Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Vurm - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Vurm

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vurm < <


   Celkový průběh výcviku byl naprosto skvělý, pan Vurm je opravdu na svém místě. Ví co dělá a dělá to skvěle. Umí naučit a pripravit na závěrečné zkoušky. Autoškolu Vurm mohu všem vřele doporučit. Skvělý přístup, vystupování i domluva.


vloženo: 24. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
ahoj budoucí řidiči tudle autoškolu doporučuji každému vše vysvětli a připraví k závěrečné jízdě je sním i sranda a hlavně je v klidu dělal jsem sním autoškolu a všechno bylo vysvětleno v klidu.
vloženo: 15. července 2015
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úplně super mela jsem strach ale pan učitel je moc hodnej
vloženo: 25. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vurm doporučuji všem!!!!! V pátek(16.8. 2013) jsem udělala řidičák jen díky supr učiteli p. Vurmovi, skvělý přístup, vše vysvětleno :)
vloženo: 17. srpna 2013
vložil: Svobodová M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal bez problémů, na zkoušky jsem byla perfektně připravena. Pan Vurm byl velmi ochotný a milý.
vloženo: 2. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, všechno řešeno s klidem. Nemoho nic jiného než doporučit =) Martin
vloženo: 22. srpna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   supr:-)
vloženo: 23. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup k žákům, jakékoli dotazy vždy zodpovězeny. Žádné řvaní, učitel je skvělý kliďas. Do této školy chodil syn i dcera, jak na motocykly, tak syn na auto a vše bylo v pohodě. Pavla
vloženo: 15. listopadu 2010
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdo nezažije, nepochopí!! skvělá autoškola, plno srandy, sice rychlovka, ale učitel skvělej!! pak už stačí jenom přijít na zkoušky a vyzvednout si řidičák.. Doporučuju!!!
vloženo: 30. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal pohodově a rychle. Najednou mi pan Vurm oznámil termín zkoušek, já tam přišla, udělala a odešla :) Na jízdy jsem byla perferktně připravená, na technický taky a testy byly taky o pohodě, takže jsem neměla mít z čeho strach. Říká se, že dělat autoškolu je obdobné jako maturita, ale to fakt ne. Maturita je pro některé těžká dřina, autoškola u Vurma je hračka. :) Zdar všem budoucím řidičům! Lenča
vloženo: 6. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji tuhle autoškolu, cítila jsem se velmi dobře, i když mi to vůbec nešlo a auto chcípalo. Vždycky jsem měla dost času.
vloženo: 27. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Vurm osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vurm < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Vurm - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje