Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Třebeš - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Třebeš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Třebeš < <


   Skvělá autoškola! Vřele doporučuji všem! Perfektní jednání a přístup.
vloženo: 30. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Pan Bartůšek je skvělý učitel. Vše vysvětlí v klidu a bez řvaní, jízdy byly pohodové a moc mě bavily. Určitě autoškolu doporučím dál.
vloženo: 20. listopadu 2019
vložil: Nikola Nováková, emailová adresa nezveřejněna


   Absolvovala jsem kondiční jízdy. Pan Bartůšek je skvělý učitel s dlouholetou praxí a zkušenostmi. Vše v klidu vysvětlí, upozorní na záludnosti provozu ve městě a jízdy probíhají v pohodě - žádný stres. Poskytuje služby na maximální úrovni s cílem co nejlépe připravit uchazeče k závěrečným zkouškám. Tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 6. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   na tu autoskolu je doporucuji co vic dodat super jednani a naucej hodne
vloženo: 20. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nelze jinak než doporučit, individuální přístup, klidný a ochotný instruktor, všechno bylo tak jak se domluvilo a jízdy samotné bez stresu a zábavné.
Mohu jednoznačně doporučit.

vloženo: 25. července 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporucuji!!!!!
vloženo: 17. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučila každému. Pan Bartůška je milý, klidný a vstřícný. Vždy mi vše vysvětlil a nikdy na mě nekřičel. Velmi dobře nás připravoval na zkoušky a ráda na jizdy a jeho výuku vzpomínám, byla to s ním zábava!
vloženo: 18. února 2019
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola. Nástup bez čekání. A to hlavní-pan Bartůška je velký sympaťák, který vše bez problémů vysvětlí. Velká spokojenost!
vloženo: 17. listopadu 2017
vložil: Jan Doležal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, pro všechny, kteří přemýšlí o vhodné autoškole. Z vlastní zkušenosti doporučuji nehledat dál a jít rovnou k p. Bartuškovi. Pokud jste vystresovaný a citlivější povahy jako já, tak není lepší výběr než právě tato autoškola. K řidičáku jsem se odhodlávala 8 let...obavy, stres...když jsem slyšela zkušenosti ostatních přátel z jiných autoškol, byla jsem přesvědčena, že papíry nikdy mít nebudu. Proč bych taky na sebe měla nechat v autoškole řvát, že jo... Veškeré obavy ze mě spadly, když jsem šla do autoškoly Třebeš. Příjemné, rodinné prostředí, skvělý přístup, plnohodnotné hodiny teorie, které jsou vtipné a zajímavé...člověk si hodně zapamatuje a doma se nemusí tolik učit...p. Bartuška vypráví to co skutečně zažil. Odchodila jsem všechny hodiny, i když nejsou povinné, kvůli tomu, že jsem se těšila! Výklady jsou srozumitelné. Trpělivost pana Bartušky by se podle mého měla osadit zlatem. Za celou dobu jsem nezažila, aby na mě zvýšil hlas nebo mi řekl něco kvůli čemu by se mi nechtělo na jízdy. S panem Bartuškou si i při jízdách skvěle pokecáte. Jízdy jsou příjemné a nebojíte se udělat chybu, protože jak se říká: určený z nebe nespadl...opravdu se nebojte... lepšího, hodnějšího, vstřícnějšího a vtipnějšího učitele nenajdete. Doporučuji všem! .... p. Bartuškovi mnohokrát děkuji!!
vloženo: 3. října 2017
vložil: Nikol Rejnková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělat autoškolu v tak milém prostředí je prostě skvělé. Pan Bartůška vše vysvětluje zábavnou formou a čerpá hlavně z vlastních zkušeností a zážitků. Na testy jsem byla velmi dobře připravena, protože pan Bartůška projíždí poctivě zákon a každou situaci vysvětluje na konkrétních případech. Doporučil mi i učebnici, která je aktualizovaná, obsahuje jak testové otázky (značky, pravidla, křižovatky,) tak i zkušební test naostro, který je v jiné formě podán u závěrečných zkoušek. Upřímně, jízd jsem se hodně bála, protože jsem nekoordinované kopyto, které občas neví, co dělá ruka pravá a co dělá noha levá. Pan Bartůška je klidný, pečlivě vše i při jízdě vysvětluje. Často mě během zkušebních jízd bral i na místa a trasy, kam se jezdí se zkušebními komisaři, takže člověk ví, na co si má dát pozor. Ohledně času zkušebních jízd byl pan Bartůška velmi vstřícný, protože moje pracovní doba nedovolovala jezdit v dopoledních či časných odpoledních hodinách. Několikrát pan Bartůška vstával kvůli mé jízdě před pátou hodinou ranní, abych stihla ranní příchod do práce, za což mu velmi děkuji. Jen díky jeho přístupu a stoickému klidu, trpělivosti, skvělé přípravy na teoriích a díky cvičebním testům mám dnes hotový řidičák. Za tuto cenu je to ta nejlepší autoškola, kterou jsem si mohla vybrat.
vloženo: 19. září 2017
vložil: Petra Barvová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě rozhodně kladné hodnocení. Zábavné hodiny teorie, které mi vždy rychle utekly, jízdy také super, na domluvě nebyl žádný problém. Tuto autoskolu určitě doporučuji! &#128522;
vloženo: 2. května 2017
vložil: Agáta Konečná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit.Na teorii se člověk nenudil, p.Bartůška vše logicky vysvětlil a pro lepší vysvětlení přidal i historku:-)Za mou osobu vše super, mohu jen doporučit:-)
vloženo: 9. ledna 2017
vložil: Prasličková Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak za mě jen to nejlepší hodnocení. Byla jsem mooc spokojená. U pana Bartušky jak už tu několikrát zaznělo prostě škola hrou. Mohu jen doporučit na to jaké jsem kopyto, tak jsme to společně zvládli. Autoškole moc děkuji. Prostě pan Bartuška je třída! :)
Frišmanová.
vloženo: 8. dubna 2016
vložil: Kateřina Frišmanová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Třebeš mohu jen doporučit.Odborné výuky podané srozumitelnou a vtipnou formou.V rodinném prostředí.Pan učitel je pohodář a kliďas,což jsem ocenila především při cvičných jízdách.Dnes díky panu Bartůškovi mám konečně řidičský průkaz.Patří mu velký dík za jeho přístup a lidskost.

Jana Kárníková
vloženo: 19. března 2016
vložil: Jana Kárníková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Třebeš jsem byla velmi spokojená – příjemné prostředí, výborná a vtipná teoretická výuka, a při praktických jízdách především obrovská trpělivost pana učitele, za což jsem mu moc vděčná. Dlouho jsem se k autoškole odhodlávala, sednout za volant byl pro mě téměř „bobřík odvahy“... a teď jsem hrdou čerstvou držitelkou ŘP sk.B.
Všem, kteří uvažují o získání řidičáku, ale stále váhají, tuto autoškolu opravdu vřele doporučuji :-) A ještě jednou velké díky panu učiteli Bartuškovi!
vloženo: 17. ledna 2016
vložil: Jitka Pejchalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velice spokojená s výukou i jízdami, velice příjemné byly legrační historky pana Bartůška, obdivuhodná je i jeho trpělivost(obzvlášť se mnou:)) a hlavně vstřícnost. Nikdy
a v ničem nebyl žádný problém. Jedním slovem super.
Ještě jednou děkuji a vřele doporučuji.
Staňková P.
vloženo: 26. října 2014
vložil: Staňková P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Hradci Králové krásný přístup k žákům super jízdy i teorie

doporučuji na 100 %

vloženo: 24. září 2014
vložil: Martin Horák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neseriozní přístup, kdy často na poslední chvíli mění rozpis jízd. Vrchol byl když na nahlášenou hodinu jízdy na domluvené místo nedorazil a po tel. dotazu suše oznámil, že jízdu zrušil. Celkový dojem - nedoporučuji.
vloženo: 3. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, bez stresu, s legrací, zkušenosti jsou znát. Byla jsem nadmíru spokojená, ve všem vyjde vstříc.
vloženo: 9. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola co jsem si mohla vybrat,výklad na teorii je jasný,srozumitelný,proložen vtipnými historkami,jízdy bez stresu a také vše srozumitelné,když to pan Bartůška naučil mě,tak snad už každého :-)
Za mě tedy obrovská spokojenost,mockrát děkuji, velice ráda na vás budu vzpomínat a samozřejmě každému doporučovat :-)
Lenka
Lenka
vloženo: 29. srpna 2013
vložil: Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola :) Pokud bydlíte v této části HK, tak jasná volba!
vloženo: 23. srpna 2013
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skutečně zde platí;Škola hrou:-);, výklad je srozumitelný a mnohdy zábavný, není problém cokoli zopakovat případně upřenit. Autoškola mi vyšla maximálně vstříc co se týká časových možností jak při teorii tak při jízdách. Velmi oceňuji individuální přístup pana Bartušky a tuto autoškolu doporučuji všem kdo se chystají na dráhu řidiče. Velmi děkuji za Vaši trpělivost a přeji mnoho spokojených a úspěšných budoucích řidičů. Alena
vloženo: 27. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak hodnotíte celkový průběh kurzů:Narovinu hrozně jsem se vůbec do te autoškoly jít bála jsem se že budu ve stresu a hlavně jsem měla před lety nehodu a bála jsem se že na to nemám,ale pan učitel Barton je velmi tolerantní a chapavy člověk že se tam těším a myslím že pod takovým učitelem není problém si tu autoškolu oblíbit,doufam že ji udělam,ale snad ano můžu vřele doporučit jsem moc spokojená.
vloženo: 25. června 2013
vložil: jana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přistěhovala jsem se do Hradce,pocházím z malého městečka.Tak mi provoz,už i jako spolujezdci přišel šílený.Je mi 35 let a mám 4 děti.I přes to všechno jsem se rozhodla si udělat řidičský průkaz.Pan Bartoška je naprostá jednička,co se výkladu týče,tak i praxe.Vše několikrát vysvětlí,dokud to nepochopíte.Ke zkoušce vás dovede perfektně připravené.Tuto autoškolu mohu jen doporučit.
vloženo: 18. března 2013
vložil: Marcela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, jmenuji se Pavel Novak je mi 37 let a moc jsem si od plnoletosti pral ridicsky prukaz.Jelikoz jsem mel strasny strach ze to nezvldnu tak az do tohoto veku jsem jezdil vsude autobusem az v autoskole Trebes u pana Bartuska jsem svuj strach odboural a ridicsky prukaz ziskal.Vsem tuto autoskolu vrele doporucuji pan majitel je velice trpelivy a clovek na svem miste.Jeste jednou bych rad podekoval celemu kolektivu teto autoskoly za velmi klidny pristup k zakum.
vloženo: 16. března 2013
vložil: Novak Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost ze jsem si vybral tuhle autoškolu a mel jsem to udělat už dřív žádné řvaní při jízdách žádnej stres vše uplně vpoho při teorii vysvetlení. začal jsem dělat řidičák na konci ledna a během měsíce sem to udělal takže velké dík a moje doporučení všem co si zde budou chtít dělat řidičák a rada tahle autoškola je jedna z nej v hk. s pozdravem Martin..
vloženo: 5. března 2013
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji. V hodinách teorie je občas i legrace. Pan instruktor má mnoho zkušeností a rád se s Vámi o ně vtipně podělí. Jízd se nemusíte bát protože se s Vámi bude jednat individuálně. Řidičskou zkoušku jsem díky tomu dala na první pokus. Přeji hodně štěstí i Vám. Gabriela Čápová
vloženo: 18. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák jsem si začla dělat spíše z nutnosti (až budu potřebovat rozvážet děti do školek a jezdit do práce), vždy jsem měla hrůzu jen z představy, že bych měla sednout za volant. Autoškolu Třebeš jsem si našla podle referencí na netu a udělala jsem dobře. V hodinách teorie byla často zábava při vyprávění historek, díky nimž jsem si spoustu předpisů hned zapamatovala. Jízdy byli vždy v klidu, žádný křik nebo řev, kterého jsem se bála, se nekonal. Pan učitel je opravdu velmi trpělivý a díky němu se už řízení auta vůbec nebojím.

Opravdu vřele doporučuji každému, kdo se bojí, že by na něj instruktor mohl začít křičet :-))

Mnohokrát děkuji za trpělivost a velmi pozitivní zkušenost!!
vloženo: 19. prosince 2012
vložil: Katka J.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost.Skvělý přístup

Doporučuji
vloženo: 22. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji z vlastní zkušenosti.
Přesto,že mám na krku čtyřicet a doma ,,neposedné děti,, - jsem to dokázala a mám řidičák....!!!!
Trvalo mi 10let,než jsem se k tomuto dokopala... a teď jsem na sebe pyšná......
Do autoškoly jsem si vlastně chodila odpočnout...
Čekalo mě příjemné prostředí,,super učitel,, a hlavně pohoda-klídek !!!
Moc panu učiteli děkuji a všem vřele doporučuji !!!

vloženo: 13. července 2011
vložil: Alice,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji z vlastní zkušenosti.
Přesto,že mám na krku čtyřicet a doma ,,neposedné děti,, - jsem to dokázala a mám řidičák....!!!!
Trvalo mi 10let,než jsem se k tomuto dokopala... a teď jsem na sebe pyšná......
Do autoškoly jsem si vlastně chodila odpočnout...
Čekalo mě příjemné prostředí,,super učitel,, a hlavně pohoda-klídek !!!
Moc panu učiteli děkuji a všem vřele doporučuji !!!
Alice
vloženo: 13. července 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Udělat si papíry byl můj strašák ve skříni, ale spíše z hecu jsem se přihlásila. Potkala jsem fajn lidi, supr učitele i instruktory. Pokud jsem něco z teorie slyšela dvakrát s ohledem na systém učení teorie, nic se nestalo,spíše lépe pro mne, navíc neúčtují hodiny teorie, na které přijdete víckrát. Papíry mám v kapse, asi by to chtělo jen víc jezdit, ale to už je¨na každým.
vloženo: 5. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
Souhlasím se všemi kladnými hodnoceními zde,ale vytkla bych jedinou věc,přijde mi to tam trošku jak na běžícím pásu,šup šup ke zkouškám,abyste byli už co nejdřív odlifrováni,a nezabírali místo dalším-platícím,že...;-) do provozu se připravena necítím,budu si muset ještě dát kondiční jízdy,bohužel...ale to u jiné autoškoly...navíc tam absolutně není systém ve výuce teorie,prostě tam přijdete(kdykoliv),sednete a posloucháte...není to,že kurs začíná tehdy a tehdy,to mi taky trošku vadilo,některé věci jsem slyšela opakovaně...jinak ano,instruktoři super,hodní,přátelské prostředí,ochota,vše vysvětlí...
vloženo: 14. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I přes nezaviněnou drsnější nehodu, kterou způsobil cizí řidič pořád jezdím.. a rád! Děkuji panu majiteli za vše.
vloženo: 3. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna z nejlepších autoškol v HK! Ve všem Vám vyjdou vstříc, nikdo tu na Vás nekřičí, když Vám něco nejde a všechno vysvětlí, klidně i několikrát za sebou. Rozhodně doporučuji jít sem a určitě nebudete litovat.
M.

vloženo: 4. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá škola se super instruktory i učitelem. skvělý přistup a solidárnost. Doporučuji všema deseti ;)
vloženo: 23. září 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoskolou Trebes mam vyborne zkusenosti.Jsou zde ochotny,a vstricny ucitele.Radi vam vysvetli kdyz necemu nerozmite.Nervou na vas.Kdybych se mela znova rozhodovat kde delat papiry tak urcite tady.Kata
vloženo: 17. ledna 2010
vložil: Kata, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tohle je ta správná autoškola pokud jste nikdy v autě nejeli..jsou ohromně milí a vstřícní,všechno vám v klidu vysvětlí..mohu doporučit jedině tuhle..ostatní nejsou tak kvalitní co jsem slyšela i od mého instruktora i od spolužáků..určo sem běžte;)
vloženo: 25. srpna 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super autoškola;o) v Hradci rozhodně nejlepší! jsou tam normalní instruktoři, kteří na vás neřvou:o)
vloženo: 27. září 2008
vložil: Míša, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Třebeš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Třebeš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Třebeš - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje