Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Vaith - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Vaith

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vaith < <


   Platba kurzu proběhla na začátku, poté, co jsem měla již jízdy v podstatě dokončené a dost připlacenych, autoškola zavřela. Pan majitel se neobtěžoval mě kontaktovat, peníze jsem zpět nedostala. Mám jen tu nejhorší zkušenost.
--------------
:-) Nevím, proč by Vám měla autoškola vracet peníze, své jízdy jste si, jak píšete, už odjezdila + jízdy navíc.
Nebo si snad myslíte, že autoškola s Váma jezdila zadarmo, když po ní chcete vrátit peníze?!? Bože, bože...
Autoškola Vám může nanejvýš napsat "převodku" do jiné autoškoly, která Vás vezme na zkoušky.
*********
Po takové hloupé recenzí, bych se na ni vykašlal i s tou převodkou.
vloženo: 14. ledna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Platba kurzu proběhla na začátku, poté, co jsem měla již jízdy v podstatě dokončené a dost připlacenych, autoškola zavřela. Pan majitel se neobtěžoval mě kontaktovat, peníze jsem zpět nedostala. Mám jen tu nejhorší zkušenost.
--------------
:-) Nevím, proč by Vám měla autoškola vracet peníze, své jízdy jste si, jak píšete, už odjezdila + jízdy navíc.
Nebo si snad myslíte, že autoškola s Váma jezdila zadarmo, když po ní chcete vrátit peníze?!? Bože, bože...
Autoškola Vám může nanejvýš napsat "převodku" do jiné autoškoly, která Vás vezme na zkoušky.
vloženo: 13. ledna 2021
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


   Platba kurzu proběhla na začátku, poté, co jsem měla již jízdy v podstatě dokončené a dost připlacenych, autoškola zavřela. Pan majitel se neobtěžoval mě kontaktovat, peníze jsem zpět nedostala. Mám jen tu nejhorší zkušenost.
vloženo: 9. ledna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   JE TO OTŘESNÁ AUTOŠKOLA.SYN UŽ DĚLÁ JÍZDY OD ČERVENCE 2016 A JEŠTĚ STÁLE MU DVĚ CHYBÍ,ABY MOHL JÍT KE ZKOUŠKÁM.PAN VAITH MU PRO JISTOTU NEZVEDÁ ANI TELEFON,I KDYŽ BYL SE SYNEM DOMLUVENÝ,ATˇZAVOLÁ PŘÍMO JEMU A DOMLUVÍ SI POSLEDNÍ JÍZDY.JÍZDY OBJEDNANÉ V KANCELÁŘI MU NEUSTÁLE RUŠÍ A NENAHRAZUJÍ NOVÝMI TERMÍNY.POŘÁD SE NA NĚCO VYMLOUVAJÍ.AUTOŠKOLA ALFA JE NEJHORŠÍ!!!
vloženo: 17. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na Autoškolu s panem Vaithem budu vždy vzpomínat s úsměvem na tváři. Auto v čistotě, přístup učitele nejlepší (vtipný, vlídný, hodně ale hodně trpělivý ) Další + věc, nejezdíte stále jen nudně tzv. kolem baráku. A i při zkoušce Vás podrží.
vloženo: 13. prosince 2016
vložil: Tomas, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neprofesionální přístup. Výuka měla trvat 3 měsíce, protáhlo se to na rok! Na domluvené schůzky se opakovaně nedostavil. Nic moc žáky nenaučí a tudíž dělají zkoušky opakovaně. Nedoporučuji výuku u pana Vaitha! Rozhořčená matka!!!
vloženo: 14. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Slyšel, že postupuje nestandardně. Místo prvních hodin na cvičišti jede rovnou do provozu a všechny hodiny na co je nárok, asi taky nebudete jezdit. Cena neni všechno.
vloženo: 23. září 2015
vložil: Tomas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, chtěla bych jen napsat svou zkušenost s mým absolvovaním autoškoly s panem Vaithem. Když pominu jeho nevhodné řeči a zápach v autě... Na domluvené časy kolikrát nepřijel a volal z výmluvou, že je mu zle nebo se porouchalo auto, což neni příjemný, když čekáte v šest hodin ráno na kraji Budějovic. Na začatku kurzu jsme se domluvili, že se pokusíme jízdy odjezdit rychle, a jít brzy na zkoušky. Nakonec jsem řidičák dělala skoro půl roku. Nejprve jsem měla jít na zkoušku první termín, když jsem tam však přijela p. Vaith přišel a řekl, že se mu ale porouchalo auto, ať jdu jen na testy. Po dvou měsících, kdy jsem z jízd vypadla, jsem měla jít na zkoušku. Aby toho nebylo málo, těsně před tím si pořídil nový vůz, který byl úplně jiný. Samozdřejmě jsem zkouškou neprošla. Kdybych neměla přítele, který mě prakticky naučil řídit, tak řidičak nemám. Nemluvě o tom, že vůbec nevyučuje teorii, takže... Co se sám nenaučíš, nevíš. Každopádně chápu, že pro studenty je cena rozhodující, takže vybírejte podle sebe, ahooj. :)
vloženo: 6. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší a nejlevnější autoškola v Českých Budějovicích. Pan Vaith je opravdu profesionál a hlavně pohodář člověk se sním v autě nenudil,vše na co se ho člověk zeptá vysvětlí na nikoho nekřiči :-) byla jsem sním moc spokojená a jinou autoškolu bych si nevybrala. Můžu jen a jen doporučit
vloženo: 5. června 2014
vložil: Davidová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Netuším kdo jsi, ale psát mím jménem nebudeš ty svině...s panem Vaithem jsem si autoškolu užil a proběhla lépe než jsem doufal a vždy mi vyšel vstříc. To že neumíš řídit je tvoje chyba. Petr Urban
vloženo: 24. března 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neprofesionální a nezodpovědný přístup k žákům, nezájem, špatná výsledná úroveň žáků.
vloženo: 5. listopadu 2013
vložil: Petr Urban, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Báječný člověk, báječné jízdy, báječná výuka a jízdy. Nic lepšího jsem zatím nezažila. Kdybych mohla, dělala bych si ho ješ´tě jednou. Protože jsem toho člověka chtěla vidět, dělala jsem zkoušky na potřetí.... kdyby vyučoval autobus chtěla bych to dělat u něj, všem lidem dobré vůle jen doporučuji, autoškole zdar a panu Vaithovi zdar
vloženo: 6. srpna 2013
vložil: jitka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy probíhaly vždy podle mých časových možností. Pan Vaith je skutečný profesionál, během jízdy se dozvíte o vlastnostech vozidla o nebezpečných křižovatkách, nástrahách na silnicích, naučil mě velmi dobře předvídat. Jediným mínusem je že autoškolu provozuje pouze s jedním autem (Škoda Fabia). Ale za cenu kterou jsem autoškolu udělal je skvělá, opravdu jen 7.500 Kč. DOPORUČUJI, žák Mirek
vloženo: 5. srpna 2013
vložil: Mirek,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Vaith osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vaith < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Vaith - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje