Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Vantuch - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Vantuch

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vantuch < <


   Příšerně neprofesionální přístup, mohu si za to možná i sama, nedala jsem na recenze, které se zde objevují. Pan Vantuch ví, jak chodit především v nevraceni peněz, které zpátky dostat máte, když prestupujete do jiné autoškoly, dal mi podepsat papíry, které, dle jeho slov, nemají na mě vůbec žádný vliv, převodku si ponechal, místo aby mi ji dal do rukou, napsal mi tam více hodin, než kolik jsem měla se slovy, že to, opět - nemá žádný vliv! A hle, ono to vliv má a když jsem si to zjistila a volala mu, tak mi tvrdil, že si "nepamatuje", že mi něco takového řekl. Arogantní vystupování, povysenecke pohledy, jednání jako s kusem hadru. O gramatice, slovosledu a celkovém vyjadřování p. Vantucha ani nemluvě. Ostatní instruktoři - měla jsem cest pouze se dvěmi - mám naprosto kladnou zkušenost. Přijde mi, že pan majitel má vyšší ego, než by mít měl, což mu asi zastiňuje pohled na věci z úhlu normálního člověka - tedy jeho studenta. Asi zapomněl, že on je ten, kdo poskytuje služby a je tady pro lidi. Vážně, nedoporučuji, i když ze začátku působí mile, zdání klame. I když nechápu, jak někdo může mít tak kladnou zkušenost, jako má například můj známý a pak já a většina mých kamarádek zkušenost tak negativní, že mám trochu strach jednat s lidmi,kteri poskytují služby, že na mě budou zkoušet něco obdobného jako tady již výše zmíněný. OTŘESNÉ, OTŘESNÉ, OTŘESNÉ!! A navíc je Vantuch vážně pěkně vyčůraný(za tento výraz se omlouvám, napadají mě i horší, ale to se zde asi nehodí).
vloženo: 10. září 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuhle autoškolu musím hodnotit kladně, protože po ne moc dobré zkušenosti s tou minulou jsem zjistila, že vše jde i po dobrém. Přístup všech instruktorů byl suprový a já si nemohla stěžovat. Výuka byla hodně kvalitní, tak jsem na ni docházela i přesto, že jsem už testy měla hotové.
vloženo: 30. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuhle autoškolu musím hodnotit kladně, protože po ne moc dobré zkušenosti s tou minulou jsem zjistila, že vše jde i po dobrém. Přístup všech instruktorů byl suprový a já si nemohla stěžovat. Výuka byla hodně kvalitní, tak jsem na ni docházela i přesto, že jsem už testy měla hotové.
vloženo: 30. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuhle autoškolu musím hodnotit kladně, protože po ne moc dobré zkušenosti s tou minulou jsem zjistila, že vše jde i po dobrém. Přístup všech instruktorů byl suprový a já si nemohla stěžovat. Výuka byla hodně kvalitní, tak jsem na ni docházela i přesto, že jsem už testy měla hotové.
vloženo: 30. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Tuhle autoškolu musím hodnotit kladně, protože po ne moc dobré zkušenosti s tou minulou jsem zjistila, že vše jde i po dobrém. Přístup všech instruktorů byl suprový a já si nemohla stěžovat. Výuka byla hodně kvalitní, tak jsem na ni docházela i přesto, že jsem už testy měla hotové.
vloženo: 30. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Tuhle autoškolu musím hodnotit kladně, protože po ne moc dobré zkušenosti s tou minulou jsem zjistila, že vše jde i po dobrém. Přístup všech instruktorů byl suprový a já si nemohla stěžovat. Výuka byla hodně kvalitní, tak jsem na ni docházela i přesto, že jsem už testy měla hotové.
vloženo: 30. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Tuhle autoškolu musím hodnotit kladně, protože po ne moc dobré zkušenosti s tou minulou jsem zjistila, že vše jde i po dobrém. Přístup všech instruktorů byl suprový a já si nemohla stěžovat. Výuka byla hodně kvalitní, tak jsem na ni docházela i přesto, že jsem už testy měla hotové.
vloženo: 30. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Tuhle autoškolu musím hodnotit kladně, protože po ne moc dobré zkušenosti s tou minulou jsem zjistila, že vše jde i po dobrém. Přístup všech instruktorů byl suprový a já si nemohla stěžovat. Výuka byla hodně kvalitní, tak jsem na ni docházela i přesto, že jsem už testy měla hotové.
vloženo: 30. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Byl jsem spokojený
vloženo: 21. února 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu u pana Vantucha rozhodně nedoporučuji... Jeho arogantní chování nezná meze, při jízdách raději čumí do mobilu místo toho aby se věnoval vám. Když zavoláte že se něco pokazilo a nemůžete se dostavit na jízdy nebo hodinu je oheň na střeše. Při jakékoli chybě po vás začne arogantně štěkat. Autoškolu jsem u něj ani nedodělala a ukončila ji z vlastní vůle protože vyjít s ním bylo nad moje síly. a perlička je že mi ani nevrátil peníze za zaplacený výcvik který jsem nakonec neabsolvoval!
vloženo: 19. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu rozhodně nedoporučuji. Obloukem se ji všichni vyhněte! Majitel jen taha z lidi peníze za opravné zkoušky. Neustále opakujete, prý málo otačím hlavu!&#128076; atd..už v předchozích komentářích..pořád stejný komisař (dobrý kámoš), tohle není nikomu divné!?
Proč to neřeší dopravni inspektorat NJ?? Co je to za autoškola, kde nikdo neudělá zkoušky na poprvé??
Nechutná korupce...navíc veřejná...řeknete jméno Vantuch a všem je to jasné...
vloženo: 10. listopadu 2018
vložil: Žak,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla ze začátku spokojená. I přes nervozitu jsem se na jízdy začínala i těšit. Instruktoři (tuším pan Man, pan Baroš) naprosto skvělí lidé, vysvětlili, vše brali s klidem a humorem, chování slušné a ohleduplné.Na tyto pány vzpomínám ráda.To se ovšem nedá říct o panu Vantuchovi.

Zezačátku žádný velký problém nebyl (a to je na tom to zvláštní), jenže poté jeho rádoby vtipné poznámky se přes mou velkou toleranci stávaly nemístnými.Při jízdě do Ostravy (kterou jsem jela sama a ne ve dvojici) mi bylo p.Vantuchem řečeno, že mé schopnosti jsou v takové výši, že jsem schopna zkrátit kurz a odjet si závěrečné zkoušky již dříve.Celkově jsem byla chválena, alespoň mi to tvrdili, že patřím k těm mnohem lepším.Den před závěrečnou zkouškou jsem měla jízdu s p.Vantuchem kde mi naopak bylo řečeno, že jezdím příšerně, nejsem schopna se dostat z bodu A do bodu B (?:D), a že bude lepší když na zkoušky raději ani nepůjdu, bylo mi rovnou navrhováno abych si zaplatila další jízdy.Asi si umíte představit, jak se člověk cítí před zkouškami + když je někým takto schazován.

Testy 100%, jízda mou chybou neúspěšná, jednu jsem si tedy dokoupila.Odjela jsem ji s p.Manem, který mi opět řekl, že teď už se to zvládne.Nezvládlo, a místo kde jsem byla nucena jet na ledovce, a důvod proč jsem byla opět vyhozena byl dost zavádějící.A místo toho, aby pan instruktor po vystupování z auta aspoň mlčel, neodpustí si ty řeči jako "já vám to říkal" s tupým úsměvem apod.:)

Domluva na opravné jízdě byla příšerná, jak tady už bylo mnohokrát psáno. Není schopen odepsat, volá zpět v nelidské hodiny (co takhle to zkusit někdy odpoledne než po 9 večer, neslušnost).Po mé druhé neúspěšné zkoušce jsem se snažila autoškolu kontaktovat, aby jsme se domluvili jak dál (tento postup je normální, jelikož sám komisař mi toto sdělil).P.Vantuch mi samozřejmě volal do školy kde mi do telefonu dělal takové scény, jaké mi ještě nikdo nedělal.Vše to záleží na něm, jestli mě na další zkoušky pustí, a že nemůže za to že má žáky, kteří nejsou schopní ani dávat blinkry (nikdy se nestalo), a že si o tom všem rozhodne sám, v podstatě mi řekl že na zkoušku opět jít nemám. A taky jsem už nešla. Byla jsem ráda, že tuto osobu nevidím ani projíždět kolem.Ale 10 tisíc je 10 tisíc,že.Snažila jsem se opět kontaktovat, neúspěšně.Na mou otázku, když už se konečně ohodlal ke komunikaci, zda můžu jet některý den o víkendu mi bylo řečeno že ano, že si zavoláme během týdne a domluvíme se na konkrétní den a hodinu.Nestalo se.


O tom, že p.Vantucha v autě zajímá jen telefon mluvit nemusím, bylo řečeno.
Přístup majitele příšerný.Pomlouvání žáků, neschopnost rozumně reagovat a odpovídat na otázky,arogantní a povýšené chování (proč?:D),a o tom, že si rád sprostě přivydělá taky nemluvím.

Jako poslední věc chci říct to, že nerozumím tomu jak je možné, že chování majitele vůči žákům je buď takto zlé jakou mám zkušenost já, nebo tak skvělé jakou má zkušenost třeba má sestra.

Pravda příště si raději připlatit za kvalitu a vědět, že částka bude konečná, možná o minimum vyšší.

Pokud si nechcete nebo nechcete svým dětem tolik znepříjemnit takovou banalitu jako vlastnit papíry, tak se autoškole Vantuch vyhněte;).

vloženo: 9. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vantuch i pan Petr Man mě na praktické zkoušky z autoškoly připravili, jak nejlépe mohli. Nejsem talent od přírody, měla jsem neskonalý strach řídit motorové vozidlo, proto jsem se pro autoškolu rozhodla až ve svých 3O letech. A za volantem jsem regulérně seděla až v autoškole pana Vantucha. Pan Vantuch i pan Man se mnou měli obdivuhodnou trpělivost. Ani jeden se mi nesmál, neponižoval mé výkony a ani mi nevyčítal mé opakované chyby. Trvalo mi opravdu dlouho, než jsem se některé úkony naučila, a dělala jsem velmi dlouhou dobu identické chyby (místo 2/4; blinkr, kde nemá být; zmatkování v přednostech na stejných místech aj.), přesto na mě ani jeden nezvýšil hlas nebo nade mnou nezlomil hůl, ba naopak se mnou pro mě kritická místa projížděli opakovaně, abych si uvědomila, co dělám špatně. A autoškola pana Vantucha mi právě z tohoto důvodu byla doporučena. Zkoušku jsem složila napodruhé, napoprvé jsem udělala chybu, za kterou jsem si nesla zodpovědnost (opakování jízd)a za kterou jsem si mohla sama, nikoliv učitel autoškoly. Nikdy bych nevěřila, že budu schopna řídit auto. To, že dokážu dojet z bodu A do bodu B, není má zásluha, ale zásluha těchto dvou pánů, nikdo jiný mě jezdit neučil a ani jsem nikde na vlastní pěst netrénovala. Řidič formule ze mě nikdy nebude,ale měla jsem jediný cíl:navzdory strachu být mobilní a dojet za svými rodiči nebo za svými koníčky autem, ať nemusím stále čekat na autobusové zastávce nebo vlakovém nádraží navzdory zpoždění a povětrnostním podmínkám. A právě toto mi autoškola pana Vantucha umožnila.

Z jiné autoškoly jsem po první jízdě utekla. Arogance, nervové výbuchy učitele a nesnášenlivost směrem k ženám mě z této jiné autoškoly vyhnaly po první hodině teorie a po první jízdě(vystoupila jsem celý zpocená z auta a šla domů pěšky). S o to větším strachem jsem šla do jiné autoškoly (pana Vantucha) a zde mi došlo, že když dva dělají totéž, není to totéž. Každý má možnost volby, já napodruhé zvolila správně.

A teorie? Autoškola je pro dospělé jedince, nemůže nikdo čekat, že mu tam teoretické informace skočí do hlavy a spojí se v jeden celek JEN během výuky v autoškole. Jako v každém oboru je potřeba věnovat tomu čas i doma, aby informace byly pro nás osvojené a uložené v paměti. Pan Vantuch objasnil klíčové,upozornil na časté chyby, odkázal, kde najdeme ostatní, procvičil ve cvičných testech, zbytek je na žácích a je to pochopitelné, autoškola je kurz, nikoliv ZŠ, SŠ nebo VŠ.

Jako humanitně vzdělaný člověk a ukázkový technický antitalent mohu těm, kteří se bojí řídit a nemají žádné nebo minimální zkušenosti s řízením motorového vozidla, tuto autoškolu doporučit. Naučila jsem se já (ne hned, ale po tvrdé práci učitelů i mé), naučíte se i vy.

mfg.DS 13.6.2018
vloženo: 15. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zase ty ženy.... věčné téma rozhovoru pro určité typy lidí, co nevidí chybu nikde jinde. Nedávno jsem si udělal řidičák a samozřejmě jsem se díval na recenze té autoškoly. Přestože nás v kurzu bylo asi dvacet (což je normální průměr této autoškoly), kritiky od žen jsem nenašel :)
...možná bude pravda někde jinde...?
vloženo: 23. května 2018
vložil: Miloš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mi byla rozmlouvána několika lidmi,ale nevěřila jsem že někdo takový může vůbec existovat.p.Vantuch je arogantní,bezohledný, netrpělivý a velmi sprostý. Můj názor se schoduje se všemi negativní mi hodnocení mi. Vůbec nechápu kdo mohl napsat něco pozitivního na tuto Aš.Co se týče výuky tak vás stejně nic nenaučí,ale umí lidí akorát zesměšnit před ostatními. Ve třídě nás bylo hodně málo (4), takže to už mě mělo trknout,že je něco špatně. Hodiny probíjali tak,že řekl nějaké pitome příhody o svých známých apak se psaly zkušební testy.Co se týká jízd,tak se nestalo snad ani jednou že by přijel včas. Čekání i 15 min. Během jízdy neustále telefonoval,jedl nebo se vám absolutně nevěnoval.Místo hodiny a půl se jezdilo max 1hod.Ostatni lektoři jsou byli v autě skvělí, ale s něma zkoušky nedělají... Nakonec jsem se rozhodla odejít k jiné Aš.Zde jsem udělala zkoušky napoprvé. Varují všechny nechoďte tam zaplatíte nehorázně peníze....

vloženo: 22. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu p.Vantucha nedoporučuji. Nezakupovat ve slevomatu !!!
Autoškola nenaučí žáky vůbec nic. Rozporuplné hodnocení instruktorů. Takže vlastně nevíte co děláte dobře nebo špatně. Je tady snaha zkoušky opakovat a inkasovat peníze za jízdy a opětovné zkoušky. U p.Vantucha 700 jinde 400. Není vyjímečné, že z 9 žáků na zkoušky neudělá 9.....čím to asi bude že ?? S komisařem za jízdy řeší fotky na mobilu místo aby se věnovali zkoušejícímu !!!!
Při osobní konfrontaci není schopen rozumně reagovat na otázky a neustále tvrdí, že všichni jsou hloupí a , že nemá zapotřebí takové žáky řešit. Při přechodu do jiné autoškoly zkoušky provedeny ihned napoprvé.
Závěr je jasný někdo si z toho udělal celkem slušný byznys, bez zájmu na výsledek. Jen at tečou prachy. O kvalitě se v tomto případě nedá hovořit. Dle osobní zkušenosti s touto autoškolou doporučuji oslovit jinou možná o par korun dražší, ale ve výsledku máte jistotu, že to skutečně nebude stát víc.
PS: nejsem sice zastáncem recenzí, ale v tomhle případě bych rád varoval na děs a hrůzu Této autoškoly !!!!!!
vloženo: 21. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vantuch je arogantní, bezohledný, netrpělivý, a velmi sprostý. Během jízdy se mi vůbec nevěnoval, přednost dával svému telefonu. Takže jízdy mi moc toho nedaly, parkování jsem se učila jen styl "tady zaparkujte", neřekl jak, nepomohl a když to bylo špatně, tak se ještě vysmál. Žádná Ostrava se během kurzu nekonala jak slibuje. Na konci jízd mě odbyl slovy "že je teď na mě jak budu pokračovat". Jízdy zkracoval, jízda ve 12:00 končila 13:03, rekord a když jsem chtěla ještě jezdit, tak jsme jeli do obchodu a tam tu půlhodinu zabil. Hodin teorie bylo velmi málo, snad 10, jinak je prý vše v učebnicích přece. Domluva přes telefonu na bodu nula, přitom ho má pořád v ruce, ale není schopný zavolat nebo napsat sms a když už tak o půl 3 ráno nebo o půl 5, s popřáním hezkého večera.
Tuto autoškolu opravdu nedoporučuji, pouze s tím, že byste měli jen pana Baroše to je zlatý člověk.
vloženo: 3. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vantuch je arogantní, bezohledný, netrpělivý, a velmi sprostý. Během jízdy se mi vůbec nevěnoval, přednost dával svému telefonu. Takže jízdy mi moc toho nedaly, parkování jsem se učila jen styl "tady zaparkujte", neřekl jak, nepomohl a když to bylo špatně, tak se ještě vysmál. Žádná Ostrava se během kurzu nekonala jak slibuje. Na konci jízd mě odbyl slovy "že je teď na mě jak budu pokračovat". Jízdy zkracoval, jízda ve 12:00 končila 13:03, rekord a když jsem chtěla ještě jezdit, tak jsme jeli do obchodu a tam tu půlhodinu zabil. Hodin teorie bylo velmi málo, snad 10, jinak je prý vše v učebnicích přece. Domluva přes telefonu na bodu nula, přitom ho má pořád v ruce, ale není schopný zavolat nebo napsat sms a když už tak o půl 3 ráno nebo o půl 5, s popřáním hezkého večera.
Tuto autoškolu opravdu nedoporučuji, pouze s tím, že byste měli jen pana Baroše to je zlatý člověk.
vloženo: 3. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můj názor se neshoduje s ostatními negativními hodnoceními.
Co se týče výuky teorie - vtipné, názorné a vysvětleno polopaticky... Pan Vantuch všechno rozebral i 10x, když někdo nechápal. Kdo chtěl, mohl si dělat poznámky, kdo ne, jeho věc. Co beru jako plus - dělali jsme cvičné testy už na teoriích.
Domluva ohledně časů jízd byla bez komplikací. Byl vstřícný ke všem a ke studentům zvlášť. Nikdy se mi nestalo, že by přijel pozdě, nebo že by na mě zapomněl. Dokonce se i sám nabízel, že pokud je problém, může dřív (hlavně ranní časy). Pan Vantuch mi během jízd v klidu vysvětloval, co jsem dělala špatně, třeba jsme si to záludné místo projeli i dvakrát za jízdu. Rozhodně beru plus, že se jezdí do Ostravy. U mě celá Ostrava proběhla v naprostém klidu (a to jsem byla nervozní, co za hrůzu to bude...).
Rozhodně oceňuji vstřícnost a přímost ze strany p. Vantucha, ale i dalšího vyučujícího p. Baroše (a od každého jsem si vzala něco, a to si každý ještě může vybrat, s kým chce jezdit).
Zkoušky jsem dala napoprvé, takže to nemůže být vina autoškoly. Je to o individuálním přístupu.
Autoškolu Vantuch bych rozhodně doporučila.

vloženo: 13. června 2017
vložil: Adéla Pítrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AŠ vantuch vám hrubě nedoporučuji pan vantuch je arogantní a chová se někdy jako hulvát na jízdy jezdí pozdě a když chcete domluvit jízdy telefonicky tak se mu málokdy dovolate za voláte mu 3krát a ani nemá tu slušnost aby vám zavolal zpět a když se mu nakonec dovolate tak vám na jízdě vycte že mu vyvolavate jak blby.

Můj osobní názor je takový že by vůbec učit neměl př:parkovat mně učil tak že vas nechá zaparkovat skoro bez pomoci a beze rady a když zaparkujete křivé vyfotito a na výuce to všem ukáže a zesměšni vás a znova za 1,5 měsíce svama parkuje a výčte vám že to vůbec není lepší . Nebo jeho specialita když sy odjezdite jízdy které máte řekne že to vůbec nevadí že máte odjeto že budete jezdit tak dlouho dokud to nebude dobry a pak sy nauctuje jízdy navic takže kromě 7000 zaplatíte o 5000 navic.
vloženo: 12. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Volba této autoškoly mi byla nejprve rozmlouvána. Zpočátku jsem to nechápala a byla se vším naprosto spokojená.

Styl výuky mi vyhovoval (nejspíše proto, že jsem nebyla tím "terčem", do kterého se pan Vantuch během výuky strefoval, což jsem brala jako srandu, dotyčný to tak ale brát nemusel).
Co se týče jízd, druzí dva instruktoři byli solidní, příjemní a chápaví. Na jízdy přijížděli včas a vycházeli vstříc.:)

O majiteli autoškoly se to říct nedá. Jeho jednání bylo často hrubé a nepříjemné. Nedělalo mu problém napsat o půl páté ráno, že se jízda od půl sedmé ruší. Prý ze zdravotních důvodů, což je pochopitelné. Ne však, když se takové jednání opakuje. Několikrát také došlo k nedorozuměním, která byla zapříčiněna nezájmem z jeho strany (prostě mu asi nestálo za to, potvrdit si předchozí domluvu). Jízdy krátil, jak mohl, časté zajížďky domů a plnění pochůzek během jízd nehodnotím. Toto neprofesionální chování a arogance způsobilo, že jsem se na jízdy netěšila a chodila jsem na ně s krajním odporem.

Při převodu k jiné autoškole mi pan Vantuch nedal všechny potřebné dokumenty, to byl pak problém u zkoušek. Zaplaťpánbůh za chápavého komisaře!

Lákavá cena se v průběhu navýšila na úroveň vyšší, než je obvyklé u jiných autoškol. Dokupování jízd u něj a později u jiné autoškoly se prodražilo.

Dalším a posledním mínusem, který zmíním, je volba naftových automobilů, se kterými se sice jezdí příjemně, pro praxi po složení zkoušky však mám problém s rozjezdy u benzinových vozů a proto si myslím, že tato volba je nešťastná.

vloženo: 3. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Udělal jsem chybu při volbě autoškoly, opravdu nedoporučuji, neudělejte tu stejnou chybu.
Pan Vantuch je opravdu arogantní, ponižuje žáky, sliby-chyby.Dokupování jízd a skončíte na krásných 13.000 kč místo 6.900.
Nedoporučuji.

vloženo: 2. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pavel Vantuch rozhodně nedoporučuji, sice začáteční cena kurzu je velice lákavá, ale není rozhodně konečná. Pan Vantuch nedodržuje časově délku praktické výuky, kdy místo jedné a půl hodiny jezdí jen hodinu ( je to údajně kvůli toho, že musí pro vás dojet a jet zase zpátky , pokud chcete vyjet třeba z místa vašeho bydliště.)Určitě by bylo v pořádku pokud by to bylo třeba jen čtvrt hodiny a né půl, a kdyby to bylo jen v případech kdy musí dojet pro vás a né i v případech , kdy jedete hned po hodině teorie. Pan Vantuch se také plně nevěnuje vám při řízení, ale mezitím si zatelefonuje ( jednou pochopím , ale ne každou jízdu) a využije vás na dopravu k obchodu nebo dokonce domů, kde si potřebuje pro něco zajít, nebo něco tam donést. Dále domluva taky není bůhví jak dobrá. Většinou vám nezavolá zpět když ho nepřistihnete mobile, na vaše sms neodpoví nikdy, a tudíž vlastně pořád voláte a plýtváte kreditem( peníze navíc), když zrovna řekne že nemá čas a zavolá vám později, tak se toho nedočkáte ( a tuto větu říkal opravdu často). Ale zase abych tu jen neříkala špatné věci, tak teoretické hodiny se mi u něj líbily. V této autoškole jsem zkoušky dělala 2x a to neúspěšně ( po asi 3x odloženém termínu z jeho strany). Poté jsem přešla do jiné autoškoly, kde jsem se setkala s nějakými manévry i poprvé. V této autoškole jsem po pár jízdách už zvládla zkoušky.
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu mi byl čert dlužen. Nejen, že se na žácích šíleně obohacují, což o tom vypovídá cena, ale také nedochvilnost, jednání se žáky, jak s kusem hadru. Jediný kdo v této autoškole byl na úrovni, byl pan Baroš. JInak celá autoškola je pro mě samé negativa. Nemám potřebu vypisovat sproste a zlé věci, prostě jen tuhle autoškolu opravdu nedoporučuji, nenechejte se zlákat akční cenou např. 7000, protože v konečné fázi stejně na částku 14000 nějak dosáhnete.
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: P. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě opravdu zklamání. Příšerný člověk, který jen ponižuje, nic víc. Souhlasím se záporným hodnocením druhých ...nedochvilnost,zkracování hodiny,vysoká cena za jízdu. Závidím všem, u kterých tento pán vzbudil dobrý dojem.
vloženo: 15. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Recenzi Autoškoly Pavla Vantucha jsem si nechával schválně na poslední den, kdy jsem absolvoval závěrečné zkoušky.Můj názor a celkové hodnocení se z mého pohledu vůbec(!) neslučuje s negativními názory žáků, které tady byly popsány. Pokud jde o výuku teorie, nebyl sebemenší problém, jak s přístupem ke mně, tak k dalším žákům mého kurzu přímo se samotným pa. Vantuchem.Žádné sprosté řeči či gesta nebo nepříjemné narážky jsem neslyšel, nebo jiné hulvátské chování, jak popisují někteří kritici, kteří ani nemají odvahu se pod svůj názor podepsat. Pokud šlo domluvu z naplánovaných jízd, všem, včetně mě samotného, vyšel pa. Vantuch nesmírně vstříc, vždy se ohlížel na čas žáku, nikoliv obraceně! Domluva, kterou jsme si řekli, vždy byla dodržena a nestalo se mi, že by na mě někdy zapomněl a jízdy zrušil. Nyní se tak můžu dostat k samotným jízdám. Čas, který jsem měl s pa. Vantuchem domluvený, pokud nepočítám jeden technický problém, kdy na straně zapříčinění byla žákyně, a zdržel se o 15 minut, než byl stanovený čas, byl vždy dodržen. Navíc se mi sám nabízel, pokud chci i o něco dříve, není problém, a můžeme jet i předčasně,čistě záleželo jen na mně! Prakticky mě toho velmi pa. Vantuch naučil, hlavně pokud jde o bezpečnou jízdu, vše mi rozumně, v klidu, i na příkladu z mých vlastních chyb vysvětlil tak, že to bylo pro mne vysoce cenným přínosem. Jsem rád, že jsem si vybral právě tuhle autoškolu, protože mě toho dost naučila, hlavně jak se správně, bezpečně a rozumně chovat na silnicích. Jiří Čechmánek
vloženo: 27. října 2016
vložil: Jiří Čechmánek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobre auta vyborni instruktoři autoškola udělana na poprve bez problemu
vloženo: 19. září 2016
vložil: Miky,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za sebe autoškolu doporučuji. Přístup, zázemí a vozový par na úrovni. Ne každému mohl padnout do noty buď pan Vantuch nebo pan Baroš, ale což na hodině bylo řečeno, že si můžeme jezdit s tím s kým se nám lépe jezdí. Cokoliv jsem potřeboval domluvit nebo přehodit třeba jízdy, stačilo zavolat nebo po hodině říct panu Vantuchovi a bylo mi vyhověno, při pozorování chování i k ostatním z kurzu jsou podle mého předešlé recenze v mnoha směrech zcestné. Někdo si ztěžoval na neudělání zkoušek, ale podle toho co vím, tak s tím autoškola nemá vůbec nic společného. Za sebe bych Autoškolu Vantuch určitě doporučil.
vloženo: 4. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nedoporučuji! Začínal jsem v kurzu uprostřed února a končil jsem v květnu, jen pro přiblížení, ze kdy jsou moje zkušenosti. Jak zde už tolikrát padlo, pan Vantuch je drzý, arogantní a sprostý vůči snad každému, koho potká. Naopak kdyby pan Baroš (druhý vyučující pro NJ) si založil vlastní autoškolu, doporučil bych ho všem! Jízdy a všechno si plánujete s panem Vantuchem, už zde je kámen úrazu. Pokud si jízdy nenaplánujete na výuce, tak máte problém, protože dovolat se a naplánovat je problém. Většinou vám řekne že se ozve, ale na hovor čekáte několik dní. Uvedu vlastní zkušenost:
1. V pondělí ráno ve 4 ráno zruší pře SMS jízdy, slíbí v SMS že zavolá, tak čekám... Ve čtvrtek mi přijde SMS, že v pátek ráno mám jízdu a že na ni musím jít. Nezavolal, jen přišla SMS. Očekával jsem, že mi během jízdy vysvětlí co se stalo a domluvíme další jízdy, ovšem na jízdy jsem měl pana Baroše a s ním bohužel plánovat nemůžete.
2. Mám na čtvrtek naplánovanou jízdu, přijdu na smluvené místo a čekám. Cca 15 minut potom, co měl pan Vantuch přijet mu volám, dovolám se asi půl hodině potom kdy mi oznámí, že ŽÁDNOU jízdu naplánovanou nemám (ani na další den nebo týden). Neměl ani tu slušnost uznat svou chybu. Zde si stojím zatím, že jízdu jsme na 100% plánovali. Navíc mi slíbil, že mi ve volné chvíli zavolá a domluvíme si jízdu.
3. Od minula utekl týden a pan Vantuch nevolá, připomněl jsem se skrz SMS, opět slíbil zavolání a tentokrát to konečně dodržel, zavolal mi v neděli. Další jízdu jsem měl již brzo, ale celkově jsem nejezdil 12 dnů v kuse. (Pro anonymitu záměrně nepíšu přesná data.)
Teď bych se vrátil k výuce, jak teoreticky tak praktická výuka u pana Vantucha je plná pomlouvání a urážek. V teoretické výuce jen říká jak nějaký soused něco pokazil a naboural se apod. Horší je praktická, zde kritizuje žáky za každou maličkost. Dále musím zmínit nedochvilnost pana Vantucha na začátky jízd (pan Baroš většinou jezdil o několik minut dopředu) i když pan Vantuch ukončoval jízdy mnohem dříve, můj rekord je o 35 minut dříve! (Takže místo 90 minut jsem měl pouze 55 :-)) A opravdu si teď nedělám srandu! Průměr s panem Vantuchem je 15 minut, což i to je dost. U pana Baroše se končilo podle toho kde jste chtěli končit, ale většinou to bylo max. o 10 minut dříve. Úžasné bylo i sledovat, co pan Vantuch dělá během praktické výuky. Téměř pořád telefonoval, dost často měl soukromé hovory a velmi často jste s ním museli někde zastavit a čekat, až si něco (dle místa zastávky soukromého) vyřídí.
Další věc, které mně ohromně zklamala byla slibovaná návštěva Ostravy. Jízda v Ostravě mi ani nebyla nabídnuta, nevím jak na tom byli ostatní z skupiny, ale myslím si, že se do Ostravy dostalo jen pár &amp;quot;vyvolených&amp;quot;.
Teď se dostávám k samotným zkouškám: Před zkouškami jsem byl panem Vantuchem kritizován, že jezdím hrozně a nemám na to, naopak od pana Baroše jsem byl chválen a jízdy jsem si proto odmítl dokupovat. Na samotnou zkoušku jsem čekal dva týdny, než byl volný termín. Někdy na začátku kurzu pan Vantuch tvrdil, že většina žáků zvládne zkoušky napoprvé. Nás šlo na zkoušky 6, z toho 3 nezvládli už test. Na jízdy jsem však šli 4 (jedna slečna minule nezvládla jen jízdy), já byl v první skupině jako druhý, kolega přede mnou jízdu nezvládl a já ano. Nevím jak dopadli holky, co šli po mně, ale jen z těchto 7 lidí mohu potvrdit jen sebe, na poprvé zkoušku zvládli tedy 1-2 lidi ze 7. Tj. 14-28%, to opravdu není většina. Takže já měl ve výsledku cenu autoškoly poměrně slušnou, ale ve všech ostatních aspektech tuto autoškolu nedoporučuji!
vloženo: 10. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedopručuji, majitel je sprostý, arogantní, nespolehlivý, úplatný. U zkoušek se nejedná fér, málokdo je udělá, lépe řečeno - téměř nikdo je neudělá a oprava stojí mnohem více, než kdekoli jinde. Co se týče výuky, zanedbaná, krátí se hodiny a nesleduje se, zda student vyzkouší všechny úseky, které by se měl naučit, výsledek byl, že 90% jízd jsem měl v centru města a nikde jinde jsem se nedostal, což se odrazilo u zkoušek. Úroveň majitele? Příšerná, je to hulvát bez úcty k lidem. Velmi rád pomlouvá u druhých své studenty a jiné autoškoly. Ostatní instruktoři jsou ale fajn. Všem vřele doporučuji dělat autoškolu u jiných, opravdových profesionálů.
vloženo: 17. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za sebe pana Vantucha nedoporučuji, je arogantní, sprostý, v autě se žákovi nevěnuje až tak moc, jak bych čekala a za zády vás pomlouvá. Šla jsem do autoškoly s kamarádkou a za mými zády pomlouval mě a za jejími zase ji. Jeho kolega, pan Baroš, to je učiněné zlato - trpělivý, ochotný, vše řádně vysvětlí. U zkoušek je pan Vantuch domluven s panem komisařem Šrubařem kdo dá a kdo ne. Z mé skupiny dal napoprvé snad jen jeden člověk. Ostatní si v průměru připlatili jízdy cca za 4 tisíce. Ve finále autoškola nevyjde na 7000 + zkoušky, ale 11tisíc + několikateré zkoušky. Jedinou výhodou jsou snad vozy, se kterými se jezdí. Nevýhodou je však to, že jsou obě auta nafťáky - problém s rozjížděním u benzínu (učí pouze rozjezdy přes spojku bez plynu). Za mě opravdu ne.
vloženo: 17. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla velká chyba že jsem si vybral tuto autoškolu. Měl jsem dát na spoustu mých přátel, kteří si na tuto autoškolu ztěžovali.
Vantuch je arogantní,sprostý, zkrátka nemá žádné vychování. Před Vámi se přetvařuje a za zády Vás pomlouvá.
Jezdí 2 instruktoři, přičemž Vantuch říká ať se s tím nemažete a šlápnete nato, ale Baroš učí pravý opak.
Při jízdách se Vám Vantuch absolutně nevěnuje a u zkoušek nechá žáky se Šrubařem projít, až si pořádně namastí kapsy.Jízdy navíc do kterých nutí žáky, když nedají zkoušky stojí jedna 650 za 90 minut,ale jelikož jsem pokaždé na Vantucha čekal, tak je z 90 minut jen hodina.(u ostatních autoškol stojí jízda cca 300-400).
Jediné drobné pozitivum byly teoretické hodiny, auta se kterými se jezdí jsou dobrá, ale nehodí se do autoškoly, jelikož to jsou dieselové motory a pak má člověk problém rozjet se s benzínem.
NIKOMU NEDOPORUČUJI !!!



vloženo: 27. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Majitel autoškoly je velice neprofesionální, sprostý, svým způsobem prvotřídní buran. Dochvilnost mu absolutně nic neříká a když dám na slova mého okolí, tak mohu říci, že jeho styl a kvalita výuky také stojí za houby. Jediná světlá stránka jsou jeho podřízení spolupracovníci. Fakt, že se ale s majitelem občas setkáte vám může dost zkazit den. Nedoporučuji, určitě existují i lepší místa.
vloženo: 20. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEDOPORUČUJI! Přesně jak bylo zmíněno. Láká na nízkou cenu, a pak si vybere několikanásobně více. Velmi nepříjemný arogantní pán. Neprošla jsem jízdami, prý jsem vjela do protisměru.Když jsem se zeptala kde, nebyl schopný říct. Řekl: někde určitě ano. Lituji svých peněz a toho stresu. Takový člověk by určitě neměl podnikat, dělá jenom stres a hrůzu již tak dost vystresovaným lidem.
vloženo: 9. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan majitel má otřesné chování,nejprve naláká na nízkou cenu kurzu a v důsledku si to vybere několikanásobně. Ještě před první zkouškou Vám napaří další jízdu, aniž by vás informoval, že bude stát 650,-Kč, na dotaz po Vás začne řvát, že ani po 10 h. jízd nejste připraven ke zkouškám, což je myslím hlavně jeho vizitka, když během jízd si neustále něco vyřizuje a žákům se patřičně nevěnuje.Zkoušky samozřejmě neuděláte ani opakovaně, i když jste žádnou závažnou chybu neudělali, je to zkrátka dobrý byznys!!!!! Při opravné zkoušce, která stojí na úřadě jen 400--Kč Vás zkasíruje za 700,- a pak Vám tvrdí, že si účtuje těch 300,-Kč za přistavení vozidla. Zkrátka velká nespokojenost, neseriózní jednání A POKUD MŮŽETE, OBLOUKEM SE TÉTO AUTOŠKOLE VYHNĚTE!!!!
vloženo: 18. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ze začátku jsem byla s autoškolou spokojená, ale později se to jen zhoršovalo a zhoršovalo. Pan Vantuch nejenom uráží své žáky, ale ponižuje je a hledá vše, za co by je mohl seřvat. Při posledních jízdach jsem i brečela, jak byl pan Vantuch velice zlý a nepříjemný a proto jsem ráda, že už tuhle autoškolu mám za sebou a víckrát bych zde nešla. Člověk začíná na cca 7500 kč a později za autoškolu zaplatí 10 000 ne- li více. Tuhle autoškolu proto hodnotím záporně.
vloženo: 20. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   To co tu bylo napsáno, arogantní, sprostý, povrchní je to pravda ...Na první pokus jak je avizováno na webu 75% úspěšnost - nevím možná tak 5% ...většina lidí to dala na 2-3 pokus. Pořád na někom něco vidí aby ho mohl urážet. Furt telefonuje milence a kdoví kam ještě... Teď k cenám -základní cena cca 7 000 k tomu asi 200 zdravotní příprava, dokupování jízd- každých 90 minut je za 650 Kč, zkouška - první pokus i s testy za 700, další taky za 700, měl by stát 400, komu jde do kapsy rozdíl ? :)) Se všemi pokusy a jízdami se cena dostane někam až k 15-20 000 ... Jezdí se i do Ostravy... Při zkouškách má člověk pocit, že si z něj dělají srandu a divadlo...Člověk má strach se ho na něco zeptat...K holkám se chová hezky...Jezdí se vozy VW Golf VI TDI.
vloženo: 20. února 2016
vložil: enter,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   a
vloženo: 20. února 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
v autoškole jsem se cítila velmi dobře, pan Vantuch jako vyučující je na správném místě. Musím pochválit i jeho dalšího učitele pana Baroše, který by měl být dán jako příklad pro všechny ostatní "učitele". Autoškolu jsem dala napoprvé, a v této době jezdím cca 2 měsíce. Díky jízdě do Ostravy, která je součástí výuky, jsem připravena na jízdu i na delší vzdálenost, kterou mám před sebou. Tuto autoškolu prostě doporučuji všem.
vloženo: 12. května 2014
vložil: Brablcová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak začít.. Teoretická část autoškoly je přijatelná, občas zábavná, proložená vtipnými historkami ze života řidiče. Za volantem to je už horší, když bych měla popsat samotného pana Vantucha, jako učitel jízd mi absolutně nevyhovoval, byl povrchní a při daných situacích protivný. V autoškole učí jízdy ještě další dva pánové. S těmi se mi jezdilo daleko líp, protože brali vše z nadhledem a dokázali uklidnit a hlavně poradit v jakémkoli problému. Takže s němi byla spokojenost. Nastali první zkoušky..teorie na 47 bodů, ale jízdy neudělány za banalitu, tak nic, naplánovala jsem si další jízdy, před nimiž jsem skončila v nemocnici a proto jsem jízdy nemohla absolvovat. Za jízdy navíc se platilo 600,-. Než jsem měla tyto jízdy mít,volala jsem p.Vantuchovi, že je ruším. Po třech týdnech jsem si plánovala znova ty jízdy s tím že po 2 jízdách budu dělat znova zkoušky. Neudělala jsem.. p.Vantuch mi učtoval nehoráznou sumu, v hlavě mi to šrotovalo a zjistila jsem že mi počítal další jízdy,které jsem měla udajně absolvovat. Po zkouškách jsem se s ním dohádala a p.Vantuch mi řekl, že si to odpoledne zjistí a zavolá mi, co a jak. Telefonátu jsem se neočkala, ikdyž mi to bylo fuk bo jsem věděla že jsem žádne jízdy navíc neměla, ale on mi byl schopný je při té hádnce donutit ikdyby nevím co. Nasrala jsem se. Vyzvedla si papíry pro přestup na druhou autoškolu. To že jsem neudělala jízdy byla moje chyba, ale nikdo ze mě nebude dělat debila! Při vyzvednutí papírů, byl p.Vantuch strašně milý, což jsem nechápala. Vyprávěl mi historku jak jedna slečna taky neudělala zkoušky a proto přestoupila,ale na druhé autoškole je taky neudělala a do dneška nemá řidičák- tohle jsem si nedokázala vysvětlit..na jednu stranu tutununu a na druhou je to kretén, který akorát umí lidi vydeptat. Pro zajímavost v druhé autškole jsem byla chválena a jízdy jsem udělala na poprvé i při malyčkých chybičkách,kterých jsem se dopustila při zkouškách u pana Vantucha. No je to můj názor a příběh, bud dejte na mě a nechodte tam nebo běžte a udělejte si vlastní obrázek. Ještě ty ceny-základ 8400,- zkoušky (teorie i jízdy) 700,- jízdy navíc 600,- další zkoušky(jízdy) 700,- ...
vloženo: 16. března 2014
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky této autoškole jezdím velice spolehlivě a naučila mě opravdu hodně. Pan Vantuch je velmi příjemný pán, který má smysl pro humor a má zájem o to abyste kurz dokončili a byli připraveni. I když jsem napoprvé nedala jízdy tak to byla moje chyba. Když se na celý kurz dívám zpětně tak bych nevolila žádnou jinou autoškolu. Všem mým kamarádům a známým ji doporučuji :) :). Pan Vantuch je velice hodný a nekřičí a i jeho 2 kolegové jsou velmi přátelští. Mohu jen doporučit.
vloženo: 15. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky této autoškole jezdím velice spolehlivě a naučila mě opravdu hodně. Pan Vantuch je velmi příjemný pán, který má smysl pro humor a má zájem o to abyste kurz dokončili a byli připraveni. I když jsem napoprvé nedala jízdy tak to byla moje chyba. Když se na celý kurz dívám zpětně tak bych nevolila žádnou jinou autoškolu. Všem mým kamarádům a známým ji doporučuji :) :). Pan Vantuch je velice hodný a nekřičí a i jeho 2 kolegové jsou velmi přátelští. Mohu jen doporučit.
vloženo: 15. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lidi co to melete ? jak nikdo neudělá zkoušky na poprvé ? jste normální ? to zaleží na panu Vantuchovi,nebo na KOMISAŘOVI ? máte dost !!! já hodnotím celý průběh autoškoly velice kladně, teorie na jedničku,kdo chtěl -psal si poznámky,kdo nechtěl jeho mínus,jízdy - 3 různí instruktoři,takže jste si od každého vzali něco. Délka kurzu ideální,cena - reálná. Naše skupina udělala jak testy tak jízdy představte si NAPOPRVÉ !!! takže si uděléjte obrázek sami. Za mě doporučuji všem !
vloženo: 6. března 2013
vložil: Ano já , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vantuch a jeho rodina si zde vkládá kladná hodnocení sám kdykoliv se objeví nějaké pravdivé - záporné.
vloženo: 6. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu rozhodně nedoporučuji.Cena kurzu, která je uváděná, není konečná, člověk musí jen platit,aby vůbec autoškolu dokončil-zkoušky, opravné zkoušky stále jen platby a výsledek žádný.Spokojenost nulová!A navíc nic nenaučí!
vloženo: 29. listopadu 2012
vložil: Jirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě příjemně překvapila. Příprava na zkoušky je férová, kdo má zájem, ten se naučí. Kdo ho nemá, měl by zvážit, proč do autoškoly vlastně chce jít. Přístup ke studentům je fajn, pan Vantuch má velmi osobitý smysl pro humor, který dokáže odlehčit situaci. U zkoušky jsem neměla pocit, že by mě někdo potápěl nebo se schválně snažil najít mrtě, kterých jsem se dopustila. Cena je přijatelná. Pokud se někomu cenové relace nelíbí, měl by se podívat na tuto stránku, aby se informoval, jak se ceny v autoškolách kalkulují:
http://www.abeceda-autoskoly.cz/Kolik-ma-stat-kurs-v-autoskole/
Tuto autoškolu doporučím svým známým.


vloženo: 23. srpna 2012
vložil: Lena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě příjemně překvapila. Příprava na zkoušky je férová, kdo má zájem, ten se naučí. Kdo ho nemá, měl by zvážit, proč do autoškoly vlastně chce jít. Přístup ke studentům je fajn, pan Vantuch má velmi osobitý smysl pro humor, který dokáže odlehčit situaci. U zkoušky jsem neměla pocit, že by mě někdo potápěl nebo se schválně snažil najít mrtě, kterých jsem se dopustila. Cena je přijatelná. Pokud se někomu cenové relace nelíbí, měl by se podívat na tuto stránku, aby se informoval, jak se ceny v autoškolách kalkulují:
http://www.abeceda-autoskoly.cz/Kolik-ma-stat-kurs-v-autoskole/
Tuto autoškolu doporučím svým známým.


vloženo: 23. srpna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě příjemně překvapila. Příprava na zkoušky je férová, kdo má zájem, ten se naučí. Kdo ho nemá, měl by zvážit, proč do autoškoly vlastně chce jít. Přístup ke studentům je fajn, pan Vantuch má velmi osobitý smysl pro humor, který dokáže odlehčit situaci. U zkoušky jsem neměla pocit, že by mě někdo potápěl nebo se schválně snažil najít mrtě, kterých jsem se dopustila. Cena je přijatelná. Pokud se někomu cenové relace nelíbí, měl by se podívat na tuto stránku, aby se informoval, jak se ceny v autoškolách kalkulují:
http://www.abeceda-autoskoly.cz/Kolik-ma-stat-kurs-v-autoskole/
Tuto autoškolu doporučím svým známým.


vloženo: 23. srpna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nikomu tuto autoškolu nedoporučuji
vloženo: 15. července 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

četla jsem si příspěvky a bohužel s některými musím souhlasit. V loňském roce si sestra v této autoškole dělala řidičák. Vybrali jsme ji proto, že byla jedna z nejlevnějších. Celkový průběh autoškoly byl velmi dobrý, dělali se pravidelně i testy nanečisto, což je velká výhoda. Sestra byla opakovaně označena panem Vantuchem, jako nejlepší žákyně v kurzu, jak v jízdách, tak v teorii. Vše bylo OK dokud nepřišli zkoušky. Testy samozřejmě udělala na výbornou, ale když došlo na jízdy, bylo jí řečeno, že neudělala, jako asi 85% včech účastníků jejich kurzu. Chyba, kterou prý udělala byla dost zavádějící...To celé se opakovalo, za další úplatu samozřejmě, znova a opět za podivných okolností neudělala. Když po ní chtěli peníze za další jízdy, tak jsme se rozhodli jít k jiné autoškole. A světe div se, tak jízdy udělala na poprv a ještě ji pochválili, že to bylo bez chyb. Udělej te si obrázek sami, já ale za sebe v žádném případě doporučit nemohu. Na začátku sice ušetříte nějakou tisícovku, ale ve finále se vám to šeredně prodraží a ještě máte nervy.
vloženo: 12. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Vantuch mi byla doporučena,jako jedna z nejlepších.Velmi jsem byla spokojena s průběhem přípravy k mému budoucímu řízení vozidla.Jezdila jsem střídavě s oběma pány a byli vždy hodně trpělivý.Výuka byla vtipná a zároveň poučná.Testy a udržbu jsem udělala hned napoprvé a jízdy jsem si zopakovala.Nevím,že by se p.Vantuch choval arogantně.To,že si nechal postavit rodinný dům-natom není nic špatného.Dnes může stavět kdokoliv.Poradím všem mladým,dávejte moc dobrý pozor nato co se Vám říká,pak autoškolu zvládnete hned napoprvé.Oldřiška
vloženo: 18. února 2012
vložil: Oldřiška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl velice spokojený. Hodiny teorie byly podány zábavnou formou, takže nikdo neusl. Oproti jiným autoškolám bych zdůraznil trvání celého kurzu 7 týdnů trvá povinná teorie a 8 týden jsem dělal zkoušky. Samozřejmě udělal. K autu není co dodat nový WV Golf mluví za vše. Za sebe mohu jenom doporučit!
vloženo: 8. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem byla s autoškolou nad míru spokojena. Vždycky mě pobaví příspěvky slečen, které jsou nespokojené. Jsem přesvědčena, že se nepodepíšou protože by je jejich spolužáci z autoškoly poznali. Jde totiž výhradně o slečny, které autoškolu nejsou schopny udělat. Ono totiž musíte udělat jízdy a testy a ne zcela něco jiného. A už vůbec nechápu, co plácáte o tom, že má dům. My se taky nestaráme, kde bydlíte vy. Potom je vám s odpuštěním hovno.Místo těch pomluv se raději učte vyhlášku. A nebude se vám říkat blbky internetu. Pavla.
vloženo: 3. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   je to hnus jak arogantně se chová,zkoušky neudělá nikdo na první pokus.Ještě má tu drzost,že si z toho dělají žáci srandu.Nic nenaučí a pak se diví.Jsme jak dojné krávy.Jen chce opakovat další a další jízdy a zkoušky.Jasně,jdou mu prachy a némalé.Barák za něco postavit musel,že?
vloženo: 30. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vantuch je nejhorší učitel a chlap v republice!!!Chtěl bych vám všem poradit aby jste si našli jinou autoškolu jestli nemáte moc peněz.U Vantucha snad 90% lidí neudělá zkoušku na poprve!!
vloženo: 25. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je zvláštní,že kurz neudělá skoro nikdo na první pokus.Je to záměr????????
vloženo: 20. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
absolvovala jsem tento kurz před 3 měsíci.Ze začátku jsem byla z teoretické výuky dost zmatená.Radím, aby žáci velmi pečlivě poslouchali,protože je zde spousta důležitých informací.Lépe se mi jezdilo s panem Vantuchem.Musím říct, že ke mně se choval velice slušně.Nemá rád lidi,kteří si z autoškoly vyslověně dělají srandu a rodiče jim na to jen přispívají a oni se ani nesnaží být aktivní a něčemu se tam naučit.I když já patřila mezi mladší žáky, neměla jsem problém se kdykoliv na čemkoliv domluvit.Vždy mi vyhově.Jezdí pro žáky domů a po jízdě je i odveze kam chcou.Jezdí se i Ostrava,což je velice si myslím nákladné. Ale mě to velice prospělo a všem v kurzu se líbilo.Zkoušky jse udělala napoprvé,díky tomu, že jsem dávala pozor jak při teorii, tak při jízdách.Takže pokud tam chcete se přihlásit, doporučuji se tomu naplno věnovat a nedělat si z něj srandu.Zuzka
vloženo: 3. listopadu 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem u p. Vantucha absolvovala v letošním roce. Cena 9000 Kč mi připadá adekvátní, rozsah teoretické výuky naprosto vyhovující. Díky té nebyly u testů ani u technických okruhů žádné problémy. Jako velké negativum ale vnímám fakt, že oba instruktoři autoškoly učí žáky jezdit naprosto jiným způsobem, v podstatě si ještě navzájem konkurují... Takže doporučuji jezdit výhradně s jedním nebo druhým, jinak to člověka dost mate.
vloženo: 18. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Vantuch se chová jako mistr světa.Nechá si vše pořádně zaplatit.Je sprostý a velmi arogantní.
vloženo: 25. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Předraženo.Málo kdo udělá kurz na první pokus.Jen vás pak čekají další jízdy,které si stále a stále dokupujete.
vloženo: 7. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Syn dělal u p.Vantucha taky autoškolu a nikdy z kurzu jí ten den neudělal.Před zkouškouk synovi doporušil at si dokoupí ješte 2,3jítzdy a že to do zkoušky vypilují.Nestalo se tak.Jedna jízda navíc stojí pouhých 650kč.Zdá se mi to opravdu děs.Teď budeme asi opět muset nějakou tu jízdu dokoupit a snad,že se platí znovu i ta zkouška.Cena autoškoly tak vlastně není oněch 9000kč,čím se majitel chlubí.Je to jen tahání peněz z lidí.Od mých kamarádek tam dělali zkoušky i další 3synové,ani jeden neuděl na poprvé.Kde tedy bude chyba????Opravdu jen v těch dětech?Jedno vím jistě,mladší syn to zkusí jinde.A nikdy bych jí nikomu známému nedoporučila.
vloženo: 3. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den.Pana Vantucha neznám,ale zaráží mě hodnocení o předražení ceny kursu.Vy si vážně myslíte,že 9000,-Kč je moc?Zkuste si provozovat autoškolu a věřím,že brzo změníte názor.Přeji Vám brzké probuzení z naivity a ůspěch ve všem co děláte.Mirek
vloženo: 20. června 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak hodnotím tuhle autoškolu? Néjen, že mě celou tu dobu pan Vantuch ponižoval, urážel a smál se mi do obličeje...navíc je předražený a když se zeptáte na své peníze kde a proč je dáváte ..šíleně se urazí a začne být sprostý, už nikdy v životě bych si tuhle autoškolu nevybral. Proto radím ostatním...PRYČ, PRYČ, PRYČ A TO RYCHLE!
vloženo: 20. června 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola p. Vantucha z mého pohledu je super.Mě se tam líbilo moc,možná né vždy to bylo kvalitní,ale za nedostatky jsem si většinou mohl sám.Pokud chcete něco umět,musíte hlavně chtít a něco pro to i udělat.Né jen sedět a poslouchat,ale taky se aktivně zapojit,prostě se učit a přiučovat,samo do hlavy nic nenaskáče.Instruktoři byli perfektní.Učitě doporučuji.Můj výběr autoškoly byl za 1. hlavně podle designu upoutávky =D za 2. podle typu auta 3. doporučení od druhých a až na posledním místě někde cena.Přece nepůjdu někam,kde je to nejlevnější ale vyučuje se třeba jednou za 14dní.V této autoškole je výuka vedena dvakrát v týdnu,což je bezprostřední.Radil bych hodně pouvažovat kam své peníze investuji, jestli si připlatím,ale za kvalitní provedenou práci,nebo raději ušetřit,ale být nespokojený třeba s přístupem.
vloženo: 2. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nelze než souhlasit s "marmiku", zkoušky na potřetí apod., předražené, přístup nic moc.


vloženo: 28. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutně špatná příprava, většina kurzu udělala řidičák až na podruhé nebo na potřetí, majitel autoškoly nespolehlivý, nemá úroveň, sprostý a drzý na žáky a velice předražený, účtuje si šílené pálky za absolutně všechno a chová se ke všem arogantně, žáky ponižuje, hlavně ty mladší. Jízdy taky krátí, jezdí pozdě a končí dříve a během jízdy několikrát zastaví, aby si mohl něco vyřídit nebo někam odskočit. Nedoporučuji, lituji, že jsem neabsolvovala kurz někde jinde.
vloženo: 31. října 2010
vložil: marmiku,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ..
vloženo: 20. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super, dobrá příprava, příjemný kolektiv
vloženo: 17. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Vantuch osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vantuch < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Vantuch - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje