Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

JM autoškola - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly JM autoškola

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - JM autoškola < <


   Tuto autoškolu jednoznačně doporučuji. Zkoušku jsem úspěšně absolvovala na první pokus před pár dny, většinu jízd jsem měla s p. Malíkem i následnou zkoušku, vždy se snažil hlavně uklidnit žáky, aby jízda probíhala v pořádku. Co se týče plánování jízd, snaží se vycházet vstříc jak to jde. Nemohu si na nic stěžovat, vše bylo rychlé a bez problémů.
vloženo: 5. dubna 2022
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


   Bohužel tuto autoškolu nedoporučuji… Obzvlášť pana instruktora Tihelku. Očekávala jsme, že mě bude instruktor něco učit, to jsem se ale mýlila.
___________________
Někoho to bohužel naučit nejde.... Jezděte radši sockou, bude to pro ostatní účastníky silničního provozu požehnáním.
vloženo: 29. března 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Bohužel tuto autoškolu nedoporučuji… Obzvlášť pana instruktora Tihelku. Očekávala jsme, že mě bude instruktor něco učit, to jsem se ale mýlila.
vloženo: 28. března 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nedávno jsem autoškolu absolvovala a byla jsem spokojená.
Paní sekretářka mi vždy vyšla vstříc s plánováním jízd a vše ochotně vysvětlila.
Jízdy poté probíhaly v Brně pod dozorem pana Malíka, který je dle mého velice dobrý instruktor a vždy vše rád vysvětlil, klidně i víckrát. Proto doporučuji si zvolit při jízdách právě jeho, protože mě osobně na jízdy připravil velice dobře.
Celkově hodnotím autoškolu kladně a doporučuji.
vloženo: 17. února 2022
vložil: Kristýna , emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat...
vloženo: 28. prosince 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem absolvovala teď nedávno, začala jsem v říjnu a skončila v prosinci. Za tento krátký čas jsem však prožila takové věci, o které se s budoucími uchazeči musím podělit.
1. jízdu jsem jela s panem Malíkem a v prvním okamžiku, když jsem nasedla do neoznačeného vozidla (pouze na střeše bylo označené jako autoškola, ale jinak žádný polep jako ostatní vozidla) pan Malík mi na přivítanou okamžitě položil ruku na stehno se slovy "Takže ty seš Nikolka? Tak ahoj, my budeme jezdit spolu, Nikolko." Což teda pardon, ale ta ruka na stehnu byla pomalu už obtěžování v první minutě a to oslovení...no já nevim, přijde vám normální takto pozdravit 18letou slečnu? Minimálně mě to opravdu normální nepřišlo a cítila jsem se velmi nekomfortně.
Na parkovišti měl pan Malík takové s prominutím kecy, že se opravdu nešlo soustředit na jízdu. Řeči typu "Uvolni se, nemačkej ten volant, vždyť sebe taky nemačkáš když se uvolňuješ. Dej si ručičky na kolínka a na stehýnka a uvolni se." mi opravdu přišly nanejvýš nechutné a nevhodné. O jeho neustálem dotýkání se mě ani nemluvě. Chápu, že občas je třeba sáhnou na volant nebo na ruce na volantu, když žák jede na patník, ale pardon na rovině a nutit žačku, aby mu "zmáčkla ručičku tak, jak kdyby mačkala řadící páčku" je pěkně mimo. Vyvarujte se tedy prosím pana Malíka, v rámci svého duševního zdraví.
Zbytek jízd jsem jela v označeném vozidle (bílá fabie htp, celá olepená a jasně dávající najevo, že patří k této autoškole) s panem Hýbnarem. Tuto část kurzu bych si nemohla vynachválit. Jeho profesionální přístup mě až překvapil. Vždy mi složitou křižovatku vysvětlil i několikrát, spíše se mnou mluvil než aby mi pořád někam sahal a když jsem udělala chybu, slušně mi ji vysvětlil tak, že jsem si ji zapamatovala a neudělala znova. Takže ve finále mě připravil na celou zkoušku hlavně on.
Co se učebny týče, byla jsem na Sukové a vzhledem k tomu, že už byl říjen, bylo nás tam poměrně málo, takže si každý mohl komfortně sednout a psát si poznámky. Každou lekci také provázel test na nečisto, což si myslím je skvělé, protože člověk aspoň včas zjistí, kde má mezery.
Domlouvání učeben a jízd bylo taky docela v pořádku, jsem studentka a přesto po pár minutách hovoru s paní sekretářkou jsme domluvili i jízdy i učebny bez problémů. Ano, byly třeba kompromisy, ale do školy mi to nijak zvlášť nezasáhlo.
Na závěr bych jen dodala, že tato autoškola není špatná, pouze její určití zaměstnanci jsou špatní a upřímně doufám, že se tím konečně začne někdo zabývat.
vloženo: 23. prosince 2021
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 29. října 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   Důrazně varuji před touto autoškolou.
Zejména pak před panem instruktorem Tihelkou, jehož chování je daleko za hranou slušnosti a dobrého vkusu. Jeho 'pravěké' názory a postoje typu 'ženský jsou k ničemu', 'vy ženský jste všechny stejný' nebo 'ženská jako ty by nikdy neměla dostat řidičák' mi přijdou přehnané. Přítelkyně se z každé lekce s tímto instruktorem vracela s brekem, bez sebevědomí a ponížená. Autoškolu úspěšně dokončila před pár dny, což pan instruktor na závěr, ještě přímo před zlušebním komisařem, okomentoval slovy: 'já bych jí to tedy rozhodně nedal'. Domnívám se, že člověk takových 'kvalit' by se neměl věnovat profesi, která vyžaduje značnou dávku psychologie, empatie a komunikace s lidmi.
vloženo: 27. října 2021
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, autoškolu JM jsem vybrala sobě a přiteli jako dárek. Jsme již dospělí jedinci a v učebně studentů jsme působili jako exoti :-) Přístup všech zaměstnanců byl vstřícný a většinou profesionální. Velmi oceňuji povinnost splnit interně cvičné teoretické testy před povolením naplánování jízd, člověk má pak trošku větší jistotu, že už v hlavě něco má. Já své jízdy odjezdila s panem Malíkem a to jsem ke všemu byla těhotná. I když jeho přístup a výuka byly mnohdy velmi přísné a jednou jsem se dokonce rozbrečela (prostě těhotenské hormony zapracovaly), vše se zlomilo asi v polovině jízd, kdy jsem konečně začala aplikovat to, co se mě pan Malík snažil celou dobu naučit. Jeho přísnost jsem ocenila hlavně u závěrečné zkoušky, kterou jsem prošla hned napoprvé. Přítel i já už aktivně řídíme a mnohokrát si při řešení složitějších dopravních situací vzpomenu a řeknu: "aha, tady to na mě tehdy řval, to musím udélat takhle!"
Doporučila bych pronajmout větší učebnu v Brně, ta malá, kde bylo po 30 minutách vydýcháno na padnutí, určitě nestačí.
Jinak jsem spokojená.
vloženo: 25. srpna 2019
vložil: Kristína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem donucena okolnostmi udělat si na mateřské a při částečném úvazku řidičák, proto jsem vybírala opravdu pečlivě a obvolala několik autoškol. Na tuto autoškolu jsem dostala doporučení a sama mohu jen doporučit.

Hodiny teorie opravdu přínosné s možností určit si, na co se chce člověk zaměřit. Obzvláště oceňuji perfektní procvičení křižovatek.

Sekretářka vyhrazena čistě pro plánování jízd považuji taky za velké plus s mými velmi omezenými časovými možnostmi.

Největší díky směřuje panu Malíkovi, který mě nejen naučil výborně řídit, ale naučil mě hlavně všímat si veškerého dění kolem a včas předvídat možný problém. Ke konci výcviku mi pak už často automaticky šla noha k brzdě nebo ruka k řadící páce, protože jsem vnímala vše okolo a s naprostou přirozeností reagovala. Z panické hrůzy z řízení se stala radost a hlavně klid na duši, že vím, co dělám a proč to dělám. Motto této autoškoly je: "Neděláme řidičáky ale řidiče.". Plně s tím souhlasím.

Kapitola sama pro sebe je nesmyslná buzerace komisařů v Brně. Mně se pan Foltynek snažil opravdu intenzivně vyhodit, dokonce si po mém podélném zaparkování vystoupil z auta, aby to zkontroloval a velmi nešťastně musel uznat, že parkuju správně.

Takže pokud se chcete naučit řídit OPRAVDU dobře, zvolte tuto autoškolu.

Ještě jednou moc děkuji a doporučuji.
vloženo: 19. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   JM autoškolu jsem si vybrala, protože měla dobré hodnocení a velice kladné recenze.

Musím říct, že jsem si nemohla vybrat lépe.:) Jezdila jsem s panem Celým a byla jsem nadmíru spokojená. Je opravdu hodný a trpělivý. Často mi vysvětloval věci pořád dokola a i já se divím, že to se mnou vydržel :D
Každopádně mě na zkoušku připravil dokonale. Díky němu jsem ji zvládla bez větších problémů.

Plánování jízd taky nikdy nebyl problém. Paní sekretářka je velmi příjemná, se kterou se dalo všechno domluvit. Dokonce pracovala i ve svém volnu, což ji dost obdivuji. :D

S celkovým průběhem kurzu jsem velmi spokojená, chodila jsem tam ráda a s pohodovou náladou.

Tímhle bych chtěla moc poděkovat za všechnu tu ochotu a trpělivost a za úspěšné zvládnutí kurzu.
vloženo: 30. ledna 2019
vložil: Karolína Laciná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na úvod, než vůbec se chcete pustit do jízd, musíte navštěvovat hodiny teorie, které probíhají každý týden ve dvouhodinovce. Osobně jsem chodil na Pražskou, kde vyučoval pan Malík, tento pán byl řekněme zvláštní, většinou ani nepozdravil a celkově vypadal, že ho práce v autoškole nebaví a unavuje. Nicméně učivo vysvětloval poměrně korektně. Když se cítíte na test, můžete ho psát kdykoliv, ovšem je třeba ho splnit na určitý počet bodů, jinak se do auta vůbec nepodíváte. Tento proces pak výrazně prodlužuje délku kurzu. Po úspěšném složením kurzu si zavoláte paní a naplánujete si jízdy, mohl jsem sice kdykoliv, ale i tak jsem dostal pouze 2 jízdy týdně (2x 1,5h). Jezdil jsem převážně s panem Malíkem, zajímavým to člověkem. Téměř nikdy se nestalo, že bych jezdil 1,5 h, ale většinou tak 1,25 h, ale to se dá asi tolerovat. Rady občas dával cenné, ale občas byl hodně nervózní, a to i třeba na ostatní řidiče. Ovšem co mi asi vadilo nejvíc, že jsem při odchodu po každé jízdě nevěděl, na čem jsem, protože většinou během jízdy přišla maximálně kritika a pochvaly jsem se téměř nedočkal. Žádné zhodnocení nakonec, takže jsem šel vždycky domů s klopenou hlavou, přitom jsem si říkal, že to špatné ani tak nebylo. Párkrát jsem jel i s panem Hývnarem, a to o víkendu. To byla jiná pohoda, ten pán už i tím, že se mnou mluvil, mě uklidnil a občas i pochválil, tak mi dodal sebevědomí. Zkoušky pak dopadly tak, že jsem udělal zbytečnou chybu, kdy byla schovaná značka konec obytné zóny za stromem a já ji přehlédl a dával jsem tak pouze přednost zprava, což byla chyba. Napodruhé jsem se pak maximálně koncentroval a s přehledem udělal. Celkově tedy jako záporné vidím dobu, než vůbec usednu za volant a můžu ukrajovat z 28 hodin jízd. Dále to, že jsem dostal pouze 2 jízdy týdně, i když jsem mohl kdykoliv. Záporně pak asi i hlavního instruktora pana Malíka, s kterým jsem se převážně cítil řekněme špatně a neprávem jsem byl pak smutný. Pak taky nutnost před závěrečnou zkouškou absolvovat všechny hodiny teorie(Nejsem si sice úplně jistý, ale radši jsem to odchodil vše). Jako kladné stránky vidím asi cenu, možnost výběru z nástupních míst.
vloženo: 24. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý večer, chtěla bych poděkovat p.Novotnému ( učebna Kyjov) za jeho ochotu a trpělivost.Díky němu jsem zvládla zkoušky na ŘP. Autoškolu doporučuji, vždy dobrá komunikace při plánování jízd i při výuce. Děkuji a přeji ať se i nadále daří Lucka
vloženo: 15. ledna 2019
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den.JM autoškola nemusí být zas tak špatná.Jenže pro Kyjov tomu není tak!Chování instruktora P.Novotného (starší pán který už evidentě má téhle práce dost) a Paní co vyřizuje a domlouvá jízdy její jméno je všem neznámé a nikde se neuvádí jen tel. kontakt. Chovaní je otřesné .. arogantní,povýšenecké, mluví s vámy tak že je opravdu obtěžujete a posměšky opravdu nešetří!Nehledě na to že vám střídají vozidla během výuky.Nejsem jediný žák co tahle mluví!Je mi líto že musím dát tuto recenzy ale je už to neůnosné.
vloženo: 17. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   JM Autoškolu rozhodně doporučuji. Teoretické hodiny se opakují v cyklech, čili nic Vám neuteče, pokud náhodou někdy nemůžete. Výuka je jasná a troufnu si říct, že Vás p. Malík důkladně seznámí s pravidly a teorií celkově. Jízdy jsem měl také s panem Malíkem. Vždy mi vše vysvětlil a myslím si, že Vás ke zkouškám připraví velice dobře. Co se týče plánování jízd, neměl jsem nikdy problém. Paní sekretářka mi vždy vyšla vstříc a tedy jízdy jsem mohl bez problému zkombinovat se školou. Za mě opravdu profesionální přístup.
vloženo: 12. listopadu 2018
vložil: Vladimír M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu JM Tibenský mohu doporučit.
Je jasné, že nějaké nedostatky by se našly, ale to i v každé jiné autoškole. Na teorii se docházelo na ulici Sukova, malý prostor a v lété v teple nedýchatelno, ale zvládnout se to dalo.
Plánovaní jízd hodně dopředu, min. 14 dní, tak aby byla jízda vyhovující podle Vás, paní sekretáŕka moc milá osůbka a vždy se snažila vyjít, co nejvíce vstříc :-).
Auta mají Škoda Fabie- 4 stejné modely, akorát každý v jiné barvě, což je super, protože je to v řízení auta jenom nepatrný rozdíl.
Měl jsem v autoškole instruktory- p. Hibnara, P.Celýho a p. Malíka. Nejvíce mohu doporučit p. Celýho, který mně naučil a vysvětlil během 1 jízdy parkovaní a rozjíždění v kopci i ostatní instruktoři byli vstřicní a v pohodě, tudíž mohu DOPORUČIT!!!

vloženo: 9. listopadu 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   JM Autoškolu vřele doporučuji, hlavně mi vyhovovalo plánování jízd, kdy nikdy nebyl problém naplánovat místo nástupu i výstupu. Samozřejmě musím zmínit skvělý přístup jednotlivých instruktorů a vyzdvihnout pana Malíka, který mě provázel skoro celým kurzem a to až do závěrečné jízdy, která se povedla na první pokus. Jeho trpělivost, smysl pro humor a stále dobrá nálada, přispěla ke kladnému vztahu k řízení a těšení se stále na další a další jízdu!
vloženo: 6. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu mohu všem jen doporučit. Plánování jízd bylo vždy bez problémů a vždy mi se vším vyšli vstříc. Většinu jízd se mnou odjezdil p. Celý a hlavně díky němu jsem zkoušky zvládla napoprvé a bez problémů.
vloženo: 27. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel opravdu negativní zkušenost.

Jako první bych zmínila teoretickou výuku, která probíhala na učebně na Sukové ulici. Místnost tak malá, že si po většinu vyučovacích hodin neměli všichni studenti ani kam sednout, v místnosti nedýchatelno a nikdo z lidí se tam nemohl cítit komfortně.

Po teoretické výuce se musí splnit test znalostí podobný těm u závěrečných zkoušek, což pokládám jako plus...

Moje největší negativní zkušenost je ale bohužel z jízd. Plánování jízd téměř nereálné, pokud je člověk do toho pracující, nemá šanci najít vyhovující termíny jízd v odpoledních hodinách. Pokud ještě navíc nechcete jízdu s instruktorem, který celou jízdu jen nadává a je nepříjemný, počítejte tak s jednou jízdou za 14 dní, což je opravdu mizerné.....

Při jakékoliv snaze o stížnost vám to dají instruktoři pěkně sežrat :-) Po stížnosti na tento systém vás instruktor při nejlepším ani nepozdraví a ani neřekne nashledanou, což vám také dokáže otrávit den.

Celkově jsem vystřídala asi 3 auta a 3 různé instruktory - na závěrečnou zkoušku vám pak dají auto, ve kterém jste jeli možnádvakrát třikrát, pokud jste měli štěstí :-) Pokud nezvládnete závěrečnou jízdu na první pokus -> nereálné naplánovat opravnou jízdu v normálním termínu, kvůli přetlaku studentů, který nikdo nekontroluje a nikoho očividně nezajímá. Samozřejmě jste pak nuceni přikupovat další a další jízdy, abyste během dalších 14 dní co čekáte na zkoušku nevyšli úplně ze cviku.

Jako jedna z nejzásadnějších věcí, které bych vedení této autoškoly doporučila je zakládání si na individuálním přístupu ke studentům a hlavně omezená kapacita autoškoly. Na teorii si může přijít kdokoliv, kurzy začínají pro kohokoliv každý týden......Z toho pak plynou téměř veškeré ostatní problémy.

Cena příznivá to ano, ale za co? Bohužel tyto služby bych nedoporučila vůbec nikomu.
vloženo: 18. září 2018
vložil: Ter, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodl jsem se ve svých 28 letech, že bych rád měl řidičské oprávnění na motorku. Vybral jsem si JM Autoškolu a zavolal pánu Tibenskému. V telefonu měl pán Tibenský příjemný hlas a vysvětlil mi co vše budu potřebovat, než za nimi přijdu. Důležitá byla vyplněná přihláška a zdravotní posudek. Oba dokumenty jsem si z úvodní stránky vytiskl a šel vyřizovat doktora. Pán doktor je vytížený člověk místo ručního vypisování potvrzení mi vytiskl potvrzení ze svého počítače.
Přihlášku jsem se rozhodl podat osobně v Brně na Sukove 2. Provozní doba je od 17:00 do 19:00. Dorazil jsem do místnosti 519 v 17:20. V malé místnosti (4x3m) probíhala zrovna výuka studentů, kdy se asi 20 lidí tísnilo jeden na druhého. U stolu seděl postarší pán (nevím jestli se jednalo o pána Tibenského), který vysvětloval učivo. Vstoupil jsem do místnosti s tím, že mu tam jen nechám přihlášku. Jeho následovný přístup mě naprosto šokoval. Od první věty mi tento pán tykal a jednání se neslo v duchu hloupý student x poučující učitel. Toto jsem naposledy zažil na základní škole. Pán vzal přihlášku a hned mi řekl, že jsem ji měl vytisknout oboustranně, že snad umím číst, protože je to napsané na stránkách. (Stahoval jsem to z úvodní stránky, kde to napsané není). Poté si prohlídl zdravotní posudek a řekl, že ten je také špatný, protože obsahuje pojem „Adresa místa trvalého pobytu“ a má tam správně být „Adresa obvyklého bydliště“, dále že mi tam chybí 5 bodů poučení ve spodní části stránky. Dostal jsem nový prázdný formulář s tím, že si mám zajít k doktorovi, aby to udělal znovu. Ve spodní části jejich formuláře bylo opravdu 5 bodů , ale jednalo se o body s poznámkami pod čarou (vysvětlivky). Můj i jejich formulář pro lékařský posudek obsahoval poučení, jen ten můj byl napsan jinými slovy. Na mé výhrady, že je le lékařský posudek vpořádku a je platný, nebyl brán zřetel, tak jsem nový dokument pokrčil, zahodil a odešel jsem.
Celá tato situace na mě dělala dojem, že jsem narušil výuku pána a on se mě snažil před jeho třídou dokázat, že jsem neschopný. Nerozumím tomuto chování, nesetkal jsem se v žádné jiné firmě s tím, že by zákazníkovi tykali a snažili se ho ponížit vymyšlenými věcmi. Pokud se takto pán chová k někomu, kdo tam přišel poprvé, aby se přihlásil do jejich autoškoly, nedovedu si pak představit, jak se chová k lidem, kteří už kurz zaplatili a nemohou odejít. Pro takovýto přístup neexistuje omluva.

vloženo: 25. července 2018
vložil: O. Šimíček, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den pane Šimíčku,
na učebně jsme se nepotkali, výuku na učebně v Brně na ul. Sukova provádí p. Celý, který je mezi zákazníky nesmírně oblíbený a velmi často mi chodí děkovné e-maily na jeho adresu. Neumím si představit, že by Vám tykal, jelikož mám osobní zkušenost, že vyká vždy a každému a to nejen na učebně, ale i při výuce v autě.
Co se týká formuláře Zdravotního posudku, tak já rozumím Vašemu rozhořčení, ale bohužel my musíme dodržovat zákony a v zákoně je popsáno zcela přesně, jak musí posudek vypadat a sebemenší odchylka znamená z naší strany pořušení zákona a možnost vystavit se správnímu řízení. Vás by navíc zkušební komisař nepřipustil k závěrečné zkoušce a byl byste rozhořčený ještě víc, že jsme Vás na chyby ve formuláři neupozornili. Je mi tedy moc líto, že jste nebyl spokojen s přístupen mého kolegy, který však postupoval zcela v souladu se zákonem a tedy jediným možným způsobem. Zda-li jeho chování bylo arogantní a zda-li Vám tykal posoudit neumím, protože jsem tam nebyl, pokud však ano, tak se Vám hluboce omlouvám, i když pro takové jednání podle Vás není omluva.
I přesto Vám přeji mnoho úspěchu při výuce a výcviku v autoškole, předpokládám, že v nějaké jiné.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost s panem Malíkem, který mi dokázal během pouhé jedné vyučovací hodiny dobít energii a sebevědomí potřebné ke zvládnutí zkoušky-škoda, že s ním neproběhl celý kurz..člověk mohl dostat do sebe tolik potřebných informací !! A dále velká poklona paní Grešové, která je při plánování jízd přímo miliónová ! Kdyby takto pracoval i pan Tibenský, bylo by možné udělit JM autoškole hodnocení na ´výbornou´.
vloženo: 21. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem kurz B automat zrychlený kurz s možností výběru nástupního místa. Pan Tibenský do telefonu maximálně příjemný, vše mi vysvětlil, paní sekretářka pro plánování jízd vstřícná a organizačně zdatná, vše naplánovala (dle možností) tak, aby mi to co nejvíc vyhovovalo. Super domluva. V neposlední řadě skvělý pan instruktor Hývnar, člověk na svém místě, se kterým jízdy probíhaly v klidu a překonala jsem tak svůj strach z provozu.
vloženo: 12. července 2018
vložil: Klára Hlavatá, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičský průkaz jsem si dělala s JM autoškolou v roce 2017. Vybrala jsem ji za doporučením znamých a také proto, že přijmaji Sodexo pasy.
Teoreticka

Jezdila jsem s p. Celým a byla jsem velice spokojená. Pán instruktor byl na mě vždy hodný a nikdy na mě ne zvýšil hlas, byl trpělivý a moje chyby řešil s humorem a jednoduche rozjasnil.
Připravil mě vyborně také na teoretickou čast - vždy měl připravené tipy jak lehce zapamatovat čisla z teorie and technické časti.
Doporučuji autoškolu hlavně maminkam, které z řizení maji velký strach a nervy. Pomohli mě ten strach ovladnout. S planovánim jizdy a žkoušky neměla jsem žadný problem.
Pro uživatele VIP kurzu, které bydli daleko od centrumu, radila bych planovat 2 jizdy dohromady, abych víc najezdit po Brnu.
Děkuji za všechno.



vloženo: 5. října 2017
vložil: Natalija Vitrykus,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do kurzu jsem nenastoupil, jelikož mě zklamal přístup jednání. S majitelem autoškoly jsme byli na něčem dohodnuti, ale bud si to nepamatuje a nebo neumí dodržet co říká.
A za jeho chyby jsem měl platit ještě 500Kč jako storno poplatek celého kurzu.
Varuji všechny předem, že pan majitel by se měl naučit chovat k lidem
vloženo: 17. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: “Dobrý den pane Chalupo. Opravdu nevím, co jsem nedodržel a jaké chyby jsem měl a mohl udělat, když jste jak píšete do kurzu ani nenastoupil. Kontaktoval jste mě na přelomu měsíce srpna a září za účelem kurzu na motorku. S ohledem na kapacitu autoškoly a momentální naplnění kurzů jsem Vám řekl, že Vám neumím zaručit dokončení kurzu v letošním sezóně (Nikdo neumí odhadnout počasí, které má pro výcvik a zkoušku na motorce značný význam). Vy jste přesto podal přihlášku. Když jsem Vám dal termíny jízd, tak jste se rozhodl jít do jiné autoškoly. Storno poplatek 500 Kč jsme od Vás nevybrali, ačkoliv bychom mohli, protože jsme provedli spoustu administrativní práce.” S pozdravem Martin Tibenský - Majitel


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý operativní přístup, výborná příprava a velice ochotný pan ředitel Tibenský s kterým jsem jezdil velkou motorku.
vloženo: 17. června 2015
vložil: Ondřej Pokorný, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po odebrání ŘP na skupinu A,B jsem se rozhodoval do jaké autoškoly nastoupím. V mém nejbližším okolí jsem si vybral právě autoškolu pana Tibenského, který se mnou absolvoval i kondiční jízdu na motorce která byla skvěle připravena, a dále bych chtěl poděkovat za skvělí přístup Martě s kterou jsem absolvoval celý kurz. Mohu doporučit všem zájemcům o autoškolu na moto i auto mají skvělý přístup bez zbytečného stresování.
vloženo: 26. března 2015
vložil: Tomáš Sýkora,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U JM autoškoly jsem se rozhodla udělat řidičský průkaz s příplatkem 1000 Kč na zrychlený kurz z důvodu mého těhotenství. Přístup majitele p. Tibentského byl vynikající, instruktorka slečna Marta Kotranzová byla vždy klidná, příjemná, trpělivá, vše vysvětlila, jízdy byly vždy v pohodě, takže jsem se ke zkouškám vůbec nebála. Jediný problém byl v p. Novotném, který jízdy plánoval, neboť plánování z jeho strany bylo chaotické a komunikace z jeho strany nebyla na dobré úrovni, přičemž jsem musela p. Novotnému často připomínat, že kurz je zkrácený a tedy z pracovních důvodů nemohu končit déle než v určené lhůtě, což se stejně nepovedlo. Po odjetí všech jízd jsem následně déle než týden čekala na termín závěrečných zkoušek. Přes tento nedostatek bych chtěla poděkovat p. Tibentskému a slečně Kotranzové za úspěšné zvládnutí řidičského kurzu. Vachová Šárka
vloženo: 24. srpna 2014
vložil: Šárka Vachová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičský průkaz jsem si dělala v roce 2010 u JM autoškola. Přístup více než super. Nikdy se nestalo, že by na mě učitel zvýšil hlas nebo mě za něco seřval. Domlouvání jízd podle toho jak sem měla čas, vždy mi bylo vyhověno. Prostě v pohodě borec, který vždy poradil se vším. Můžu jedině doporučit.
vloženo: 13. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před 4 rokama jsem si přála udělat řidičák a vybrala jsem si JM autoškolu. Tehdy měli provozovnu jen v Krumvíři a měli řidičák za akční cenu, učitelé byli dva, manželé Tibenští. Autoškola sama o sobě probíhala dobře, jen mě mrzelo, že jízdy nebyly po Brně. Velké mínus ale byly závěrečky v Hustopečích a přístup dvou naprosto hrozných, arogantních komisařů.
Tehdy jsem autoškolu neudělala, sama nevím proč mi páni komisaři na x pokusů řidičák nedali, a až ted jsem se odhodlala k autoškole znovu. Vybrala jsem si jinou, se sídlem v Brně a jsem naprosto spokojená a ráda!!
vloženo: 19. listopadu 2013
vložil: Andrea Husáková, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou JM autoškola osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - JM autoškola < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


JM autoškola - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje