Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola V&V - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly V&V

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola V&V < <


   Hodně banger, takový rodinný podnik, dá se na všem domluvit. Paní Vosinková občas hodně zmatená, ale není to nic strašného, spíš na zasmání. Teorie považuji za důležité, takže jsem na hodiny chodil, co jsem mohl, a nelituji, spoustu věcí, hlavně z hodin s Michalem jsem využil i v praxi i na zkouškách, i v testech. Cena kurzu je při dnešním stoupání cen až směšná.
vloženo: 6. srpna 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   super cena, skvělí instruktoři, ideální poloha a dostupnost v centru města, doporučuji
vloženo: 15. února 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Libore, díky za VŠE!
vloženo: 9. prosince 2020
vložil: B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jelikož jsem přecházela z nejmenované autoškoly tady v Brně právě do Autoškoly VaV mohu jedině doporučit!! Byla jsem neskutečné spokojená, hned od začátku úplně jiný, skvělý přístup od všech. S paní Vosinkovou se dalo rychle bez problému domluvit a vždy vyšla vstříc. Instruktoři vám vše vysvětlí i co se údržby auta týče všichni jsou ochotní a příjemní. Nejvíce děkuji panu Prudkému a Liborovi. Z řízení jsem měla z předešlé autoškoly velký strach, ale tady vše přístupem instruktorů opadlo :)
vloženo: 16. září 2020
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím,
autoškola VaV je poměrně fajn. Jako všude jinde má kladné i záporné stránky. Teorie s Martinem vždy zábavná. S paní Vosinkovou se dá dobře domluvit. Pan Čech a Iva jsou výborní instruktoři, zábavní, znalí, nešahají do řízení. Pan Šiřina je výborný do začátku, vyzná se, je klidný a s řízením pomáhá. Ale pro lepší výuku jej do pozdějších jízd nedoporučuji.

Rozhodně nedoporučuji ani zkoušet jízdu s Panem Prudkým. Tak jako ostatní instruktoři kouří, ale narozdíl od ostatních naprosto nebere ohledy na nekuřáky. Před jízdou si stoupne po větru k autu a do otevřených dveří nakouří klidně 2 cigarety. Během jízdy je u něj běžné, že Vás zastaví a na 20 minut někam odejde, ať už nakoupit, vyřídit schůzku na úřadě, nebo si jít zakouřit. To že po návratu tak smrdí, že si musíte v zimě otevřít okénko, to je jen špička ledovce. Během jízdy mě nejednou praštil do ruky, ve které jsem držel volant. Panu Prudkému se jistě vyhněte.
Podobně je tomu jakási starší paní, která si pravidelně do auta bere psa. Naprosto se Vám nevěnuje a občas zanadává že něco děláte špatně. Ale jak to má být správně se už nedozvíte. Taky si klidně nechá zastavit a skočí si domů. A psa nechá aby běhal po autě a po vašem klíně. Příjemné...

Nechci nikomu zničit kšeft, proto pokud jste kuřáci a nevadí Vám že si v čase který platíte někdo zajde jen tak na nákup, pak určitě VaV doporučuji.
Případně se můžete zeptat jestli jsou zmíněný pan Prudký a starší paní se psem stále zaměstnaní. Pokud ne, hned bych šel znova. :)
vloženo: 17. října 2019
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Uzasny přístup
vloženo: 16. března 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych velice rád doporučil. Skvělá atmosféra a přístup,ale hlavně výborní instruktoři, kteří vás perfektně připraví ke zkouškám a naučí vás řídit!
vloženo: 30. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi doporučuji všem, výborní instruktoři, možnost navštěvovat vždy zábavné hodiny teorie, osobní přístup, skvělé plánování jízd! Vždy mi vyšli se vším vstříc :) Na zkoušce mě všichni podporovali, majitelka se mě ještě asi půl hodiny před tím věnovala a kompletně zopakovala technickou. Naučí tak, že napoprvé to dá i lajdák ;) navíc za velmi sympatickou cenu!!
vloženo: 25. května 2016
vložil: Alena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup.. Autoškolu bych všem doporučila.. Byla jsem tam moc spokojená, jak s přístupem majitelů, tak instruktorů.. Super atmosféra v celé autoškole.
Za mě opravdu nejlepší v Brně!
vloženo: 30. března 2016
vložil: Barbora,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se mi velice líbila, cena velice příjemná. Paní Vosínková velice vstříčná paní ,vždy se dalo něják domluvit, zavolat kdykoliv. Teorie byla občas zmatená , že jsme dělali některé věci dokola ale na zkoušky v tomto ohledu jsem byla přípravena 1***. Instruktory jsem vystřídla skoro všechny. To mě občas vadilo , že to každý vysvětloval jinak a ja byla zmatená a neveděla jsem co je vlastně dobře nebo špatně. Ale na druhou stranu vás to připravý na různé situace(zkoušející) a hlavně né všem se líbí ten stejný přístup. Nejlepe se mi jezdilo s panem Prudkým a panem Čechem (který mi také velice pomohl při zkouškách). Autoškolu jsem ukončila začátkem prosince na druhé opakování jízdy. Celkové trvání 3 měsíce.
vloženo: 3. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je to bezvadná, skvělá domluva, vychází vstříc, instruktoři trpěliví i přísní. Rozhodně naučí, nebojím se řídit. Příprava na zkoušky super. Dala jsem to na 100% Cena kurzu žádná hrůza, takže za mě maximální spokojenost. Doporučuju:-)

A.
vloženo: 7. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se mi rozhodně líbila, všichni lidé kteří tam pracují mají svou práci očividně rádi a dá se bez problémů na všem individuálně domluvit. Z instruktorů rozhodně doporučuju pana Čecha, který systematicky naučí všechno, co je potřeba, nezasahuje zbytečně do řízení, ale cítíte, že vždy ví, co dělá a navíc si s ním i skvěle pokecáte. Avšak kromě jedné paní instruktorky, které jsem se rád vyhnul kdykoliv to bylo možné (pořád zbytečně zasahovala do řízení - jednou mi strhla volant že jsem málem nabušil do popelnice :D - odporovala si v tom co říkala a celkově nepříjemná jízda), byli všichni instruktoři super :)
vloženo: 23. září 2014
vložil: Michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju...
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju...
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju...
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu bych stoprocentně doporučila, četla jsem si předchozí hodnocení a nebrala bych vážně první negativní hodnocení, psal to určitě člověk, který se sám nesnažil a pak se to projevilo v jeho závěrečných zkouškách, pokavad se zajímáte a dáváte pozor při teoretických hodinách a berete vážně rady od instruktorů, nemáte se čeho bát. Určitě Vás i mile potěší přístup jednotlivých instruktorů, kteří jsou velmi přátelský a zábavní, a i při závěrečné zkoušce se snaží odlehčit atmosféru, především musím vyzdvihnout jména pan Čech a Libor, díky právě těmto instruktorům jsem se naučila řídit, takže si jejich rady berte určitě k srdci. Na závěr bych řekla, že tato autoškola je výborná, jak cenově tak i schopnostmi naučit Vás na úspěšnou závěrečnou zkoušku. Moc děkuju všem, za příjemnou atmosféru a perfektní přístup během hodinách.
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral na doporučení spolužáka. Všichni instruktoři jedou na pohodu, mají kamarádský přístup, ale zároveň vám nic neodpustí. Byl jsem spokojen a posílám dál.
vloženo: 26. prosince 2013
vložil: Honza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já můžu autoškolu V&V jen vychválit a doporučit. Zejména vy, co si moc nevěříte a představa toho, že máte řídit auto vás spíše děsí, neváhejte a přihlašte se tam! :) Jsem extrémně nešikovný typ a přesto jsem to zvládla, hlavně díky zodpovědnému přístupu instruktorů. Důležité je bát se co nejmíň, nebýt netykavka a neurazit se při každé menší výtce k vašemu stylu jízdy - oni to vážně myslí dobře ;) A taky neuškodí sám se iniciativně ptát na vše kolem řízení a údržby vozidla. Přece..kdo se na nic neptá, nic neví! :)
vloženo: 16. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně tuto autoškolu nedoporučuji, nenaučí vás nic moc teoreticky za celou dobu jsem měl jen 3 hodiny. A pak u zkoušky se to projevilo když komisař chtěl vědět kde jsou kapaliny v motoru atd.
Pak ani Vás nenaučí pořádně couvat spíše během celeho výcvyku jsme to dělali tak jednou a to jen chvilku. Někteří učitelé jsou nepříjemní.
A celková příprava je bod 0.
Nedoporučuji!
vloženo: 17. října 2013
vložil: Honza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Vosinková pro mě byla dobrá volba. Je blízko mé školy a hned v centru města. Během celého kurzu jsem vystřídala 5 instruktorů a se všemi jsem byla spokojená. Jelikož každému člověku vyhovuje jiný styl výuky, doporučuji zpočátku nejezdit se stejným instruktorem, ale více je měnit a teprve před zkouškami (cca 5 jízd do konce) se zaměřit na jednoho instruktora, se kterým pojedete při zkouškách. Je to dobré už kvůli zvyknutí si na dané auto. Teoretická výuka byla kvalitní. Probíhala jak na učebně, tak i přímo u auta. Přednášky vedli různí instruktoři, nejvíce se mi však líbila hodina s Kubou (křižovatky) a Liborem (technika). Přestože je p. Vosinek veliký odborník přes dopravu a na přednáškách se snaží žáky seznámit s mnoha důležitými informacemi, nemá ten dar to předat a mnohdy se jeho přednášky můžou zdát chaotické a nudné. Tím nechci říci, že by byly nekvalitní! Celkově jsem byla spokojená a autoškolu Vosinková vřele doporučuji!!!


vloženo: 22. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Vosinková mi doporučily spolužačky. Mela jsem trošku obavy,auto jsem nikdy neřídila,ale kamarádky říkaly,že mám chtít jezdit s instruktorem Liborem,prý je v poho.První jízdu jsem měla s panem -e-inou,naprostá spokojenost,pak pan Prudk-,až na zapálenou cigaretu taky celkem dobrý.Zbytek jízd,až na poslední,jsem odjezdila s Liborem a musí‚říct,že úplná pohoda.Když jsem něco nevěděla,v klidu mi všechno vysvětlil a namaloval.Na poslední jízdu mi paní Vosinková dala pana -echa,který bude na zkouškách.Ta jízda byla peklo!Celou dobu na mě křičel,že nic neumím a že mě Libor nic nenaučil.Končila jsem se slzami v očích a chtěla zrušit zkoušky.Paní Vosinková mi řekla,že už to nejde,od jízdy vyhodili a pan -ech mi po jízdě řekl,že měl pravdu.Domluvila jsem si další zkoušku a cvičnou jízdu s Liborem,ten mě uklidnil a po druh-  jsem byla úspešná.Rada pro ostatní,-eřina,Prudký(?),Libor-absolutní pohoda.-echa doporučuju jen drsňákům!Lenka
vloženo: 8. března 2012
vložil: Lenka B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vyborny pristup ze strany instruktoru, nikdy nebyl problem se domluvit na terminu jizdzdy.
vloženo: 9. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musim rict, ze jsem nelituji teto volby. Kurz sem zvladla rychle, zkousky dala napoprve :) Vozovy park je sice hodnej sely, jak se u psalo, na druhou stranu ve starych autech se clovek nauci ridit nejlip, krom toho se casto jezdi i s uplne novym autem, myslim, ze je to Fabia :) U mne je poziivni dojem hlavne diky skvelemu instruktorovi Liborovi, se kterym jsem jezdila nejvic a absolvovala i zaverecnou zkousku, muzu jen vrele doporucit! Krome toho je zde i vyborny pan Cech, ktery take jezdi zaverecne zkousky, takze pokud to jen jde, davejte si tyto dva instruktory ! Rozhodne nemuzu souhlasit s tim ze by mne nekdo ponizoval nebo poradne neco nevysvetlil,vsichni instruktori se mnou jednali slusne! na teoreticke lekce sme enchodila, byla jsem jen 2x a byly dobre, zajimave (ale opravdu se daji testy i technicka s prehledem zvladnout jen z ucebnice a materialu ktera autoskola primo prodava pro svoje zaky). Solidni cena, nevahejte!
vloženo: 24. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi záleží na tom, jakého lektora si vyberete. Výhodou je, že paní Vosinková je na telefonu skoro pořád a tak jde jízdy přesouvat poměrně flexibilně, nevýhodou je, že řidiči si během jízd vyřizují osobní záležitosti nebo záležitosti autoškoly, což umí pěkně zdržet, ale to je asi všude. Teorie je brána letem světem, pokud s ní někdo máte problém, doporučuji kvalitní učebnici.
vloženo: 27. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ano autoškolu bych doporučila ostatním Instruktoři vynikající není co vylepšit.
vloženo: 13. srpna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příprava na zkoušky byla velmi intenzivní, teorii jsem se skoro nemusela učit, protože měli naprosto skvělého instruktora, který s námi každý týden dvě a půl hodiny procházel techniku a testy. Z techniky nám dokonce všechny součástky ukázal.
Velkou výhodou byla také časová flexibilita. Jízdy jsem si mohla plánovat kdykoliv jsem chtěla.
Já jsem byla velmi spokojená a řekla bych že i cena byla adekvátní.
vloženo: 2. května 2011
vložil: Romana Nejtková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   výborná autoškola. všichni (majitelé, instruktoři) jsou příjemní, ochotní, najdou si vždy prostor i pro vtípky a výuka probíhá tak, že se člověk hodně naučí a zároveň se i pobaví. vozový park naprosto v pořádku, mj. i proto, že pan majitel se o vozy stará a několikrát jsem ho viděl vlezeného ve střevech auta a vlastnoručně se o auta stará. v rámci řízení mi nejvíc dali pánové Čech a Libor (tímto velmi děkuji) a celkově jde o autoškolu, kde skutečně nic není problémem a kde se k vám chovají také s respektem, vstřícností a ohleduplností. můžu doporučit i těm, co se autoškoly bojí.
vloženo: 17. února 2011
vložil: Zbyněk Potrusil, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvely pristup, spolehlivost, dobra technicka vybavenost.
Neni treba se bat na cokoliv zeptat, lektori jsou ochotni vse probrat a naucit.

vloženo: 11. února 2011
vložil: Johan B,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kromě příznivé ceny jsem nezaznamena žádná pozitiva - vyježďěná auta, stará budova s příšernou učebnou, majitelka chaotická a neorganizovaná, instruktoři zdaleka ne profi, spíše to mají jako koníček, objíždení jejich pochůzek nebo vození jejich známých zcela běžné. Zkoušky jsem dělala na třikrát, ne zcela mojí vinou ...
vloženo: 9. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny začátečníky autoškoly! absolvovala jsem kurz u této autoškoly a jsem spokojená,dobrý přístup,příznivá cena fajn kolektiv. musím dodat že né každý lektor učí stejně!. mě konkrétně hodně pomohl p.Čech mužu doporučit!!vážně fajn chlapek co nemá jen řeči ale hodně člověku dá a hlavně fakt naučí!.přeji všem hodně uspěchu!!!.Monika K.
vloženo: 14. září 2010
vložil: Monika K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nenaučí parkovat,na cvičišti 10 minut místo 90.Arogantní instruktor,který dokáže člověka jenom ponížit a urazit a nic nenaučit.Příprava ke zkouškám nedostačující.Takže celkový dojem katastrofální a samozřejmě neúspěšný.Majitelku zajímají pouze peníze a ne jak jsou žáci připraveni do provozu.Pak nemá být tolik havárií.Absolvuji autoškolu znovu ,ale jinde s úspěchy a ne se sraženým sebevědomím.A nestačím se divit co mě jinde učí za stejné peníze včetně trenažerů a cvičiště.Což se o této autoškole říct nedalo.Pokud se chcete naučit dobře a bezpečně jezdit tak tuto autoškolu obejděte velkým obloukem nebo budete zklamaní.
vloženo: 17. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojená jak s přípravou i s školiteli...Doporučuji ....
vloženo: 10. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud hledáte nejlevnější autoškolu, kde Vás ale nic nenaučí, nehoďte sem. Zde Vás perfektně naučí, jak teoretické, tak praktické dovednosti. Učitelé jsou milí a obětaví, velmi trpěliví. Můžu opravdu doporučit.
vloženo: 8. října 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou V&V osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola V&V < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola V&V - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje