Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Triumf - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Triumf

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Triumf < <


   Dělal jsem si řidičák ve svých 59 letech (slovy: padesáti devíti!!!). Řidičák jsem nikdy nepotřeboval a auta jsem rozeznával jen podle barvy. Jenže s plánovaným stěhováním mimo Prahu se situace změnila. Nedělal jsem jízdy s panem Ludvíkem, ale s novým majitelem, panem Hůrským. Potřeboval jsem několik hodin navíc oproti standardu (28 hodin), ale řidičák mám! Jízdy (jednička, dvojka, volant, rozjezd, rozjezd do kopce...) nejdříve na velikém dvoře v Malešicích, poté získání nějakých řidičských návyků na relativně klidné komunikaci. A pak přidávání na obtížnosti... Všechny jízdy se odbývaly v Praze, takže mě nějaká tramvaj v zádech nebo křižovatka Želivského dneska nerozhodí :) Když p. Hůrský naučil jezdit i mně, takového makaka s averzí vůči autům... naučí jezdit každého.
vloženo: 23. září 2022
vložil: jaroslav, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si první řidičský průkaz až ve 37 letech. Ne z bych jej předtím nezvládl, bylo to opravdu poprvé, ale neměl jsem potřebu toto oprávnění vlastnit. Po rozvodu se situace změnila, a protože jsem z Horních Počernic, zvolil jsem si z místních asi tři autoškol Triumf. Majitel s touto autoškolu začal když je ještě nebyl na světě, jeho hodnocení a úspěšnost žáků na závěrečných zkouškách na magistrátu je vysoké a je to zkrátka důvěryhodný člověk. O této autoškole jsem slyšel jen samé dobré věci a musím je všechny potvrdit. Přístup k žákům má profesionální, kondiční jízdy že 2/3 cenu jiných autoškol, celková cena autoškoly je nižší nežli u konkurence. Má velice přizpůsobivý přístup k časovým možnostem žáků. Zkrátka jeho život je jeho vlastní firma a tou je autoškola Triumf. Údajně si chce již užívat důchodu a jméno Triumf chce předat dál. Hledá však majitele, který by držel standardy který za 38 let pan Ludvík nastavil a držel i v těžkých chvílích. Držím palce všem žákům ale i panu Ludvíkovi aby našel takového pokračovatele, který jméno Triumf nezničí. Maršál
vloženo: 17. července 2020
vložil: Richard Maršál,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Ludvíka jsem absolvovala celou autoškolu i několik kondičních jízd. Vybrala jsem si skvěle. Pan Ludvík je dochvilný. Vždy přijel na čas a zavolal, když slíbil. Nikdy na mě nekřičel. Jeho přístup k žákovi je laskavý, tolerantní. Snaží se co nejvíce pomoci a při jízdě vysvětluje i nastálé dopravní situace a křižovatky. Ze začátku to pro mě bylo vše velmi obtížně, ale postupem času, jak se mé znalosti prohlubovaly, jsem dokázala na jeho otázky správně odpovědět.
U pana Ludvíka se píše v průběhu kurzu několik cvičných testů, což je perfektní. Alespoň to žáky motivuje k pravidelnému studiu.
Cvičební vozidlo je krásné, čisté, dobře se s ním jezdí. Celkově mám z výběru autoškoly velikou radost. Pan Ludvík je člověk na svém místě. V mnohém, i nad rámec svých povinností, mi poradil, za což mu budu navždy velmi vděčná. Takže ještě jednou děkuji a všem autoškolu Triumf pod vedením pana Ludvíka vřele doporučuji. MJ
vloženo: 7. srpna 2019
vložil: Marie J., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Pan Ludvík v kanceláři vypadá příjemně, ale při jízdách nemá pochopení, je nepříjemný a chodí na ně pozdě. Nedoporučuji.
-----------------------
Při dnešním provozu v Praze a nejen v Praze si myslet, že instruktor přijede na Vaše jízdy na minutu přesně je hodně, ale hodně naivní představa.
vloženo: 16. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já se omlouvám, neb to trochu nesouvisí, ale pana Ludvíka znám. A znám mnoho žáků autoškol. Jestli někdo napíše, že učitel nemá pochopení, tak se to jenom dobře. Je jiná doba. Host vyhazuje číšníka, učitelé moc neučí, neb nemají pochopení. Sorry. Pochopení musí mít v prvé řadě žák. Ničí auto za statisíce. Mimochodem na střední škole mají učitelé pochopení. Musí jej mít. Mají dotace za žáka. Autoškola ne. Takže vážená " kopyta " v autoškole, zpytujte svědomí a trochu pokory.
vloženo: 16. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Ludvík v kanceláři vypadá příjemně, ale při jízdách nemá pochopení, je nepříjemný a chodí na ně pozdě. Nedoporučuji.
vloženo: 16. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji panu Ludvíkovi,

díky Vám bylo získání řidičáku sranda a moc ráda na Vás budu vzpomínat :)
vloženo: 4. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po přečtení většiny hodnocení na internetu jsem byla lehce v rozpacích, když jsem do této autoškoly nastupovala. Rychle ze me nervozita opadla a zpětně můžu říct, že jsem si lépe vybrat nemohla! Pan Ludvík má v oboru dlouholeté zkušenosti, je velmi klidný, nerozčílí se jakmile žák něco pokazí, snaží se přizpůsobovat časovým možnostem žáka. Byl ochotný dojíždět pro mě až do Malešic, což jsem opravdu ocenila a tím si taky u mě získal velké plus. Určitě každý uvítá průběžné testy, které studenty připraví na závěrečnou zkoušku na magistrátu (při neúspěšném průběžném testu není problém test několikrát opakovat). Zkoušky jsem zvládla bez problému na první pokus, až mě to i vcelku mrzí, moc mě to bavilo :)
vloženo: 27. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Triumf mě opravdu hodně naučila, i když jsem byla ze začátku nervozní, postupně mě řízení začalo bavit a těšila jsem se na další jízdu. Pan Ludvík je velice přizpůsobivý a snaží se žákům co nejvíce vyhovět, můžete si říct Vaše časové možnosti. Ano vtipkuje rád během jízdy, ale nemyslí to špatně, spíš naopak chce, aby byl žák uvolněný a nebál se. To že bych šla nepřipravená na zkoušky nemůžu říct ani v nejmenším. Během výcviku se píší průběžné testy,názorné ukázky a jezdí se všude, takže má pak žák zkušenosti i s centrem a za Prahou. Také se projíždí úseky, kde jsou různé chytáky a ne jednou, ale několikrát, aby nad tím žáci trošku přemýšleli. Plus je také, že si můžete autoškolu zaplatit po částech a i tak nepatří mezi ty drahé. Po absolvování autoškoly jsou závěrečné zkoušky jen na Vás a na tom,jak se naučíte, ale svalovat vinu na druhé je jednodušší. U testů Vás nevyhodí, když uděláte malou chybku - všichni ví, že jste začátečníci, ale vyhodí Vás za chybu, která ohrožuje Vás i ostatní.
vloženo: 8. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Triumf jsem strávila dobrý čas. Neměla jsem problém s vyučujícím a vždy si našel pro mně čas. Jsem ráda, že jsem absolvovala hodiny v teto autoškole.
vloženo: 2. října 2014
vložil: Kamila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ja jsem byla s panem Ludvikem velmi spokojena. Pan Ludvik byl velmi vstricny, hodny a zaroven dusledny. To, ze nekdo nema smysl pro humor, nebo jej nechape - neni to, ze se Vam vysmiva. Kvuli prestehovani jsem autoskolu v Triumfu nemohla dokoncit, nemohu tedy rici, jak by probihaly zaverecne jizdy, ale verim ze by me pripravil k plne dokonalosti. A jeste jedna poznamka, pan Ludvik kvuli zakum rusil i svoje osobni veci, aby jim vyhovel v jizdach. A sami zaci si naplanuji jizdy a pak je hodinu pred nimi rusi. A prec jen, pan Ludvik nema pouze jednoho zaka, ale jejich vice a je tezke vyhovet ve vsem - vsem. Ja panu Ludvikovi za vse dekuji. Z.Sla.
vloženo: 21. června 2014
vložil: Zuzana Sl., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
máte pravdu, pan Ludvík je přísný, ale ne proto, že by se v tom vyžíval, ale proto, že vás chce něco naučit. K čemu vám bude učitel, který vás neupozorní na chyby. Je dobře, že ze svých žáků, chce dostat maximum. Nebýt jeho důslednosti a trpělivosti, tak by zkoušky neproběhly tak hladce. Já mu děkuji za jeho smysl pro humor. Budu na to vždy vzpomínat s radostí. Nesmíte brát vše co vám řekne doslova. Musíte se naučit přemýšlet a být pohotoví. Na křižovatce nebudou čekat, až se rozmyslíte. Musíte rychle jednat. To je pravý smysl výuky pana Ludvíka, naučit své žáky rychle přemýšlet a jednat.
Já panu Ludvíkovi fandím a za vše mu děkuji.
vloženo: 30. října 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice ráda , že jsem vybrala pro syna tuto autoškolu.Naprosto profesionální přístup lektorů ,kteří se žákům maximálně věnují.Velké díky panu Ludvíkovi ,který své žáky nejenom naučí ,ale i neustále pobízí , aby se neostýchali na cokoliv zeptat a vše Vám bez problémů vysvětlí . Stejně tak pan Laniár ,který má žáky na jízdy.Jezdí se jednotlivě(na rozdíl od ostatních autoškol,kde žáci jezdí po 3 a během 1,5hod. jízd se prostřídají) .Jízdy probíhají po celé Praze i okolí a tak žáci zkusí provoz nejen v klidných ulicích ,ale hlavně v odpolední špičce v centru. Navíc obrovské plus-lektor Vám časově vyjde vstříc při domluvě termínu jízd. V této autoškole nejen naučí a své žáky dovedou zdárně a úspěšně ke zkouškám ,ale především zde nechybí ochota ,vstřícnost a lidský přístup.Navíc platbu si zde můžete rozložit po částkách,které Vám vyhovují.Zkrátka zde Vám vyjdou vstříc ve všech směrech.Mohu jen doporučit
vloženo: 22. prosince 2012
vložil: R.Jakubcová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Čekal jsem, že autoškola, která je v blízkosti a je to již dlouho bude dobrá. Na začátek vše super, ale jak zaplatíte tak uvidíte!!! Jízdy si volíte jen někdy spíš Vám řeknou, kdy se to hodí jim. 90% z uchazečů neprojde zkouškami napoprvé a ani napodruhé. Děs běs
vloženo: 19. prosince 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem šel hlavně z důvodu že je nedaleko od mého bydliště. Byl jsem ale velmi příjemně překvapený, vybavení autoškoly je velmi kvalitní a zaujal mě přístup k žákům. Testy si můžu napsat v době kdy se cítím připravený a jízdy začínají v místě mého bydliště nebo blízkého okolí autoškoly. Velmi kvalitní instruktor mě naučil vše co jsem potřeboval a na testy jsem šel plně připravený. Tuto autoškolu vřele doporučuji!
vloženo: 11. prosince 2012
vložil: Michal Kunc, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu Opravdu silně nedoporučuji - když jsem dostal k 18. narozeninám peníze na autoškolu byla velká chyba, že jsem se nezeptal lidí ve svém okolí nebo nepodíval na internet. Zvolil jsem tuhle autoškolu vše na začátku dobrý. Časem na Vás nikdo nemá čas, ruší jízdy jednu za druhou, spíš oni vybírají než Vy a pak závěrečky, kde zjistíte, že nic neumíte, 9 z 10 udělá testy na které se sám naučí bez jakékoliv pomoci a jízdy udělá 2 z 10 ostatní pak platí jedny kondiční jízdy za druhou. Nakonec se mi to prodražilo 2x, ale jsou tací co to platili skoro 3x HRŮza hrůza, jestli si tohle vyberete a zažijete dobře Vám tak, měli jste si to přečíst - nechci být zlý ale já byl taky hloupý
vloženo: 10. srpna 2012
vložil: Marek Červák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím jen souhlasit s příspěvky níže. Tato autoškola je vskutku špatnou volbou. Sice má ve svém motu, že na studenty nekřičí, ale přesně jak se píše dole. Pan Ludvík vyučuje tak, že si z žáka dělá srandu a evidentně se v tom vyžívá. Pan Vošický zase &quot;v rámci urychlení&quot; vše udělá za vás a řekne, že si to pak procvičíte. Na což už většinou nezbude čas. Takže student jde na zkoušky, přestože není zcela připraven. Zkoušky se pak jezdí s panem Ludvíkem, který vyloženě čeká na studentovu chybu a místo, aby pomohl, tak rád studenta potopí. Za každé opravné zkoušky si účtuje 300,- a ohání se tím, jak v jiných autoškolách se za opravu platí třeba 1000,-. Ale jsou také autoškoly, které si za opravu nic neúčtují, neboť je to jejich vizitka. Vždyť v jaké autoškole jde student na zkoušky třeba na pošesté?? V autoškole Triumf to není nic neobvyklého. I poté, co chodíte na zkoušky stále dokola, vám pan Ludvík nepřestane tvrdit, že to pro peníze nedělá, že mu ty 300,- za to nestojí. Když se ale pak odhodláte jít jinam, je naštvaný. Vřele tuto autoškolu nedoporučuji a nikdy si nepřestanu vyčítat, že jsem se tam kdy přihlásila.
vloženo: 10. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podle mého názoru je tohle typický případ českého systému kdy nic nefunguje, termíny jízd volí oni, cena vysoká, výuka žádná, testy jen na zkoušku a pak závěrečky a koloběh kondiční jízdy, závěrečky, kondiční jízdy a závěrečky samozřejmě za pěkně okořeněnou cenu. Nakonec ho skoro stejně nedostanete a skončíte bez řidičáku a nebo s lepším v jiné autoškole.
vloženo: 27. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto neprofesionální přístup,nedodržování dohodnutých jízd a neustálé přesouvání, nedokonalá výuka, nedostatečná teorie a procvičování, pan Ludvík vyučuje tak, že si z žáků dělá legraci, při zkouškách rozptyluje veselým dialogem s komisařem. Původní cena naroste o další tisíce vzhledem s neustálému opakování většiny žáků, což je zarážející.
vloženo: 27. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejprve naletíte na slušnou základní cenu,to, že pro Vás dojedou až domů a že nekřičí na žáky. Začátky bez trenažéru,nesystematický praktický výcvik,brzy "odježděné" jízdy,pak čekáte dlouho na zkoušky.Před praktickou zkouškou jedna nebo dvě jízdy třeba po měsíci a pak to přijde.Zkoušky třeba na popáté,zvláště když jste nejezdili výcvik přímo s vedoucím panem Ludvíkem a stále platíte.Přikupujete jízdy a platíte další a další zkoušky.Ne,že by Vás při jízdě uklidnil ale sám upozorňuje okatě komisaře na chyby žáka. Vyžaduje dokonalost, kterou žádný začátečník nedisponuje.Nedá šanci získávat zkušenosti pod dohledem zkušeného řidiče. Je to začarovaný kruh.Možná odborník na dopravu ale ne pedagog.Z Vašeho serveru se teď dozvídám,že v H.Počernicích existuje nebo vzniká Autoškola LUDVÍK pana Josefa Ludvíka? Jsou nebo budou zde stejné praktiky jako V TRIUMFu?
vloženo: 27. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nedoporučuji.
vloženo: 27. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Triumf osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Triumf < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Triumf - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje