Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Tomek - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Tomek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Tomek < <


   Autoškolu mi doporučil kamarád, který ji dělal v Blansku, já se rozhodl pro Brněnskou. Jezdil jsem s panem Florianem a jednu jízdu i s paní Slaninovou, líbil se mi přístup obou, i jsem se nejednou pobavil.

Líbilo se mi plánování jízd, doporučil bych přesto pro budoucí žáky si jízdy plánovat hned co se otevírají nové jízdy (pro mě to bylo v neděli o půlnoci, nově to je někdy ráno v pondělí), protože do pár minut jsou jízdy obsazené, tak je dobré si na ně počkat a zabrat je co nejdřív.

Na zkoušky si troufnu říct, že jsem byl připraven dost dobře, věděl jsem co čekat od komisařů a co nemají rádi. Zkoušky jsem zvládl na první pokus, za což vděčím kvalitní přípravě od instruktorů. Autoškolu doporučuji i ostatním, pár kamarádů jsem již i „ nalákal“.

Co se týče vozů na naučení, tak za mě nebyl problém, cenově kurz vychází oproti konkurenci také dost dobře.

Kdybych měl uvést něco, co se mi nezdálo, asi by to bylo parkování, mockrát jsme ho netrénovali, ale třeba to je běžné u autoškol v Česku.

Celkově hodnotím autoškolu velmi pozitivně, velmi pohodoví učitelé, kteří mají trpělivost a pokud si to situace nevyžaduje, tak nemají potřebu zvyšovat hlas.
vloženo: 5. srpna 2020
vložil: Marian, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola z velkým A. Profesionální přístup Lukáše je naprosto úžasný, jsou vidět dlouholeté zkušenosti, které jsou dnes v autoškolach vzácností. Můžu všem vřele doporučit, v této autoškole naučí řídit kohokoliv cokoliv.
vloženo: 29. července 2020
vložil: Hana, emailová adresa nezveřejněna


   neosobní přístup objednavaní jízd na internetu po nesmyslne půlnoci v nedeli, nelze si tedy urcit terminy jizd tak jak potrebuji, pri jizdach si vyrizujeme soukrome veci zkousejici, zajedeme tam, zajedeme sem tady pockejte apod.
vloženo: 15. června 2020
vložil: Petra Špačková,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
Paní Špačková zaprvé nikdo tohoto jména u nás nefiguruje ani nefiguroval všechny žáky eviduji a jsou v systému takže asi je něco špatně u vás že?
Za druhé máme více učitelů a ke mě se nedostala žádná stížnost na jejich chování.
Za třetí online plánování je jednoduché každý je stím srozuměn a naopak si to všichni chválí páč si jízdy volí sami a vždy ví v kolik a kdy jezdí.
A za čtvrté za poslední rok neeviduji přestup od nás do jiné autoškoly tak pokud jste byla u nás nebo jste proč mě nezavoláte ze se u nás trápíte a můžete jít jinam.
Kdokoli semnou jednal ví ze si zakládám na komunikaci a vždy se maximálně snažím vyjit vstříc.
Přeji hezký den


   Musím říct, že na prvních pár jízd jsem chodila úplně vyklepaná. Ale díky naprosto bezkonkurenčnímu přístupu pana Floriána (brněnská pobočka) to ze mne nakonec spadlo a ve finále mi bylo líto, že už je konec. Kdyby to šlo, jezdím s tímto Panem instruktorem ještě rok (velké P je opravdu na místě). Je to neuvěřitelně trpělivý, pohodový a vstřícný člověk. Nikdy nezvýší hlas, nikdy nic dlouho nerozmazává. Popíše chybu, řekne proč takhle ne a poradí jak to zvládnout příště lépe. Oči má fakt všude. I teoretické hodiny s ním jsou naprosto boží. Doporučuji je navštěvovat, výborně se pobavíte a danou problematiku si díky tomu opravdu zapamatujte. Na zkoušky jsem šla samozřejmě úplně vyklepaná, jsem prostě stresař, ale zvládla jsem to na poprvé. Pan Florián mě hodně podržel. Ten jeho klid je asi nakažlivý. Vřele doporučuji a mnohokrát děkuji.
vloženo: 17. října 2019
vložil: Klára Sladká,


   S autoškolou jsme byl nad míru spokojen. Jezdil jsem jak s panem Floriánem, tak i paní Slaninovou. Oba dva umí všechno dobře vysvětlit a se vším poradit, navíc vám vyjdou maximálně vstříc a když potřebujete vyhodit někde mimo ulici Údolní, udělají pro to maximum. Ani jeden z nich v žádném případě nekřičí. Po každé chybě se vám ji snaží vysvětlit. Zmínil bych ještě internetový systém, díky kterému si každý může zarezervovat jízdu kdykoliv chce. Na zkoušky jsem byl maximálně připraven.
vloženo: 10. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola!!! Pan Florián V Brně je správným člověkem na správným místě. Na každou jízdu jsem se těšila a užila si ji. Na zkoušky jsem se cítila připravená, přesně jsem věděla, co mě čeká a na co si mám dávat na silnici pozor. Ochotně zodpověděl všechny dotazy a anu jednou na mě nezařval. A to jsem jsem mu dávala zabrat :D Velmi vřele doporučuji a moc děkuji. :) Na tento měsíc a půl budu ještě dlouho vzpomínat s úsměvem :)
vloženo: 13. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdila jsem s panem Floriánem a každou jízdu si užívala. Pan Florián nejen naučí, ale i každá jízda je radost. Vše s trpělivostí vysvětlil, ukázal. Výborný přístup k žákům, on-line bookování termínů jízd. Za mě osobně naprostá spokojenost. Děkuji za příjemné a zábavné hodiny v autě. Boyko
vloženo: 24. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu s klidným a tím nejlepším svědomím doporučit. Autoškolu jsem absolvovala v Brně na Údolní a mým instruktorem byl p. Florián- úžasný, chápavý, vtipný člověk s velmi lidským přístupem. Celá autoškola probíhala v pohodové náladě. Super bylo také online plánování jízd. Na každou jízdu jsem se moc těšila a nakonec jsem jízdu i test zvládla napoprvé, což také svědčí o kvalitě této autoškoly a jejich přípravě k samotným zkouškám. Takže závěrem ještě jednou moc děkuji panu Floriánovi za všechno, co mě naučil a přeji celému týmu Autoškoly Tomek jen samé spokojené uchazeče :) Pavla May.
vloženo: 22. února 2019
vložil: Pavla Mayringerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukáše Tomka jednoznačně doporučuji. Majitel autoškoly, pan Lukáš Tomek, je férovej chlap s profesionálním přístupem. Domluva s ním je flexibilní a co se domluví, to platí. Praktická výuka probíhá efektivně a v přátelském duchu. Pan Tomek vždy vše ochotně vysvětlí, zbaví vás případného strachu z řízení a skvěle připraví na závěrečné zkoušky. Stejně jako pan Florián, který působí na brněnské pobočce autoškoly.
Za zmínku také stojí, že autoškola má velmi příznivé ceny. V tomto případě to ale není na úkor kvality. Pokud vybíráte autoškolu v Brně nebo Blansku, myslím, že tato je dobrá volba a u závěrečných zkoušek budete příjemně překvapeni;-) Já jsem byla spokojená a p. Tomek mi moc pomohl.
vloženo: 12. května 2018
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu říct nic špatného o jednání instruktorů ci pana Tomka. Dobre jednání a vystupování. Ten komet o špatném jednání me přijde smyšlené a ubohé. Grom
vloženo: 27. dubna 2018
vložil: Grom,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Tomek můžu pouze doporučit. Dělal jsem ji na pobočce v Brně. Měl jsem velké obavy z jízd, protože nikdy před tím jsem auto neřídil. Ale pan instruktor Florián je profesionál, vše Vám v klidu vysvětlí, na nikoho neřve. Jízdy probíhají velmi v klidu, a i když se Vám nedaří tak Vás povzbudí. Nezapomenutelné jsou jeho vtipy :D. Dá Vám spoustu rad a postřehů do budoucna a hlavně Vás naučí. Závěrečné zkoušky proběhli bez problémů na první pokus a to díky výuce a radám pana instruktora. Na tuhle autoškolu budu vzpomínat velmi rád.
Můžu pouze doporučit ! :)
vloženo: 28. února 2018
vložil: Marek Vávra , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto skvělé jednání a komunikace v autě jsem se cítil jako by vedle seděl kámoš super pokec. Uteklo to jako voda a strašne moc děkuji za Váš bezproblémoví a pohodoví přístup máte u mě to pivko.

Pan Tomek slušnák který si nehraje na něco extra podrží vás a vždy vyjde vsříc

Moc děkuji a doporučuji!!!!
Pavel speedstr :-)
vloženo: 7. prosince 2017
vložil: Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu rozhodně nedoporučuji, neférové jednání ze strany majitele, nevyzvedává z míst předem určených bez udání důvodu a jakéhokoliv vysvětlení.
vloženo: 5. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
Nevím že by se zde někdy stalo že by jsme nedojeli na domluvený místo. Takže zde šíříte pomluvi a nic jiného zajímavý je že mě nikdo nekontaktoval s tímto problémem.
Dokonce se tu běžně stává ze mi žáci zavolají na poslední chvíly že nestíhaji jestli můžu pro ně dojet a vždy v pohodě.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoskola,pan ucitel Florian v Brne hodne nauci a je hodnej.Zkousky jsem dala na poprve

vloženo: 21. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji tuto autoškolu, vynikající cena, instruktoři kteří něco naučí a neřvou na Vás. Neměl jsem jakýkoli problém. Běžte tam dokud můžete !
vloženo: 26. března 2017
vložil: Dominik Krejčí,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu doporucuji všema teseti. Pokud se necitite ze by jde to zvládli nebo mate z toho strach pan Tomek na vás nebude nikdy tlačit a nutit vas dělat něco čeho se bojíte a když už tak si to s váma pekne pomalu projede. Přístup k zakum je skvělej a když máte nějaký problém není pro něj nic těžkého vám to vysvětlit a nasledne i vyzkoušet. Vrele doporucuji všem. Nízká cena super učitele skvěle auta. Vojta
vloženo: 17. ledna 2017
vložil: vojta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola s velmi příjemným personálem a majitelem, který opravdu ví co chce a snaží se to udělat jak nejlíp může. Naučili mě za výcvik řídit vozidlo, se kterým jsem nikdy neměl zkušenosti. Zkoušky proběhli hladce a na první pokus. Také oceňuji hodiny teorie, na které se člověk těší. :) Určitě doporučuji, cena jedna z nejlepších!
vloženo: 7. prosince 2016
vložil: Lukáš Kosař,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro autoškolu Tomek jsem se rozhodla po nepříjemné zkušenosti s jinou brněnskou autoškolou.Předchozí instruktor mi sdělil, že bych měla raději jezdit autobusem - díky autoškole Tomek ale nemusím:) Férové jednání, pohodové jízdy, nikdo z Vás nedělá blbce - určitě všem doporučuji
vloženo: 18. února 2016
vložil: Agata Kajfoszová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro autoškolu Tomek jsem se rozhodla po nepříjemné zkušenosti s jinou brněnskou autoškolou.Předchozí instruktor mi sdělil, že bych měla raději jezdit autobusem - díky autoškole Tomek ale nemusím:) Férové jednání, pohodové jízdy, nikdo z Vás nedělá blbce - určitě doporučuji, Agáta K.
vloženo: 18. února 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem v této autoškole rozšíření oprávnění na motocykl. Na motorce jsem před tím 20 let neseděl. Byl jsem velmi spokojen s přístupem pana Tomka a vzhledem k mému pracovnímu vytížení velmi oceňuji i individuální přístup a kvalitu zkušeného instruktora. Autoškolu doporučuji.
vloženo: 17. května 2015
vložil: Bohuslav Jedinák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panickou hrůzou jsem nastoupila do autoškoly ve svých 43 letech. Bohužel strach mi zůstal po celou vyuku, ale diky klidnému přístupu instruktora jsem to nakonec zvládla. Takže ,pokud to chcete zkusit, běžte k L. Tomkovi, mohu jen doporučit. Jitka N.
vloženo: 22. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kamarádkou jsme se po 3 letech konečně dokopaly do autoškoly, nalákala a zaujala nás cena které jsme si všimly když jsme šly kolem Punkvy v Blansku. Jelikož jsme se tak dlouho odhodlávaly, tak jsme měly strach, že nám to nepůjde a že schytáme protivného instruktora, jenomže opak byl pravdou a hned po 1. výcviku jsme věděly, že to bude s panem Tomkem pohoda a legrace. A taky že byla, od začátku až do samého konce jsme se smály až jsme se někdy za břicho popadaly. Takže všem vřele doporučuji autoškolu Tomek, protože podle mého ta legrace odbourá veškerý strach a obavy z toho, že to neuděláte. Jinak zkoužky jsme dělaly v Kuřimi, kde se nám dostalo velice hezkého přístupu od pana komisaře. No prostě nebojte se toho a běžte k Lukášovi Tomkovi, je prostě nejlepší :-D Aneta a Lucka :-D
vloženo: 25. října 2014
vložil: Aneta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sice jsem studentkou jiné autoškoly, ale dnes jsem jela s panem Tomkem a bylo to naprosto fantastické!!!!!!! Byla jsem skleslá a v depresi, jak mi to nejde a pan Tomek mě nejen hodil naprosto do pohody, takže mám pocit, že to zvládnu, ale jeho přístup byl naprosto úžasný!!!!!!!! Dokázal ve mně vydolovat chuť to nevzdat a pokračovat.
Děkuji moc!!!!! A doporučuji všem.
vloženo: 23. října 2014
vložil: Katerina Girdlestone,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepsi autoskola,pro mne druha vyzkousena,prvni nejmenovana me natolik zklamala ze me odhodlani udelat si ridicak kleslo na minimum a odlozila jsem ji na pak let,ale pan Tomek vse zmenil,dodal mi odhodlani a odboural veskery muj strach.Domluva na hodinach jizby byla velice flexibilni a vzdy vysel vstric.Auticko bylo spolehlive a jezdi se v nem paradne.Vsem doporucuji prave tuhle autoskolu a nikdo nebude litovat ;-)
vloženo: 4. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje hodnocení této autoškoly nejde ani vyjádřit začneme tím kurz proběhl opravdu v krátkém termínu jezdila jsem celou dobu po Brně a zkoušky dělala v Kuřimi to mi spadl kámen ze srdce výbornej přístup zábava a skvělý auto klidně bych si kurz udělala znova jen tak dal pokračujte pane tomek DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!
Ps: mrknete na akční Baličky ja je přehlídla ted nelituji ale behem kurzu bych si vybrala jistotu :D
vloženo: 4. září 2014
vložil: Míša, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy probíhaly naprosto normálně. Většinou byla legrace. Na zkoušky jsem cítila připravená. Na autoškole se mi líbilo prakticky vše, nic podstatného bych neměnila. Tato autoškola a obzvlášť pan Tomek jsou báječní.
vloženo: 4. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Tomek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Tomek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Tomek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje