úřadu práce! Tam jsem také dostal nabídku rekvalifikačního kurzu na řidič.oprávnění C+E a D. Tak jsem sice souhlasil,ale naprosto jsem vyloučil možnost,že budu schopný ve středním věku toto úspěšně dokončit!! A ejhle.... Naprosto profesionální až někdy puntíčkářský přístup dosti svérázného pana učitele a zároveň majitele této autoškoly pana Bc.Václava Jílka,který i přes moji nezručnost a někdy i nechuť pokračovat se nevzdal ,jakožto u žádného jiného žáka (měl sem možnost u závěreček pokecat s ostatními abonenty)a vše pečlivě vysvětloval a to i v PRAXI při jízdě proč a nač a nikterak nepočítal s tím,že buď to dám či né.. Tím mi vysvětlil,že od něho odejdou pouze řidiči co opravdu něco zvládnou a pokud tak nebude,tak to budem dělat dál až se to DOKONALE vše naučím. Prostě si na tom zakládá a tak kdyby to bylo takto perfekciozní v životě ve všem!! PROSTĚ DOPORUČUJI a NIKDY JINAK!! Dnes mám i jeho zásluhou práci profesionálního řidiče a za hodně této autoškole vděčím..Osobně pan Jílek je jedničkou na trhu a jeho nákladní auto MAN je také k vidění v ČR asi jen zde. Všem mnoho uspěšných kilometrů. S poděkováním R.P.
vloženo: 10. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem přišla kvůli řidičskému průkazu skupiny B, je to můj první řidičský průkaz a proto jsem vůbec nevěděla co a jak. V autoškole byl bezvadný přístup - celkově. Jezdila jsem s učitelem, který mě opravdu nešetřil. Občas zvýšil hlas, ale hrozně moc mi to dalo. Jezdili jsme i náročné trasy, za které jsem dnes opravdu vděčná. Provoz v Praze je hustý a náročný sám o sobě. Takže mi tato autoškola opravdu hrozně pomohla. Testy jsem zvládla na plný počet bodů. Takže i připravenost na zkoušky ze strany autoškoly výborná. Já mám opravdu tu nejlepší zkušenost. A pokud se rozhodnu někdy v budoucnu s řidičským oprávněním pokračovat, tak jedině v autoškole TELOS.
vloženo: 16. prosince 2015
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Čekal jsem kvalitní výuku a tu jsem také dostal.
Před autoškolou jsem v životě na motorce neseděl, tak jsem vybíral autoškolu, kde mě rovnou nevezmou do provozu.
V této autoškole jsme polovinu ojezdili na cvičáku, nejdříve na 125, pak 35kw a až časem do provozu na neomezené motorce. Prvotní strach z první jízdy v provozu téměř hned zmizel, pro mě velice překvapivě a to díky poctivé přípravě na cvičáku. Pan Jílek je člověk na správném místě, dělá to dobře a věří v to. V rámci výuky je to cholerik, ale to pravděpodobně k profesi patří..navíc vzhledem k nízké porci povinných hodin to není na škodu.
Na závěrečnou zkoušku jsem byl kvalitně připraven.
vloženo: 24. září 2015
vložil: Filip Dědina , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Obyčejně hodnocení na poskytnuté služby nepíši, ale zde musím udělat výjimku. Více než 20 let po získání řidičáku jsem se rozhodl pro rozšíření o motocykly bez omezení, tedy skupinu A. Dosud jsem znal jen osobní automobil a skútr 125. Takže jsem si trochu říkal, zda lze vůbec naučené zlozvyky odbourat a naučit se něco zcela nového.
Měl jsem štěstí, že jsem dostal od kolegyně tip na pana Jílka. Jednoznačně na mně dokázal, že díky dvou vysokoškolským titulům se umí učit nejen on sám, ale především umí naučit druhé. Jeho záměrem je ze svých žáků udělat nejen držitele oprávnění typu A, ale lidi, kteří s tou motorkou jezdit umí. A velký důraz klade na to, aby se u jízdy i přemýšlelo. Nutno dodat, že vás naučí, jak se efektivně učit i teoretickou část.
Nevím, jak to probíhá u žen, ale chlapi dostanou na tréninku pěkně zabrat, přesně v duchu „těžko na cvičišti, lehko na bojišti“ – motorka ani pan Jílek neodpouští chyby. Tedy od slalomů a osmiček, rozjezdů za roh atd na cvičišti s lehkou kubaturou se přestoupí na vyšší a vyjede do provozu. A to vlastně až ve chvíli, kdy už máte určitou důvěru v sebe, i v pana Jílka, který sedí za vámi (a velmi hlučně a důrazně upozorňuje na chyby). Pak už vám přechod na nejvyšší kategorii, tedy na motorku, ze které šel při první návštěvě autoškoly skoro strach, připadá skoro samozřejmý. A vlastně se už nechce níž.
Takže za tím hodně specifickým svérázným projevem pana Jílka, i když se to tak jevit nemusí, bude zřejmě naprosto přesný a promyšlený mechanismus výuky. Svou roli určitě hraje i to, že sám je vášnivý motorkář.
Tedy závěr: dnešní čerstvý výsledek ze zkoušek je 100% získaných bodů u testu a napoprvé úspěšně složené praktické jízdy se zkušebním komisařem na Honda SB 900 Hornet.
Toho hodnocení je zároveň poděkováním panu Jílkovi.
vloženo: 7. srpna 2015
vložil: Pavel Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice rád napíšu nějakou recenzi na tuto autoškolu.
Nemohl jsem zakopnout o dobrou práci a našel jsem na Úřadě práce reklamu autoškoly TELOS. Chtěl jsem si udělat jen profesák a skončilo to tak, že mně pán Jílek ukecal ad si udělám přívěs a návěs a dopadlo to tak že ted mám autobus i přívěs a návěs. Těžko se popisuje pocit který jsem mněl když jsem si nemohl zvyknout na přechod a ovládání z kamionu MAN na starou Karosu. Byl ze mně neštastný instruktor pan Marek Psotný, když seděl vedle mně v autobusu a já mněl ten pocit že to chce víc než jen pevnou vůli a hodně nervů. Tak nastoupil profík pan mgr. Jílek. To byla velká změna. Nejdřív mně začal zkoušet co umím s autobusem, jestli umim šlápnout na plyn a reagovat s přehledem na dopravní situaci. Sejmul jsem gumové sloupy u silnice, pak pochopil že nejsem jen amatér. Pak mně vytáhl na dálnici a do jiných křižovatek. Nevim jestli je tak dobrý psycholog, ale jeho rázny způsob výuky dodá člověku sebejistotu. Je to člověk který umí naslouchat a respektovat i méně zručné řidiče. Je to člověk který to s lidma fakt umí! Získal si mé sympatie asi jako všech žáků autoškoly. Nemohl jsem si přát lepšího instruktora, protože mně učil ten nejlepší. Panu Jílkovi mockrát děkuji a autoškolu TELOS vřele doporučuji. Pavel
vloženo: 1. srpna 2015
vložil: Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Jílek (v mém případě na skupinu A) je rozhodně svéráz s velmi osobitým přístupem, který jsem prvních pár jízd nemohl spolknout. Pomohlo se v duchu ujišťovat, že má pedagogické vzdělání a mnoho zkušeností a tak snad ví, co dělá. Bude na vás (pokud jste muž) řvát a před jízdou budete i nervózní, protože si servítky rozhodně nebere. Zároveň vás ale jezdit naučí a to ve srovnání s jinými školami na výrazně lepší úrovni.

Sice jsem měl dojem, že mě občas nutí utíkat, aniž bych pořádně uměl chodit (rozuměj: měl motorku sebevědomě pod kontrolou), ale ve výsledku jsme získaných zkušeností do toho množství jízd nacpali opravdu hodně.

Výhodou potom je, že ve speciální motoškole na polygonu zjistíte, že většinu z těch věcí už jste (narozdíl od ostatních) dělali v Telosu: kužely, výhybný manévr, start do zatáčky, koukání do dálky, apod.

Příprava na testy je zaměřená na jejich splnění, ale pod kůži se pravidla stejně dostanou až praxí, takže v tom žádný problém vůbec nevidím.

Na závěr rozhodně doporučuji, jen nečekejte, že si za vás na motku sedne beránek s hedvábným hláskem ;-)
vloženo: 9. ledna 2015
vložil: Vladoch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnotím na výbornou
vloženo: 18. září 2014
vložil: Štěpán Šejvl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V poměrně pokročilém věku jsem byl "donucen" absolvovat autoškolu. Od počátku jsem z toho neměl radost a rozhodně bych v životě lidském našel spoustu činností, které bych vykonával radši. Naštěstí mne osud a kamarádi nasměrovali do náručí Autoškoly Telos, kde se mne jako instruktor ujal Robert Volf. Pod jeho vedením jsem se nejen učil řídit, ale dozvěděl jsem se i spoustu užitečných rad a zkušeností, které se mi v budoucnu rozhodně budou hodit. Testy i závěrečnou jízdu jsem nakonec splnil hned na 1. pokus na čemž má Robert i ostatní instruktoři velkou zásluhu. Takže pokud hledáte Autoškolu se super přístupem, skvělými výsledky a pohodovou atmosférou, je Autoškola Telos rozhodně tou správnou volbou! Když zvládli naučit jezdit trola, jako jsem já, tak to 100% zvládnou s každým :-)
Roberte ještě jednou díky !
vloženo: 5. března 2014
vložil: Libor Rechtorik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S atoškolou TELOS jsem byla velice spokojená, především s výukou pana Jílka. Díky svému přistupu mě skvěle připravil, měl semnou trpělivost a ve všem mi vyhověl. Tímto bych mu chtěla poděkovat a autoškolu mohu jen doporučit.
Alena Z. anela.11@seznam.cz
vloženo: 19. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu nechápu všechny ty kladné recenze této autoškoly. K osobě pana Volfa - neochotný, věčně nepříjemný - opravdu nerozumím tomu, jak si může v Praze dovolit toto chování. Výrazně všem NEDOPORUČUJI!
vloženo: 28. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na začátek bych chtěla říct, že jsem šla do autoškoly, abych si udělala papíry na velkou motorku (B už mám deset let). Co se týká ovládání motocyklu, do kurzu jsem nastoupila jako nepopsaný list. Byla jsem jedním z těch, kteří při vyplňování formulářů vidí na konci jen ten vytouženej řidíčák. Moje očekávání bylo to, že si pěkně odjedu 13 jízd, udělám papíry a tradá jako bikerka na silnici s tím, že si možná dám někdy někde nějakou motoškolu... :-D

Jenže tahle autoškola ale dá víc, než jen ten kus papíru. Za prvé je vedená velmi dobrý učitelem panem Mgr. Jílkem, který prostě ví, co dělá, má výborný odhad na lidi a na jejich zkušenosti z provozu a ví, co si k Vám může dovolit a co ne. Zbytečně Vás nepodceňuje. Zbytečně na Vás neřve. Naučí Vás se s tou motorkou skamarádit, tak že ji dostanete pod kůži. Zároveň Vás ale zlehýnka donutí si uvědomit, že k ní musíte mít respekt. Krůček po krůčku Vás učí, co a jak si můžete dovolit.

V autoškole jsem začínala na motorce Jawa 125 a to na cvičišti, kde jsme se několik hodin věnovali všemu důležitému (např. jak vypadá motorka :-D, jak se nastartuje, jak se s ní rozjíždí, kdy sundám nohy dolů, kdy je dám nahorů, kdy se řadí, kdy se brzdí, jak se rozjet do zatáčky, jak se vyhnout nečekané překážce, jak jet pomalinku až skoro do zastavení a zase se rozjet, jak se nebát plynu a brzd....jak přemýšlet, protože jiný to je v autě a jiný na motorce. Bylo to hrozně těžké, objevila jsem na svém těle svaly o kterých jsem ani nevěděla, že nějaký mám...odcházela jsem po každé hodině zbitá, ale s obrovským úsměvem na tváři :-D).Vyšší level byl první jízda v provozu. Poprvé jsem jela na Honda 650 Revere. A bylo to tááááááák namáhavé, že jsem si až říkala, jestli se na to nevykašlu. Jenže jsem chtěla ten řidičák!!!! Druhý den to bylo lepší a lepší, začalo mi všechno dávat smysl, navíc jsem začala panu Jílkovi nejen důvěřovat, ale i věřit. On vážně ví, co dělá!

A pak přišel na řadu stroj Honda CB 900. Na Hornetovi s panem Jílkem za zády jsem si to svištila, aniž bych si vůbec uvědomoval a bála se toho, že řídím motorku. Pan Jílek mě zdokonaloval v zatáčení...brždění...a všechno to měl úplně do detailů promyšlený. Podívala jsem se i do centra Prahy, např. na staromák, kde jsem nebyla ani nepamatuju :-D

A hurá. Testy jsem dala celkem dobře s jednou chybou. Když jsem se na tu otázku koukla zpětně, tak jsem asi zrovna měla zatmění :-D No a jízda s komisařem...no, byl to nezvyk, nemít najednou za sebou pana Jílka, ale nějakého cizího pána...ale taky OK. Myslím, že i pan komisař byl spokojenej.... :-D

Co říct závěrem?

Teď vím, že žádnou další motoškolu nepotřebuji, protože tenhle autoškolový kurz byl pro mě nezapomenutelný zážitek, který všem vřele doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!! A já si maximálně udělám po zimní moto pause kondiční jízdy a to opět v této autoškole s tímto skvělým učitelem.

Vřelý a jeden obrovský dík panu Jílkovi a celému přátelskému osazenstvu Autoškoly Telos. :-D
vloženo: 8. října 2013
vložil: Bára J.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na úvod musím poznamenat, že je to autoškola na velmi dobré úrovni, neznám lepší. Jednoduše, to co píší o osobě na webových stránkách jsou pravdivými údaji. Jediné co musím dodat je to, že pokud zaujmete místo spolujezdce na motorce za instruktorem panem Jílkem, tak to je pak jízda „Zodpovědného šílence“. Výcvik, kterým postupně projdete bude dopředu promyšlený, účelný a nezapomenutelný a určitě si nějakou tu zkušenost odnesete i do běžného provozu. Od výcviku na motorce jsem očekávala, že se naučím jezdit pomalu, získám ten vytoužený ŘP na velkou motorku a po té než vyjedu sama do provozu se přihlásím do kurzu jedné motoškoly, kde vyučují bezpečnou jízdu na motorce, tzn. např. neprojíždět zatáčky rovně, ovládat motorku při pomalé jízdě apod., ale po první jízdě na cvičišti mě došlo, že pokud to zvládnu v této autoškole nebude to asi potřeba. Opravdu výuka je nad rámec jiných autoškol a tímto způsobem chci poděkovat především panu Jílkovi a přátelskému kolektivu Autoškoly Telos za milou a vstřícnou podporu během výcviku a tím zároveň usnadnit správnou volbu dalším uchazečům o získání řidičského oprávnění právě v této autoškole.
vloženo: 9. září 2013
vložil: Jana Nerudová, 42 let, Praha,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak co se týká této autoškoly tak můžu jen doporučit,vybornej kolektiv,paradní instruktoři,super přístup a už se tešim až se tam zase vrátim :)
vloženo: 12. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skvělá autoškola, parádní přístup skvělá atmosféra u ježdění a určitě si tam udělám ještě nějaký papíry.100% doporučuji všem
vloženo: 25. června 2013
vložil: Martin Novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost s touto autoškolou!!!!! Všichni moc příjemní, skvělý přístup pana Jílka, příprava na zkoušky je opravdu důkladná- nikdy předtím jsem na moto neseděla a zk jsem udělala na první pokus :) Z jízd jsem byla nadšená. Celková čísla mluví sama za sebe- dneska 100% úspěšnost všech žadatelů! MOHU JEN DOPORUČIT!!
vloženo: 24. června 2013
vložil: Alena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky skvělému profesionálnímu a trpělivému:) přístupu pana Jílka jsem zvládla řidičák na motorku hned napoprvé!!! Rozhodně doporučuji každému, kdo má zájem o kvalitní výuku s individuálním přátelským přístupem, ať už v autě nebo na motorce :o).
vloženo: 9. června 2013
vložil: Motorkářka Evička :), emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úspešne som v tejto autoškole spravil svoj "řidičák" na sk. B. Túto autoškolu môžem doporučiť každému, kto sa chce skutočne naučiť šoférovať. Skvelá atmosféra, osobný prístup a možnosť sa kedykoľvek na celý tím autoškoly obrátiť, sú len jedným z pozitívov tejto autoškoly.
Týmto chcem poďakovať svojej inštruktorke, Ilone Volfovej, za osobný prístup, podporu a hlavne trpezlivosť, ktorú so mnou mala. Metódy, ktorými ma naučila jazdiť, boli dokonalé, presne vie, kedy čo povedať, na čo sa spýtať, čo vytknúť a čo ešte precvičiť. Po jazdách s ňou budete vedieť skutočne ovládať vozidlo, predpisy, atď atď, proste akoby každý šofér mal vedieť.
Ku skúškam som išiel pripravený, test som zvládol na 100 %, jazdu bez väčších chýb taktiež, všetko na prvý krát.
Ak sa rozhodujete nad výberom autoškoly v Prahe, tak Autoškola Telos je jasnou voľbou pre všetkých záujemcov o vodičšký preukaz.
vloženo: 7. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola TELOS se nedá hodnotit jinak, než kladně. Díky přípravě od pana Roberta Volfa pro mne byla závěrečná zkouška projížďkou v růžovém sadu. Skvělý přístup k žákům a profesionalita pana Volfa mě připravila na další roky za volantem velice dobře.
vloženo: 3. května 2013
vložil: Petr Donát,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych chtěl kladně ohodnotit tuto autoškolu, kvůli vstřícnosti, profesionalitě a hlavně kvůli panu Robertu (alias Brucovi) Volfovi, který mě svým bravůrním přístupem připravil ke zkouškam a naučil mě řídit opravdu nádherně.
Lukáš Jirsa, uspěl na první pokus.
vloženo: 26. dubna 2013
vložil: Lukáš Jirsa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za svůj řidičský průkaz děkuji všem z Autoškoly Telos a mé učitelce Ilonce Volfové.Super přístup,ochota i sranda.Testy i jízdy jsem díky nim zvládna napoprvé.Všem doporučuji.jsou prostě nejlepší :-DD Lucie kedroňová
vloženo: 14. listopadu 2012
vložil: Lucie Kedroňová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Telos všem vřele doporučuji. Ještě jednou moc děkuji mojí instruktorce Ilonce Volfové za osobní přístup a velkou trpělivost. Zkoušky i jízdy jsem díky tomu úspěšně zvládla napoprvé.

vloženo: 8. října 2012
vložil: Eva Radostná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Telos mám jen ty nejlepší zkušenosti.
ŘO jsem získal již v březnu a díky perfektnímu přístupu p. Volfa mne na silnici zatím nic nepřekvapilo.
Tuto autoškolu rozhodně doporučuji!
vloženo: 6. října 2012
vložil: Antoš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu TELOS jsem zvolila po doporučení mého kamaráda a jsem za to ráda. Díky skvělému přístupu instruktora Roberta Volfa a celkově všech z autoškoly jsem testy i jízdy udělala napoprvé.

Autoškolu TELOS vřele doporučuji!
vloženo: 21. srpna 2012
vložil: Eliška Matyášová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Telos = profesionální přístup k novým řidičům a chtějí je naučit. Né z nich udělat tzv. "rychlokvašky", které po absolvování kurzu nezvládnou základní pravidla provozu na pozemních komunikacích. Navíc je zde velmi příjemný a ochotný kolektiv. Jen tak dál..
vloženo: 10. srpna 2012
vložil: Filip J., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno bylo jako na drátkách a uspěl jsem v testech, pouze s jednou chybou a to přisuzuji nervozitě. Jízdy byly SUPER!!! :-D
vloženo: 3. srpna 2012
vložil: Filip, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Telos...výborný instruktoři,naučili mě a připravyli ke zkouškám tak skvěle.
Přístup si velmi chválím,neměla jsem žádný problémi ohledně zkoušek..dopadly výborně,doporučuji kdo chce dělat autoškolu tak zde :)
vloženo: 11. července 2012
vložil: Tereza Ungrová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Telos...výborný instruktoři,naučili mě a připravyli ke zkouškám tak skvěle.
Přístup si velmi chválím,neměla jsem žádný problémi ohledně zkoušek..dopadly výborně,doporučuji kdo chce dělat autoškolu tak zde :)

Tereza Ungrová...ungrovatereza@seznam.cz
vloženo: 11. července 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Telos jsem byl velice spokojen, instruktoři byli velmi vstřícní, ochotný a vždy ať už to byla i ta sebeblbější otázka mi vše v klidu vysvětlily. Dále bych chtěl poděkovat p. Robertovi za trpělivost a přístup ke mě, vždy mi vše v klidu vysvětlil a u zkoušek jsem neměl žádné problémy :)
vloženo: 24. května 2012
vložil: Jan Spousta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou TELOS jsem byla velmi spokojena, s panem instruktorem Volfem byla výborná domluva, vše na přání vysvětlil (klidně i několikrát), zkoušku i testy jsem díky němu zvládla s přehledem a bez nějakých větších nervů. Kolektiv je celkově pohodový, přátelský a bez problému. Vřele doporučuji všem!
vloženo: 20. května 2012
vložil: Kristýna Drsková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výcvikem v autoškole Telos jsem byla velmi spokojená. Musím pochválit instruktora Roberta Volfa, i když to semnou neměl moc jednoduché:) Ostatní kolektiv byl taky skvělý. Takže tuto autoškolu můžu jenom doporučit moc Děkuji.

vloženo: 4. března 2012
vložil: Bára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola Telos,nejlepsi co jsem si mohl vybrat.Nejlepsi ucitel Robert,super klucina,ktery dokaze naucit,pochvalit,proste si od nej odnesete jen to nejlepsi pro vas ridicsky zivot.Moc a moc dekuju vsem..cele autoskole a predevsim Robertovi..S Pozdravem Jarda;-)
vloženo: 24. února 2012
vložil: Jarda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit, zejména těm, kteří se chtějí naučit řídit a bezpečně se pohybovat v silničním provozu. Je to výborný kolektiv s bezvadným přístupem a se skvělou atmosférou. Zejména paní Danuše Kratochvílová, která mě naučila vše na 100% a na každou jízdu s ní jsem se velice těšila :). Pokud váháte, teď už nemusíte ;).
vloženo: 17. února 2012
vložil: Monika Procházková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velmi spokojená. Jak s přístupem,kvalitou výuky tak i s příjemným kolektivem. Zkoušku jsem složila na poprvé a za to vděčím výborné instruktorce Danuší Kratochvílové, která mě naučila vše a na každou jízdu s ní jsem se vždy těšila. :) Proto tuto autoškolu vřele doporučuji a zejména těm, kteří se chtějí naučit výborně řídit. Monika Procházková
vloženo: 17. února 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jiné bodování si ani tato autoškola nezaslouží,než 5 hvězdiček. :)
S touto autoškolou sem byla velice spokojená, a kdybych si měla vybrat nějakou jinou, neudělala bych to. Jsou tam výborní instruktoři, kteří vše vysvětlí a naučí. Já jsem měla paní instruktorku Kratochvílou, která je výborný člověk a vždy skvěle poradila. Za to jí patří: "VELKÝ DÍK". :0)
Doporučuji všem, kteří hledají autoškolu kde máte pocit, že jsou tam opravdu jen pro Vás. Ocenila jsem vstřícnost, pohodu a klid.

Němečková Adéla

vloženo: 16. února 2012
vložil: Němečková Adéla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hlavní předností autoškoly Telos je profesionální a přátelské prostředí, které vytvářejí všichni členové týmu. Závěrečné zkoušky jsem bez problémů složila na první pokus, a to zejména díky přístupu instruktorky paní Kratochvílové, která mi vždy vše potřebné v klidu, s trpělivostí a srozumitelně vysvětlila. Navíc všichni instruktoři v autoškole usilují nejen o to, aby se žák naučil řádně ovládat vozidlo, ale hlavně o to, aby se v budoucnosti stal bezpečným a ohleduplným řidičem. Autoškole Telos nemám co vytknout a mohu ji všem vřele doporučit!!!
vloženo: 16. února 2012
vložil: Vladimíra Hvoždová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu TELOS mohu jen chválit a doporučit. Měla jsem Roberta Volfa a byl úžasný, je důsledný a proto má dobré výsledky. Vysvětlí vše do detailů a perfektně jsem vše pochopila, i kontrukce o něj byla pochopitelná a naučitelnáa testy v pohodě. Když jsem něco nechápala stačilo se zeptat a bylo mi vše vysvětleno ... :-) na 100% doporučuji TELOS, výcvik jsem zvládla díky výbornému přístupu skvěle a zkoušky též ...

Anička Švejdová
vloženo: 8. ledna 2012
vložil: Anna Švejdová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se zapisovala do autoškoly na skupinu A (B již několik let mám) byla jsem překvapená, že lze dostat řidičský průkaz za pouhých 13 45minutových hodin výcviku. Je ale až neuvěřitelné co vše mě dokázala pan Jílek za pouhých 8 jízd naučit. Nejen, že mě perfektně připravil na složení zkoušek (včetně testů a údržby), ale položil základ tomu, aby se člověk stal plnohodnotým motorkářem, který se nehod vyvaruje a neskončí jako dárce orgánů.
Vyzdvihnout musím i lidský přístup a výborné pedagogické metody.
Autoškolu Telos tak mohu vřele doporučit všem zájemcům o řidičské oprávnění.
vloženo: 1. listopadu 2011
vložil: Aneta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úspěšně a hned napoprvé jsem složila zkoušku. Je to zejména díky perfektnímu, profesionálnímu a přátelskému přístupu instruktorky Ilonky Volfové, které bych tímto chtěla za vše poděkovat a současně ji všem případným zájemcům doporučit.
Děkuju :-) Bára Cizlová

vloženo: 16. října 2011
vložil: Barbora Cizlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem složil závěrečné zkoušky na auto. A to hlavně díky autoškole TELOS, a především díky paní Kratochvílové která mě skvěle připravila.Autoškolu TELOS mohu jen a jen doporučit.

Honza
vloženo: 8. října 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem složil závěrečné zkoušky na auto. A to hlavně díky autoškole TELOS, a především díky paní Kratochvílové která mě skvěle připravila.Autoškolu TELOS mohu jen a jen doporučit.

Honza
vloženo: 8. října 2011
vložil: Honza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně absolvoval závěrečné zkoušky na motorku bez omezení. Tímto bych chtěl panu Jílkovi poděkovat za všechny rady a kompletní přípravu nejen ke zkoušce, ale i k životě na 2 kolech.
I ostatní instruktoři jsou příjemní, není problém se na cokoliv zeptat. Autoškolu mohu jen doporučit
vloženo: 8. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Minulý týden jsem úspěšně zvládla zkoušky. Zvládla jsem to jen proto, že jsem měla výbornou instruktorku Ilonku, která mě skvěle připravila na zkoušky, vysvětlila, naučila a za to jí moc děkuji, a děkuji i célému týmu autoškoly Telos, protože tam člověk vždy věděl, že když se na něco zeptá čemu nerozumí dostane vysvětlení. Jsem ráda, že jsem mohla dělat řidičák právě v téhle autoškole. Rozhodně tuto autoškolu doporučuji všem, kteří chtějí opravdu umět řídit. Děkuju za Váš čas. :) Týna
vloženo: 6. srpna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Minulý týden jsem úspěšně složil zkoušky na motocykl bez omezení. Nikdy před tím jsem na motorce neseděl, a tak chci poděkovat panu Jílkovi za jeho přístup pří výuce. Nešlo to sice tak rychle, jak bysme si představovali, ale nakonec jsem to zvládl.. :-) Tuto autoškolu mohu tedy jedině doporučit a autoškole přeji mnoho spokojených studentů!
vloženo: 1. srpna 2011
vložil: Dan Jirák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dneska jsem dodělal akorát řidičák a mohu jen chválit a chválit vedení i instuktoři jsou příjemní vše vám vysvětlí takže se nebojte zeptat :) jízdy jsem vykonával s Ilonkou a mohu jí taky jen pochválit to jen díky ní jsem to dal, vše se mnou procvičila poradila :) za mě 100% spokojenost :) jen doporučuju :) Beneš
vloženo: 9. května 2011
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Telos mohu všem vřele doporučit. Panuje tu skvělá atmosféra, na nikoho nekřičí, všechno probíhá v klidu, milí jsou i na méně talentované žáky, kterým (jako mě) přizpůsobí délku hodin podle jejch schopností. Instruktorka Ilona i pan Jílek jsou skvělí.
vloženo: 13. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výcvikem v autoškole Telos jsem byla naprosto spokojená! Přístup instruktorky Ilony Volfové byl naprosto úžasný. I když to semnou ze začátku neměla moc jednoduché :-) Na závěrčnou zkoušku jsem byla dobře připravená. Ostaní kolektiv byl taky úžasný. Takže tuto autoškolu určitě doporučuji.... Děkuji Iloně Volfové že semnou měla pevné nervy.

Nicole Kramešová
vloženo: 24. listopadu 2010
vložil: Nicole Kramešová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den....
ráda bych i touto cestou poděkovala.......
Přátelé ......., světe div se i já se rozhodla, že obohatím své schopnosti a přihlásila se do autoškoly......
Neuvěřitelné se stalo skutečností - již jsem majitelkou řidičského průkazu !!!!!! Nevěřila jsem......
Autoškola TELOS se mi stala i přítelem ! S ústřední postavou p. Václavem / Mgr. Jílek / .
Nejen, že jsou to schopní a báječní lidé, ale profesionální přístup, ochota, pochopení, empatie - nelze slovy vyjádřit
mou spokojenost ! Kéž by měl každý takové štěstí - jako má maličkost - - - - ještě jednou děkuji Vám všem !!!!

Přeji mnoho úspěchů a šťastných km !!!!
Lucka - Luciána - Lůca Hájková

vloženo: 9. října 2010
vložil: Luciána Hájková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výcvikem v autoškole Telos jsem byla naprosto spokojená! Přístup instruktorky Ilony Volfové byl naprosto profesionální. Před začátkem mého kurzu jsem trpěla naprostým strachem a panickou hrůzou z řízení, ale během výcviku se můj přísup k řízení naprosto změnil, a to i přes to, že jsem byla v pátém měsíci těhotenství. Neměla jsem žádný strach, naopak jsem se cítila velice uvolněně a pohodlně. Na závěrečné testy jsem byla naprosto perfektně připravena, všechno mi bylo výborně a do detailů vysvětleno. Celý kolektiv i zázemí bylo velice příjemné a přátelské. Autoškolu Telos každému vřele doporučuji a řízení je od této chvíle mým koníčkem. Děkuji tímto Iloně Volfové za perfektní výcvik!

Martina J.
vloženo: 3. října 2010
vložil: Martina Jagerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak tedy. Nejsem z Prahy a nikdy jsem si neuměla představit, že dělám autoškolu v Praze. Nikdy neříkej nikdy. Slyšela jsem o panu Jílkovi, samozřejmě samou chválu. A šup, ve svých třiačtyřiceti letech jsem na jaře absolvovala kurz na motorku. Nelituji, pan Jílek můj vztah ke dvoum kolům jen posílil. Skvělý přístup, komunikace, trpělivost a profesionalita. Děkuji a váhavcům doporučuji autoškolu TELOS
Iveta Fliegerová, Záluží
vloženo: 25. září 2010
vložil: Iveta Fliegerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Jílkem jsem absolvoval kondiční jízdy po Praze po všech možných cestách i necestách včetně procvičení různě náročných situací každodenního provozu a díky jeho ochotě, znalostem a přístupu musím říci, že to stálo za to.
vloženo: 8. září 2010
vložil: V, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dne 12.07.2010 jsem absolvoval závěrečné zkoušky (testy a jízdy) na velké áčko, a díky profesionálnímu přístupu pana Mgr. Jílka jsem zkoušku zvládl beze strachu, bez problémů. Noty na auto mám již skoro deset let, v Praze jezdím 3 roky, takže jsem si myslel, že noty na motorku už budou formalita. Omyl, pan Jílek mne při každé jízdě vyvedl z omylu, že jezdit umím. Učil mne pokoře před motorkou, ostražitosti před chybami jiných účastníků sil. provozu, ale také že je občas dobré trochu vzít za heft. Je prostě vidět, že motorkáře učí někdo, kdo má už něco na motorce odjeto. Díky moc za profesionální přístup, flexibilitu při plánování jízd a celkově za přátelskou atmosféru. R. Bureš
vloženo: 14. července 2010
vložil: R. Bureš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojený moje očekávaní byli splněny na 110%.Realita byla taková že vše bylo vysvětleno a úkázano. Přístup býl profesionalní a jsem rád že se Pán Jílek a Páni Ilona přizpusobyly mému vytížení v práci. Mam plně hodnotnou a řádnou přípravu pro zařazení do Pražského provozu.

Děkuji a s pozdravem A.Veličko
vloženo: 21. června 2010
vložil: Alexandr Veličko,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem chodil sice jen krátkou dobu protože jsem pana Jílka požádal abych měl řidičák na motorku rychle hotový .Jeho přístup k žákům a vyhovení jejich požadavkům musím pochválit na jedničku , takovou ochotu ze strany autoškoly jsem ještě neviděl .P.Niebauer 17.6.2010
vloženo: 16. června 2010
vložil: P.Niebauer, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   musím pochválit slečnu Ilonu a její profesionální a lidský přistup k žákovy.v každé situaci zachovala chladnou hlavu a vše trpělivě vysvětlila.děkuji za milé chování a do vedení do zdárného konce.vřele tuto dámu doporučuji.Standa 16.6.2010
vloženo: 16. června 2010
vložil: Standa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tímto bych chtěl poděkovat personálu autoškoly Telos, jmenovitě panu Jílkovi za skvělý výcvik a přípravu pro jízdu na motocyklech. Jeho metoda výuky mě přivedla k úspěšné zkoušce.
Dělal sem už v pořadí 4. autoškolu ale v žádné sem nebyl tak spokojený jako zde, takže se těším na další spolupráci :) :)

hr. Košťák :)
vloženo: 28. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po celkém špatné zkušenosti v jiné autoškole,jsem si myslela,že si řidičák nikdy neudělám.Nicméně jsem se odhodlala a autoškola Telos byla skvělou volbou!!!!!Zvláště jsem velmi vděčná slečně Ilonce,za její přátelský přístup,za pohodu,která během výcviku panovala,a za rady, které mi dala.Pan Mgr. Václav Jílek,velmi přátelský,setkala jsem se s ním na přednáškách. Skvěle vysvětlil konstrukci auta a perfektně teorii.Z jeho skvělého podání,teorii pochopí každý.V autoškole panuje opravdu pohoda,profesionální a lidský přístup,s křikem se tady opravdu nesetkáte.Při závěrečných zkouškách Vás celý tým autoškoly podporuje a dodávají vám odvahu.Vřele doporučuji všem,i já ten řidičák díky nim mám!!!!!!Lucie
vloženo: 19. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v autoškole telos jsem si delal řidičak skupiny e a musim pochválit učitelské schpnosti pana Jílka za jeho trpelivost se mnou a odvahu sednout si se mnou za 12ti tunu a jezdit v centru Prahy.cenově super jinde je to dražší a opravdu tu naučí.Jsem velmi spokojen s výukou
vloženo: 14. března 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem dělal řidičský průkaz skupiny C a C+E. Libil se mi "psychologický" přístup pana instruktora Jílka, který, dle mého názoru, dokáže dobře odhadnout, co na kterého žáka platí, aby byl dobře připraven a znalosti a dovednosti si uchoval nejen na závěrečnou zkoušku, ale i do života.

Bc. Jan Jindra
vloženo: 1. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji za milý přístup slečně Ilonce :) její trpělivost.Tato autoškola připravý na zkoušky písemné tak i praktické .Opravdu jsem byla moc spokojená a DĚKUJI!!!!!! A mohu jen doporučit
vloženo: 22. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji slečně Ilonce Volfové za výuku a příjemný přístup.Děkuju, že mě vždy dokázala uklidnit a povzbudit.Řidičák mám rok, myslim, že i díky ní bez nehody. Přeji krásné Vánoce a hodně spokojených žáků :) Alča Musichová
vloženo: 17. prosince 2009
vložil: Alice Musichová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super sympaťáci ,-))) Všechno v klidu a v pohodě se tam zvládne :-) Sem ráda že jsem udělala zkoušky právě v této autoškole.Podle mého, velice dobře připravý budoucí řidiče... Prostě za 1*!!! ,-)
vloženo: 7. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,chci se připojit k ostatním a pochválit přístup v této autoškole,obzvláště přístup instruktorky Ilony,opravdu jí vděčím za hodně-vynikající přístup,vyrovnanost a hlavně trpělivost!!Vřele všem velmi doporučuji tuto školu,nebudte litovat!Návíc mají velmi výhodné ceny i pro studenty.
vloženo: 16. října 2009
vložil: Jitka Burianová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osobně jsem si zde dělal zkoušky na motorku skupiny A. Především chci pochválit přístup učitele pana Jílka. Perfektně mě připravil na
závěrečné praktické zkoušky. Dnes kdy mám možnost po 2 měsicích jezdit tak stále vzpomínám a myslím na to ce mě pan Jílek ,,vtloukal´´ do hlavy. S čistým svědomím mohu doporučit.

vloženo: 17. září 2009
vložil: Vladimír Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc se mi líbilo, že autoškola a její učitelé chtějí opravdu naučit žáky řídit a být dobrými a odpovědnými řidiči. Způsob výuky, kdy hlavně zpočátku Vám učitel opakuje, co přesně máte dělat než se to naučíte, je podle mě výborný.
Na zkoušky jdete dobře připravení na teorii i jízdy.
vloženo: 7. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou TELOS osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola TELOS < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola TELOS - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje