Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Trio - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Trio

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trio < <


   Stálo to úplně za hovno...omlouvám se za použíté výrazy , ale věřte mi...toto slovní spojení je adekvátní
vloženo: 31. července 2020
vložil: Antonín, emailová adresa nezveřejněna


   Jak jsem psala jedním slovem, prostě skvělá.
Skvělé osobní jednání od pana majitele, řidič byl v poho a připravil mě na vše za volantem, co se dá v Praze očekávat. Děkuji a doporučuji dál!
vloženo: 27. listopadu 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší instruktorka na světě... trpělivá, vše vždy dobře vysvětlila. Cením si toho, ze jsme vyzkoušely všechny možné situace, projely spolu půlku Prahy, skvěle připravila na zkoušky. A byla v autě i sranda :-D díky Páťo :*
vloženo: 22. srpna 2018
vložil: Lulu, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych tuto autoškolu doporučila dál. Přístup vedení i učitele byl výborný. Příprava z jejich strany na zkoušky byla taky na velmi dobré úrovni.
vloženo: 23. dubna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybíral jsem podle ceny a recenzí a vybral jsem parádně.
Od prvního rozhovoru při přijetí, přes teorie, trenažéry i jízdy vše super. Páni učitelé vše hezky vysvětlovali a v průběhu autoškoly se vše snažili podat zábavně, což se jim docela i vedlo.
Můžu jen doporučit.
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: Ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je plná, pořád jen čekám na jízdy až my napíše lektor, že má aspoň jednou za tyden čas. Jsem velmi nespokojená
vloženo: 3. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
je nám líto, ale o žádném přetlaku nám nikdo žádnou zprávu nedal.
Jste-li opravdu naším klientem, stačí se obrátit na pobočku, kde Vám vybereme jiného učitele. Učitelů máme větší počet, jistě se najde učitel/ka, jež bude lépe vyhovovat Vašemu časovému plánu.
S pozdravem a přáním hezkého dne,
Lebr
Autoškola Trio
+420 603 80 63 70


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu trio budu hodnotit velmi kladně hlavně díky slečně Vojtové, která má opravdu svatou trpělivost, umí vše vysvětlit tak, že to pochopí opravdu každý. Myslím si, že především díky jejímu přístupu učení jsem udělala zkoušky napoprvé. :) Jsem veliký zmatkář a ona mě vždy uklidnila a já si potom byla jistá co dělám. Takže pokud mohu doporučit,tak slečna Vojtová je prostě nejlepší!
Jediné co bych na autoškole mohla vytknout je čekání na trenažer (po odchození 2 teorií), díky tomu se mi celý kurz prodloužil o několik týdnů a slibovaný řidičák za 2-3 měsíce nebyl.. Co se týče jízd, úplně bezproblémová domluva.
Na autoškolu budu vzpomínat vždy jen s úsměvem!
vloženo: 3. prosince 2017
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, hrozně jsem se bála celého martyria k řidičáku, ale díky pánům Lebrovi a Mandíkovi vše šlo hezky bez problémů a za 3 měsíce hotovo na první pokus, což v Praze není jednoduché.
Děkuji a budu dále doporučovat!
vloženo: 29. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na celý kurz budu vzpomínat velmi ráda. Teorie s panem Lebrem na bohnické pobočce byly zábavné a zajímavé, což není úplně běžný popis pro hodinu a půl strávenou posloucháním pravidel provozu, z čeho se skládá auto nebo jaké jsou paragrafy. Jízdy byly ještě lepší, protože slečna Vojtová umí učit, vysvětlovat klidně i desetkrát to samé a hlavně nestresovat když uděláte nějakou chybu a začnete zmatkovat. Díky teoriím, které pan Lebr obohacoval o vlastní zkušenosti a skvělému, kamarádskému přístupu slečny Vojtové, (a snad trochu i díky mé šikovnosti) jsem úspěšně absolvovala výcvik a raduju se z řidičáku!
vloženo: 26. září 2017
vložil: Oli, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem opravdu spokojená. Slečna Vojtová, se kterou jsem měla jízdy, má svatou trpělivost a umí uklidnit. Můžu jedině doporučit.
vloženo: 1. září 2017
vložil: Michaela Kellová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, rád se připojím k hodnocení autoškoly Trio. autoškolu jsem měl mít hotovou za 3 měsíce,tak to přesně bylo napsané v dané nabídce. Po dvou hodinách trenažéru nemá cenu vůbec mluvit, jelikož tam byl pan, který byl opravdu velmi nepříjemný. Nejprve se nám věnoval tak 30 min a pak pouze telefonoval. Na jízdy jsem dostal paní Vojtovou. Ze začátku jsem s ní byl velice spokojený, byla mi velice sympatická. Ovšem po měsíci ježdění začala být chvilkama opravdu nepříjemná a to nemluvím o tom že mi zrušila několik jízd takže z těch slibovaných 3 měsíců to bylo 6. Občas se stalo že přišla i pozdě. Každopádně, jsem autoškolu na poprvé neudělal. Neříkám že na ní paní Vojtová nepřipraví, ale její přístup je každou chvíli jiný.. A neustálé rušení jízd mi opravdu příjde blbé. To bych tam teda radši nepsal, že autoškola trvá 3 měsíce ale 6. Tuto autoškolu zrovna moc nedoporučuji.
vloženo: 12. června 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsou to zloději
vloženo: 30. března 2017
vložil: Mstitel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Trio jsem dělala rychlokurz s panem Lébrem, který mě učil řídit, a díky jeho zkušenostem a skvělému přístupu jsem uspěla na poprvé. Líbí se mi že mají 3 pobočky s výukou teorie a Vy si tak můžete vybrat kam chodit. Cena odpovídá kvalitě. Žádný stres & pohoda :)

Tuto autoškolu si nemohu vynachválit, nejlepší volba.
vloženo: 11. března 2017
vložil: Linda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako student jsem si zaplatila studentský kurz. Měl trvat okolo tří měsíců, ale trval asi 6. Měla jsem jízdy třeba jen jednou za dva týdny nebo jednou za týden. To je asi jediné, co musím vytknout. Jinak jsem byla spokojena.
vloženo: 4. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní autoškola, absolvoval jsem jídzy přímo s panem majitelem, panem Lebrem. Jeho přístup je něco co jsem očekával. Když něco bylo dobře bral to jako samozřejmost, když jsem něco doslova pos*al tak mi k tomu dodal takový komentář že jsem si v hlavě nadával, protože měl samozřejmě pravdu. Jen tak dal!!!

TMM
vloženo: 12. února 2017
vložil: Thomas M. Mitka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již jsem po závěrečné zkoušce. Jsem velice ráda, že jsem si Autoškolu Trio vybrala. Ale hlavně za co jsem nejvíce vděčná, je to, že mou instruktorkou byla slečna Tovarová. Její způsob výuky je úžasný. Vše mi vždy v klidu vysvětlila, byla velmi ochotná a hodná. Její přátelský přístup byl balzám na moji vystresovanou duši (za volantem) :).
Velice jí za vše děkuji a vřele ji všem doporučuji.
Petra T.
vloženo: 19. ledna 2017
vložil: Petra T., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tím,že jsem se přihlásila do autoškoly Trio, jsem udělala jenom dobře. Suprový přístup, teorie s panem Mandíkem bomba, fakt naučí a i se člověk zasměje. A co se týče jízd s paní Vojtovou, jedním slovem luxus. Velice milá ženská, naučí (i takového antitalenta jako jsem já, s ní máte řidičák prakticky v kapse),pokud něčemu nerozumíte nebo vám něco nejde, v klidu vysvětlí, není problém věnovat tomu více času a i se pobavíte a když jste šikovní dokáže i pohladit;-) :-D.
Určitě v budoucnu bude i syn dělat řidičák u paní Vojtové. Kdyby byli všichni učitelé takový jako ona, tak jdete na výuku s potěšením. Tak jediné co můžu vyčíst, že se paní Vojtová nedá naklonovat;-). A ještě jedna věc,co mě mrzí, že Trio nemá nic ns YouTube, myslím si,že je to velká škoda. Každopádně když to shrnu, mám na co vzpomínat a školu, hlavně paní Vojtovou budu všem vřele doporučovat. Mašatová
vloženo: 21. listopadu 2016
vložil: Miluše Mašatová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Autoškolu Trio můžu jedině doporučit!! Už při prvním jednání vyšli maximálně vstříc a vše šlo hladce. Jako instruktorku jsem měl paní Vojtovu, která mi nejen všechno dokázala dokonale vysvětlit a ukázat, ale byla to opravdu radost trávit spolu tu hoďku a půl v autě. :-) Vždy jsem se na jízdy těšil. Velmi přátelský přístup právě oné instruktorky považuji za největší plus. A samozřejmě mě dokázala naučit (snad dobře a bezpečně) řídit. Hlavně její zásluhou jsem také zvládl testy i závěrečnou zkoušku. Takže jestli váháte, zda vybrat právě autoškolu Trio, tak říkám rozhodně "ano"!! A když budete mít štěstí jako já, dostane se Vám té nejlepší péče!! ;-)
vloženo: 27. října 2016
vložil: Manea,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zmíněnou autoškolu bych zrušila.
vloženo: 13. října 2016
vložil: Gabryela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole moc děkuji za úspěšné dokončení výcviku. Už od přihlašování do autoškoly byl milý přístup na středisku, poučné a také zábavné teorie s panem Mandíkem a nejlepší jízdy se slečnou Tovarovou, které děkuji nejvíc. Vždy dokázala skvěle motivovat nejen při jízdách, ale i při testech, kdy jsme všichni byli nervozní a báli se, že to nezvládneme. Povzbudila nás a věřila nám. Jestli jste často nervní a vystrašený, když jdete do něčeho nového, nevolila bych nikoho jiného než Nikolu Tovarovou :) Ale i tak celé autoškole tisíckrát děkuji. Aneta Pohůnková
vloženo: 26. září 2016
vložil: Aneta Pohůnková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdil jsem s paní Tovarovou a nemohu si vynachválit. Zkoušky jsem složil na první pokus. Doporučuji
vloženo: 17. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Právě jsem absolvoval. Učitel pan Mandík, vše v pořádku, teorie na Vysočanech paráda, vše šlo jako na drátkách. Doporučuji.
vloženo: 13. září 2016
vložil: Jan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporucuji. Vulgarni a drza mlada instruktorka. Celkovy dojem? Na nic. Ridicak jsem delala delsi dobu nez kdekoliv jinde (to jsem platila i vic penez nez kdekoliv jinde). Holt pani instruktorka zapominala na nase jizdy. Strasne.
vloženo: 2. srpna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych se s ostatními podělila o svojí zkušenost s touto autoškolou. Do kurzu jsem se přihlásila 27.1.2016, kde jsem se s panem Léblem domluvila, že si zaplatím rychlokurz (žiji v cizině a do Čech jsem přijela jen dělat řidičák). Pan Lébl byl velmi ochotný, domluvil mi hodinu trenažeru a zapsal mi všechny teorie. Po trenažeru jsem začala jezdit s panem učitelem Mandíkem. První hodinu byl vstřícný a vše mi vysvětlil a naučil mne základy. Druhou hodinu jsme jeli už do ulic, tam to začalo. Já - nezkušená a vyplašená ze všeho vs. nervózní pan učitel, který si myslel, že vše budu umět. Byl protivný, nervózní, vulgární a neustále si povídal sám pro sebe. Nějak jsem s nim odjezdila těch 26 jízd - kupovala jsem si rychlokurz a jízdy jsem dokončovala 15.3. to jsou skoro 2 měsíce!! Neustále se vymlouval, že má zkoušky a tři týdny jsem nejezdila vůbec.
Testy jsem udělala napoprvé - teorii pan Mandík zvládá suprově, jízdy jsem na první pokus neudělala. Tak nějak jsem s tim počítala, tak jsem volala paní Pivoňkové s řekla mi, že další termín bude až za měsíc!!! To jsem se naštvala a rozhodla jsem se odejít k jiné autoškole. Když to zjistil ředitel autoškoly, volal mi a nabízel mi volný termín začátkem dubna!! Nevím, proč to předtím nešlo.
Nicméně už jsem měla domluvenou jinou autoškolu, kde mi termín jízd dali za týden. S novou autoškolou přišel i nový pan učitel, kliďas a pohodář, co na mne neječel a vše řešil v klidu. Dokoupila jsem si pět kondičních jízd - jedna stála o stovku méně než v Triu a za týden jsem jízdu udělala bez problému.
Příště bych radši volila kvalitu mež kvantitu. Nicméně toto neni vina autoškoly, nýbrž jedince.
vloženo: 17. července 2016
vložil: Sarka ,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,

celá situace je shodou několika špatných náhod. Mrzí mne o to víc, že jsme apriori nic nevěděli, od nikoho z Vás se nám nedostalo žádné zpětné reakce v průběhu výcviku, kdy se dalo vše řešit velice jednoduchou cestou.

Každopádně, byť takto post, Vám děkujeme za zpětnou vazbu a situaci budeme s panem učitelem řešit.

S pozdravem a přání mnoha šťastně ujetých kilometrů,
Daniel Lebr
Autoškola Trio


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu jsem se těšila.Měla jsem však podmínku a to klidného učitele.V autoškole mě uklidňovali,že pan Mandík je naprostý klidas,ze se jizd s ním nemusím bát.Opak byl ale pravdou. Jízdy byli pro mě velkým stresem,postupem času jsem se na ně přestala těšit,převážnou část jízd spíše křičel,nikdy nic v klidu nevysvětlil,jindy si na hlas celou jizdu dokázal šuškat což moc příjemné nebylo. Za sebe tohoto učitele nedoporučuji. Jediný moment kdy byla kladná podpora,bylo před závěrečným testem od majitele autoškoly.
vloženo: 15. června 2016
vložil: Razkova , emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,

pro Vás mám v podstatě stejnou odpověď jako pro slečnu o příspěvěk výše. Na pana Mandíka mi v kanceláři všichni pějete chválu, jak je klidný vše naučí, je s ním legrace, proto mne takovéto reakce překvapují a mrzí, nicméně nemůžeme si všichni vzájemně sednout.
Jak jsem psal slečně v jiné odpovědi, stačilo dát vědět, mohli jsme vše velmi rychle řešit.

S pozdravem a přáním mnoha šťastných kilometrů,
Daniel Lebr
Autoškola Trio


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásila hlavně kvůli dobré dostupnosti od domova a taky zprva kvůli velmi dobré ceně pro studenty. Později jsem byla opravdu překvapená, že všichni byli velmi ochotní, vycházeli mi vždy vstříc a vše pro mě takřka zařídili. Dnes jsem úspěšně absolvovala závěrečné zkoušky a to hlavně díky mé instruktorce paní Tovarové. Po celou dobu mi byla oporou, vše mi vždy ochotně vysvětlila a pomohla mi hlavně překonat mé nervy a obavy z řízení a z toho že zkoušku nezvládnu. Přežila mé věčné nadávky, vždycky věděla co má říct a hodně jsme se nasmáli. :D Nekteří tvrdí, že pro ně autoškola byla teror s jejich uřvanými instruktory, ale myslím, že já jsem si lepší instruktorku nemohla přát. Proto všem doporučuju tuto kvalitní autoškolu. A pokud dostanete paní Tovarovou, tak máte vyhráno.
vloženo: 12. května 2016
vložil: Pospíšilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Včera jsem úspěšně dokončila zkoušky a získala tak řidíčák :-) Tímto bych chtěla velmi poděkovat sl. Tovarové, která mě po celou dobu výcviku učila. Ač se ze začátku jevil její přístup přísný, ve výsledku jsem zjistila, že je velmi profesionální, zodpovědná, trpělivá, lidská, a tak trochu psychložka. Což je dle mého názoru při účení čehokoliv, ze strany učitele, velmi důležitý faktor. Na všem jsme se bez problému domluvily, nebála jsem se na cokoliv zeptat... Autoškolu TRIO a instrokturku sl Tovarovou určitě doporučuji. Řezníčková
vloženo: 14. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole trio bych nejvíce pochválil přístup a ochotu pana Davida Škorvagy, největší kliďas a i v problémové situaci si zachoval chladnou hlavu a vše vysvětlil bez zbytečných emocí. Uměl vše vysvětlit (neučím se rád), jízdy probíhali &quot;v pohodě&quot;, a panem Škorvagou si celou jízdu povídáte a to je přístup který cením! Občas se některá jízda musela přesunout, ale někdy i sám instruktor napsal sms zda nemáte zrovna čas na jízdy i mimo dohodu :) Pokud zvolíte tuto autoškolu a vyberete si tohoto instruktora, autoškola pro vás bude zábavou, sám jsem se na jízdy vždy těšil! Teorii i jízdu jsem složil na poprvé.
vloženo: 4. dubna 2016
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky tomu, že jsem měl skvělého instruktora, tak hodnotím velmi kladně. Ale z hodin teorie jsem poznal i jiné instruktory, kteří byli dost hrozní.
vloženo: 23. prosince 2015
vložil: Michal Outrata, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Tovarová, moje instruktorka, mi vyšla vždy vstříc a měla pochopení. Nechyběla ani sranda, ani vážnost, dobrá psycholožka, vždy věděla, co je momentálně vhodné. V neposlední řadě ohromná profesionálka, vděčím jí za úspěšně složené zkoušky a klid za volantem! TRIO vřele doporučuji a budete-li mít paní Tovarovou, tak si gratulujte :-) Martina Širlová
vloženo: 10. listopadu 2015
vložil: Martina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově mi služby autoškoly připadaly vyrovnané. Ke mně, jako k žákovi, byli všichni zaměstnanci auroškoly vždy vstřícní a snažili se vyhovět a předat maximum znalostí. Vyhovovala mi také možnost chodit na teoretické hodiny do různých středisek autoškoly, podle toho jak to momentálně vyhovovalo mému harmonogramu. Zejména musím vydvihnout práci mého instruktora p. Siebra. Nebyla jsem snadný žák (žena, nad 40 let s obavami z řízení), přesto byl jeho přístup vždy pohodový, rychlost učení přizpůsobil mým možnostem, nakonec jsme společnými silami zvýtězili a já jsem složila i řidičskou zkoušku. Děkuji za příjemnou zkušennost.
vloženo: 2. července 2015
vložil: Michaela Petrusová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,svědomí by mne tížilo,kdybych předchozí hodnocení 'pana anonyma' neokomentovala.
V první řadě bych chtěla říci,že já sama jsem kurz v Autoškole Trio absolvovala a mám několik známých a kamarádů,kteří zde byli také spokojeni.
Ohledně trenažérů,které zde 'pan anonym' komentuje jako první bych maximálně tak vytkla jen to,že trenažéry jsou staršího rázu a bylo mi jen trochu nepříjemné,že od trenažérů a kanceláře s p.Pivoňkovou mne dělil pouze závěs. Přístup pana učitele na trenažéru byl dobrý a ani jednou na mne hlas nezvýšil. Spíše jsme se pobavili a ikdyž můj kolega,který absolvoval trenažéry se mnou,vypadal sotva na to,že umí do pěti počítat,pan učitel byl trpělivý a i jemu byl schopen vysvětlit základní pojmy ohledně auta a řizení.
S teoriemi jsem byla též nad míru spokojená. Půlka teorií probíhala formou videí,ale pan Škorvaga se na každé teorii ptá zda tomu všichni rozuměli,nebo zda jsou nějaké dotazy. Když si tak vzpomínám,tak snad na žádné teorii se nestalo,že by k tomu pan Škorvaga neřekl nějaký svůj komentář a dodatek,o kterém ve videu nebyla třeba ani zmínka.
'Pan anonym' zde také zmiňuje rušení jízd. Nevím jak vy,ale já jsem na začátku kurzu byla obeznámena s tím,že je možné,že v autech nastane nějaká změna. Je snad logické,že auta (obzvlášť v autoškole) se opotřebovávají a je také možné,že do auta může někdo nabourat.
Opravdu si tedy myslíte,že taková věc je chybou pana instruktora?!
Také musím konstatovat váš komentář ohledně toho,že Vám učitel někdy ani neudal důvod k tomu,proč jízdu zrušil...Opravdu si myslíte,že se Vám cizí pán musí svěřovat s tím,proč nejde do práce ? Nenapadlo vás třeba,že musel náhle k doktorovi,či mohl mít nějaké problémy v rodině a podobně?! Pochybuji,že vy se v práci nebo cizím lidem s tímto svěřujete,když se nejste ani schopen/na podepsat pod svůj srdcervoucí příspěvek.
Nevím jak Vaše jízdy probíhaly,milý anonyme,avšak kdyby pan Škorvaga opravdu jen psal smsky a nevšímal si vás,jak udáváte,určitě už oba dva ležíte pod kytkama a já bych nemusela reagovat na tento komentář.
Pan Škorvaga mi též většinu chyb říkal až na konci jízdy,ale vlastně i to,je známkou toho,že při jízdě dával pozor a celou jízdu sledoval.
To,že Vás nepřijel podpořit na vaši závěrečnou zkoušku neni povinností pana učitele. Pokud jste tam jak píšete byl/a jediná z jeho žákyň,tak se opravdu nedivím,že byl raději v práci a za tu dobu co vy jste byla na zkouškách určitě odjezdil minimálně dvě jízdy s někým,komu se věnoval stejně tak dobře,jako mě.
Ráda bych Vás také opravila v tom,že se podřazuje podle rychlosti a né podle toho,zda jedete z vedlejší na hlavní nebo obráceně.
K autoškole Trio nemám žádnou důležitou výtku a vážně jsem se zde musela mého bývalého instruktora zastat. Zkoušky jsem udělala na poprvé a bavilo mne celé mé autoškolské období.
Tímto bych také chtěla panu Škorvagovi veřejně poděkovat.
A Vám milý anonyme vzkazuji,že zamyslet by jste se měl tak maximálně vy,protože i zde,na hodnocení autoškoly,jste jediný kdo tu s panem Škorvagou má problém.
Kateřina P.
vloženo: 24. června 2015
vložil: Kateřina P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak,normálně špatnou recenzi nikdy a nikde nepíšu,ale tadyta autoškola mě tak rozčílila,že ani nejde sem bohužel příšernou zkušenost napsat.Přišla jsem tady do té autoškoly,protože mě velice nalákala levná cena a možnost placení na splátky,také bratrova přítelkyně,která dělala autoškolu v Brandýs nad Labem byla naprosto spokojená,i když absolutně nechápu jak někdo tady může být spokojený..
V listopadu jsem celá nadšená přišla sem do autoškoly,paní Pivoňková byla milá,vysvětlovala mi vše a zapsala mě na svůj první trenažér,doma na parkovišti jsem si zkoušela se rozjet,zacouvat,udělat si pár koleček na hřišti,takže na trenažér jsem šla v podstatě aspoň se základním přehledem,na co je spojka a kde je plyn,přesto z trenažéru už první den jsem byla velmi nešťastná,když pán který měl trenažéry na starost na mě a především na mého kolegu,který šel na trenažér se mnou začal hystericky ,,řvát´´ jak vše děláme špatně,anejž by nám vysvětlil co a jak.Já jsem už věděla z domova jak se aspoň rozjet,ale nezkusit si to doma tak z trenažéru se nedozvím nic,protože pán nebyl schopný ani nic vysvětlit..kolega si na pedály musel přijít sám a já jsem měla akorát tak zděšený dojem,že na mě někdo křičí a uplně jsem se bála další hodiny,kdy si mám sednout s někým uřvaným na ostro do auta.Naštěstí mě mile překvapila paní Pivoňková,která mi řekla,že můj učitel je nějaký mladý pan učitel Škorvaga a že je velmi hodný,v tu chvíli mi spadl kámen ze srdce a těšila jsem se na svůj kurz,který mě čekal.První hodiny pan učitel vypadal velice klidně,sympaticky a trpělivě,cítila jsem se hrozně šťastně a doma ho chválila,jaký je to rozdíl oproti pánovi z trenažéru,jenže mé nadšení pomalu,ale jistě začalo opadat.Měli jsme ho i na teorii,která probíhala formou videí,prvních pár hodin jsem byla nadšená,vše jsem si psala a videa stopoval a komentoval,zejména křižovatky nás opravdu učil a celou skupinku zkoušel,jestli jsme to opravdu pochopili,což mi přišlo fantastické.Byla to moje snad druhá nebo třetí hodina teorie,takže jsem byla naprosto nadšená.Uběhl měsíc a byl prosinec a najednou nastalo rušení jízd,poprvé to bylo slušné formou volání,pochopiala jsem to a brala to v pohodě,jenže najednou nastalo další a další rušení jízd,pravda jednu jízdu jsem rušila já,ale zbytek mi zrušil pan učitel,argumenty rozbité auto formou smsky,někdy byly smsky i formou jen konstatování,že se jízda ruší a ani nebyl udán důvod.Mé jízdy probíhali tak jedna jízda v týdnu a když Vám se to takhle třeba čtyřikrát,pětkrát zruší,tak najednou se stane to že za celý prosinec nejedete ani jednou! Mé nadšení z autoškoly naprosto opadlo,pravda,byla jsem blbá že jsem mlčela a nechávala si všechno líbit,cítila jsem se bezmocně a měla jsem pocit že prostě není jiná varianta než to přetrpět a dotáhnout do konce,to byla chyba!!
Hodiny teorie pokračovaly najednou jen videem,už ani nebylo stopování videí a poznámky k tomu,takže veškeré zápisky jsem dočista vzdala a o hodinách jízd? Byla jsem z přístupu učitele tak otrávená,že už jsem si přála jen konec.Neustálé psaní smsek, při jízdách,místo toho aby se věnoval mě,o termínu zkoušek nepadlo ani slovo za celý kurz a neustálé argumentování typu nevím termín.Jízdy probíhaly formou psaní smsek,které pro pana učitele byly mnohem důležitější,vždy na konci jízdy mi řekl milion chyb,které dělám,ale nikdy mi neporadil jak příště tu chybu neudělat... ano mě jako neznalce nenapadne,že si musím podřadit na 2 ku,pokud chci vjíždět z hlavní komunikace na vedlejší a tak se chyby furt a furt opakovaly,ať jsem se snažila,jak jsem se snažila,každou hodinu to bylo špatně,ale proč to bylo špatně?Ano protože pan učitel mě to prostě nenaučil.Až na poslední hodině,kdy už jsem správně měla být ke zkouškám připravená panu učiteli došlo,že jsme vlastně ještě ani neparkovali... Vážně tohle je váš profesionální přístup?! Na poslední hodině už jsem měla být připravená a ne teprve se učit parkovat! S učitelem jsme se dohodli,že teda hold si doplatím jízdy,protože nejsem připravená ke zkouškám,doplácela jsem 6 jízd,tedy 2100 kč a doufala,že mě učitel připraví ke zkouškám..Jenže to nehrozilo,to jsem byla tak naivní,že jsem si myslela že vypilujeme chyby,jenže učitel se mi opět dostatečně nevěnoval,tak jak bylo třeba..neustálé smskování mě už vytáčelo,já ho platím za to aby se věnoval mě a aby mi radil jak omezit chyby na minimum a ne aby čučel do telefonu a psal bůh ví komu a bůh ví o čem,za to ho neplatím!!! odjezdila jsem si 6 jízd a snažila se do toho dát maximum,bylo to marné,u zkoušek jsem neprospěla,učitel mi zasáhl do řízení,ačkoliv jsem byla přesvědčená o tom,že nutné to nebylo,nemohla jsem s tím udělat nic,neuspěla jsem,v partičce nás bylo 6 a z těch 6 to dostali jen dva,opravdu tohle je profesionální přístup? Profesionální přístup by byl kdyby z těch 6 to neměl jeden ale takový většina? Opravdu všichni žáci jsou natolik neschopní,že nemohou udělat zkoušku,nebo je chyba ve Vás,když to neudělá každý druhý? Zamyslete se!
Šlo se dál,dokupovala jsem opět 6 kondičních jízd,aby jsme to teda lépe procvičily a na podruhé už to bylo doma a co se nestane? Můj učitel na poslední kondiční jízdě mi oznámí,že mi nepůjde ke zkouškám,že tam má jen mě a že na to nějak zapomněl a už tam něco má,co může být důležitějšího než podpořit svého žáka? Aby toho nebylo málo,oznámil mi na poslední kondičce,že budu mít i uplně jiné auto,které jsem nikdy v životě neměla.. Vy by jste udělali zkoušku,kdyby jste měli mít uplně jiné auto,o kterém absolutně nemáte tušení,jak reaguje ani jak nastavit zrcátka? V testech je i napsané že s neznámým autem máme jet opatrněji,než s tím,na které jsme zvyklí,proč tedy že jedu pomalu je chyba? A proč zase ze 4 lidí to neměl nikdo? Profesionální jste,ale jen v tom jak z lidí tahat peníze... Po těchto všech zkušenostech jsem přešla do jiné autoškoly,kde se paní velice divila,že jste mě nenaučili podřazovat,že jste mě nenaučili pořádně parkovat,že jste mi nikdy v životě neřekli,že když stojím na čevené,že si mám hodit neutrál abych neničila spojku,vy jste mě naučili tak akorát na červené hodit jedničku a tu spojku hezky pálit,vy jste mě naučili akorát rozjíždět se puštěním spojky,což na benzíňáku je naprosto nemožný,paní v jiné autoškole mě naučila na 10 kondičních jízdách stokrát víc,než vy za 25 hodin kurzu a 12 hodin kondiček.Také od paní autoškola hnedka hotová,protože se mi každou hodinu věnovala a vždycky radila co mám dělat abych chybu neudělala.Taky u ní to udělali všichni a na poprvé což u vás se nikdy v životě nestane.U vás se chyby vytýkají,ale nikdy se neporadí jak je odstranit.Zamyslete se,jaký máte personál ve své autoškole,kazí Vám to akorát jméno nespokojenými žáky! S touto autoškolou jsem definitivně skončila až v květnu ano začínala jsem v listopadu(je normální dělat autoškolu u Vás půl roku? ) a nikdy v životě ji nebudu doporučovat dále.V Brandýsu vám to funguje,bratrova přítelkyně byla spokojená,tak proč tady je to katastrofa? Že by nekvalitním personálem? Zamyslete se.
vloženo: 10. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající autoškola. Doporučuji.
Všichni ke mně byli velmi vstřícní a milí, cítila jsem se příjemně a uvolněně, zkoušky jsem zvládla naprosto bez problémů.
Trpělivost, lidskost, humor, důslednost - tak to byl můj učitel - pan Kubíček.
V této autoškole budete nadmíru spokojeni - tak jako já.
Veronika
vloženo: 3. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
autoškolu TRIO mi doporučila kamarádka mojí mamky a dnes vám ji s čistým svědomím mohu doporučit i já.
Byla to opravdu skvělá volba, byla jsem maximálně spokojena jak se svým učitelem panem Kubíčkem, tak i s Davidem Škorvagou, který nás zasvětil do teoretické průpravy.
Zkoušky jsem zvládla na první pokus (a to jsem opravdu velký nervák :-) ).
Děkuji a zdravím Míša


vloženo: 5. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Minulý týden jsem také absolvoval a musím říci, že to bylo skvělé.
Oceňuji velmi profesionální a zodpovědný přístup instruktorů, především pana Siebera, který se mnou měl trpělivost a všechno mě řádně naučil, takže nyní se mohu konečně na naše silnice vydat sám ve svém autíčku.
Všem, kdo chtějí být dobrými řidiči mohu autoškolu Trio vřele doporučit.

Sparťan
vloženo: 4. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý deň,
Autoškolu trio možem každému odporučiť.
Ako inštruktora som mal pána Siebra.Pri každej jazde ma naučil niečo nové.V porovnaní s autoškolou kde si robila VP. priatelka bolo mi vysvetlené aj to "prečo mám robiť to čo robím" a nie iba to,že takto sa to robí a hotovo.Na čase jazdy sa dalo stále dohodnúť a aj keď som nestihol teoriu koli práci nebol problém si ju dorobiť v inom školiacom mieste.
Príprava bola fakt skvelá a pán Sieber si dá poriadne záležať na tom aby Vás na skúšky pripravil.Dal som to na prvý krát.A čo sa týka príprav na reálnu jazdu v bežnom živote tak od 17.10.2014 mám najazdené 7500km a cestu na Slovensko (650km).Takže týmto aj obrovské ďakujem celému týmu Autoškola TRIO
vloženo: 20. ledna 2015
vložil: Emanuel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Delal jsem zde ridicak u pana Kubicka a byl to velice dobry ucitel, ano prisny to nenpopiram ale vse jsem dal hned napoprve. Vrele doporucuji
vloženo: 18. ledna 2015
vložil: Tadeas, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velice kvalitni a odborna autoškola
vloženo: 3. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že jsem v této autoškole byla už před delší dobou. Jsou to asi tři roky, ale hledala jsem stránku kamarádce a narazila jsem na recenze. Přidám tedy i svůj názor.

Je pravda, že přístup v kanceláři není vyloženě vřelý, ba ani ochotný. Dokonce mi byl sdělen špatný čas první hodiny na trenažeru, takže jsem přijela o půl hodiny později.. Dělala jsem zároveň řidičák i na motorku a bohužel si nepamatuji jméno, ale ten instruktor byl naprosto otřesný. Se všemi žáky si dává (dával) sraz na parkovišti u Globusu v Čakovicích a je sice pravda, že jsem se vždy odvezla domu a on už si jel po svých, ale jeho přístup byl absolutně hrubý. Například, když jsem nevytočila zatáčku a skončila zaseklá na parkovacím místě na mě vyloženě zakřičel "čekáte až té motorce naroste zpátečka?!?! Odstrkejte se!" Po každé hodině jsem měla chuť to vzdát. A ano, stěžovala jsem si dokonce několikrát, bylo mi ovšem řečeno, že více instruktorů na motorku není a že mu bude promluveno do duše. Změna žádná.

ALE! Stálo to všechno za to, jelikož jako instruktora do auta jsem měla pana Škorvagu a to je skvělý člověk. V autě byla skvělá atmosféra, byl velmi milý, trpělivý, a jeho přístup mi i pomohl se vyrovnat s tím ******* od motorky. Nikdy neměl problém mi přehodit hodinu, a dokonce se mnou projel trasy, které běžně nejezdí, jen abych si zvykla na provoz, ve kterém se budu nejčastěji pohybovat. Fakt super. Nejde dostatečně vynachválit.

Nebyl problém udělat řidičák na poprvé (ovšem u té motorky tomu vděčím převážně své zvídavosti a jízdám doma).
vloženo: 14. října 2014
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trio mohu ze své zkušenosti určitě doporučit. Teorie byla vysvětlená srozumitelně a bez zbytečných složitostí.

Jízdy jsem absolvoval u pana Siebera. Musím říci, že mi vše vysvětlil a dobře mě připravil na závěrečné jízdy. Rozhodně nesouhlasím s jedním z předchozích hodnocení, že by byl neochotný. Domluva na jízdy byla vždy bez jediného problému a i když jsem pracující člověk, měl jsem odježděno za měsíc a půl.

Takže pokud hledáte dobrou autoškolu za rozumnou cenu, zkuste Trio.

Ondra
vloženo: 2. října 2014
vložil: Ondra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
zarazil mne zde jeden nedávný příspěvek, kde bylo psáno, že výuka trvala núnosně dlouho, jezdilo se na stejném místě a také, že pan Sieber neumí nic vysvětlit.
Tak za prvé: Podle mého názoru to, jak dlouho výuka bude trvat hlavně záleží na přístupu jednotlivých žáků. Jak se zařídí časově s jízdama a také o domluvě předem. Každý z instruktorů nemá jen jednoho jediného žáka a musí se domluvit i se všema ostatníma. Já na to takhle už jednou doplatila, když se mě pan Sieber ptal, jak jsem na tom příští týden a já řekla, že ještě nevím. Pak po dvou dnech na další jízdě jsem se ho ptala, jestli příští týden má ještě volno a bohužel už měl plno. Místo mne se zapsali jiní jeho žáci, kteří si o to místo řekli dříve. Takže, když se někdo neumí pořádně domluvit, jeho smůla. Myslím si, že pan Sieber je v tomhle velice ochotný, aby se nějak přizpůsobil všem.:)
Za druhé: Nemyslím si, že by s námi instruktoři chtěli jezdit jen na jednom a tom samém místě, ale mám takový pocit, že v tom okruhu, kde se učíte jezdit, se potom i konají zkoušky. Hlavním úkolem našich instruktorů je nás na tyto zkoušky pořádně připravit, takže s námi jezdí na tyto místa co nejčastěji, aby jsme si to všechno zapamatovali a věděli jak při zkoušce jet. Cesta je furt stejná, jednou jedete z jednoho směru, po druhé zas z druhého směru (pokud tedy nejde o jednosměrku ;D) a tuhle jízdu, když člověk při zkoušce neudělá....Opravdu je to chyba instruktora?
Navíc já se při jízdách dostala i mimo ten okruh, kde se obvykle jezdí. Stačí se zeptat, jestli neokouknem i něco jiného. ;)
A za třetí: To, že pan Sieber neumí nic vysvětlit je prkotina. Když jsem měla první jízdu, všechno mi hned vysvětlil a pak to bylo v pohodě. Sice se mnou pan Sieber musel mít zlatou trpělivost, ale nakonec jsme to úspěšně zvládli.

Jinak hlavně bych zde chtěla moc poděkovat panu Siebrovi, který mne na zkoušku výborně připravil. Ikdyž se na mne dost často rozčiloval co tam s tím autem zas vymýšlím za hovadiny, tak jsem věděla, že to se mnou nemyslí špatně a moc mi pomoh. Také mé velké díky patří i panu Stehlíkovi, který se mnou odjel dost jízd a vždycky, když se mi podařila nějaká blbost, nenechal se tím vytočit a nějak vtipně to okomentoval, takže já hned věděla co a proč jsem udělala špatně. Také si při jízdě pobrukoval různé melodie ze známých písniček a to se mi líbilo. :D
Celkově v autoškole Trio je super tým a všichni tam mají smysl pro humor, což je úplně super. Mám ráda lidi s úsměvem na tváři a autoškola Trio je těchto lidí plná. :)

Ještě jednou díky celému týmu.
Adéla
vloženo: 1. října 2014
vložil: Adéla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rada bych napsala hodnoceni nejen autoskole Trio, ale predevsim slecne Tovarove, ktera mne nedavno dovedla ke zkouskam, ktere jsem zvladla a jiz cekam na ridicak. Slecna Tovarova je, co se tyka rizeni a vsech vedomosti okolo, naprosty profesional. Vzdycky mi ochotne zodpovedela veskere dotazy a mela s vysvetlovanim trpelivost. Pri jizdach mi neustale vysvetlovala co a proc delame nebo proc to tak mam udelat. To myslim, ze mne opravdu hodne naucilo a spoustu informaci, ktere jsem se dozvedela od ni primo pri jizdach jsem rozhodne zuzitkovala i pri testu pisemnem, protoze jsem si konkretni situace pamatovala z praxe. Navic lidsky pristup slecny Tovarove byl pro mne dalsi velike plus, zmeny terminu jizd a take jeji aktivni snaha mi doporucit, kdy pro mne bude nejlepsi chodit na teorii, abych mohla co nejdrive prijit ke zkoskam bylo opravdu skvele a vse vyborne nacasovane. Navic jsem s ni nebyla nikdy vystresovana, na jizdy jsem se vzdycky tesila a tak i v tehotenstvi se vse dalo zvladnout. Takze jeste jednou moc dekuji slecne Tovarove a autoskole Trio za skvelou pripravu pro dosazeni ridicskeho prukazu a pokud se mne nekdo zepta, urcite je konkretne doporucim. Hezky den, Andrea..
vloženo: 22. září 2014
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Organizační chaos. Na to, co poskytují, jsou drazí. Ne příliš ochotný a schopný pan Sibier.
Instruktor mi ani nevysvětlil technikálie vozu (stěrače, světla, atp.), výuka trvala neúnosně dlouho (a to jsem si zaplatil plnou cenu), celou dobu jsem jezdil jen v 1 místě, nějaká dálnice nebo jiné čtvrti asi neznají. Ke zkouškám se nedostavil můj učitel a to, že tam nebude, jsem se dozvěděl náhodou na místě zkoušky. Takže jsem jel s jiným učitelem a jiným autem, se kterým jsem nikdy předtím nejel.

Kamarád se hlásil do jiné školy měsíc po mě a skončil o půl roku dřív. Za nižší cenu a s mnohem většími zkušenostmi než já. Instruktor mu vše vysvětlil, projel s ním celou Prahu a přilehlé obce, jezdil s ním i o víkendu. Výuka teorie asi tak na stejno jako v Triu.

Pak majitel by se měl vykašlat na komentování negativních recenzí a měl by si spíš sjednat pořádek na firmě a v pobočkách.

Marek
vloženo: 1. září 2014
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý deň, dlho som rozmyšlal nad tým akú autoškolu si vybrať. Rozhodol som sa pre Trio a vobec neľutujem. Skvelý servis, prisposobenie jázd ( aj pre pracujúcich ). Jazdil som iba s pánom Siebrom na ktorého nedám dopustiť. Určite dokáže naučiť jazdiť každého a hlavne bez stresu ;). Teórie tiež zábavné zároveň náučne. Žiadne obyčajné poučky ale všetko s čím sa bežne stretávam v provoze . Takže autoškolu Trio odporúčam každému kto váha nad výberom kvalitnej autoškoly
vloženo: 8. srpna 2014
vložil: Emanuel ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole TRIO jsem byla moc spokojená.Přístup všech v autoškole byl ochotný a se vším mi vyšli vstříc:)Můj instruktor byl zkušený a vše mi vysvětlil.Byla jsem moc spokojená.
Barbora Qayumiová
vloženo: 3. července 2014
vložil: Barbora Qayumiová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem nastoupil skoro zcela neskušený jako instruktora jsem měl pana Lébra co se týká jeho mohu říci že jsem sním byl abnormálně spokojený velmi slušný a milý chlapík vše vysvětlí a nekřičí na teorii to samé všechno sice na dvd ale i tak je potřeba si tam zajít .. vždy když už jsem byl připraven na jízdu tal jsem se nemohl dočkat až si nastartuju a vyrazím projel jsem se všude a u pana Lébra se mi nejvíce líbilo to že vám vešel ve všem vstříc odvezl jste se domů do práce kamkoliv i na špatné hodnocení které myslím je zcela neoprávnéné vůč autoškole jsem tam šel a nikdy toho nebudu litovat jízdy a testy na poprvé absolutné top. K. Tompich
vloženo: 26. června 2014
vložil: K.Tompich,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
tuto autoškolu mohu vřele doporučit. Pokud hledáte profesionální přístup za dobrou cenu, jste tu zajisté správně. Složila jsem zkoušku z jízd i z testů napoprvé. Nutno podotknout, že jsem se snažila celou dobu průběžně se učit a nekašlat na to. Protože jsem si nebyla jistá svým řízením, zaplatila jsem si i kondiční jízdy abych se cítila lépe. To radím i všem, kteří se necítí úplně dobře za volantem. Jinak já jsem měla instruktora pana Kubíčka. Je to člověk, kterému jde opravdu o to aby jste to udělali. Takže je dobré poslouchat, co Vám říká. Vycházel mi maximálně vstříc, co se týká dnů a hodin, kdy jsem chtěla jízdy. Nikdy se neopozdil, což je pro mě také super. Navíc semnou donekonečna opakoval, co musím znát ke zkouškám, ale i do budoucna abych byla dobrý řidič. Což jsem velice kvitovala. Celou dobu mě podporoval i psychicky takže opravdu palce nahoru. U zkoušek-testy i jízdy jsem potkala i pana majitele, který byl také velice sympatický a celkově nás všechny uklidňoval a nadlehčoval situaci. Paní Pivoňková, která je v kanceláři mi pomohla, když jsem se nemohla osobně dostavit a zapsat si teorii. Takže za mě opravdu super. Skoro je mi líto, že už budu jezdit „sama“ &#61514; Tak všem přeji mnoho zdaru. Hezký den

vloženo: 10. června 2014
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Dobrý den všem kdo hledá školu ve které se chce naučit řídit.Potřebovala jsem kondyčni jízdy,a až tady jsem potkala profesionalni přistup,rychle jednaní a slušné chovaní zaměstnanců.Děkuji!

vloženo: 13. května 2014
vložil: Zora Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den delam u vas autoskolu a jsem velice spokojeny z ucenim jizd muj ucitel pan Kubicek je velice dobry vse dobre vysvetli a poradi nemel jsem zadny problem neco nepochopit jsem velice snim spokojen. Budu vas doporucovat kamaradovy hlavne ucitele pana Kubicka. Petr
vloženo: 22. dubna 2014
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem nastoupil vlastně úplně naslepo, nečetl jsem si žádné recenze. Po první hodině trenažérů jsem byl docela zklamán, byly do 2 úplně zbytečné hodiny. Poté mě napadlo si přečíst recenze a byl jsem dosti zhrozen. Protože to co jsem zde četl, nebylo vůbec pozitivní, zejména jméno pana Kubíčka tu bylo spojováno s převážně negativním hodnocením. No a co se nestalo, dostal jsem číslo na svého instruktora, což byl právě pan Kubíček. Proto jsem ze začátku přistupoval k jeho hodinám dost rezervovaně, ale mohu s klidným svědomím říci, že to bylo úplně zbytečné. Na čemkoliv bylo potřeba se domluvit, vždy mi vyšel maximálně vstříc a v autě mi ochotně všechny moje dotazy a "boty" vysvětloval. Když nepočítám hloupou schodu okolností, kdy mu při jízdách někdo nabořil auto, bylo by to i rychle odježděné. Takže na jízdy ani instruktora si nemůžu stěžovat.
Pokud bych měl něco napsat k teoriím, bylo by to tak 50/50. Bohužel si nevzpomenu na jméno přednášejícího, který nás v Bohnicích učil, ale bylo to jak poučné, tak i zajímavé. Zbytek hodin na centrále v Hol. byla teorie formou dvd filmů a to bylo naprotstá ztráta času.. Na to jsem se mohl podívat i doma. Písemné testy i jízdy jsem složil na 1. pokus a co jsem viděl, tak instruktor nebyl žádný despota, kterému by šlo o to, aby všechny vyházel. BYl trpělivý a u spousty věcí nechal "žáky", aby své chyby napravili.
Takže závěrem bych jen řekl, že všechno je pouze a jen o přístupu a domluvě a pokud budete dělat správně to, co máte, nebudete mít problém.
PS: Velmi pozitivní byla i cena kurzu- 8500,-

vloženo: 17. dubna 2014
vložil: Vojtěch Strieborný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem nastoupil vlastně úplně naslepo, nečetl jsem si žádné recenze. Po první hodině trenažérů jsem byl docela zklamán, byly do 2 úplně zbytečné hodiny. Poté mě napadlo si přečíst recenze a byl jsem dosti zhrozen. Protože to co jsem zde četl, nebylo vůbec pozitivní, zejména jméno pana Kubíčka tu bylo spojováno s převážně negativním hodnocením. No a co se nestalo, dostal jsem číslo na svého instruktora, což byl právě pan Kubíček. Proto jsem ze začátku přistupoval k jeho hodinám dost rezervovaně, ale mohu s klidným svědomím říci, že to bylo úplně zbytečné. Na čemkoliv bylo potřeba se domluvit, vždy mi vyšel maximálně vstříc a v autě mi ochotně všechny moje dotazy a "boty" vysvětloval. Když nepočítám hloupou schodu okolností, kdy mu při jízdách někdo nabořil auto, bylo by to i rychle odježděné. Takže na jízdy ani instruktora si nemůžu stěžovat.
Pokud bych měl něco napsat k teoriím, bylo by to tak 50/50. Bohužel si nevzpomenu na jméno přednášejícího, který nás v Bohnicích učil, ale bylo to jak poučné, tak i zajímavé. Zbytek hodin na centrále v Hol. byla teorie formou dvd filmů a to bylo naprotstá ztráta času.. Na to jsem se mohl podívat i doma. Písemné testy i jízdy jsem složil na 1. pokus a co jsem viděl, tak instruktor nebyl žádný despota, kterému by šlo o to, aby všechny vyházel. BYl trpělivý a u spousty věcí nechal "žáky", aby své chyby napravili.
Takže závěrem bych jen řekl, že všechno je pouze a jen o přístupu a domluvě a pokud budete dělat správně to, co máte, nebudete mít problém.
PS: Velmi pozitivní byla i cena kurzu- 8500,-
S pozdravem
Teď už řidič- Vojtěch Strieborný :)
vloženo: 17. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Největši předností autoškoly Trio je pan instruktor Škorvaga-dodnes děkuju že jsem byla u něj.Naučí to co je pro zkoušky i pro praxi třeba,zároveň ale nemá potřebu se nad vámi vyvyšovat ať něco zkazíte/zazmatkujete -naopak všechno v klidu vysvětlí a když si nejste v něčem jisti (couváni etc.) nemá problém to cvičit kolikrát potřebujete.
V autě udržuje dobrou náladu a z řízení není pod jeho vedením stres ale zábava.
Doufám že pan Lebr si ho bude hýčkat a všem vřele doporučuji jeho služby.Konkrétně pod vedením pana Škorvagy je v autoškole Trio radost dělat ŘP.

vloženo: 28. března 2014
vložil: Andy, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Trio jsem se zapsala kvůli dobré lokaci a rozhodla jsem se nevěřit údajně konkurenčním špatným hodnocením, jak zde pan majitel s oblibou osočuje všechny špatné reference, které na jeho autoškolu kdokoli vložil. Musím říci, že mě i nalákala "studentská cena" 8tis. Paní na recepci mi ale "vysvětlila", že se studenty tohoto typu kurzu se bude jednat jako s posledními, tudíž žádný výběr časů jízd, musela bych jezdit kdy na mě zbude místo a čas a řekla, že budu ten kurz dělat nejmíň půl roku. Rozhodla jsem se tedy zaplatit cenu normální. Samotná výuku vskutku nic moc, pana instruktora Kubíčka moc nezajímalo jak jedu, sám se nesnažil nic moc vysvětlovat, musela jsem se vždycky ptát a zjišťovat, proč mi šlápl na který pedál - na to ani nikdy neupozornil! Jelikož jde o "továrnu na peníze" tak rozvrh byl tak našlapaný, že jste začali a skončili na stejném místě a neexistovalo, že byste skončili někde jinde (pokud ano tak odečítal čas z jízdy a stejně to muselo být blízko Holešovic). Vím od kamarádů, že v jiných autoškolách to není problém. Povinné hodiny teorie zbytečné. První dvě hodiny jízd zabité na starém "trenažéru", který je v šíleném stavu zbytečně vyhozené...lepší by bylo kdyby místo toho byla jízda v autě. Když jsem to napodruhé neudělala (a za kondičky jsem utratila šílený peníze), rozhodla jsem se jít jinam a ještě že tak. Není výjimkou, že v Triu dáte zkoušku na popáté, pošesté...Cenu mají možná dobrou, ale vydělávají na opakováních. Opravdu nedoporučuju. Je spousta jiných škol s lepším a osobnějším přístupem, lepším parkem, kde studenty neberou jen jako zdroje příjmů, ale opravdu se i snaží, aby to člověk udělal a něco se naučil.
vloženo: 9. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
toto hodnocení nebude pravděpodobně od konkurence,takže se pokusím zareagovat:
1. Začnu od konce: Konstatuji, že tvrzení, že není výjímkou pátá, či šestá oprava je nehorázný kec a dá se lehce dokázat. Každé zkoušky mají svůj seznam s výsledky a jedná se o oficiální dokument, který se archivuje.Těmito seznamy lze tuto zlou a zbytečnou lež hravě vyvrátit.
Ke kondičkám Vás ze zákona nikdo nemůže nutit, tak nevím, proč to používáte proti nám...
2. Pokud se učitel nevěnuje žákovi, je nutno urgovat to u majitele. Ten pochopitelně, pokud bude mít tuto zpětnou vazbu, sjedná okamžitou nápravu. Vy jste tak neučinila a teď jako anonym pomlouváte...
3. Jestli z toho, že cvičná jízda začíná a končí na stejném místě usuzujete, že se jedná o, jak uvádíte, " továrnu na prachy", tak jste si poletla majáček na střeše. To, co máte na mysli, je "TAXI".
My se nezabýváme rozvážením klientů, ale výukou.
4.Teorie je ze zákona povinná. Pokud by se nevyučovala, mohlo by to dopadnout i tak, že nebudete připuštěni k závěrečné zkoušce, neboť jsem nesplnili zákonné podmínky. Pokud Vám někdo tvrdí něco jiného, tak na Vás kašle, a to za Vaše peníze a ve Vámi zaplaceném čase se chodí koupat do Podolí. K. Lebr - majitel Aš Trio


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výcvikem jsem byl nadmíru spokojen. Super přístup pana Škorvagy, vozový park, cena, příprava na závěrečné zkoušky, celkový průběh kurzu. Prostě super. Možná bych jen zkrátil teorii :D Díky moc :)
vloženo: 17. ledna 2014
vložil: Tomáš Soulek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Trio mě velmi zklamala. Nedala sem na ne příliš dobré recenze na internetu ani na negativní hodnocení této autoškoly od mých známých, a díky dobré lokalitě sem se rozhodla sem i přes to jít. Jezdit jsem začala až po měsíci a půl od podání přihlášky, do té doby nebyl volný termín na trenažér, který se stejně skládal z toho, že nás posadili do autíčka jak na autodromu a probírali jsme teorii. Co se týče hodin teorie, přichází další nespokojenost. Chodit na teorie, kde nám pouštěli filmy o tématech autoškoly bylo naprosto zbytečné, vše se dá snadno najít na youtube. Další nespokojenost sem pocítila během jízd. Pan instruktor Špergl byl sice milý a trpělivý, za to ale pěkně ukecaný. Několikrát slíbil že zavolá, pak ovšem zapomněl a na sjednané jízdy chodil vždy opožděně.
vloženo: 10. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Trio - super kurz za slusne penize. Jedine otravne jsou povinne stredy teorie coz nevim jak u ostatnich autoskol je, ale hodiny vedem pan ucitel Skorvaga, ktery me vedl i celou autoskolou a jizdy s nim byly naprosto v pohode hodne vas nauci a je to celkem klidak, takze zadne zbytecne nervy. U zaverecne jizdy s emi stala takova smula, ze panu Skorvagovi odesla den pred tim spojka, takze jsem zaverecku delal uplne s jinym ucitelem a jinym autem a to dohromady s temi nervy udelalo svoje.
Jinak byhc autoskolu doporucil.

Dominik
vloženo: 8. ledna 2014
vložil: Dominik Jambor,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak už to mám konečně za sebou a mohu se pyšnit řidičským průkazem. Ikdyž na druhý pokus, ale povedlo se. Měla jsem velké štěstí na instruktora, pan Špergl byl moc milý a hlavně trpělivý. Vše mi dokázal vysvětlit, nikdy nezvyšoval hlas, parkování můj největší problém se mnou trénoval až na pokraj jeho zhroucení, ale povedlo se :). Trochu mě zklamaly teorie na kterých se většinou pouštěla jen videa, ale jinak jsem byla velmi spokojená.
Monika
vloženo: 17. prosince 2013
vložil: Monika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nastoupil jsem na rychlokurz na jaře, autem jsem si párkrát jel hezky mezi poli ale nervózní jsem byl, velice. První 2 hodiny na trenažéru byly pro mě o ničem, všechno jsem už věděl. Teorie hezky zpracovaná, místy uspávající, protože ne každého musí zajímat struktura motoru. Moje první jízdy byly požitek, pan učitel si mě vzal hezky do parády a vytřepal ze mě všechny ty nesmysly o tom, jak jsem si myslel že mám řídit. Naštval jsem se ale měl pravdu, hned první jízdu jsem si pojezdil po Bohnicích, další různě po Tróji, občas i trochu dál a s učitelem jsme si místy hezky popovídali, místy jsem dělal že tam nejsem. Teorie jsem si odkroutil, většinu jsem stejně pochytil až na místě. Ve Fusionu ve kterém jsem jezdil vypadávala občas dvojka, mě vždy do kopce což mi zajistilo horké chvilky ale chápu že nemá moc cenu ji opravovat protože stejně se opotřebuje studenty. Horší to bylo se závěrečnou jízdou, tu jsem na potřetí úspěšně složil v prosinci ale musím uznat že to byly jenom moje chyby a byl jsem v autoškole varován. Nakonec mám řidičák v kapse, těžko získaný ale o to cennější. Jiná autoškola může být i lepší, ale ti mě k řidičáku nedovedli, takže rozhodně doporučuji .
vloženo: 11. prosince 2013
vložil: Jakub J, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem na teto škole letos v létě a vzpomínám na toto období s nostalgii. Byla jsem studentkou p. Davida Skorvagy na individuálním studiu a jeho, jako instruktora nemuzu vynachválit. Myslím, ze pravé kvůli němu jsem zvládla písemný test na 100% a zkoušku z jízdy napoprvé. Měla jsem koupenou učebnici z Luxora a navíc i CD (150 Kč) přímo od Trio autoškoly,a řeknu upřímně, ze CD bylo mnohem prinosnejsi,jelikož obsahuje více info,obrazových materialu,testovych cvičeni. Ale zpátky a stručně k výuce: příjemně překvapilo, ze instruktor(na rozdíl od obávaného stereotypu nepříjemného a přísného dědka) byl mladý kluk,vždycky v pohodě,dokonce s nim byla sranda,nikdy nezvysoval hlas a nepanikaril i v situacích,kdy jsem dělala vazne chyby v provozu. Na jízdy chodil v přesně stanovenou hodinu a dokonce minutu, odpovídal s trpělivosti na moje porad opakující otázky, dělil se se mnou dokonce cigaretami a zvykackami,proste stokrát lepší než jízdy s mým vlastním tátou:-) Všechny hodiny byly přizpůsobeny podle mého volného času, a kdyz jsem jednu zmeskala ze zdravotních důvodu a musela jsem celkové přerušit výuku na mesic: nemusela jsem platit "pokuty za usle jízdy". Delím se o vlastní zkušenost, a nemuzu rucit za celou autoskolu celkově,jiné instruktory jsem nepoznala. Aby to nevypadalo jako sladká reklama,možna mi jenom přišly příliš zastarale trenazery,ale jednu hodinu to se dá vydržet. P.S. Yana P.
vloženo: 6. prosince 2013
vložil: Yana P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mne totálně vyděsila!
V září (asi 4.) jsem přišla na teorii do Vysočan. Zde mne pan Mandík odkázal na centrálu v Holešovicích, kde se musí "odjet" trenažery. Do té doby to bylo v pořádku. Na dvouhodinovce s trenažery jsem dostala kontakt na instruktora (s překvapením přímo ten, který byl 4.9. na té teorii) a zaplatila jsem zálohu 2000,-. Hned ten den jsem instruktorovi volala, abych si zarezervovala brzkou jízdu. To jsem sice mohla chtít ale nestalo se tak.. jízdu jsem měla až 30.9.Na této jízdě jsem zjistila, že následující jízdu mohu mít až 21.10 (aneb 3-týdenní pauza mezi jízdami se tradičně opakovala..). Řekla jsem si, že to tedy ještě vydržím, pan instruktor stále sliboval, že od toho a toho data bude mít už hodně volno.. "Dorazila" mě ale následná teorie..Měli jsme téma křižovatky a jiná instruktorka (která s námi měla i zdravovědu - styl puštění videa a po 35 minutách konec) nám celou hodinu vyprávěla věci, které s danou teorií neměly vůbec žádný smysl. Nakonec řekla (byl to první týden v říjnu), že se nemáme bát toho, že zkoušky budeme skládat třeba v únoru dalšího roku (jiné autoškoly nabízejí zkoušky po 2 měsících). Rozhodla jsem se, že takhle to už dál nejde! Zavolala jsem do centrální kanceláře s tím, že chci z této autoškoly odejít, že bych chtěla vrátit zdravotní potvrzení a peníze (2000 ze zálohy, klidně ať mi odečtou jednu jízdu, kterou jsem absolvovala). Musela jsem dojet do Holešovic, kde mi bylo řečeno, že mi peníze nevrátí a že ještě budu muset 1300 Kč doplatit! (chodila jsem totiž na teorie).

Tato autoškola mne vážně zklamala a zhrozila a výrazně doporučuji tam nechodit!!
vloženo: 4. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Letos v létě sem si podal přihlášku do této autoškoly, na základě toho, že mají několik poboček, tak sem doufal že bude na úrovni. Brzy sem přišel na to, že sem se zmýlil. Slibují jízdy, termíny Vám vyučující nedá a celkový přístup je velmi neprofesionální a neochotný. V Praze je mnoho autoškol, takže radím, téhle se vyhněte.
vloženo: 2. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážený pane,
pokud bych připustil, že Vaše hodnocení se zakládá na pravdě, tak nechápu, že jste nekontaktoval majitele za účelem sjednání nápravy. Nejedná-li se o konkurenční boj, tak Vám garantuji, že by majitel nápravu sjednal a s učiteli(zaměstnanci) neochotnými a neprofeionálními by se lehce vypořádal.....
Protože jste se však (hrdinsky, či účelově) uchýlil k anonymní verzi, musíme to chápat pouze jako snahu poškodit naši firmu. Najděte odvahu to konkretizovat. K. Lebr - Aš Trio


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz jsem absolvovala letos v létě. Paní na recepci v Holešovicích mi vecpala výukové CD, které bylo tak akorát na... programátorsky nezvládnuté a celkově ne příliš funkční. Učebnice k němu mi přišla též poměrně &quot;odfláknutá&quot;, takže jsem brzy pořídila jinou, kde jsem se dozvěděla asi 2x tolik :)
Hodiny teorie s panem Škorvagou nebyly úplně špatné, ale bylo by co zlepšovat. Když jste měli dotaz, pan Škovaga vše ochotně, pečlivě a sozumitelně vysvětlil. Jinak ale většina hodin probíhala tak, že pustil nějaký instruktážní film, který kvůli svému stáří sice mnohokrát vykouzlil na tváři úsměv, ale jinak nebyl nijak poutavý. Chápu, že pana Škovagu hodiny asi taky nebavily a chtěl to mít rychle za sebou, ale kdyby místo hraní si na mobilu občas film zastavil a chvíli mluvil, rozhodně bychom si udnesli víc. Když vám podává látku někdo s tak příjemným hlasem, rozhodně zaujme víc než výše zmíněný film. Pan Škorvaga chvílemi působil dojmem, že ho tolik lidí znervózňuje, takže chápu, že se do velkého přednášení nehrnul.
Na jízdy jsem dostala pana Kubíčka. Po prvním telefonátu jsem byla malinko vyděšená, protože působil neskutečně otráveně a jako bych ho obtěžovala. Permanentně naštvaně vypadal i na první pohled, ale hned se ukázalo, že obavy byly zbytečné, větou &quot;Nebojte, já nekřičim a nabourat si to nenechám.&quot; mě tochu uklidnil a postupem času si mě získlal úplně. Je to neskutečně sympatický a milý člověk se smyslem pro humor. Je ochotný, vše mi perfektně vysvětlil, trpělivě odpovídal na všechny moje připitomělé otázky, ze začátku mi přesně říkal, co mám dělat a když jsem si základy zažila, příliš mi do jízdy nezasahoval a jen upozorňoval na chyby a trápil mě zákeřnými chytáky, za které jsem ale moc ráda, protože mě naučil s chladnou hlavou řešit ne úplně časté a jednoduché situace. Také s termíny mi naprosto vycházel vstříc a nikdy nic nebyl problém.
Testy a techniku jsem zvládla napoprvé. Jízdu jsem kvůli vlastní blbosti jednou opakovala (jsem nervák a nekoukala jsem na značky :)). Doporučuji si připlatit kondičku, když máte zkoušky za dlouho od poslední jízdy. Pan Kubíček si na mě podruhé udělal čas těsně před zkouškou a vyplatilo se, navíc dokáže neskutečně povzbudit i uklidnit. Hodně záleží i na komisařích, ale s tím autoškola nic nezmůže.
Jednoznačně Trio doporučuji a přeji jim spoustu spokojených klientů! Eva Ječmínková
vloženo: 21. listopadu 2012
vložil: Eva Ječmínková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trio, pokud se nepletu, vlastní pan Lebr, se kterým sem se seznámila během kurzů. Pan Lebr vede teoretické hodiny na Praze 8 a to skvělým stylem. Člověk dává pozor aniž by chtěl, protože vysvětlování: dopr.značek či zdravovědy či čehokoliv jiného, je řečeno zřetelně a když máte nějakou otázku nebo něčemu nerozumíte, není problém se zeptat, jelikož díky panu Lebrovi atmosfera není napjatá a stresující a nikdo Vám hlavu neutrhne, když něco nechápete!Během těchto hodin uslyšíte i pár vtípků, kterým se zasmějete a pak když čekáte při zkouškách z jízdy než přijdete na řadu Pan Lebr se snaží podpořit všechny čekající a dodat jim více sebedůvěry. Ale o to se snaží samozřejmě i vaši učitelé se kterými trávíte čas v autě během praktických lekcí. Poznala jsem 4 učitele a o ostatních sem slýchávala od jiných žáků a kamarádů a můžu říct, že nikdy jsem neslyšela, že by si někdo na nějakého stěžoval. Nicméně já osobně sem jezdila s panem Siebrem a můžu říci, že sem byla velmi spokojena, protože to je jak dobrý učitel tak dobrý a vtipný člověk. :) Při zkouškách dodá sebedůvěru a podporu, kterou velmi potřebujete. Další s kým sem měla tu čest byl pan Stehlík, který je také dobrým učitelem. Je to simpatický člověk a je s ním sranda. :) Barbora Pletichová
vloženo: 23. října 2012
vložil: Barbora Pletichová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nelituji, že jsem si Autoškolu Trio vybrala. Při zkoušce se zúročí povinné hodiny teorie, které na zkoušku skvěle připraví. Jízdy jsem absolvovala pouze s p. Stehlíkem, kterého bych neměnila, je naprosto klidný, nikoho nestresuje a vše hezky vysvětlí, každý si ho u zkoušek chválil. Zkouška složena na poprvé, můžu jen doporučit.
vloženo: 23. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pane Lébre, tak například já osobně jsem přihlášku sepisovala a podávala na "detašovaném pracovišti" v bohnicích, bývalý kulturní dům. takže klasika, žádný překvápko. do zakouřený, začouzený věci, kterou nazýváte kancelář jsem se tudíž dostala až ve chvíli, kdy jsem šla na první trenažér a zároveň zaplatit....tolik ve zkratce k tomu "průseru". a ano, uznávám, moje chyba, měla jsem odejít hned. bohužel jsem zariskovala, že když už jsem tu, tak to zkusím. s vámi jsem mluvila osobně, proto si dovoluju psát, že jste hulvát. a když už jsme u toho, tak ten "trenažér", kterým okrádáte žáky o celou jednu hodinu, jsou prachobyčejný necky s namontovanou řadící pákou! a já si bláhově přestavovala, že snad uvidím někde, něco na nějakém monitoru :D
vloženo: 6. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   z absolvování kurzu B. mám dobrý pocit, vše proběhlo v pořádku, domluva s instruktorem byla super. Doporučuji
vloženo: 31. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem měsíční rychlokurz. Moje zkusenost: Lektor: ochotne vse vysvetlil (obcas trochu stres) Vozovy park: odpovida cene. Pan Lebr:rozhodne neni hulvat! :) Testy a jizdy: stres byl, ale jinak v pohode. Zmenila bych: moznost vyberu lektora, ne kazdemu kazdy sedne. Cena: nema konkurenci! Jinak vse OK. Ja doporucuji! Dekuji Autoskole Trio a preju hodne uspechu...Sarka K.
vloženo: 7. ledna 2012
vložil: Sarka Kratinova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pabe Lébre, ono je to již nějaký pátek, takřka půl roku co si zde někdo stěžoval na "upravenost" vašeho učitele, ale on je cítit potem a vším možným stále stejně. Tak jste asi nápravu nezjednal, jak jste deklaroval.


vloženo: 5. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem spokojená. Jízdy mám dvakrát týdně a instruktor je vážně skvělý. Všechno mi vysvětluje a je hrozně ochotný. Davida Škorvagu můžu jednoznačně doporučit!!
vloženo: 24. října 2011
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vyjádření majitele: Velmi mě vadí, že si na tyto skutečnosti nestěžujete přímo majiteli firmy. Je naprosto nepřijatelné, aby lektoři nepečovali o svou hygienu a nebo kouřili v autě.Učit musí, neb jsou za to placeni. Já to ale mohu zjistit pouze na základě Vašich podnětů. Nápravu ihned zjednám.
Předešlá kritika (tzv.průser a stará auta atd.)je účelová. Já jako majitel se dostávám do kontaktu s klienty až u závěrečné zkoušky a tudíž jsem se nemohl chovat tak, jak autor popisuje. Navíc hulváctví opravdu není můj styl. Podezřelé se mi jeví zejména to, že při vstupu uviděl(a) průser a přesto vešel(a) a přihlásil(a) se. To je projevem poněkud zvláštním a pro normálně myslícího člověka trochu nepochopitelným. Vozový park viz. web stránky......
vloženo: 18. října 2011
vložil: Karel Lebr, majitel AŠ TRIO,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ježiš, nebyl to náhodou Korecký? S tím jsem absolvovala jednu jízdu (než jsem radši přešla k jiné autoškole) a z toho smradu se mi uplně zamotala hlava. Je fakt, že po půl hodince to působilo jako anestetikum :D ale naštěstí nekouřil. To bych ho seřvala jak malýho hajzla :D
vloženo: 4. října 2011
vložil: hastrman78, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych rozhodně nikomu nedoporučila.Instruktor nic moc, mnoho toho nenaučil a moc neporadil.Navíc někdy během jízd i kouřil.A nezlobtese ale měl by se alespoň občas umýt a vyčistit zoubky. Je určitě lepší se poohlédnout někde jinde.
vloženo: 1. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   storno poplatek vycviku autoskoly je nezakonny
vloženo: 2. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nedoporučuji, auta stará, nic moc.Naučit něco navíc, jak u kterého učitele.Jednání, taky nic moc, někteří jdou, ale majitel- slovo hulvát je ještě mírné.Je to brouk Pytlík v lidské podobě.Určitě jsou lepší autoškoly.
vloženo: 2. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   zkušenost strašná! už když tam přijdete, tak vidíte, že je to průser! po měsíci jsem absolvovala jedny jízdy, následující mi hned zrušili....že prý technická porucha....majitel hulvát k pohledání!
vloženo: 18. dubna 2011
vložil: hastrman78, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: ....Žádám ubohé konkurenční autoškoly ( zde vystupující jako anonymní žáci),aby se raději,než těmto ubohostem, věnovaly svým žákům, dodržovaly osnovu výuky dle zákona č. 247 a své žáky prachsprostě neokrádaly....Případné oprávněné stížnosti nepopisujte, prosím, anonymně a já Vám garantuji sjednání nápravy...
vloženo: 18. února 2011


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem kurz v autoškole Trio, konkrétně u instruktora pana Kubíčka. Zkoušku na řidičský průkaz jsem složila napoprvé! Pan Kubíček je trpělivý, rád vše vysvětlí a upozorňuje na Vaše chyby. Je ochotný si s Vámi domluvit termíny jízd s ohledem na Vaše možnosti. Zároveň Vás povzbuzuje a hlavně uklidňuje, což pro mne bylo velmi důležité. Současně ale také musí vidět, že se průběžně učíte, připravujete a hlavně snažíte! Autoškolu Trio doporučuji.
vloženo: 16. února 2011
vložil: Olga Šiková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu TRIO bych rozhodně nikomu nedoporučovala. Jak zde bylo řečeno, například pan Kubíček rozhodně nenaučí nic, jen nadává když něco děláte špatně. Na otázky ohledně řízení a provozu jen nepříjemně brblá a naštvete ho tím na celý den. Nenaučíte se tu nic!
vloženo: 15. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ze začátku mi autoškola Trio přišla v pohodě, celkem levná, auta přijatelný, přístup při zařizování byl dobrý, ale po pár jízdách sem měla pocit, že se nikdy nenaučim řídit. Pan instruktor Kubíček se tvářil jako by ho naprosto nezajímalo, co mi de a co mi nejde, nikdy neřek, co mám jak udělat líp, když mi něco nešlo místo slovního napomenutí a vysvětlení chyb na mě byl protivný a radši mi šlapal na pedály a šahal do řízení...tímto způsobem se toho moc nenaučíte...a pak přišly zkoušky, zjištění, že v této autoškole je zcela obvyklé dělat zkoušky na popáté bylo děsivé...potkala sem kluka, který dělal zkoušku z jízdy na osmý pokus...sama už du na zkoušku z jízdy po páté a mému instruktorovi je to uplně fuk a paní na recepci mě akorát přemlouvá at si zaplatim další jízdy...
Autoškolu Trio rozhodně nikomu nedoporučuju!
vloženo: 16. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vsechno trva moc dlouho, laxni pristup k zakum,ja jsem to udelal na poprve ale znam lidi co to museli delat po ctvrte i vic,nedoporucuji CD,knizka je lepsi
vloženo: 6. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skvělá autoškola nemám co bych tu řek udělal jsem na poprví zavěrečky takže si myslim že uspěch .


vloženo: 5. prosince 2010
vložil: David Novák , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou TRIO jsem absolvovala kondiční jízdy a byla jsem velmi spokojená. Instruktor byl trpělivý, vždy mě nechal , abych si udělala sebereflexi a vysvětlil, pokud jsem situaci nevyhodnotila správně.
vloženo: 19. května 2010
vložil: Jarmila Mlčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ach jo doufám že to nebude můj případ že bych nějak dlouho čekal nebo že by byl nějaký problém... zatím co jsem tady na stránkách četl samá pozitiva tak u této autoškoly nicmoc...
vloženo: 6. ledna 2010
vložil: thebadscotch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ano souhlasím velmi dlouho trvá kurz skupiny B.
vloženo: 5. ledna 2010
vložil: Martina Slovačíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzu vypadal ze začátku dobře ale nakonec místo 3 měsíců to trvá už snad 5 měsíc a ne a ne dostat termín k závěrkám . Velice pomalá autoškola a laxní přístup.
vloženo: 5. ledna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teorie proběhla v pořádku,učebna je sice malá-někdy nedostatek kapacity pro žáky.Učení z CD nedoporučuji-nedostatek informací,lepší je knížka.
Jízdy-učený z nebe nespadl,takže v rámci možností učitele i žáka to dopadlo dobře.
Výběr instruktora je nejdůležitější-pak se člověk nemusí bát vlézt za volant,takže doporučuji-pokud nejste spokojeni nebo si nevyhovujete-vyměňte ho!

vloženo: 16. prosince 2009
vložil: Petra Sallami, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Trio osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trio < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Trio - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje