Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Top - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Top

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Top < <


   Jsem moc šťastna že jsem se učila u pana Kysela z autoškoly TOP. Všem doporučuji!!! Profesionální přístup a přátelská atmosféra,vše bylo skvěle vysvětleno. Výsledek říka sam za sebe-mám řidičák
vloženo: 11. ledna 2019
vložil: Violina Radeva,


   Uzasny pristup, casova flexibilita ,ochota a snaha naucit i nepoucitelne tremisty. ..Vrele doporucuji..(jmenovite za mne p.Kysela je neuveritelne trpelivy a pohodovy clovek se smyslem pro humor ).

Moc vam dekuju...
Monika D.
vloženo: 26. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Uzasny pristup, casova flexibilita, ochota a obrovska snaha naucit i nepoucitelne tremisty ...Vrele doporucuji.. (jmenovite za mne p.Kysela je neuveritelne trpelivy a pohodovy clovek se smyslem pro humor ).
vloženo: 26. června 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Top v názvu autoškoly je tady opravdu na místě! Kdybych se hodně snažila, nedokázala bych vymyslet nic, co mi na výcviku scházelo nebo vadilo.
Pan Kysela je výborný, trpělivý instruktor, který mě bezvadně připravil jak na teoretické testy, tak na závěrečnou jízdu, během níž mě před panem komisařem několikrát podržel, a to nejen psychicky :)
Jízdy mě moc bavily a časově byly velmi flexibilní, takže jsem celý výcvik bez nějakých spěchů zvládla za čtyři měsíce. I cena je velice rozumná (obzvlášť pro studenty), navzdory individuální výuce, což mě také mile překvapilo.
Autoškolu mohu všem jen doporučit a panu Kyselovi tímto moc děkuji za nezapomenutelný zážitek!
Hanka R.
vloženo: 25. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


   Nejlepší Autoškola je to prostě TOP. Pan Kysela a pan Franěk jsou prostě skvělí. Trpělivost a pohoda takoví pocit jsem z této autoškoly měla.

Moc Vám pánové děkuji a všem ostatním mohu jen doporučit.
Jiřka S.
vloženo: 6. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola a jsem moc rád, že jsem si vybral právě tuto.. Příprava na testy od p. Kysely prvotřídní - testy jsem udělal za plný počet bodů. Příprava k jízdám od p. Fraňka - perfektní - klidný, vždy vše vysvětlí a opravdu naučí jezdit - jízdy zvládnuty na první pokus. Velice příjemná rodinná atmosféra a mohu všem jen doporučit.
vloženo: 28. ledna 2018
vložil: Otakar Hořínek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je nejlepší volba. Pan Kysela mě skvěle připravil na zkoušky, termíny jízd se vždy snažil udělat tak, aby se mi to hodilo a ještě ke všemu jeho milý přístup celý trénink zpříjemnil. Jsem mu nesmírně vděčná a určitě doporučuji!!
vloženo: 28. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, kterou jsem si mohla vybrat. Kurz byl intenzivní a připravil mě jak na písemné testy, tak i na závěrečnou jízdu. Velkou výhodou byla flexibilita a osobní přístup instruktora. Chtěla bych poděkovat zejména panu Kyselovi za trpělivost, vstřícné jednání a smysl pro humor, který oživil každou jízdu.
vloženo: 16. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den,
s Autoskolou Top jsem byla velice spokojena,zvlast s pristupem pana ucitele Franka,ktery se mi velmi venoval a naucil me ridit.

S pozdravem

Skrivanova Daniela
vloženo: 30. ledna 2017
vložil: Skrivanova Daniela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola mi poskytla skvěle znalosti ohledně řízení auta. Samostatný styl výuky mi vyhovoval. Při jízdách byl učitel moc příjemný a snad nejen díky jemu jsem zkoušky z jízdy zvládla na první pokus :)
vloženo: 11. října 2016
vložil: Tia,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen doporučit, výborná autoškola, s lidským přístupem, zejména doporučuji a děkuji panu instrukturovi Kyselovi. Autoškola vás výborně připraví na závěrečné testy i zkoušky. Určitě neváhejte a přesvědčte se sami o kvalitě autoškoly TOP :-)
vloženo: 10. března 2016
vložil: Sandra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup byl skvělý, pan učitel pomáhal jak mohl při zkouškách i před nimi, dobrá časová variabilita.
vloženo: 27. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola... :)
vloženo: 14. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvěla autoškola, časy jízd jsem měla podle sebe a skvěle se mi hodily. Také instruktorka byla velmi příjemná a vstřícná. Také musim ocenit dobré učební program na počítač, k procvičení dopravních pravidel. Díky nim a následnému protestovali a procházení jsem s testy neměla sebemenší problém. Děkuji
vloženo: 6. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvěla autoškola, časy jízd jsem měla podle sebe a skvěle se mi hodily. Také instruktorka byla velmi příjemná a vstřícná. Také musim ocenit dobré učební program na počítač, k procvičení dopravních pravidel. Díky nim a následnému protestovali a procházení jsem s testy neměla sebemenší problém. Děkuji
vloženo: 6. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se týče výuky teorie - není co vytknout. "Domácí úkoly" a následné konzultace + přezkušování mi velice vyhovovalo. Jízdy se dají bez problému domluvit na čas,který vyhovuje jak žákovi tak učiteli. Cena sice není nejnižší,ale poměr cena/kvalita za to určitě stojí. Autoškolu určitě mohu doporučit.
vloženo: 27. září 2011
vložil: Milan Velešík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cítila jsem se připravená a bylo příjemné vědět, že i jim na Vás záleží a stojí při Vás.
vloženo: 17. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou sem byla velice spokojená,individuální přístup mi velice pomohl.A chtela bych podekovat panu Kyselovi,který byl trpělivý, spravedlivý a hlavne ze mě pripravil na řízení opravdu na úrovni.Děkuji a jen tak dál:-) J.Slamova
vloženo: 24. listopadu 2010
vložil: Jitka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   celkove velmi nadprumerne sluzby. doporucuji.
vloženo: 13. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi mě zklamalo, když den před zkouškou jsem měl poslední přezkoušení z teorie a paní Krajíčková mi řekla, že na mě nemá čas. Tolik to nevadilo, protože jsem to uměl, ale vadilo mi, že jsme se předem domluvili. Chci tím říct, že jak někomu takovýmu potom můžete věřit?
Instruktora jsem měl říznýho, ale to k tomu patří. Naučil mě jezdil.
vloženo: 22. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sice už je to pár let, asi 4 roky, ale s přístupem jak instruktora, tak i lektorek při teoretických hodinách, jsem byla nadmíru spokojená! Zkoušky jsem udělala na plný počet bodů a jízdy...ty s naprostým přehledem. Jestli si někdo bude chtít vybrat tuto autoškolu, tak doporučuji jako instruktora pro jízdy pana Pepu Kyselu - nejlklidnější člověk a mírumilovný člověk v této autoškole ;-) Maky
vloženo: 19. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Styl vyučování při jízdách byl poměrně drastický, alespoň pro mě jako pro ženu. Chce to prostě pevné nervy pro žáka i učitele. Byla bych víc vděčná za trpělivější přístup, více věci vysvětlovat předem než hned kárat za chyby. Ale to je zřejmě problém českého školství všeobecně, že dává důraz na chyby. Zkoušky jsem sice udělala na poprvé, ale považuji to za zázrak.:)
Jinak přístup k vyučování teorie měli velice pěkný, dobré CD s výukovým programem a pravidelné přezkušování s osobním přístupem hodnotím velice kladně. Navíc se mi líbilo, že zkoušky se dělají přímo v autoškole včetně testů v jednom dni.
vloženo: 30. listopadu 2009
vložil: Soňa Podsedníková, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Top osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Top < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Top - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje