Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Trojanová - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Trojanová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trojanová < <


   S touto autoškolou jsem byl naprosto spokojen. Paní Trojanová je nesmírně ochotná a trpělivá, a ráda vysvětlí všechny nejasnosti. Hodiny teorie doplňuje vtipnými a zajímavými situacemi z praxe, a proto rozhodně nejsou nudné. Jízdy jsou velmi pohodové a častokrát jsem se s ní i zasmál. Vše co mi dělalo problém, se mnou natrénovala až k dokonalosti. A ten způsob kterým mě naučila parkování je prostě geniální. Paní Trojanová na vás při jízdách nikdy nekřičí. Maximálně trochu zvýší hlas, což se však stalo pouze jednou. Perfektně připraví na závěrečné zkoušky, takže mě u nich nic nezaskočilo. Myslím si, že lepší autoškolu jsem si nemohl vybrat. Kdybych mohl, zopakoval bych si ji znovu.
vloženo: 5. března 2021
vložil: Lukáš K.,


   S touto autoškolou jsem byl naprosto spokojen. Paní Trojanová je nesmírně ochotná a trpělivá, a ráda vysvětlí všechny nejasnosti. Hodiny teorie doplňuje vtipnými a zajímavými situacemi z praxe, a proto rozhodně nejsou nudné. Jízdy jsou velmi pohodové a častokrát jsem se s ní i zasmál. Vše co mi dělalo problém, se mnou natrénovala až k dokonalosti. A ten způsob kterým mě naučila parkování je prostě geniální. Paní Trojanová na vás při jízdách nikdy nekřičí. Maximálně trochu zvýší hlas, což se však stalo pouze jednou. Perfektně připraví na závěrečné zkoušky, takže mě u nich nic nezaskočilo. Myslím si, že lepší autoškolu jsem si nemohl vybrat. Kdybych mohl, zopakoval bych si ji znovu.



Lukáš K.
vloženo: 5. března 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Tuto autoškolu velice doporučuji. Paní Trojanová je velice vstřícná, přijede pro vás. kam potřebujete a jízdy přizpůsobuje počasí, provozu, vašim schopnostem. Velice mi vyhovovalo, že v autě nebylo trapné ticho. Na jízdy jsem se vždy těšila, protože jsem se skvěle bavila. Samozřejmě mi vždy odpověděla na mé otázky. Když jsem měla s něčím problém, tak jsme to vícekrát potrénovaly a bylo vše v pořádku. Teoretické hodiny probíhaly každý pátek, současně s jízdami. Tento systém mi velice vyhovoval, protože do 3 měsíců jsem měla autoškolu hotovou. Při zkouškách dokáže paní Trojanová pomoci od nervozity. Pan komisař Slavík je dle mého názoru pouze spravedlivý a velice pečlivý. Udělat závěrečky není nemožné. Hodně štěstí! KJ

vloženo: 19. února 2021
vložil: Kateřina J.,


   Autoškolu u Paní Trojanové vřele doporučuji. Ve všem Vám vyjde vstříc a je nesmírně trpělivá a nápomocná osoba. Nemám co bych vytknul, ke zkouškám vás skvěle připraví a dokonce i namotivuje. K panu komisaři Slavíkovi bych jen řekl to, že je spravedlivý člověk a určitě není takový, jakého Vám ho pravděpodobně popisují ostatní (mluvím z vlastní zkušenosti). Zkrátka řečeno, pokud máte možnost, tak k Paní Trojanové rozhodně jděte. Při jízdách se kolikrát i nasmějete a ty jsou pak hrozně uvolněné a pohodové.





Martin F.
vloženo: 10. února 2021
vložil: Martin F., emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola !!! Trvale bydlím v Německu, kde stojí skupina B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na krátký čas domů a dělat řidičák tady.
Autoškola mě vyšla vždy vstříc i o víkendu a to dokonce bez příplatku, což je v Německu nevýdané :-)
Asi nejsem žádný retard a dřevák, protože jsem zkoušky dal na poprvé a v rekordním čase.
Ještě jednou děkuji za skvělý přístup :-)

vloženo: 29. ledna 2021
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


   Vážená paní Trojanová,
Jste asi ta nejhloupější žena jakou jsem kdy potkal. Místo toho abyste neustále nadávala a mlela bezvýznamné žvásty si radši nastudujte něco o pedagogice. Je mi z vás zle.
Děkuji.
vloženo: 29. ledna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Byl jsem spokojený a nemám co vytknout. Paní Trojanová mi vyšla vstříc a pomohla mi se vším co bylo třeba. Tuto autoškolu velice doporučuji. Osobně mi velmi pomohl pohodový a pozitivní přístup ze strany učitele.
vloženo: 26. srpna 2020
vložil: Štěpán, emailová adresa nezveřejněna


   O paní Trojanové sem slyšela všude samou chválu, proto jsem se rozhodla k ní jít. Musím říct , že se mi potvrdilo, že paní Trojanová je velice milá , trpělivá ženská. Vždy mi vyšla vstříc. O teoriích jsme se toho dost naučili a i při jízdách . Všem paní Trojanovou velmi doporučuji a děkuji jí za celý kurz.
vloženo: 8. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Všem budoucím řidičům autoškolu u paní Trojanové vřele doporučuji. Při jízdách se dozvíte vše potřebné, takže mohu vyloučit, že by vás při závěrečné zkoušce cokoliv překvapilo. Rovněž oceňuji jasný a férový přístup a ochotnou pomoc při jízdách, které se vám právě v této autoškole zaručeně dostane. Dávám 5 hvězd :)
vloženo: 20. května 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Znáte pocit toho, když jdete někam poprvé a máte z toho strašný strach? Nemůžete pořádně dýchat a je vám úzko? Přesně tak jsem se cítila před první jízdou. S autem jsem se úplně nekámošila a necítila jsem se bezpečně. Všechny tyhle negativní pocity ze mě však během prvních třech minut spadly. Paní Trojanová je člověk, který se snaží vám ze všech sil vyhovět. Neskutečně nápomocná bytost, která ke mně nikdy neprojevila neochotu nebo nezájem. Oblíbila jsem si ji nejen pro její přístup ke mně jako k člověku, ale i jako ke studentovi. Podpořila mě ve všem, z čeho jsem měla strach nebo obavy. Hrozně jsem se bála, že když udělám chybu, bude zle. Naopak. Žádný křik nenastal. Místo toho na mě čekalo vysvětlování. Hodně vysvětlování. Hodně trpělivého vysvětlování. Jednou jedinkrát se mi nestalo, že bychom se v autě topily v tichu a nepříjemné atmosféře. Při jízdách jsme si vždy povídaly a kolikrát se i dost nasmály. I ve ztížených koronavirových podmínkách jsme nacházely témata, která nás alespoň trochu rozveselila a pobavila.. Dlouho jsem nepoznala člověka, se kterým bych si tak sedla a za neuvěřitelně krátkou dobu by mi přirostl k srdci. Jsem ohromně vděčná, že jsem měla možnost Vás potkat, poznat a být pod vaším vedením. Budete mi chybět. Děkuju za všechno. :)
D.
vloženo: 11. května 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nevychovaná, stará ženská co se k žákům autoškoly chová opravdu hrozně. Autoškolu jsem udělal až na poněkolikáté jen kvůli její nechuti odpovídat na mé otázky a nadávání mi do malých dětí. Instruktoři jsou tu od toho, aby své žáky něco naučili ne jen od kecání hospodských žvástů... Osobní zkušenost.
vloženo: 15. září 2019
vložil: Ondřej,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: "Ondřeji" ty jsi fakt jak malý, vzteklý dítě :D :D :D


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu paní Trojanové si nemohu nijak stěžovat. Vždycky když jsem potřebovala, tak mi vyšla vstříc. Jízdy se vždycky plánovaly na pátečních teoretických hodinách, nebo po jízdě u ní v autě. Všechno bylo jen o domluvě. Na řízení si nemohu stěžovat. Naučila mě skvěle couvat a parkovat( po předu, po zadu a podélné). Je velice trpělivá až mě to někdy překvapilo. Je však pravda, že jí občas ulítne slovíčko, že jsme pitomí( ale vždy je to oprávněné - a nemyslí to zle).Před zkouškou se vás vždy zeptá, co by jste chtěli zopakovat, a kde si nejste jistý. Mohu jen všem doporučit.
vloženo: 7. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pani Trojanova je neslusna. Volaljsem ji po nekolikaty ani se p. Trojanova nezvala. Je to namyslena zenska ktera si nevidi na spicku nosu.Nema ani vyznacenou autoskolu!!!! Kde je ta slusnost. PaniTrojanova me osobne zklamala.

vloženo: 13. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pani Trojanova je neslusna. Volaljsem ji po nekolikaty ani se p. Trojanova nezvala. Je to namyslena zenska ktera si nevidi na spicku nosu.Nema ani vyznacenou autoskolu!!!! Kde je ta slusnost. PaniTrojanova me osobne zklamala.

vloženo: 13. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu se zeptat, zda u Vás stále vyučuje Pepa? Děkuji
vloženo: 14. ledna 2017
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit všem, kdo si chtějí udělat řidičák. Paní Trojanová je velmi příjemná a neměl jsem s ní žádný problém. Při hodinách teorie i při jízdách vás vše naučí a vše vám vysvětlí. Je s ní sranda, a proto dokáže člověka zbavit strachu z řízení. Byl jsem s touto autoškolou velmi spokojen a klidně bych tam šel znovu :) Štěpán
vloženo: 8. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni, co kritizujou, jsou akorát tak vypatlaní kreténi, kteří se jen snaží hodit svoje chyby na kantora a komisaře. Pani Trojanovou jsem si neskutečně oblíbila už jen pro její přístup k lidem, naučit mě jezdila skvěle, při zkouškách jsem udělala chyby a nehodlám je házet na Sucháče, naopak jsem vděčná Troj. za pomoc při parkování atd. Dlouho jsem nepoznala tak správnou ženskou, se kterou bych se neuvěřitelně nasmála. Pan Pepa mi udělal v autě trošku dusno z důvodu nesympatie asi zřejmě, ale jsme jen lidi. Chápu, že ne každý udělá jízdy na poprvé, ale to už jste museli udělat sakra velkej provar, aby vám to nedal. Jen házíte svoji chybu na ty dva. Ve skutečnosti neumíte jezdit, jste labilní pitomci a neumíte uznat svou chybu. Takže na závěr, jsem ráda, že jsem si vybrala vaší autoškolu, šla bych klidně znovu, snad se budeme vídat a budete mi chybět :) a víte co :D vyserte se na ně na všechny :D
vloženo: 12. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nemohu nikomu tuto autoškolu doporučit.
S pí. Trojanovou se sice domluvit dá, ale hodiny teorie o ničem. Pořád vám akorát připomíná ať si děláte online testy. Jízdy jsem měl vždy radši s p. Pepou to byl pohodář. Pí. Trojanová si akorát pořád stěžuje na její migrény a o řízení vám toho moc neřekne... To se mi také vymstilo při zkouškách. pí. Trojanová se vás ani jednou nezastane a když se jí zeptáte co jako máte dělat když už to nedáte třeba na potřetí řekne vám: "tak si u mě předplaťte další jízdy..." které vám stejně budou k ničemu, když inspektor je ten č...k Suchý.
vloženo: 24. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Jsem nucena reagovat na velice nelichotivé hodnocení mé osoby, ze strany p.Ivana Řezníka z Mladějovic:

Udivuje mi hodnocení člověka se základním vzděláním, úplného laika v silničním provozu na výuku hodin teorií,kterých se účastnil velice sporadicky.
Udivuje mi hodnocení praktické výuky jízd, která je pro instruktora velice psychicky náročná a doopravdy s migrénou by se 7,5 až 9h denně 5 dní v týdnu nedala vydržet.
Udivuje mi, že je mi vkládáno do úst " tak si zaplatˇ další jízdy", to vždy nechávám na úvaze žáka.
Za poslední mi velice vadí sprosté oslovení zkušebního komisaře, který v tu chvíli plní jen výkon svého povolání a po zkoušce plné vážných dopravních přestupků si ještě musí vyslechnout vyhrožování na svou adresu, přestože v autě sedí ještě svědek v podobě druhého žáka konajícího zkoušku.
Myslím, že každý si udělá svůj vlastní názor na osobu a hodnocení pisatele, který nemá ani dostatek odvahy se podepsat.
S pozdravem Trojanová Eva


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pí Trojanová je příjemná a správná ženská, se kterou se dá domluvit.. Hodiny teorie jsou zábavné a snadno člověk všechno pochopí. Jízdy jsou s pí Trojanovou a s p. Pepou. Všechno bez problému.

Doporučuji ale na závěrečné zkoušky jít do Blatné.
vloženo: 1. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Při hodinách teorie jsem se dokonce i pobavila. Před léty jsem měla možnost vyzkoušet jinou autoškolu při výcviku na motorku a nelze to srovnávat, tam mi pouštěli výuku jen z DVD. Při jízdách mi paní Trojanová vždy vše polopaticky vysvětlila a měla se mnou mnoho trpělivosti. Vřele doporučuji.
vloženo: 18. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodiny teorie
- jsou prakticky o ničem. Ze začátku seznámení s dopravími značkami+křižovatky, podklady pro techniku a to je vše! zhruba od 4.té hodiny jen plánování jízd.

Jízdy
Jezdit vás sice trochu naučí ale chybí tomu ten drill a komentování toho jak jedete. Pak se vám to vymstí u závěrečných zkoušek, kde vás prakticky vyhodí za banální chybu, kterou vám ale v autoškole neřekli.
vloženo: 10. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola je dobrá, pokud máte předchozí zkušenost s řízením a nejste nervák, jinak na vás nemají nervy a např. podelné parkování vás učí až hodinu před závěrečnou zkouškou a pak se rozčilujou, že vám to nejde. Za zamyšlení stojí také hodnocení komisařů, pokud vám instruktoři celou dobu autoškoly tvrdí, že nevidí důvod, proč byste závěrečné jízdy neudělali a komisaři vás několikrát vyhodí a řeknou, že jste absolutně neschopní, není divu, že spoustu lidí odchází do jiného města
vloženo: 5. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, minulý rok jsem si v autoškole pani Trojanové dělala řidičák na skůtra, většinu jízd jsem odjezdila s učitelem „Pepíkem“, a ostatní výuku teorie jsem strávila jen s paní Trojanovou. V autoškole bylo vše super a už se těším na letošní léto, jak si doufám udělám řidičák A1 na 125ku, která na mě doma čeká po ségře. Do jiné autoškoly fakt nechci. Adéla S.
vloženo: 12. února 2011
vložil: Adéla S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju všem! Nejlepší autoškola. Paní Trojanová je pohodová ženská, se kterou je sranda, všechno Vám v klídku vysvětlí a je všechno bez problémů. Zbaví Vás stresu, naučí Vás všechno, co je potřeba...co dodat :-).
vloženo: 26. listopadu 2010
vložil: Josef,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji, během kurzu mnoho zábavy. Nuda nikdy nehrozila, všechny situace skvěle vysvětleny. Učitelka měla velmi kamarádský přístup. Při jízdě nevznikali chvilky ticha. Doporučuji, a za dva roky tam posílám bratra.
vloženo: 16. května 2010
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Atoškola Trojanová řekl bych, že je to jedna z nej autoškol! Pani Trojanová je strašně moc správná učitelka a hlavně nejpohodovější ženská kterou sem kdy potkal! Když uděláte chybu nebude na vás naštvaná, pak vám to výborně vysvětlí, ono vlastně s pani Trojanovou ani chybu udělat nejde! Za jízdy s váma normálně mluví takže z toho nejste vystresovaný a v žádným případě za ní nezažijete ticho a už vůbec ne ňákou nudu! Když to shrnu tak můžu říct že k nikomu jinýmu bych nechodil! Je prostě nejlepší! Na tuhle autoškolu rád vzpomínam a nedám na ni dopustit! Vřele doporučuju :)
vloženo: 25. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem vřele doporučuji autoškolu paní Trojanové :). Je to úžasná ženská a machr přes auta. Rozhodně nelituju, že jsem autoškolu dělal zrovna u ní...
vloženo: 12. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že jsem absolvoval jízdy v autoškole Trojanová. Při nástupu do autoškoly jsem o motorkách absolutně nic nevěděl a praktické dovednosti jsem si moc rychle neosvojoval. Při nezdarech na mě neječeli a klidně mi to několikrát vysvětlili. Nakonec jsem zkoušku úspěšně vykonal, sice s odřenýma ušima, ale není cílem vychovat hned při jízdách ostřílené řidiče.
vloženo: 6. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral na doporučení kamarádů. A určitě jsem neudělal špatně. Hodin s paní Trojanovou byly výborné. Žádného nadávání a mlácení při jízdách jsem se nedočkal. Vřele doporučuji.
vloženo: 5. října 2009
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Trojanová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Trojanová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Trojanová - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje