Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Petr Vrla - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Petr Vrla

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Vrla < <


   Za mě velmi kvalitní,klidný a snaživý pan instruktor Minařík,který se snaží opravdu vysvětlit vše potřebné. Celkově hodnotím úroveň autoškoly pozitivně na všem se dá v klidu domluvit a vše funguje po domluvě tak jak má.
vloženo: 27. června 2020
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


   Přístup zaměstnanců na jedničku, vždy se šlo domluvit bez problémů. Každý týden po dobu 2 měsíců 3,5 hod. teorie, takže to do té hlavy dostanete, i kdyby jste nechtěli. Na jízdy jsem měla p. Miku. Klidný, vyrovnaný, vždy se s ním šlo domluvit a opravdu mě naučil správnému řízení. Díky této autoškole jsem připravena řídit a poradit si v provozu při jakékoliv situaci na 100%. DOPORUČUJI!
vloženo: 13. listopadu 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji
vloženo: 25. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   OK
vloženo: 13. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu. Moc mě potěšilo, že mají trenažer, na kterém jsem si mohla leccos vyzkoušet. Přístup zaměstnanců je také skvělý, způsob výuky jakbysmet. I když je cena trochu vyšší, rozhodně bych tuto autoškolu doporučila!
vloženo: 29. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U autoškoly VRLA jsem absolvovala kurz na řidičský průkaz sk. C. Byla jsem velmi nadšená nejen skvělým přístupem a maximální vstřícností všech zaměstnanců, ale hlavně tím v jakém klidu a s jakou profesionalitou probíhaly jízdy. Jak teorii, tak jízdy jsem absolvovala u pana Minaříka. Jízdy probíhaly bez jakéhokoliv stresu (nedá se srovnat se zkušeností s jinou autoškolou, kde jsem si dělala řidičský průkaz sk. B). Jízdy s tak klidným, vyrovnaným instruktorem, který se každou jízdu snažil poskytnout maximum důležitých informací týkající se bezpečného zvládnutí provozu, včetně informací z praxe, byly skutečně radostí. Teorii, týkající se technické části ústní zkoušky, dokázal vysvětlit jasně a logicky, že i netechnik chápal co, kde, jak. A dokonce můžu říct, že mě ta teorie i bavila. Autoškolu VRLA stoprocentně doporučuji všem, kteří chtějí kvalitní výuku, vstřícný a ochotný přístup, a hlavně se chtějí naučit dobře a bezpečně řídit. Eva
vloženo: 24. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   moc se mi to líbilo,všichni se chovali mile ale profesionálně,samozdřejmě mi občas lezli na nervy,ale to k tomu přece patří.
vloženo: 19. února 2014
vložil: jahoda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U této autoškoly jsem si dělal již druhý ŘP. A nemůžu jen vychválit. Vždy vynikající přístup.
vloženo: 15. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný učitel, kterého jsem měl na motorku mne podpořil v situacích, kdy jsem si byl nejistý. Po absolvované autoškole vím, jak na motorce jezdit, aby mne nepřekvapila. Jeli jsme i v dešti i za pěkného počasí. Jsem spokojený.
vloženo: 27. září 2013
vložil: Jan Vodák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem u pana Vrly ŘP C. a můžu jen maximálně pochválit a doporučit. Celková vyuka včetně neskutečně vyrovnaného pana Bednaříka, z jehož přístupu by si měli vzít příklad ostatní instruktoři z jinných autoškol. Pokuď někdo hledá kvalitní autoškolu, tak neváhejte.
vloženo: 22. června 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   A autoškolou pana Vrly jsem maximálně spokojená. Jsem studentka a velmi se mi líbí, že jsem měla možnost vybrat si jízdy v termínu, který mi vyhovoval. Měla jsem čest setkat se s panem instruktorem Minaříkem (teorie) a můžu říct, že je to vynikající člověk. Na jízdy jsem měla pana Miku a rozhodně bych neměnila. Je to skvělý, klidný člověk, se kterým se dá domluvit. Všem tuhle autoškolu doporučuji.
vloženo: 18. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola u pana Vrly byla vyborná,pan Mika instruktor na jízdy mi perfektně vyšel vstříct vuči me praci neboť jako servírka ktera děla od rana do noci jsem neměla moc času.S panem Mikou jsme ale vše naplanovali tak aby to vyhovovalo mě i jemu......Pan Vrla byl ovšem taky vyborný ve své teoretické časti.....Skvěla autoškola doporučuji všem.....
vloženo: 3. dubna 2010
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem připravena na závěrečnou zkoušku, pan Vrla nás výborně naučil, co se týče technické stránky a testů, instruktor pan Mika naučil základy správného ježdění. Jsem velmi spokojena, vřela doporučuji autoškolu Vrla. Věřím, že lepší určitě není.
vloženo: 5. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem..nejlepší
vloženo: 18. srpna 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   není to dobrá autoškola, kdybych si mohl ted vybrat tak jdu ihned jinam
vloženo: 10. srpna 2009
vložil: bagr,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Petr Vrla osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Vrla < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Petr Vrla - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje