Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Vojtíšková - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Vojtíšková

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vojtíšková < <


   

Byla jsem spokojená se vším.
vloženo: 22. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   díkybohu tato osoba a její příručí již nevykonávají činnost učitelů autoškoly
4. června 2019 (10:55)
...................................................
Tato generace dřeváků a mamánků bohužel dřív, nebo později odradí každého zkušeného instruktora a nemluvě o penězích, kdy i brigádník v Lídlu si za hodinu vydělá víc, když autoškola odečte náklady a čas za administrativní úkony, atd, atd...

vloženo: 5. června 2019
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


   díkybohu tato osoba a její příručí již nevykonávají činnost učitelů autoškoly
vloženo: 4. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nevím komu paní šlápla na kuří oko a nebo zda někteří chlapi nezvládnou být řízeni ženou, ale výtky některých stěžovatelů jsou v přímém rozporu s tím co jsem zažil já. Ochotná, trpělivá, bez problémů. Skvělá domluva ohledně termínů, takže opravdu žádný problém.
vloženo: 3. června 2019
vložil: Petr , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna z nejhorších zkušeností v mém životě, paní Vojtíšková je nesnesitelná nepříjemná stará fůrie. Její kolegové jsou v pohodě. Vydržel jsem 6 jízd. Na 6. jízdě jsem paní Vojtíškovou poprosil, aby na mě přestala křičet, ta mě doslova poslala do prdele. Po této zkušenosti jsem zažádal o přestup. Budiž to ostatním výstrahou.
vloženo: 3. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškolou jsem byl spokojený, s paní Vojtíškovou taky i když to byli ze začátku nervy... teorie byla super, pan Šveňha pusobil dobracky a teorii podal a vysvětlil na výbornou... s vozy Škoda yeti byla praxe super... pohodlné a skvěle se ovládali. Řidičák jsem udělal na poprvé,ještě jednou děkuji paní Vojtíškové. Autoškolu doporučuji. Zdeněk
vloženo: 8. května 2016
vložil: Zdeněk Javora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já osobně jsem byl s autoškolou maximálně spokojen, paní Vojtíškova mě naučila vše do posledního detailu. U závěrečných zkoušek testy na 100% a jízdy bez jediného problému, ani pan komisař neměl žádné výtky. Další věc která se mi líbí jsou vozidla která zde nejsou ani uvedena. Jedná se o 2x škoda yetti které jsou prakticky nové a jízda v nich je více než příjemná. Domluva na termínu a času jízd taky žádný problém. Takže naprostá spokojenost, autoškolu mohu jedině doporučit. Zdeněk Holmajer
vloženo: 4. února 2016
vložil: Zdeněk Holmajer , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já osobně jsem byl s touto autoškolou dokonale spokojen. Mé dojmy jsou naprosto odlišné od některých předchozích kritiků. Byl jsem spokojen s teoretickou výukou, ale praktická byla ještě lepší. Mohl jsem si domluvit jízdy jak jsem potřeboval. No prostě vše v naprostém pořádku. A mimochodem, jsem gymplák a autoškola mi byla doporučena také gymplákem, takže bych neschopnost některých lidí opravdu nesváděl na zaujatost. Vždyť se dokonce stydí i podepsat xD. No nic, zkoušky jsem udělal napoprvé, takže Vám moc děkuji paní Vojtíšková...
P.S.: Jediné, co se dá vytknout je to, že se mi teď moc nechce do té kraksny, co máme doma, když jsem se měsíc vozil v Yetim xDD
vloženo: 2. června 2015
vložil: Adam, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak já se taky vyjádřím, mám naprosto stejné zkušenosti jako stěžovatel výše. Paní Vojtíšková je zakomplexovaná mrcha, která celé jízdy trávila tím, že se do mě navážela. Kdykoli jsem udělal nějakou chybu, tak mi neřekla o co jde a nechala mě stát na křižovatce jako idiota s desítkou aut za mnou. Na hodiny jsem se bál chodit. Člověk už se dostal do takového stavu, kdy věděl, že sedne do auta a už za pět minut tu ženskou nebude poslouchat, protože si opět mastila ego. Autoškolu jsem nedokončil, na páté jízdě jsem zastavil, rozloučil se a odešel, potom co mi řekla: "Ty si snad úplně blbej!" V životě jsem se ani na vejšce o zkouškovém nesetkal s takovým člověkem. Bylo mi pak nabídnuto, abych zbytek jízd absolvoval s tím pánem, co tam má. U teorie na mě vždycky působil dobrácky, ale nechtěl jsem, aby ta furie dostala jedinou další korunu. Dodnes tohle považuju za jeden z nejhorších zážitků mého života. Rozhodně nedoporučuju, možná vysazená na gympláky, fakt nevím.
vloženo: 4. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem chodil před více než 20 lety. Před 10 lety tam kurz absolvovala moje žena a v letošním roce i můj syn. Přístup k nám všem byl vždy perfektní. Pokud bude možno, tak tuto autoškolu jednou doporučím i vnoučatům. Děkujeme za vše paní Vojtíšková.
vloženo: 15. října 2014
vložil: Jaromír Studnička, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, rád bych vám napsal,že u paní Vojtíškové se mi jezdilo výborně vše mi bylo vysvětleno.V autech se jede supr. Dohodnul jsem se kdy mi to bude vyhovovat. Příjemné jednání prostě dávám nejlepší známku. Myslím že i vy budete spokojeni
vloženo: 7. února 2014
vložil: Michal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednim slovem bych rád okomentoval praktickou výuku p.Vojtíškové při které docházelo k urážkám,nadávkám,ponižování a dokonce i fyzickému napadání platících klientu.HNUS!!!!
vloženo: 4. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Férové jednání,perfektní přístup k žákům,vysvětlení všeho taky perfekt.Všem doporučuji byla jsem spokojená.
vloženo: 1. dubna 2012
vložil: Iva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola p. Vojtíškové má tradici a to velmi dlouhou, jak sama řikala, postupně dělají autoškolu synové a dcery jejích žáků. Je zde perfektní přístup, vše se bere s klidem, vozový park je výborně vybaven, vše jak má být. V roce 2006 jsem absolovoval ŘP A1 na motorku, udělal jsem napoprvé, najezdil spoustu kilometrů, v roce 2008 jsem dělal ŘP A18 + B a za 2 roky jsem najezdil přes 35 000 km bez nehod, teda mnou zaviněných, jinak jsem měl jednu, ale nebyla to moje vina, člověk za mnou nedobrzdil. Pavní Vojtíšková a pan Šveňha umí naučit perfektně řídit, i díky nim mám v nehodovosti čisté konto, jelikož učí velmi hodně předvídat, což je při dnešním provozu na silnicích velmi důležité. I proto jim udělují samé výborné hodnocení a děkuji jim za to, že jsem najel zatím tuto spoustu kilometrů bez nehod.
vloženo: 18. března 2010
vložil: Jakub Kirchberger,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu říct,že autoškola je v pořádku,protože jsem testy udělal:D.Pani Vojtíšková je dos tvrdá,někdy až histerická,ale nakonec jsem pochopil proč to dělala,moje hodnocení u zkoušek od komisaře nebylo vůbec špatné.Jinak i ostatní učitelé jsou velmi v pohodě.
vloženo: 24. listopadu 2009
vložil: Navrátil jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy bych nevěřila, že mě někdo dokáže zbavit se šíleně panické hrůzy z auta, bohužel po špatných zkušenostech s jinými "super" řidiči.
Doporučuji tuto výuku, je sice úžasně svérázná, ale velmi účinná a s pozitivními výsledky.
Každý potřebujeme dostat za uši. A to pořádně. Co si o sobě za volantem vlastně myslíme ? A tady se jim to daří. Donutí vás vydat ze sebe to pozitivní maximum.
Dlouho budu vzpomínat a doufám, že jim neudělám ostudu.
vloženo: 25. září 2009
vložil: Šárka,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Vojtíšková osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vojtíšková < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Vojtíšková - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje