Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Helena - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Helena

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Helena < <


   K paní Vitovské jsem nastoupil v červnu roku 2020. Měli jsme to hezky naplánované, nejdřív se naučit teorii a až poté jít za volant. Toto se myslím hodně osvědčilo, že jsem vždy poté věděl nebo aspoň tušil význam značek či různých pravidel. Poté přišli koronavirové uzávěry autoškoly a tak jsme to měli o dva měsíce delší než by jsme si představovali. Příprava na testy je 100000%, dělají se testy jak na učebně tak distančně přes "Učebnu" kde zde probíhala i výuka teorie. Paní Vitovská je ochotná, trpělivá a hlavně milá ženská, která je s vámi za kamaráda a při jízdě se určitě nenudíte. Můžu vřele doporučit, jsem dostatečně připraven na jízdu v dopravě a vždy si vzpomenu na věci na které si mám dát pozor na které mě upozorňovala abych nedělal nebo právě na ně dbal.
vloženo: 3. května 2021
vložil: Adam K., emailová adresa nezveřejněna


   Výcvik probíhal skvěle, rozhodně se nasmějete. Helena dokáže situace příjemně odlehčit. Jízdy byly přínosné po všech stránkách. Profesionální a individuální přístup. Pokud se chcete naučit řídit bez zbytečného stresu, tak vřele doporučuji.
vloženo: 18. ledna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Lepší autoškolu bych nikdy nenašla. Individuální přístup ke každému, výborný a hlavně srozumitelný výklad.
Paní Vitovská je opravdový profesionál.
vloženo: 9. prosince 2020
vložil: Karina, emailová adresa nezveřejněna


   Když jsem si vybírala autoškolu, dopadlo to tak, že jsem ještě prosila, aby mě vzala. Už podle hlasu jsem věděla, že sem chci. Helena je naprosto skvělá ženská s velkým srdcem, bude vám kámoškou, ale taky dokáže rychle hodit do klidu. Nestresuje, vždycky se snaží situaci odlehčit. Na jízdy jsem se vždy těšila. Užívaly jsme si jízdy s úsměvem, hodně jsme se spolu nasmály. Bylo to super. Nemohla jsem si vybrat líp. DĚKUJU!
vloženo: 7. října 2020
vložil: Nikola Neumannová, emailová adresa nezveřejněna


   Paní Vitovská je opravdový profesionál. S ni jsem vždycky byla v klidu u jízd a praktickou zkoušku jsem zvládla napoprvé. Velmi doporučuji!
vloženo: 10. září 2020
vložil: Elena, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá příprava na závěrečné zkoušky, lekce vždy vtipné, bez stresu a zábran, vůbec jsem se nebála a na hodiny jsem vždy chodila ráda. Heslo Jezdíme s úsměvem a bez stresu opravdu odpovídá.
Vřele doporučuji!

vloženo: 29. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Heluš je prostě nejlepší. Užijete si spoustu srandy :)
Mohu jedině doporučit.

vloženo: 18. srpna 2020
vložil: Tomas, emailová adresa nezveřejněna


   Heluš je prostě nejlepší. Užijete si spoustu srandy :)
Mohu jedině doporučit.

Tomas
vloženo: 18. srpna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem, a to zejména pro to, že paní Vitovská je vstřícná a profesionální osoba s rázným přístupem, báječným smyslem pro humor a dobrým srdcem. Hodiny probíhají v klidu, dobré pohodě a často se i dobrě zasmějete. Vše vysvětluje prakticky, od první hodiny se učíte přímo v autě. Navíc není problém připravit se ke zkoušce rychle, hodiny jsou uzpůsobeny podle potřeb žáků. Děkuji paní Vitovské za vřelý přístup a podporu až do zdárného konce!
vloženo: 8. února 2020
vložil: Anna Tomášková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po 14 dnech úspěšně vykonané zkoušky jsem si byl vyzvednout ŘP a hned ten den jsem řídil delší vzdálenost mimo Prahu. Na kvalitě výcviku šlo poznat to, že ačkoliv jsem seděl v autě poprvé sám, vůbec jsem se nebál a dokázal udržet bezpečnou a plynulou jízdu. Helena je velmi vstřícná a naučí vás to, co se jinde nenaučíte. Rozhodně doporučuji :)
vloženo: 26. listopadu 2019
vložil: Lukáš Skopec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Helena vždy všechno srozumitelně vysvětlí a ukáže, hodně teorie probere při jízdách v praktických ukázkám, což je určitě užitečné. Také mi vždy vyšla vstříc s plánováním jízd, jezdily jsme hlavně dopoledne a nebyl problém.
Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuhle autošolu a všechno proběhlo hladce.
vloženo: 2. července 2019
vložil: Nina Zajícová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkovy prubeh kurzu probihal vzdy dle mych potreb. Na zkousku jsem byl perfektne pripraven a na jizdy s pani Vitovskou si nemuzu stezovat. Tuto autoskolu mohu vsem vrele doporucit a urcite o ni povim vsem svym znamym .
vloženo: 1. července 2019
vložil: David K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu doporučit. Velmi vlídný přístup, skvělá příprava a žádný stres. Všechny jízdy byly bez problému.
vloženo: 9. března 2019
vložil: Jan Bakoš , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno bylo super! Paní Vitovskou mohu jen doporučit! Jízdy byly na pohodu, žádný stres, všechno bylo v pohode. S bráchou jsme dělali oba řidičák u paní Vitovské a oba ho bez sebemenších problémů udělali &#128522;
vloženo: 9. března 2019
vložil: Pavel Zeithammer, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hele, tak asi takto. Lepšího učitele by si nikdo nemohl přát, fajn, férový a přátelský přístup, bez stresu, máte pocit, jako by jste byli v kontaktu s kamarádem a to je prostě úžasné. Během relativně krátké doby jsem byl schopen díky těmto superlativum dokončit výcvik, bez opakování.

Moc děkuji.
vloženo: 25. listopadu 2018
vložil: Jakub Křížek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně mužu doporučit. Paní učitelka je příjemná a umí vysvětlit co a jak, protože má velké znalosti ohledně samotného fungování auta.

A také paní Heleno tímto ještě jednou za všechno děkuji.
vloženo: 25. října 2018
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za vstřícný postoj. Profesionální rady a vsechna povídání okolo toho.
vloženo: 27. září 2018
vložil: Otakar Chochola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost, vstřícný přístup, jezdila jsem s panem Vitovským, který mi vždy všechno ochotně vysvětlil, nebyl problém se vždy dohodnout na hodinách jízd, které mi vyhovovaly, byla jsem dobře připravena na zkoušky. Zkoušky jsem absolvovala napoprvé a testy na plný počet. I přes můj pokročilý věk (40 let) a zbrklou povahu jsem uspěla :D zkrátka taková škola hrou! Doporučuji!!
Děkuji Markéta
vloženo: 20. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Heleno, mám rád bezprostřední lidi takže jste mi lidsky sedla. Byl jsem rád, že jste na mě občas i zvýšila hlas, nebo mě ubezpečila, že nic není zadarmo. Protože to jsem přesně potřeboval i proto, abych byl do budoucna dobrý řidič. Ikdyž mám teď jen Fabii 1.2 tak vím, že jde o život ikdyž zrovna nejedu ve formuli. Děkuju Vám za super výuku, opravdu jste mě naučila myslet a přemýšlet jako zodpovědný řidič. A chtěl bych se držet věcí co jste mi říkala, hlavně nejezdit podle druhých. A věřte, že pokud bych měl doporučit autoškolu, tak to budete Vy. Protože máte dobré vyučovací metody a mám dojem, že od Vás, pokud to člověk pobere, může naučené postupy, čerpat člověk celý život. Dodnes si v autě nahlas říkám některé věci dokola co jste mi říkala a vnímám chyby a to je k nezaplacení. Jinak moje nabídka platí! Pozdravujte také syna! Technické věci mě vysvětlil velmi dobře a výborně řídí, měl by se naučit od Vás být občas přísnější a bude dokonalým následovníkem. Martin Trojan (doufám, že si pamatujete moje trefování děr na silnicích) :D
vloženo: 17. února 2018
vložil: Martin Trojan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Vitovská byla od začátku hrozně v pohodě, rozuměli jsme si a smáli se. Škoda že jsem o ní nevěděl dřív a nemohl s ní dělat celej kurz. Přešel jsem k ní na závěrečnou jízdu ,protože autoškola Student si natahá 1000 žáků a pak nestíhá dávat termíny jízd.. , ale my jsme to dali! Bylo to rychlé a bezbolestné. Určitě ji doporučim všem budoucím řidičům jakéhokoliv věku a svým přátelům. Ještě jednou děkuji moc Heleno!!!
vloženo: 14. listopadu 2017
vložil: Adam Špirek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chodil jsem k Heleně do autoškoly 4 měsíce. Tykala mi, byl jsem taky jouda :-), ale za to jsme se nasmáli, pokecali,přitom naučili a když jí volali žáci, aby si domluvili hodiny tak jsem to chápal. Byl jsem rád, že byla v pohodě, neřvala nervozně když mi to chcípalo a na rozdíl od kamarádů mi nedělá problém rozjezd do kopce ani tramvaje. Chodil jsem tam rád a těšil se.
Díky Heleno !

100%. Můžu jen doporučit.
vloženo: 12.listopadu 2017
vložil: Petr, mmpeta@post.cz

vloženo: 12. listopadu 2017
vložil: petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: Jako majitelka autoškoly se ráda vyjádřím k předposlednímu anonymnímu příspěvku mladého muže, který byl jediným žákem, který přešel během tohoto roku do jiné autoškoly. Takže Lukáši Jando, nevím kolik máš ve svých 18 letech zkušeností s podnikáním, že umíš dobře radit. Ale vzhledem k tomu, že jsi odcházel na popud rodičů, jak jsi sám říkal, pak vycházím z názoru tvých rodičů, nikoliv tvého. Nežijeme v totalismu, aby každý podnik byl stejný, měl stejnou otevírací dobu a stejnou obsluhu. Každý máme možnost výběru a kdo není spokojen, má právo odejít jinam. Jsou autoškoly, kde jezdí 10 učitelů od rána do večera a jsou menší autoškoly, kde mohou o své otevírací době a času ježdění rozhodovat samy a mít časy úplně jiné. V tom je svoboda a volnost podnikání. Omlouvám se za tykání o 30 let mladšímu mladíkovi, Je to dáno také tím, že příkazy v autě musí být rychlé, stručné a jasné. Nikdy jsem za 20 let neřekla žákovi, že se to nenaučí, ať skončí. Ani 62leté paní, která se to nakonec také naučila. I mně chodí do autoškoly žáci z jiných autoškol s tím, že na ně jinde řvali a byli nespokojeni. Je jasné, může-li žák jezdit v dřívějším čase, že jezdí častěji než ti,co mohou jezdit odpoledne a večer, kterých je většina. A v neposlední řadě nejsem zastáncem "rychlokvašek", které jdou za 2 měsíce ke zkouškám a pak to podle toho vypadá i na silnici. Jsem též zastáncem chystané novely, aby žáci chodili prvně na teorii, udělali testy a pak teprve sedli do auta.Tím odpadne i to, že žáci budou za 2 měsíce z autoškoly pryč a nebudou umět polovinu věcí. Před 20 lety nebyl tak velký provoz, tolik aut a nehod a stačilo nám na výuku 12 hodin. Dnešní uspěchaná doba, chování řidičů , množství aut a snaha o zlepšení kvality řidičů, žádá také více hodin a více času na naučení.Nicméně děkuji za tvou radu, přeji hodně šťastných kilometrů bez nehod a poprosím ,příště se podepiš. S pozdravem Helena Vitovská
vloženo: 12. listopadu 2017


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když to vezmu celkově, jsem hrozně rád, že jsem chodil zrovna do této autoškoly. Opravdu jsem se toho zde hodně naučil a
díky tomu udělal zkoušky na první pokus.

Atmosféra byla vždy naprosto úžasná. Přátelský přístup, kvalitní výuka a velmi dobré rady. Cítil jsem se za jízdy bezpečně, i když jsem ze začátku měl k řízení veliký respekt.

Je pravdou, že i já jsem měl pár zrušených hodin, nicméně okamžitě byla domluvena náhradní hodina v blízké době. Autoškola nepatří k jedním z těch, kdy byste po 2 měsících šli ke zkoušce. S tím je nutno počítat. Každopádně za sebe mohu říci, že zkoušce jsem šel opravdu dobře připraven.

Děkuji Heleně za její suprový přístup.
vloženo: 7. listopadu 2017
vložil: Radim Dvořák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co člověk, to názor. Já jsem přešel do autoškoly Helena z jiné autoškoly z Prahy 9 kde jsem byl úplně v šoku z arogantního chování a řvaní učitele. Uměl na mě jen sprostě ječet, nestále telefonoval a mluvil jak dlaždič. S paní Helenou jsem si dojezdil kurz, hodně věcí mi vysvětlila a naučila. Zkoušky jsem udělal na podruhý díky své nervozitě a musím říct, že jsem byl víc než spokojený. Přístup byl lidský, hodně jsme se zasmáli a její heslo jezdíme s úsměvem platí 100%. Můžu jen doporučit.
vloženo: 7. listopadu 2017
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to víc než rok a půl, co jsem do této autoškoly nastoupil, pocity mám rozporuplné.
Paní Vítovská mi ihned začala tykat. Tykání bylo bez domluvy a jen z její strany.
Každou jízdu s někým telefonovala a moc se mi tím pádem nevěnovala i když tvrdila, že jo, že
vše stíhá sledovat. Působilo to zkrátka tak, že spoléhá na to, ze jste 18 letý fracek,
kterému zaplatili rodiče autoškolu a je mu jedno, že se za ty peníze vykecává.
Na to, jestli mi nevadí , že se mi 100% nevěnuje se nikdy nezeptala.
Paní Vítovská jezdila jen odpoledne po obědě, výjimečně dopoledne od 10h.Nejezdí tedy ráno, podvečer a ani večer.
Tím se dost krátí pracovní doba AŠ a možnost, mít jízdu( taky bych chtěl pracovat jen 4 hodiny denně…).
V jiných autoškolách jezdí instruktoři i brzy ráno od 7h a nebo alespoň večer do 21h.
Dobrá nálada a ani úsměv nebyly samozřejmostí, Helena se kolikrát rozčilovala, řešila své
osobní záležitosti a nazývala mě joudou když mi něco hned nešlo. Dost mě to deptalo,
včetně jejích poznámek, že to nepůjde.
Paní Vítovská, šlo to, ale v jiné autoškole, kde se mi věnovali. Pozitiva? Když už se mi věnovala a dávala nějaké ty rady, opravdu byly k něčemu a dodnes je využiji. Vzhledem však ke špatné pracovní morálce paní Vítovské se jedná o zazděný potenciál. Myslím si, že paní Vítovská potřebuje šéfa, který by nad ní držel bič, pak by možná fungovala lépe.

vloženo: 13. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K Heleně jsem se dostala jako vyděšená 37 ženská, která neměla sebevědomí za volantem, s řidičákem odloženým asi 100 let. Teprve s ní jsem pochopila, že budu řídit! Netlačí na pilu, je velmi profesionální a zároveň lidská. Dokáže uvolnit stres, odblokovat strachy odhadnout osobnost za volantem, chránit před průšvihy začátečníka. Dneska už řídím sama a vím, že jezdím jenom díky Heleně! Tak hurá a hodně štěstí na cestách! Srdečně Andrea
vloženo: 18. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola a ještě lepší instruktorka. S paní Vitovskou se fakt nemusíte ničeho bát. Její přístup k učení je neskutečný, nikdy se mi nestalo, aby paní Vitovská přišla naštvaná nebo jinak podrážděná.. Kupodivu je její motto opravdu pravdomluvné! Autoškola mi byla doporučena a rád ji doporučuji dále.
vloženo: 5. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy v Autoškole Helena mi přišly skvělé. Paní Vitovská pro mě byla ideální lektorka - příjemná, zábavná, ale zároveň i důsledná, přísná a spravedlivá. Líbilo se mi, že se chyby vysvětlovaly hned během jízdy a že po hodině byl vždy čas na to probrat jízdu či nějaké další otázky.
V této autoškole Vás nejen připraví na zkoušky, ale hlavně Vás naučí jezdit bezpečně a s jistotou.
Určitě doporučuji všem, kteří se chtějí do autoškoly těšit a jezdit bez stresu a strachu.
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Šel jsem nadšený k Heleně do autoškoly.
Okamžitě po telefonátu si udělala čas a přijela si pro peníze a pro žádost k výcviku.
Když však měly proběhnout hodiny, Helena je dost často rušila a když je rušila, nebyla schopna je zrušit včas a kolikrát ani dát vědět, takže se mi stalo, že jsem čekal 20 minut venku před autoškolou a Helena nikde. O náhradě lekce ani nemluvě, nedomluvila se na příště a musel jsem ji uhánět. Jízdy byly cca jednou za 10-14 dní, tudíž za dva měsíce výcviku jsem nebyl ani v polovině...Kolikrát chtěla po mně, abych ji v den lekce psal, jestli výuka platí, přitom jsem to nebyl já, kdo hodiny rušil...Po dvou měsících, kdy to takhle fungovalo jsem požádal o ukončeni výcviku. Pouze za papíry ( i když to bylo z důvodu jejich rušení hodin a chyba byla tedy na její straně) si vzala 1 000kč za storno...Koukal jsem Heleně na web a nikde momentálně nemá, časovou garanci výcviku, což může znamenat, že autoškolu budete dělat klidně rok.
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před několika lety jsem dělal autoškolu u p.Vitovské. Nikdy jsem neseděl v autě a měl jsem strach.Musím říct že jsem se bál a nevěděl co mě čeká.Bál jsem se hysterické ženské,rozčilování,řvaní...,ale opak byl pravdou.Setkal jsem se s úsměvem,vysvětlováním pořád dokola a velkou trpělivostí.Musím říct,že jsem začal v pozdějším věku a přesto si dodneška vzpomenu na své začátky a na ten důraz,se kterým mě paní Vitovská učila.Zkoušky jsem ale udělal napoprvé a před rokem jsem dal dceru do stejné autoškoly. Nebrečela, chodila domů a těšila se na další zážitky.Doma jsme probírali křižovatky a já si vzpomněl na svý začátky. Nakonec dcera udělala řidičák,jezdí a zkoušky udělala taky napoprvé. Podnikám,dělám v obchodě ,znám jednání se zákazníkama, ale každýmu se nezavděčíte,nazalíbíte a znám to jak je to někdy těžký. Já bych práci učitele dělat nemohl a trpělivost na nás nezkušený tupce bych taky neměl.Můj obdiv patří všem takovým pohodářům jako byla paní Vitovská.
vloženo: 30. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po přestěhování do Prahy jsem se rozhodl, že po osmnáctileté pauze, kdy jsem v sedmnácti letech absolvoval řidičák na krajském městě a za volant se již nedostal, začnu znovu jezdit v autě. Dal jsem si čtyřicet kondičních jízd a dnes s úsměvem vzpomínám, jak jsme si je s paní Vitovskou rozdělili do čtyř sérií a udělali z toho "natáčení" jako v TV seriálu. Bylo to pro mě jako absolvovat nový kurz. Uměl jsem se rozjet, prudce zabrzdit :) a řadit. Chyběli mi odhady a za ta léta jsem pozapomněl předpisy. Praha neznámá, provoz veliký. Postupně jsme se od základů dostali ke zvládání složitějších situací a to v rámci ovládání auta (v tom je paní Vitovská velmi důsledná :) i dopravních předpisů. Nyní s odstupem půl roku konstatuji, že řízení mě moc baví a jsem rád, že jsem do toho znovu šel a našel si perfektní lektorku. Z výcviku si do praxe odnáším mnoho zásadních situací, které mě v provozu ulehčují život. Díky za jednoduchá pravidla při řešení křižovatek i světel, hlídání tramvají, podřazování při dojezdech do křižovatky a za poznání, že ti za mnou si počkají, ale já jedu bezpečně. I když byste tomu, paní Vitovská, asi nevěřila, tak rychlejší jízda mě baví a často sám sobě musím domluvit, abych jel pomaleji :) Plus rychlé rozjezdy a bezchybné brzdění pro klidnou svačinu spolujezdce jsou již standardem. Děkuji moc, bylo to super a rád na jízdy s Vámi vzpomínám a ostatním pro svoji kladnou zkušenost doporučuji .. Tomáš
vloženo: 17. listopadu 2016
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již je to několik let co jsem se zde měla naučit jezdit autem a i po tolika letech v sobě nesu hrůzu a děs z každého setkání s paní Vítovskou a jejím přístupem. Autoškola se pro mě stala noční můrou a musela jsem odejít a zkoušku (úspěšně hned na poprvé ) složit jinde. Rozhodně se paní Vítovská nechovala jako profesionál - učitel, po každé hodině jsem chodila domů vystresovaná a s totálním pocitem vlastní neschopnosti. Pokud se "jí" zdálo, že málo šlapu na plyn neváhala mne do nohy uhodit a stlačit na pedál dokud nebyla spokojena. Stalo se mi, že jsem přišla na hodina a bylo mi řečeno, že má vymezená doba připadla jinému žákovi a buď si mám počkat nebo se domluvíme na jindy. Začátek jízd s jiným autem a jiným lektorem mi taky moc nevyhovovalo, ukončení kurzu po 3 měsících absolutně nemožné, neboť jsem měla jednu jízdu za 14 dní. Prostě na 3 měsíce strávené v této autoškole dodnes velmi nerada vzpomínám. Proč to píšu nyní??? Dcera mé kamarádky zde chtěla jezdit a já nechci aby si prošla stejným stresem a zážitkem jako já. Nyní jsem sice starší, ale pocit hořkosti ve mě stále zůstává. Opravdu velice nepříjemná zkušenost a jsem ráda, že jsem se s touto ženou již nikdy nesetkala.
vloženo: 27. září 2016
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybírala na doporučení spolužáků. Bylo fajn, že jízdy probíhaly v klidu a bez řevu, s lektorkou jsem si v autě připadala bezpečně. Taky se ze všech sil snažila, abych řidičák udělala na první pokus, což se nakonec podařilo. Jen nikdo nesmíte čekat, že ho uděláte do 3 měsíců.
vloženo: 14. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Helena Vitovská sice není typickou, profesionálně vystupující instruktorkou autoškoly a často mi přišla až moc bezprostřední, avšak i přes nesjistotu ve vlastní schopnosti jsem byl připraven více než dostatečně. A nejen tím mi silně připomíná pana šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha z televizního pořadu Ano, Šéfe. I když si budete v procesu výuky nejednou připadat, jako že nic neumíte a nemáte šanci uspět, ve finále zazáříte a budete se divit, kde se to ve vás vůbec bere. S paní Vitovskou se budete moci na otázku "Už máš papíry" odpovědět: "Ano, Šéfe!"
vloženo: 11. června 2016
vložil: David Vavruška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Vitovská je naprostý profesionál s úžasným přístupem k žákům - vždy laskavým, lidským, empatickým, ale i přísným a důsledným. Hodiny probíhají stále v příjemné a pohodové atmosféře, vše se v klidu probere, vysvětlí a ukáže, zároveň je ale žák veden k úplné samostatnosti a vše co by už umět měl je od něj také vyžadováno. Jako bonus je paní Helena skvělý člověk se kterým je radost jezdit, vždy když je třeba vás podrží a ještě se při hodinách zasmějete. Nemůžu nic než doporučit!! Děkuji za vše, bylo to moc fajn 28 hodin.
vloženo: 1. června 2016
vložil: Adel B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Helena je super. Super atmosféra,pohodová jízda,minimum starostí. Nejlepší je tady že když jsem nepochopil nějakou křižovatku tak jakmile to bylo možný tak se zastavilo a hned se šla kreslit a vysvětlovat. Rád na to vzpomínám a jedině DOPORUČUJI :) nemám žádný výčitky
co se mi hodně tady líbilo bylo to, se dalo dohodnout na čase kdy se mělo jezdit.
KDO VÁHÁ TAK AŤ TO NEDĚLÁ A JDE :)
vloženo: 27. května 2016
vložil: Michal , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako všechny mé kamarádky, i já jsem šla do autoškoly k Paní Vitovské. Líp jsem udělat nemohla, jelikož mi řízení s ní přišlo příliš jednoduché, myslela jsem si, že nic nebudu umět. Když jsem vylezla z autoškoly, bála jsem se, že to bude katastrofa. Katastrofa se však nekonala a oproti mým vrstevníkům já i mé kamarádky z autoškoly Helena, řídíme o poznání lépe. Takže děkuji Helenko. Anička C.
vloženo: 27. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Helena jsem se dostala na kondiční jízdy po tom, co jsem 20 let neseděla za volantem. Moje očekávání naplnila. Paní Helena je moc příjemná, přátelská, lidská, vtipná, empatická... ale taky přísná. Chce naučit pořádně řídit, proste instruktor jak má být. Moc ráda jsem s ní jezdila a můžu jí jen doporučit. Paní Heleno, moc děkuji.Anna
vloženo: 3. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu pani Vitovske mohu rozhodne doporucit. Atmosfera vzdy pohodova a pratelska, zaroven mam pocit, ze jsem se toho hodne naucil. Pani Vitovkska je skvela ucitelka.
vloženo: 8. ledna 2015
vložil: Ondrej S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu pani Vitovske mohu rozhodne doporucit. Atmosfera vzdy pohodova a pratelska, zaroven mam pocit, ze jsem se toho hodne naucil. Pani Vitovkska je skvela ucitelka. Ondrej
vloženo: 8. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu a paní Vitovskou mohu jen doporučit. Včera jsem udělala zkoušky a mohu říct, že jsem na ně byla dobře připravená. Paní Vitovská má velice kladný přístup k žákům, ví jak na ně. K hodinám vždy patřila i dobrá nálada a vždy se dalo na všem dohodnout. Tuto autoškolu nemohu vynachválit :)
vloženo: 20. března 2014
vložil: Barbora Pánková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Helena nemá chybu!! Kdybych nemusela autoškolu bych nikdy neopustila... Paní Vitovská sympatický, užasný, milý a strašně hodný človíček... Když autoškolu tak jen TADY!!!
vloženo: 19. března 2014
vložil: Terezka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Vitovskou vřele doporučuji. Je přátelská a její hodiny jsou efektivní. Na zkoušky jsem byl připraven za pár dní.
vloženo: 19. března 2014
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní instruktorka ženská,žádná hysterka - milá, ale přísná, naučí, zasmějete se s ní , má 100% úspěšnost u zkoušek,učí tak ,že to člověk pochopí,byla mi doporučena a jsem spokojena a doporučuji dále.Nejen proto,že i dalším doporučením žáka mám výdělek 500kč a kde je najdete? Zkoušky mám napoprvé a ráda budu vzpomínat...........
vloženo: 19. března 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pani Vitovskou,vrele doporucuji.Ve svym smyslu dobrej kamarad a zaroven dobrej ucitel.
vloženo: 15. ledna 2014
vložil: Patrik,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Helena osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Helena < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Helena - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje