Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Trefný - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Trefný

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trefný < <


   Vřele doporučuji :)
Trpělivost, přátelská atmosféra a ochota je opravdu hodně znát :)
Daniel je skvělý instruktor a já jsem ráda že jsem poslechla doporučení.

vloženo: 17. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Super ve všech ohledech! &#128527;
vloženo: 6. ledna 2021
vložil: Miroslav Sedlačík ,


   :). Koukám, že se tady na těchto pochybných stránkách, kde si může napsat, kdo chce, co chce zase rozjeli anonymní příspěvky neschopné konkurence :)
vloženo: 2. září 2020
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


   Nespokojenost, arogance, šílené chování!!!!!!
vloženo: 1. září 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Naprostá nespokojenost, arogance, nedoporučuji!!!!
vloženo: 2. července 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičské oprávnění na skupinu motorových vozidel BE jsem absolvoval po třech sadách cvičných jízd, protože jsem si nebyl jistý, že zkušebnímu komisaři něco předvedu. Naučit se jezdit a řídit s přívěsem do 3.5 T chtělo u mě víc, než jen pár základních předepsaných jízd obsažené v této lekci. Dnes jsem na takové úrovni, že mám pohnutky jít si k němu udělat skupinu motorových vodidel CE a DE.
Učitel p. Daniel T. je skvělý a domluva je úžasná, když se chcete opravdu dobře naučit řídit!!!
vloženo: 4. února 2020
vložil: Jaroslav V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji. :) Skvělý přístup a ochota.
vloženo: 11. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měla jsem v této autoškole několik kondičních jízd. Autoškolu jsem absolvovala před mnoha lety a od té doby jsem neřídila. Nastoupila jsem tedy s velkým strachem z řízení. Musím říct, že pan instruktor má opravdu skvělý přístup k žákům, je velmi klidný, dovede povzbudit a vše srozumitelně vysvětlit. Všem zájemcům vřele doporučuji.
vloženo: 28. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co dodat - skvělý instruktor. Jsem ráda, že jsem k němu šla:-)
vloženo: 8. července 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co víc si přát než velmi trpělivého a ochotného instruktora, který vše jasně a jednoduše vysvětlí a má pozitivní přístup k žákům.

Myslela jsem si, že jsem antitalent na řízení a není mi to souzeno, ale Daniel Trefný to se mnou zvládl :o)
vloženo: 16. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to super, skvělí přístup instruktora.
Dokáže vše jednoduše vysvětlit.

Můžu jedině doporučit !!!
vloženo: 23. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Trefný osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trefný < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Trefný - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje