Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Trio - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Trio

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trio < <


   Parádní práce pánové, děkuju moc za přípravu ke zkouškám, měl jsem si hned na poprvé vybrat Vás a bylo to vidět už od vstupu do učeben, že to je hned jiný level. Shrnutí pro ostatní, profesionálové, vybavené učebny, vždy Vám někdo pomůže, ať už po telefonu nebo osobně a učitel byl úplně super! Doporučuji!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: Václav, emailová adresa nezveřejněna


   Vybíral jsem podle ceny a recenzí a vybral jsem parádně.
Od prvního rozhovoru při přijetí, přes teorie, trenažéry i jízdy vše super. Páni učitelé vše hezky vysvětlovali a v průběhu autoškoly se vše snažili podat zábavně, což se jim docela i vedlo.
Můžu jen doporučit.
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: Ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý přístup instruktorky, snaha naučit maximum.
vloženo: 7. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dělala strašně dlouho, s instruktorem jsem se nemohla domluvit na termínech jízd, řekl mi nějaké termíny, kdy jsem nemohla. Dala jsem jiné možnosti a to zase bemohl on a tak jsem zpočátku měla i jen jednu jízdu za 14dní.
Jinak byl instruktor fajn, pokud jste si k němu dokázali najít cestu.
vloženo: 3. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po změně autoškoly jsem díky příkladnému osobnímu přístupu 2 instruktorek této autoškoly - Patricii Vojtové a Nikole Tovarové došla ke splnění životního snu a ve 49 letech, jsem získala řidičské oprávnění. Děkuji autoškole, že mi dala šanci poznat dvě nejúžasnější učitelky svého života a ačkoliv jsem sama povoláním středoškolská učitelka mám se od nich hodně čemu učit. Děkuju vám ženy! Blond vítězí v každém věku!
vloženo: 17. ledna 2017
vložil: Kateřina Akrami,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den pane Lébře,
úvodem bych chtěla, abyste moje ohodnocení a poděkování předal Nikole Tovarové a Patricii Vojtové.
&quot;Jak se plní životní sen&quot;
Píšu vám jako člověk a především ženská, které je přibližně věkem skoro jednou tolik, než těmto vašim dvěma instruktorkám.
Opominu-li lidské, sociální i morální kvality, které můžu jako člověk od určitého věku objektivně posoudit, musím zmínit z jejich strany příkladnou trpělivost, klid, vyrovnanost, upřimnost, věcné vyjadřování a celkovou naprostou pohodu, které na lekcích řízení vládla. Obě dvě mi dodaly dostatek sebedůvěry (měla jsem zafixovaný názor z minulé autoškoly, že v mém věku se už naučit řídit a dobře jezdit nedá a obecně mám veliký skon k sebepodceňování se). Celkově jim patří ohromná pochvala i za obtížnost mojí výuky, kdy mi již musely odbourávat zlozvyky získané z předešlé autoškoly. Během jejich výuky jsem se přestala za volantem bát - tudíž zmatkovat a musím říct, že jsem se na každou hodinu jízd vyloženě těšila. Vzhledem k tomu, že v mém zaměstnání řediteli došla již ke konci trpělivost s mými častými odchody na jízdy během pracovní doby a nezbývala mi už i dovolená, musím především vyzdvihnout, že se obě dvě snažily svůj osobní program a pracovní harmonogram uzpůsobit tak, abych mohla veliký počet kondičních jízd absolvovat, za což jim patří také moje neskutečné díky, které jim prosím také vyřiďte.
Co se týče učení žáků jsem promovaný profesionál, ale to, co, obě dvě na hodinách předvedly si zaslouží hlubokou poklonu v předklonu do pravého úhlu a to je přesně to, co učitelům na školách v jednání se žáky dnes už chybí, nakolik jsou profesionálně vzděláni. Na jedné straně lidskost, sociální cítění a empatie, na straně druhé trpělivost, schopnost předat žákovi vědomosti, dovednosti i návyky, vyrovnanost, bezkonfliktnost, klid, pohoda a radost, kterou mají z řízení samy a kterou dokážou zakořenit i v žákovi. Vyřiďte jim, prosím, že si jich hluboce obou dvou vážím ve všech směrech a vím, že to opravdu se mnou nebylo vůbec jednoduché, a to, že dokázaly to, co dokázaly v mém takřka patologickém případě mluví za všechno.
Předem děkuji za vyřízení a přeji hezký den
S pozdravem
Mgr. Kateřina Akrami
vloženo: 17. ledna 2017
vložil: Kateřina Akrami,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skvělý učitel pan Škorvaga, flexibilní přístup, připravil na závěrečné zkoušky skvěle, pak už to jen nechce být u při jízdách nervózní :-D
vloženo: 14. ledna 2016
vložil: Martin Bolech,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před 3 měsíci jsem úspěšně absolvovala výcvik v Autoškole Trio. Autoškolu jsem měla hotovou za měsíc a půl díky vstřícnosti pana instruktora. Někdo si řekne...autoškola za měsíc a půl? Určitě se sotva rozjede. Jezdím dobře, ale hlavně bezpečně což je v provozu nejdůležitější. Neohrožovat sebe a ani ostatní. Pan instruktor mi vždy ochotně vše vysvětlil klidně i stokrát. Bez problému mi změnil termín jízd pokud mi náhodou do toho skočila práce či škola. Mohu jedině doporučit, hlavně jejich ,,pobočku" na Vysočanské.
vloženo: 14. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cena asi nejlepší na trhu, ale za tu cenu tam nenajdete ani pořádnou místnost s trenažéry, kde by byl vůbec nějaký prostor na to si sednout. Místnost pro teoretické hodiny je už o něco prostornější, ale studenti si tam sedají na židle do všech možných koutů, protože tam nejsou ani lavice. Teoretická hodina probíhá tak, že se promítá na plátno CD Schroter (velmi pěkné cédéčko, vřele doporučuju!!!!), které Vám hned po zaplacení kurzu doporučí si zakoupit domů. Takže o hodinách teorie se nedozvídáte absolutně nic jiného, než to, co máte doma v počítači na cd.
U jízd záleží na člověku, kterého Vám přiřadí. Já měla opravdu smůlu, protože se se mnou po většinu času bavil zcela o něčem jiném nebo neřikal nic. Učil mě podle mého pocitu laicky a neprofesionálně. Na zkoušky jsem se naučila především díky výše zmíněnému cédéčku Schroter - autoškola. Je plné animací, videí a celkově je jeho program vytvořen pro zábavný efekt a pro učení hrou. Na písemné testy pak samozřejmě nic jiného než www.ministerstvodopravy.cz - etesty.
vloženo: 21. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Docela dobrý
vloženo: 8. srpna 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Trio osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trio < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Trio - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje