Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola V&V - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly V&V

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola V&V < <


   Jelikož jsem přecházela z nejmenované autoškoly tady v Brně právě do Autoškoly VaV mohu jedině doporučit!! Byla jsem neskutečné spokojená, hned od začátku úplně jiný, skvělý přístup od všech. S paní Vosinkovou se dalo rychle bez problému domluvit a vždy vyšla vstříc. Instruktoři vám vše vysvětlí i co se údržby auta týče všichni jsou ochotní a příjemní. Nejvíce děkuji panu Prudkému a Liborovi. Z řízení jsem měla z předešlé autoškoly velký strach, ale tady vše přístupem instruktorů opadlo :)
vloženo: 16. září 2020
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


   Zdravím,
autoškola VaV je poměrně fajn. Jako všude jinde má kladné i záporné stránky. Teorie s Martinem vždy zábavná. S paní Vosinkovou se dá dobře domluvit. Pan Čech a Iva jsou výborní instruktoři, zábavní, znalí, nešahají do řízení. Pan Šiřina je výborný do začátku, vyzná se, je klidný a s řízením pomáhá. Ale pro lepší výuku jej do pozdějších jízd nedoporučuji.

Rozhodně nedoporučuji ani zkoušet jízdu s Panem Prudkým. Tak jako ostatní instruktoři kouří, ale narozdíl od ostatních naprosto nebere ohledy na nekuřáky. Před jízdou si stoupne po větru k autu a do otevřených dveří nakouří klidně 2 cigarety. Během jízdy je u něj běžné, že Vás zastaví a na 20 minut někam odejde, ať už nakoupit, vyřídit schůzku na úřadě, nebo si jít zakouřit. To že po návratu tak smrdí, že si musíte v zimě otevřít okénko, to je jen špička ledovce. Během jízdy mě nejednou praštil do ruky, ve které jsem držel volant. Panu Prudkému se jistě vyhněte.
Podobně je tomu jakási starší paní, která si pravidelně do auta bere psa. Naprosto se Vám nevěnuje a občas zanadává že něco děláte špatně. Ale jak to má být správně se už nedozvíte. Taky si klidně nechá zastavit a skočí si domů. A psa nechá aby běhal po autě a po vašem klíně. Příjemné...

Nechci nikomu zničit kšeft, proto pokud jste kuřáci a nevadí Vám že si v čase který platíte někdo zajde jen tak na nákup, pak určitě VaV doporučuji.
Případně se můžete zeptat jestli jsou zmíněný pan Prudký a starší paní se psem stále zaměstnaní. Pokud ne, hned bych šel znova. :)
vloženo: 17. října 2019
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Uzasny přístup
vloženo: 16. března 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych velice rád doporučil. Skvělá atmosféra a přístup,ale hlavně výborní instruktoři, kteří vás perfektně připraví ke zkouškám a naučí vás řídit!
vloženo: 30. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi doporučuji všem, výborní instruktoři, možnost navštěvovat vždy zábavné hodiny teorie, osobní přístup, skvělé plánování jízd! Vždy mi vyšli se vším vstříc :) Na zkoušce mě všichni podporovali, majitelka se mě ještě asi půl hodiny před tím věnovala a kompletně zopakovala technickou. Naučí tak, že napoprvé to dá i lajdák ;) navíc za velmi sympatickou cenu!!
vloženo: 25. května 2016
vložil: Alena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup.. Autoškolu bych všem doporučila.. Byla jsem tam moc spokojená, jak s přístupem majitelů, tak instruktorů.. Super atmosféra v celé autoškole.
Za mě opravdu nejlepší v Brně!
vloženo: 30. března 2016
vložil: Barbora,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se mi velice líbila, cena velice příjemná. Paní Vosínková velice vstříčná paní ,vždy se dalo něják domluvit, zavolat kdykoliv. Teorie byla občas zmatená , že jsme dělali některé věci dokola ale na zkoušky v tomto ohledu jsem byla přípravena 1***. Instruktory jsem vystřídla skoro všechny. To mě občas vadilo , že to každý vysvětloval jinak a ja byla zmatená a neveděla jsem co je vlastně dobře nebo špatně. Ale na druhou stranu vás to připravý na různé situace(zkoušející) a hlavně né všem se líbí ten stejný přístup. Nejlepe se mi jezdilo s panem Prudkým a panem Čechem (který mi také velice pomohl při zkouškách). Autoškolu jsem ukončila začátkem prosince na druhé opakování jízdy. Celkové trvání 3 měsíce.
vloženo: 3. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je to bezvadná, skvělá domluva, vychází vstříc, instruktoři trpěliví i přísní. Rozhodně naučí, nebojím se řídit. Příprava na zkoušky super. Dala jsem to na 100% Cena kurzu žádná hrůza, takže za mě maximální spokojenost. Doporučuju:-)

A.
vloženo: 7. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se mi rozhodně líbila, všichni lidé kteří tam pracují mají svou práci očividně rádi a dá se bez problémů na všem individuálně domluvit. Z instruktorů rozhodně doporučuju pana Čecha, který systematicky naučí všechno, co je potřeba, nezasahuje zbytečně do řízení, ale cítíte, že vždy ví, co dělá a navíc si s ním i skvěle pokecáte. Avšak kromě jedné paní instruktorky, které jsem se rád vyhnul kdykoliv to bylo možné (pořád zbytečně zasahovala do řízení - jednou mi strhla volant že jsem málem nabušil do popelnice :D - odporovala si v tom co říkala a celkově nepříjemná jízda), byli všichni instruktoři super :)
vloženo: 23. září 2014
vložil: Michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju...
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju...
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju...
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu bych stoprocentně doporučila, četla jsem si předchozí hodnocení a nebrala bych vážně první negativní hodnocení, psal to určitě člověk, který se sám nesnažil a pak se to projevilo v jeho závěrečných zkouškách, pokavad se zajímáte a dáváte pozor při teoretických hodinách a berete vážně rady od instruktorů, nemáte se čeho bát. Určitě Vás i mile potěší přístup jednotlivých instruktorů, kteří jsou velmi přátelský a zábavní, a i při závěrečné zkoušce se snaží odlehčit atmosféru, především musím vyzdvihnout jména pan Čech a Libor, díky právě těmto instruktorům jsem se naučila řídit, takže si jejich rady berte určitě k srdci. Na závěr bych řekla, že tato autoškola je výborná, jak cenově tak i schopnostmi naučit Vás na úspěšnou závěrečnou zkoušku. Moc děkuju všem, za příjemnou atmosféru a perfektní přístup během hodinách.
vloženo: 26. ledna 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral na doporučení spolužáka. Všichni instruktoři jedou na pohodu, mají kamarádský přístup, ale zároveň vám nic neodpustí. Byl jsem spokojen a posílám dál.
vloženo: 26. prosince 2013
vložil: Honza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já můžu autoškolu V&V jen vychválit a doporučit. Zejména vy, co si moc nevěříte a představa toho, že máte řídit auto vás spíše děsí, neváhejte a přihlašte se tam! :) Jsem extrémně nešikovný typ a přesto jsem to zvládla, hlavně díky zodpovědnému přístupu instruktorů. Důležité je bát se co nejmíň, nebýt netykavka a neurazit se při každé menší výtce k vašemu stylu jízdy - oni to vážně myslí dobře ;) A taky neuškodí sám se iniciativně ptát na vše kolem řízení a údržby vozidla. Přece..kdo se na nic neptá, nic neví! :)
vloženo: 16. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně tuto autoškolu nedoporučuji, nenaučí vás nic moc teoreticky za celou dobu jsem měl jen 3 hodiny. A pak u zkoušky se to projevilo když komisař chtěl vědět kde jsou kapaliny v motoru atd.
Pak ani Vás nenaučí pořádně couvat spíše během celeho výcvyku jsme to dělali tak jednou a to jen chvilku. Někteří učitelé jsou nepříjemní.
A celková příprava je bod 0.
Nedoporučuji!
vloženo: 17. října 2013
vložil: Honza,


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou V&V osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola V&V < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola V&V - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje