Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Vysočina s.r.o. - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Vysočina s.r.o.

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vysočina s.r.o. < <


   Dobrý den,
já konkrétně jsem diky bohu v této autoškole nebyla, ale můj příbuzný ano a tuto autoškolu rozhodně nedoporučuji. Ne jen, že instruktoři i paní v kanceláři jsou arogantní, ale předpokládají, že jakmile sedne člověk za volant, je to profi řidič a když tomu tak není, hned je zle a oheň na střeše. Když si chcete domluvit jízdy, konkrétně instruktor pan Pečinka, nebere telefony, ignoruje vás, neodepisuje na sms, zkratka nic a když se tedy poštěstí ho zastihnout, tak je protivnej, že si ho dovolujete rušit. Slibuje hory doly jak se ozve, vy čekáte den, dva, tři, týden, 2 týdny a stále nic. Když pak autoškolu s naštváním opouštíte a chcete vrátit peníze, dozvíte se, že jste měli XY jízd, ale vy je vlastně odježděné a ani v průkazu nemáte, nicméně peníze vám vrátí tak v poloviční sumě, než měli. Další problém je v tom, že se pak nemáte šanci uchytit jinde, protože dělají jen problémy. No, zvažte, jestli je tato autoškola ta pravá, protože takové zacházení si nikdo nezaslouží, jak oni s lidmi zachází.
Mějte se hezky.
vloženo: 10. června 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla spokojená, instruktoři byli příjemní i vtipní :), domlouvání jízd bylo bez problémů.
Byla jsem ráda, že jsem mohla konzultovat teorii během jízd a případně si objasnila nesrovnalosti v praxi.
V porovnání s cenami ostatních autoškol rozhodně cenově přijatelné.
Doporučuji :)
vloženo: 26. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu než říct, že tato autoškola byla jedna velká chyba. Nic nenaučí. Rychle vás provedou kurzem, ale.. pokud něco nevíte, dočkáte se akorát posměšků. Jízdy jsou o jednom velkém stresu. Musím si v jiné autoškole draze platit kondiční jízdy a hodiny teorie. Možná jsou cenově na průměru, ale jsou to vyhozené peníze.
vloženo: 16. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   rychlé, efektivní
vloženo: 9. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu nedoporučuji, arogantní instruktoři, kteří předpokládají, že umíte jezdit hned na první jízdě a běda když ne, doporučí vám ukončit kurz. Výuka teorie je tragikomická, pouští se jen video. Jde-li vám o to naučit se řídit a pravidla silničního provozu vyhněte se této autoškole.
vloženo: 14. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bohužel nemůžu doporučit, musela jsem odejít hned v začátku a asi měsíc po mě odcházela ještě nějaká paní kterou jsem sice neznala ale shodou náhod jsme se pak potkali v nové autoškole..
vloženo: 29. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   1*


vloženo: 29. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola nejvíc v klidu instruktor byl velmi dobrý a ohledu plný a byli velmi pozorný při chybám mohu doporučit
PS: měl jsem Plíhala
vloženo: 5. dubna 2012
vložil: Jiří SKlenář,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost...
vloženo: 19. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych ostatním nedoporučila, nebyla jsem s ní spokojena. Hodiny teorie spočívali pouze v tom, že nám instruktor pustil film a ani k tomu nic neřekl ! - to si můžeme pouštět i doma, ne? Instruktor byl nepříjemný, přísný, nebyla jsem spokojena. Ale je to asi zrovna náhoda, kdybych měla jiného instruktora, tak by to mohla být hodně dobrá autoškola :)
vloženo: 16. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vážně super autoškola, dokonale dokáže připravit na závěrečné zkoušky. Myslím si také že je cenově přijatelná po srovnání s ostatními autoškoly
vloženo: 15. března 2011
vložil: Michal Sojka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přípravná teorie na závěrečné zkoušky dobrá, ochota při domlouvání jízd.
vloženo: 6. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Vysočina s.r.o. osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Vysočina s.r.o. < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Vysočina s.r.o. - navigace


upozornit na chybné údaje