Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Trio - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Trio

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trio < <


   Dobře, že jsem vybral tuhle školu. Po zprávách od známých na úroveň malých autoškol po Praze, jsem se rozhodl pro větší, a výsledek byl super. Cokoliv mi nesedělo se dalo změnit, rychle a bez problémů. Zkoušky se povedlo zařídit docela rychle, což je podle toho, co jsem slyšel docela zázrak. No a že se mi povedlo dát vše na první pokus to jen dokládá. 3 měsíční výcvik od začátku října, hotov za 3 měsíce (nepočítám měsíc pauzu kvůli nařízením).
Doporučuji všem a hned, bez váhání!
vloženo: 9. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji! Profíci na auta, nezabývají se ničím moc jiným a funguje to. Měl jsem učitele Prokopa a je sice přísnější, ale naučil mě, že jsem dal na první pokus. Teorie se dají odchodit celkem v pohodě.

Díky
V.S.
vloženo: 12. prosince 2019
vložil: Heru-ur, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U paní Vojtové jsem dělala kondiční jízdy a díky přístupu a trpělivosti zase jezdím po 14 letech a za volantem se necítím jako trotl. Naprostá spokojenost! Pečená
vloženo: 10. září 2018
vložil: Pečená , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K paní Vojtové jsem šla dělat papíry na auto už jako vyježděná motorkářka. Před ní jsem dělala už dva řidičáky na různé skupiny a zkušenosti s lektory byly otřesné. Z auta jsem navíc měla velký respekt, přišlo mi oproti motorce obrovské a těžko zvladatelné :) paní Vojtová se mnou vše hravě zvládla, měla svatou trpělivost, profesionální přístup a VŽDY dodržela časový rozsah hodiny, takže jsem odjezdila maximum, co šlo. U zkoušky mě úžasně podržela a řidičák byl bez problémů napoprvé. Vřele doporučuji!
vloženo: 30. srpna 2018
vložil: Barbora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K paní Vojtové jsem šla dělat papíry na auto už jako vyježděná motorkářka. Před ní jsem dělala už dva řidičáky na různé skupiny a zkušenosti s lektory byly otřesné. Z auta jsem navíc měla velký respekt, přišlo mi oproti motorce obrovské a těžko zvladatelné :) paní Vojtová se mnou vše hravě zvládla, měla svatou trpělivost, profesionální přístup a VŽDY dodržela časový rozsah hodiny, takže jsem odjezdila maximum, co šlo. U zkoušky mě úžasně podržela a řidičák byl bez problémů napoprvé. Vřele doporučuji!
vloženo: 30. srpna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtela bych vsem doporucit tuto autoskolu. Jsem s ni nesmirne spokojena hlavne diky me skvele instruktorce Patricii Vojtove. Umi skvele vysvetlit jakoukoli sytuaci co muze vzniknout nebo vznikne, venuje se vam, obcas zada i ukol aby jste si poradne procvicili vse co vam nejde a je opravdu skvela. Nikdy jsem si nemyslela ze bych mohla dobre ridit a ona mi ukazala, ze to dokaze kazdy kdyz se snazi a posloucha jeji skvele rady. Vse s vami v klidu projde a nevadi ji to prochazet treba 10x, proste dokud to nepochopi uplne kazdy. Nauci vas zachazet i spravne s autem tak, aby jste ho spise nenicili a kdyz si to porovnam s jinym instruktorem, tak bych nemohla k nekomu jineho. Papiry bych nedala, nikdo by nemel takovou trpelivost a jak koukam tak by spojka a pulka auta sla po pul roce do srotu. Proto jsem nesmirne vdecna a doporucit ji vsem, kteri se chteji opravdu naucit ridit a ne pouze zvladnout ridicak. V teto dobe je hodne ridicu co by meli ke slecne Vojtove zajit a nechat si vysvetlit spravny chod na pozemni komunikaci. A pokud se bojite ze je prisna tak nemusite, pokud uz ovladate vsechny potrebne veci tak si uzijete i hodne legrace. Dekuji moc, papiry mam v kapse hned na prvni pokus.
vloženo: 29. srpna 2018
vložil: Karolina Hajna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem šťastnou majitelkou řidičského průkazu a to hlavně díky nejlepší instruktorce od sluncem! Slečna Vojtová umí! A díky ní umím něco nového i já. Moc fajn v praktické části výcviku byla pestrost, projely jsme spolu půlku Prahy včetně centra, řešily všechny možné situace, a když něco nešlo, trénovalo se dál a dál... :-)) a musím ještě zmínit to, že jsme se i dost nasmály. Děkuju!
vloženo: 29. srpna 2018
vložil: Lucie Lulu, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
Jako čerstvá úspěšná absolventka , bych Vám chtěla poděkovat za všechno co děláte pro své žáky. Největší mé děkuji posílám slečně Vojtové se kterou jsem strávila nejvíce času. Její přístup k žákům je perfektní. Vždycky jsem se bála, že dostanu lektorku/lektora který bude řvát když se mi něco nepovede, ale se slečnou Vojtovou to byl pravý opak. Ne vždy to semnou měla lehké, jelikož jsem nikdy předtím v autě neseděla, ale vždy to brala s klidem, humorem, dokázala všechno pořádně vysvětlit a naučit. Lepší lektorku jsem si snad ani prát nemohla. Takže ještě jednou velké DĚKUJI za skvělý nový start do života.
vloženo: 15. srpna 2018
vložil: Zuzana Varjanová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybíral jsem podle ceny a recenzí a vybral jsem parádně.
Od prvního rozhovoru při přijetí, přes teorie, trenažéry i jízdy vše super. Páni učitelé vše hezky vysvětlovali a v průběhu autoškoly se vše snažili podat zábavně, což se jim docela i vedlo.
Můžu jen doporučit.
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: Ondra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji, že jsem tu mohla dělat autoškolu u slečny Vojtové, je to opravdu skvělá učitelka!! Naučila me všechno správně. Hlavně blikatko-zrcadko :D dokáže vždy uklidnit i rozesmát, nikdy nekrici, takže nedostane člověka do stresu a o to je to lepší! Mockrát děkuji slečno Vojtová, moc mě těšilo. :) Simona Brzoňová
vloženo: 13. září 2017
vložil: Simona,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, chtěla bych tímto způsobem poděkovat slečně Vojtové, které jsem byla svěřena. A to hlavně za její milý a přátelský přístup a za ochotu vše vysvětlit (a to i jednu věc několikrát) do auta s ní jsem se vždycky hrozně těšila. Tak jak umí pochválit tak i umi vynadat ( vždy právem :-) ) díky ní jsem úspěšně absolvovala zkoušky hned na poprvé. Kdybych znova měla jít dělat autoškolu tak Autoškola Trio a slečna Vojtová je má jasná volba!!! Děkuji
vloženo: 15. června 2017
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již jsem po závěrečné zkoušce. Jsem velice ráda, že jsem si Autoškolu Trio vybrala. Ale hlavně za co jsem nejvíce vděčná, je to, že mou instruktorkou byla slečna Tovarová. Její způsob výuky je úžasný. Vše mi vždy v klidu vysvětlila, byla velmi ochotná a hodná. Její přátelský přístup byl balzám na moji vystresovanou duši (za volantem) :).
Velice jí za vše děkuji a vřele ji všem doporučuji.
Petra T.
vloženo: 19. ledna 2017
vložil: Petra T., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Trio jsem nedávno úspěšně dokončil výcvik pro sk. B. V průběhu výcviku jsem se mohl opakovaně utvrdit, že moje rozhodnutí pro tuto autoškolu bylo správné. Pracovníci autoškoly vždy vystupovali profesionálně, při jednání byli přívětiví a vstřícní. Zejména pak děkuji své instruktorce, paní Tovarové, za její skvělý pozitivní, individuální a také lidsky příjemný přístup. Oceňoval jsem, že věci vysvětlovala ochotně a trpělivě, aniž by se kvůli tomu člověk cítil trapně či ve stresu. Pro všechny tyto kvality paní Tovarovou považuji za osobnost na svém místě a jsem rád, že jsem jízdy mohl absolvovat právě s ní. Nemůžu srovnávat s jinými autoškolami, nicméně na základě své zkušenosti Trio jednoznačně doporučuji.
vloženo: 20. října 2016
vložil: V. E., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole moc děkuji za úspěšné dokončení výcviku. Už od přihlašování do autoškoly byl milý přístup na středisku, poučné a také zábavné teorie s panem Mandíkem a nejlepší jízdy se slečnou Tovarovou, které děkuji nejvíc. Vždy dokázala skvěle motivovat nejen při jízdách, ale i při testech, kdy jsme všichni byli nervozní a báli se, že to nezvládneme. Povzbudila nás a věřila nám. Jestli jste často nervní a vystrašený, když jdete do něčeho nového, nevolila bych nikoho jiného než Nikolu Tovarovou :) Ale i tak celé autoškole tisíckrát děkuji.
vloženo: 26. září 2016
vložil: Aneta Pohůnková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do Autoškoly Trio jsem se přihlásila, jelikož bydlím velice blízko a velmi mě zaujala cena pro studenty, kterou tato autoškola nabízí. Od začátku jsem neměla žádný problém. Už když jsem se byla informovat o prvních krocích, tak na mě byli velice milí a všechno mi vysvětlili. Neváhala jsem a okamžitě jsem se do této autoškoly přihlásila. Nejdříve jsem si splnila teorie, které pro mě byly velikým přínosem jak k testům tak i k samotným jízdám :) Za to mimochodem vděčím panu Mandíkovi, který měl vždycky dobrou taktiku abychom to co nejlépe pochopili. Taktéž děkuji i instruktorovi jménem David Škorvag se kterým jsem měla stejně skvělou zkušenost. Největší dík patří slečně Tovarové, která se mnou měla opravdu pevné nervy :) Obdivuji to, s jakým klidem vždycky řešila nějaký můj neúspěch a zároveň mi to vždycky perfektně vysvětlila. Navíc s touto instruktorkou si užijete i zábavu, je velice milá, má individuální přístup a naučí vás opravdu všechno co budete potřebovat i daleko více :) Musím říct že tato autoškola má opravdu skvělý kolektiv. Slyšela jsem dobré ohlasy i od přátel co absolvovali tuto autoškolu i na instruktory které jsem neměla ani na teorie ani na jízdy :) Proto autoškolu Trio vřele doporučuji !!! :) Nejenom kvůli dobré ceně ale i kvůli perfektnímu kolektivu, na kterém je vidět, že je práce opravdu baví. Testy jsem splnila na 100% a jízdy byly nakonec také brnkačka ;) I přes to, že jsem autoškolou úspěšně prošla, budu na zážitky z této autoškoly vzpomínat v tom nejlepším :) Ještě jednou děkuji celému kolektivu !!! Šarlota Jindřišková :)
vloženo: 28. června 2016
vložil: Šarlota Jindřišková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Včera jsem úspěšně dokončila zkoušky a získala tak řidíčák :-) Tímto bych chtěla velmi poděkovat sl. Tovarové, která mě po celou dobu výcviku učila. Ač se ze začátku jevil její přístup přísný, ve výsledku jsem zjistila, že je velmi profesionální, zodpovědná, trpělivá, lidská, a tak trochu psychložka. Což je dle mého názoru při účení čehokoliv, ze strany učitele, velmi důležitý faktor. Na všem jsme se bez problému domluvily, nebála jsem se na cokoliv zeptat... Autoškolu TRIO a instrokturku sl Tovarovou určitě doporučuji. Řezníčková
vloženo: 14. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu vřele doporučit, od přijetí až po vykonání zkoušek velmi profesionální a hlavně lidský přístup, hodiny teorie i jízd pobíhaly ve výborné atmosféře.Hlavně co se týče jízd tak na tom má velkou zásluhu sl.Tovarová, která zcela ráda vše vysvětlí, vždy ráda pomůže a pokud vám něco nepůjde s lidským přístupem to s váma bude trénovat tak dlouho, dokud vám to nepůjde.Prostě od začátku do konce vše na výbornou
vloženo: 20. února 2016
vložil: Jan Fečík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji tuto autoškolu, protože vás připraví na obě dvě čísti zkoušek, jak na testy, tak na jízdy. Hodiny teorií s panem Mandíkem jsou zábávne, ale také velmi užitečné. Instruktoři, zejména slečna Tovarová jsou trpělivý a ví jak vše jednuduše a přitom účině vysvětlit. Při jízdách si také užijete nějakou tu srandu. Navíc její cena klasického kurzu je velmi příjemná!
Určitě neprohloupíte, když se do této autoškoly přihlásíte!
vloženo: 16. prosince 2015
vložil: Pavel Svoboda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trio určitě všem doporučuji, měla jsem měsíční expres kurz a zkoušky jsem udělala hned napoprvé. Mají skvělé instruktory, se kterými se člověk i zasměje, pefektní systém učení a dokonce i trenažéry.
vloženo: 4. prosince 2015
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu vrele doporucit autoskolu Trio ,vcera jsem po dvou mesicich uspesne vykonala zkousku na poprve.Velike diky patri zejmena sl Tovarove ,ktera je skvelou instruktorkou,poradi,vysvetli ,ukaze Jeji vyuka probiha profesionalne ,ale i vtipne a zabavne.Co se tyce teorie je skvele casove dostupna ,coz me jako pracujici velice vyhovovalo.Jsem velmi rada,ze jsem vybrala zrovna autoskolu TRIO ,a za sebe mohu vrele doporucit,jak pristupove ,tak vycvikem a pripravou do zivota ridice! K.P.
vloženo: 12. listopadu 2015
vložil: Karolina P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu vřele doporučit služby této autoškoly, díky kterým se ze mě dnes stala řidička. Je to tedy především zásluha slečny Tovarové, která mi věnovala téměř nadstandartní péči. Má vysoké nároky, individuální přístup a výborné mimotechnické pomůcky, díky kterým z Vás vychová samostatné a zodpovědné řidiče.
vloženo: 22. října 2015
vložil: N.T., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z mé strany této autoškole nelze nic vytknout. Rozhodoval jsem se mezi touto a pak ještě jednou mimo Prahu a z cenových důvodů jsem zvolil tuto a rozhodně nelituji. Jak teoretické tak praktické zkoušky jsem složil napoprvé. Co se přístupu k samotným žákům týče, což je asi to nejdůležitější, tak v této AŠ si zakládají na individuálním přístupu ke každému z nich a instruktoři (v mém případě paní Tovarová) jsou milí, sympatičtí a je na nich vidět že je jejich práce baví a chtějí vám ze sebe předat co nejvíc a odvádí fajn práci :). Za mě rozhodně palec nahoru :)
vloženo: 5. října 2015
vložil: Jiří K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trio nemůžu ohodnotit jinak než velice pozitivně. Úspěšně jsem absolvoval zkoušku zejména díky výborným instruktorům ( v mém případě slečna Nikola Tovarová), ale také díky kvalitním teoretickým přednáškám, kde jsem se dozvěděl vše potřebné, co se mi bude jako řidiči hodit. Také musím pochválit skvělí osobní přístup ze strany autoškoly. Všechny jízdy jsem si naplánoval podle potřeby a nebyl vůbec žádný problém. Kdybych si měl vybrat, kde dělat řidičák znova, určitě bych opět zvolil autoškolu Trio.
Ondřej Janoušek
vloženo: 30. září 2015
vložil: Ondřej Janoušek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně a napoprvé složila zkoušku v Autoškole Trio. Velkou zásluhu na tom má slečna Nikola Tovarová , kterou jsem měla jako instruktorku. Jízdy s ní byly super. Všechno vždycky trpělivě vysvětlila a svým přátelským přístupem jízdu zpříjemnila. Nakonec mě výborně připravila na zkušební jízdu a za to jí patří velký dík!
Pokud se rozhodujete zda oslovit autiškolu Trio tak mohu vřele doporučit. Byla jsem velmi spokojená!
vloženo: 16. září 2015
vložil: Tereza K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna z mála autoškol co nabízí superrychlý kurz (21 dní) při kterém Vás opravdu naučí řídit. Mohu vyzvednout slečnu Tovarovou, která byla nesmírně ochotná, flexibilní a vtipná po celou dobu výcviku. Byl jsem moc rád, že jsem dostal doporučení na slečnu Tovarovou a s klidným srdcem toto doporučení předávám dál.

Ještě jednou jsem Vám vděčen, za čas, který jste si pro mě udělala i mimo vaši pracovní dobu, za poskytnutí všech informací před jízdou s komisařem a v neposlední řadě za to jaká jste!!!
Díky moc.
Filip Bílek
vloženo: 27. srpna 2015
vložil: Filip Bílek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych tímto poděkovat autoškole Trio, jmenovitě slečně Nikole Tovarové za velikou trpělivost při jízdách, jelikož jsem za volantem seděla poprvé a navíc si zvolila v autoškole rychlokurz, opravdu to se mnou neměla jednoduché :-). Nejen že byly jízdy s touto instruktorkou naprosto bezkonkurenčním zážitkem, ale navíc si na mě udělala čas i ve svém volnu, aby mě vysvětlila teorie. A co je nejdůležitější, velice mi pomohla při jízdách se zkušebním komisařem. Jelikož jsem ten den čekala na jízdy mezi posledními, tak ve mně nervozita pochopitelně ještě vzrůstala, ale slečna Tovarová dokázala úspěšně uvolnit napětí a vše řešit vtipem ! Takže pokud chcete při výuce naprosto pohodový a lidský přístup, je to ta pravá instruktorka. Ve zkratce Nikolo, ještě jednou Vám moc děkuji :-)

vloženo: 5. srpna 2015
vložil: Simona, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych všem doporučit autoškolu Trio a zejména instruktorku Nikolu Tovarovou,která má úžasně přátelský a empatický přístup a je s ní naprosto bezproblémová domluva. ;)
vloženo: 27. července 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem včera úspěšně ukončila na první pokus. Na teorie je dle mého názoru nejlepší chodit na pobočku v Holešovicích, kde mají hodiny jasný koncept a jsou pochopitelné.
Jizdy jsem odjezdila na pobočce v Bohnicích u Nikoly Tovarové. Je fajn učitelka, během hodin jsme se dost zasmaly. Základy mi vštípila dokonale, na její mnemotechnické pomůcky asi hned tak nezapomenu :). Jediné, co bych jí možná vyčetla je její občasné zmatkování namísto snahy uklidnit. V celkovém součtu jsem byla se školou spokojená. Nikolu jako instruktorku doporučuji.
vloženo: 25. července 2015
vložil: Karolína Léblová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně složil zkoušky v Autoškole Trio. Nejvíce jsem vděčný istruktorovi panu Siebrovi. Je to nejsuprovější učitel, který je občas přísný a proto zase toho hodně naučí, určitě to jen tak nezapomenete. Díky tomu jsem u zkoušek neměl žádné starosti a jsem rád, že jsem zvolil takového instruktora. Jinak je v autoškole Trio při teoriích byl dobrý kolektiv. Vždy jsem se moc těšil na jízdy a každou jízdou bylo znát, že se zlepšuji. Určitě autoškolu doporůčuji a ještě více doporůčuji pana Siebra, ktyrý je pohodový a opravdu naučí!!
Chci mockrát poděkovat za dobrou přípravu na zkoušky, díky!!
vloženo: 2. července 2015
vložil: David Háček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již včera jsem úspěšně složil zkoušky v autoškole Trio. Autoškolu Trio mohu vřele doporučit všem! Jsem velice vděčný instruktorce Nikole Tovarové, za její profesionální a lidský přístup. Za měsíc mě naučila, jako kdybych do autoškoly chodil 1 ROK! Naučila mě také předvídat chování všech účastníků provozu a samozřejmě perfektní řídit. Z její strany bylo vše perfektně vysvětleno, ukázáno a popřípadě opraveno. Když nastala určitá situace, mohl jsem se na cokoliv zeptat a vše jsme si vysvětlili. Jestli váháte, zda vybrat právě autoškolu Trio, tak říkám rozhodně "ano"!! Dostanete tady 100% péči a navíc z Vás něco vyroste. Mockrát děkuji a Vám doporučuji jít do autoškoly Trio a ucházet se o jízdy u N. Tovarové. České silnice si zaslouží profesionální a ohleduplné řidiče.

Cena : *****
Přístup : *****
Profesionalita : *****
Flexibilita teorií(3 střediska) : *****


DĚKUJI.

vloženo: 19. května 2015
vložil: Tommy Benz, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně složila zkoušky v autoškole Trio.
Jsem obrovsky vděčná instruktorce Nikole Tovarové, za její úžasný, přátelský a přesto profesionální přístup ke svým žákům. Žádné řvaní, kdyč člověk něco nechápe -zeptá se, a je mu vše názorně a perfektně vysvětleno. Skvělá domluva, skvělý kolektiv, nesetkala jsem se s žádným problémem. Teorie super, instruktoři taktéž skvělí, vždy ochotní poradit. Nemůžu hodnotit jinak než na jedničku s hvězdičkou, ještě k tomu několikrát podtrženou.
Doporučuji, a zároveň moc moc děkuji. Teď už jen koupit velkou bonboniéru a letět poděkovat osobně slečně Tovarové.



vloženo: 23. dubna 2015
vložil: Tina Landová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

dnes jsem úpěšně složila zkoušky v autoškole Trio a mohu všem tuto autoškolu jedině doporučit! Byla jsem velmi spokojená jak s přístupem na teoriích, tak i při jízdách a to díky instruktorce slečně Tovarové, jsem ráda, že jsem měla právě ji. Super přístup i domluva, žádný stres, vždy mi bylo vše pořádně vysvětleno a názorně ukázáno, na zkoušky jsem byla dobře připravená a povedly se hned napoprvé. Na jízdy jsem se vždy těšila a to díky přátelskému ale zároveň profesionálnímu chování! Ještě jednou moc díky!
vloženo: 17. března 2015
vložil: Markéta K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,¨

dnes jsem úpěšně složila zkoušky v autoškole Trio a mohu všem tuto autoškolu jedině doporučit! Byla jsem velmi spokojená jak s přístupem na teoriích, tak i při jízdách a to díky instruktorce slečně Tovarové, jsem ráda, že jsem měla právě ji. Super přístup i domluva, žádný stres, vždy mi bylo vše pořádně vysvětleno a názorně ukázáno, na zkoušky jsem byla dobře připravená a povedly se hned napoprvé. Na jízdy jsem se vždy těšila a to díky přátelskému ale zároveň profesionálnímu chování! Ještě jednou moc díky!
vloženo: 17. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych udělit velkou pochvalu této autoškole a hlavně slečně Tovarové. Tato instruktorka si se mnou dala opravdu práci, že po 2 měsících co jsem usedla po úspěšných zkouškách za volant, jsem neměla vůbec žádné problémy s řízením. Dá si na výcviku opravdu záležet a snaží se vás naučit maximum. Ostatní instruktoři, i když vás neučí, tak k vám sami od sebe přijdou s radou nebo nějakou "vychytávkou" což se moc často nevidí. Tuto autoškolu bych určitě doporučila.
vloženo: 21. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trio můžu jedině doporučit!! Už při prvním jednání vyšli maximálně vstříc a vše šlo hladce. Jako instruktorku jsem měl paní Tovarovou, která mi nejen všechno dokázala dokonale vysvětlit a ukázat, ale byla to opravdu radost trávit spolu tu hoďku a půl v autě. :-) Vždy jsem se na jízdy těšil, až zase dáme řeč a projedeme se. Velmi přátelský přístup právě oné instruktorky považuji za největší plus. A samozřejmě mě dokázala naučit (snad dobře a bezpečně) řídit. Hlavně její zásluhou jsem také zvládl testy i závěrečnou zkoušku na poprvé. Takže jestli váháte, zda vybrat právě autoškolu Trio, tak říkám rozhodně "ano"!! A když budete mít štěstí jako já, dostane se Vám té nejlepší péče!! ;-)
vloženo: 9. února 2015
vložil: Jakub Drahoš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mm
vloženo: 9. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den ,
Já se svým dobrým kamarádem jsme rozhodli začít s autoškolou. Z hodně stran sem dostal velice kladné reference na autoškolu Trio. Bohužel jsme se o tom nemohli sami přesvědčit z důvodů nemožnosti se přihlásit. Přibližně 2 týdny zpět jsem se opakovaně k vám snažil v otvírací době dostat , ale bohužel nikdo nebyl přítomen. Tudíž jsme museli s nelibostí zvolit konkurenci.

vloženo: 19. ledna 2015
vložil: Michal, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
to, že nikdo není v úředních hodinách v náborové kanceláři, je naprosto nepřijatelné. Učinil jsem okamžitou, radikální nápravu a moc se omlouvám.
Jinak díky za kladné hodnocení našeho výcviku.
K.Lebr - majitel


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdo váhá jakou vybrat autoškolu,už nemusí, protože Autoškola Trio je jasná volba! Kolektiv velmi ochotných a přátelských lidí, kteří vám všechno vysvětlí a předají své cenné zkušenosti nejlépe, jak to jen jde. Největší zásluhu za moje úspěšné ukončení má slečna Nikolka Tovarová, která mi dělala skvělou instruktorku jízd a také se mnou řešila veškeré teoretické věci jako křižovatky nebo paragrafy, které mi opravdu dělalo problém pochopit. :D Neuvěřitelné, jaké má zkušenosti a jak si pamatuje všechny ty zákony nazpaměť a dokáže je převést v názornou ukázku, že jsem to pochopila i já. Například, že jsme si imitovali křižovatky na parkovišti a hráli si na tramvaje. Byla to sranda a zároveň naprosto profesionální přístup. Naučila mě řídit dobře, bezpečně a podle předpisů. Vyšla mi vstříc i s časem jízd. Vím, že lepší instruktorku jsem nemohla mít. Na každou jízdu jsem se vždycky těšila, dokonce mi teď ty jízdy budou chybět. :) Jestli si ještě někdy do budoucna budu dělat další řidičák, tak už mám jasné, kam půjdu. Moc jí děkuji a všem doporučuji!
vloženo: 21. listopadu 2014
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Autoškolu Trio vřele doporučuji. Vybrala jsem si, protože se nachází blízko mého bydliště a vychází vstříc i pracujícím, kdy jsou jízdy možné třeba až v pozdních odpoledních hodinách. Zkoušky jsem absolvovala před 4 dny úspěšně napoprvé. To jen díky mému učiteli panu SIEBEROVI, který se snažil a dělal všechno proto, abych se naučila ovládat vozidlo a jezdila tak, abych nebyla nebezpečná sobě ani ostatním účastníkům provozu. Takže jestli ještě váháte, Autoškola Trio je jasná volba. :-)
vloženo: 15. listopadu 2014
vložil: Kalašová A.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trio vřele doporučuji. Vybrala jsem si, protože se nachází blízko mého bydliště a vychází vstříc i pracujícím, kdy jsou jízdy možné třeba až v pozdních odpoledních hodinách. Zkoušky jsem absolvovala před 4 dny úspěšně napoprvé. To jen díky mému učiteli panu SIEBEROVI, který se snažil a dělal všechno proto, abych se naučila ovládat vozidlo a jezdila tak, abych nebyla nebezpečná sobě ani ostatním účastníkům provozu. Takže jestli ještě váháte, Autoškola Trio je jasná volba. :-)
vloženo: 15. listopadu 2014
vložil: Kalašová A.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Trio vřele doporučuji. Vybrala jsem si, protože se nachází blízko mého bydliště a vychází vstříc i pracujícím, kdy jsou jízdy možné třeba až v pozdních odpoledních hodinách. Zkoušky jsem absolvovala před 4 dny úspěšně napoprvé. To jen díky mému učiteli panu SIEBEROVI, který se snažil a dělal všechno proto, abych se naučila ovládat vozidlo a jezdila tak, abych nebyla nebezpečná sobě ani ostatním účastníkům provozu. Takže jestli ještě váháte, Autoškola Trio je jasná volba. :-)
vloženo: 15. listopadu 2014
vložil: Kalašová A.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Trio je skvělé středisko s lidmi,kteří vám utkvějí v paměti snad napořád! Jejich spolupráce,trpělivost,vstřícnost a zkušenosti jsou opravdu na vysoké úrovni. T&#236;mto bych především chtěla poděkovat panu Siebrovi,který mne vedl celým kurzem autoškoly a díky němu jsem zkoušku zvládla na poprvé.
Dále také panu Škorvagovi za skvělé teorie.
A v poslední řadě i vytrvalé a sympatické blondýně z Krakova,která má pod palcem snad vše na co si vzpomenete!

vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: Pudilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Trio je skvělé středisko s lidmi,kteří vám utkvějí v paměti snad napořád! Jejich spolupráce,trpělivost,vstřícnost a zkušenosti jsou opravdu na vysoké úrovni. T&#236;mto bych především chtěla poděkovat panu Siebrovi,který mne vedl celým kurzem autoškoly a díky němu jsem zkoušku zvládla na poprvé.
Dále také panu Škorvagovi za skvělé teorie.
A v poslední řadě i vytrvalé a sympatické blondýně z Krakova,která má pod palcem snad vše na co si vzpomenete!
S. Pudilová
vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
dnes jsem úspěšně složil zkoušky. Již od mého prvního vstupu do kanceláře jsem věděl, že jsem si vybral správnou autoškolu. V kanceláři mě uvítala slečna Tovarová, která byla i mou instruktorkou. Celým kurzem provázelo její vstřícné chování. Na vše jsem se mohl zeptat a vše mi bylo vysvětleno způsobem, který jsem pochopil i já. Tuto autoškolu mohu všem vřele doporučit.
vloženo: 2. října 2014
vložil: Tomáš Zázvorka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před třemi dny jsem úspěšně složila zkoušku v autoškole trio a mohu se s klidem vydat do silničního provozu. Tuto autoškolu vřele doporučuji. Od prvního dne, kdy jsem vkročila do kanceláře, vše šlapalo jako hodinky. Tímto bych vyzdvyhla jméno slečny Tovarové, která Vas u administrativnich věcí u kterých asi nejen já kulím oči, neodbyla. Vše Vám dokonale vysvětlila a vyšla vám vstříc ! Má instruktorka byla též ona. Myslím, ze lepší jsem dostat nemohla. Je sice hezké, když dostanete řidičák, ale musíte opravdu umět řídit a v rámci možností se na silnici cítit dobře. A to mě naučila právě slečna Tovarová. Naučí Vas snad úplně všechno a myslím, že má ještě dost v záloze ! Je zkušená a opravdu tomu rozumí. Děkuji za dokonalou přípravu právě jí. Autoškolu trio po všech stránkách opravdu doporučuji. Šťastná to řidička, Karolína Fišerová.
vloženo: 13. července 2014
vložil: Karolína Fišerová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem nesmírně spokojená s Autočkolou Trio. Velmi milý přístup k žákům, nejen v teorii, ale především v jízdách. Nesmírně si vážím, že jsem mohla mít tak výbornou lektorku, jako je slečna Tovarová. Nejen, že s Vámi vyřeší všechny administrativní věci ve Své kanceláři a pomůže Vám se zapsaním a výběrem nejlepšího kurzu pro Vás, ale také Vám během jízdy pomůže vysvětli pro Vás velmi zapeklité situace a otázky. Určitě je zde i mnoho jiných dobrých instruktorů, ale já bych jiného nechtěla. Jsem velmi ráda, že jsem si vybrala zrovna školu Trio a neváhala bych ani minutu vybrat si jí znova. Všichni se snaží být těmi nejlepšími instruktory pro Vás a udělají pro to vše.
Děkuji Autoškole Trio za získání mého řidičského průkazu :) .
vloženo: 26. června 2014
vložil: Leona Folková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem spokojený. Obzvlášť pak s přístupem pana instruktora Siebra, kterého mohu vřele doporučit.
vloženo: 23. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
k této autoškole jsem se dostal na základě pozitivních zkušeností a ohlasů ostatních. Mohu říct, že se mi to jen potvrdilo! Jejich osobní přístup a příjemné jednání bylo parádní. Na hodinách teorie mi bylo vysvětleno vše, čemu jsem nerozuměl a proloženo přínosnými příběhy ze života. Jízdy jsem absolvoval se slečnou Tovarovou. Nemohl jsem dostat lepšího člověka, který by mě učil řídit! Slečna instruktorka má velké zkušenosti a ty se mi snažila během výuky předat, jak to jen šlo. Chovala se velmi přátelsky, ale se zachováním určitého respektu instruktorky, což myslím, že je dobře. Nikdy nebyl problém se dohodnou na čase jízd nebo na přesunutí na jiný termín. Také jsem nebyl nikdy ošizen ani o minutu jízd! Zkoušku z praktické části jsem udělal na první pokus a myslím, že z velké části na tom má zásluhu kvalitní instruktor!
Ještě jednou velké díky této autoškole!
vloženo: 10. června 2014
vložil: Láďa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po delší době, kdy jsem neřídila jsem si objednala kondiční jízdy. Již objednávání, placení a domlouvání bylo skvělé, lidské a plné pochopení pro nerváka jako jsem já a to díky slečně Tovarové. Naprosto skvělý je lektor pan Sieber. Je nadmíru trpělivý a laskavý a hodně mě toho dokázal naučit. Při řízení s ním znovu získávám sebedůvěru. A že to se mnou vůbec někdy není lehké. Zkrátka moc díky a jsem ráda za tak skvělý profesionální tým autoškoly Trio.

vloženo: 5. května 2014
vložil: Dita Straková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor Siebr byl pro mne nejlepším učitelem. Už 3/4 roku jezdím a zatím bez nehody. Výborná komunikace a na čase se dalo vždycky dohodnout. Výuka teorie super. Doporučuju.
vloženo: 5. ledna 2014
vložil: Matěj Černý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes som ukoncil jazdy(na skuskach som este nebol,ale ich zvladnutie uz nema s autoskolou nic spolocne),moj instruktor bol pan Skorvaga-pripadnym zaujemcom o kurz v tejto autoskole vrelo odporucam vybrat si prave jeho-bol velmi trpezlivy a prijemny,dohoda na terminoch jazd bola bezproblemova a myslim,ze ma naucil maximum,co som bol schopny absorbovat.
vloženo: 13. srpna 2012
vložil: Michal Hellebrandt,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem maximálně spokojená!! Vše probíhalo, tak jak mělo, žádné komplikace, příjemný personál. Zvlášť musím vyzdvihnout pana instruktora Siebra, který byl nad míru trpělivý, milý a naučil! Takže mohu jenom doporučit :)
vloženo: 21. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zvlastní zkušenosti mohu tuto autoškolu vřele doporučit!!! Instruktor pan Vladimír Sieber byl opravdu trpělivý a dobře mne připravil na zkoušky,super časová domluva na jízdy a cena taky dobrá.Nyní už i s dětmi jezdím. Každému tuto autoškolu doporučuji.Děkuji Eva K.
vloženo: 25. března 2012
vložil: Eva K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že přístup k žákům je tu opravdu výborný. Instruktoři jsou trpělivý a nestresují. Proto doporučuji, byla to dobrá volba. A teď už vesele jezdím. :)
vloženo: 30. června 2011
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená. Instruktor byl příjemný a celkem dobře mě připravil. Tuhle autoškolu bych doporučil každýmu.
vloženo: 17. dubna 2011
vložil: Lorencova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor byl příjemný a celkem dobře mě připravil. Jen mi vadilo dlouhé čekání při zkouškách - na vlastní jízdu jsme čekali i 4 hodinu.
vloženo: 16. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoskolou Trio jsem byla spokojena,sice mi trvalo asi 4měsíce než jsem jí dodělala,ale to bylo z důvodu toho,že jsem pracující a dohodnout si čas po 17h.je dost obtížné.Instruktor byl milý,ochotný a snažil se mě připravit co nejlépe na zkoušky a to se mu podařilo :)
vloženo: 21. října 2010
vložil: Kristýna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuhle autoškolu bych doporučil každýmu, byl jsem mile překvapen a hodne jsem se naučil.
vloženo: 21. dubna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená.
vloženo: 24. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi ocenuji klidny pristup lektora
vloženo: 31. srpna 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Trio osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trio < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Trio - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje