Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Wyrwolová - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Wyrwolová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Wyrwolová < <


   S přístupem, zázemím a kvalitou aut jsem byl velice spokojený. Pro začátek musíte přetrpět poměrně zbytečné trenažery (4x 1,5 hod), které na opravdové auto vůbec nepřipraví. Přednášky jdou přežít, a pokud nejste idiot, tak vám průběžné testy na pobočce nebudou dělat problém. Přístup obou pánů Wyrwolů byl velice přátelsky a napomocný.
Na své první jízdy jsem ale dostal pana Zezuláka a vůbec mi nesednul. Kluk poprvé sedící v autě a jediné, co pro mě pan Zezulák udělal bylo, že mě vystresoval natolik, že jsem jízdy odkládal, co to šlo. Neustále mi do řízení šahal, hned na začátku čekal, že se spojkou budu pracovat jako mistr, a když se něco nedařilo, vyhrožoval mi, že mě vyhodí.
Takže po dvou jízdách jsem si ho vyměnil a dostal jsem pana Hájka. Ten, jakkoliv přísný na pravidla, se choval mnohem rozuměji a i když mi přišlo, že občas klade důraz na zbytečnosti, tak byl velice objektivní. S vědomím o svých schopnostech jsem si před zkouškou dokoupil dvě jízdy, což mi velice pomohlo. Samotnou zkoušku jsem jel na trase, kterou jsem jel několikrát a dbal jsem na věci, na které pan Hájek upozorňoval, tudíž jsem ji udělal na první pokus.
Pana Hájka proto doporučuji, stejně jako pana Stránského, kterého doporučují moji vrstevníci jakožto nejlepšího.
Hodně štěstí JK
vloženo: 9. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Jak jsem tady mohl číst všichni si stěžujete na pana Zezulaka. Já s ním měl teď 3 jízdu a jsem opravdu špatný řidič a můžu vám všem říct že pan Zezulák je naprosto parádní člověk. Poví dá si se mnou hazí sem tam nějaký vtip a celkouvě působí fajn. Ano je pravda že má trošičku ostřejší přístup učení ale pokud se chcete opravdu naučit řídit tak si myslím že tento přístup jen prospěje. Takže pokud je tady někdo kdo bude mít pana zezuláka tak budte v pohoho stačí se držet jeho rad a všecho bude fajn.
vloženo: 8. ledna 2019
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


   Musím říct, že jsem ve výsledku s autoškolou spokojená. Jsem ráda, že průběžné testíky a povinnost na přednáškách donutí člověka si vše zapamatovat již za pochodu, takže se na teorii nemusí drtit a zvládne jí celkem snadno.

Jízdy jsou pak samozřejmě více individuální, nebyla jsem šikovnou řidičkou, ze začátku jsem se šíleně bála, jsem dost zbrklá, ale pan Hájek mi jakožto instruktur velmi pomohl. Určitě to není člověk vhodný pro někoho, kdo nenese dobře kritiku a chce instruktora pohodáře, na druhou stranu umí dobře poradit, má přečtené vaše chyby a během jízd si vás vycvičí, že ani u zkoušky nezblbnete.

Co bych autoškole vytkla jsou trenažery, vlastně mi vůbec nepomohly, ačkoli jsou počítané do jízd. Nikdo si mě u nich nevšímal a do auta jsem šla stejně s nulou vědomostí. Na druhou stranu Wyrwolová je fakt rozrostlá, máte mnoho možností, kam na pobočku a kde začít jízdu, což je velké plus :)

hodnotím celkově 4/5 a doporučuji :-)
vloženo: 7. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Organizace, přednášky, průběžné testování je super. Sice se mi někdy nechtělo jít večer na přednášku, ale byly přínosné a průběžné testování mě donutilo se tu teorii opravdu naučit.

Co se jízd týče, záleží koho potkáte. Já chytla pana Hájka, který je dobrý na začátek, kdy Vám řekne co a jak, ale poté mi již úplně nevyhovoval. Z počátku mi ne všechno šlo a pan Hájek reagoval přehnaně. Byla jsem poté nervózní a nemohla se soustředit. Některé věci mi hnedka nedocházely a pan Hájek mi to furt připomínal a nebyl moc tolerantní(maličkosti). Z jízd jsem odcházela demotivovaná a na další jsem se netěšila, spíš jsem se jí nervózní obávala s křečemi v břiše. Poté do toho přišlo moje zranění a letní prázdniny, kdy jsem nejezdila (5 měsíců bez jízdy). Po prázdninách jsem změnila instruktora za pana Lukáše Wyrwola, což bylo asi nejlepší, co se mi mohlo stát. Pan Wyrwol by velmi přátelský a nápomocný. Radil mi, ale jen v případě, že byla potřeba, což mě dost posunulo, protože jsem si situace musela řešit sama. Mimo to jsme se leckdy zasmáli a dobře popovídali. Na každou jízdu jsem se těšila a odcházela jsem s dobrým pocitem, že to bylo zase lepší než minule. Testy i zkoušky z jízdy jsem dala na poprvé a vděčím za to především jemu.

I když jsem byla z počátku skeptická, tak nakonec velmi doporučuji.

K.H.
18.11.2018

vloženo: 18. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Pokud se rozhodujete, kde si uděláte řidičák, za sebe doporučuji Autoškolu Wyrwolová. Jsem typ člověka, co potřebuje klidný, přívětivý přístup, vysvětlování, pohodu....jsem neuvěřitelný zmatkař (a taky jsem žena!!!). Bála jsem se za volant sednout a řidičák si udělat. Dvacet let jsem to odkládala se spoustou výmluv, proč to nejde nebo proč to není nutné.. Nakonec mě to stejně dohnalo a já neměla jinou možnost, než si začít řidičák dělat. A jsem opravdu šťastná, že to bylo právě tady. Mým učitelem, průvodcem, rádcem, společníkem..byl pan Lukáš Wyrwol. Jeho přístup byl přesně takový, jaký jsem si představovala a o kterém jsem snila. Neseděl vedle mě člověk, co si léčí komplexy, ale zkušený a příjemný chlap, co umí naučit. Přesně věděl, jak na mě! Jsem hrozně ukecaný člověk, což mu nevadilo a směle se mnou konverzoval, při tom mi vše vysvětloval..prostě paráda. A jak jsme se nasmáli! :-) Jsem opravdu ráda, že jsem dělala &quot;papíry&quot; tady. Mimochodem - testy jsem udělala na poprvé a za plný počet a jízdy jsem také neopakovala. Jsou to profíci, co umí naučit a když na to nebudete kašlat, pak si můžete být jistí, že tady autoškolu zvládnete hravě. Já jsem měla WIP kurz a ten doporučuji všem, co potřebují jiný přístup, víc času, víc jízd...nešetřete na sobě, vyplatí se vám to. Panu Wyrwolovi budu do konce života vděčná. Autoškola Wyrwolová mi změnila život. Už jsem ani nedoufala, že si řidičák udělám, že to zvládnu....:-) DOPORUČUJI!!!!
P.S.: a přednášky pana Hájka mi do teď zní v hlavě :-) Pánové to dělají dobře. A pokud si uvědomíte, že jste ve škole...a že jste tam od toho, abyste se něco naučili...a necháte ego a moudra od ostatních doma...a budete se učit, budete pokorní a budete dělat to, co máte ----&gt; budete spokojení a stane se z vás dobrý řidič.
Pěkný den Iva Lecká

vloženo: 12. listopadu 2018
vložil: Iva Lecká ,


   Absolvovala jsem kondiční jízdy, protože jsem už dlouho za volantem neseděla. Instruktor pan Jílek je naprosto skvělý. Je příjemný, trpělivý, klidně zopakuje posté totéž, aniž by byl ironický nebo měl poznámky, že už to žák musí vědět a podle toho se chovat. Jezdilo se mi s ním moc dobře, v klidu a pohodě, na jízdy jsem se těšila. Myslím, že tenhle instruktor naučí řídit každého. M.M.
vloženo: 23. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   V teto autoskole jsem absolvovala kondicni jizdy a byla jsem velmi spokojena. Pri zarizovani jizd nebyl problem, vsichni, s kterymi jsem se dostala do kontaktu, byli ochotní a pratelstí. Jezdila jsem s panem Stranskym, ktereho bych, pokud by to bylo mozne, okamzite nominovala na instruktora roku! Ostatni instruktory z teto autoskoly neznam, tudiz je nemohu hodnotit, ovsem pana Stranskeho, toho bych doporucila uplne kazdemu. Byl neuveritelne hodny, pratelsky, klidny a trpelivy!!! Vse vysvetloval v klidu, nikdy nekricel,umel pochvalit a povzbudit. Na kazdou jizdu jsem se opravdu tesila a po posledni jizde mi bylo dokonce lito, ze uz zadnou dalsi kondicku nemam. Po predchozi negativni zkusenosti s modranskou autoskolou jsem opravdu mile prekvapena!!
vloženo: 21. srpna 2018
vložil: Monika , emailová adresa nezveřejněna


   Moc děkuji za příjemný a klidný přístup :) Nemám co vytknout, jízdy byly vždy bez stresu, učitel mi vše v klidu vysvětlil a pomáhal mi pochopit couvání s přívěsem a jeho rady se mi opravdu hodí :) Pokud ještě někdy budu rozšiřovat řidičák, určitě znovu přijdu do autoškoly Wyrwolová :)
vloženo: 4. června 2018
vložil: Nikol, emailová adresa nezveřejněna


   Dlouho jsem se těšil, až budu moct konečně napsat recenzi na tuto Wyrwolovic autoškolu. Během mého kurzu jsem měl parkrát, hlavně zezačátku, chuť přijít sem a udělit jí nějaké příšerné hodnocení a odradit od ní co nejvíce lidí, ale zvítězila rozvaha a řekl jsem si, že recenzi napíšu až celý kurz dokončím. Předně bych chtěl říct, že se jedná o velkou autoškolu. Může se vám stát, že přijdete na pobočku dva dny po sobě a nebudou si vás pamatovat. Z toho si nic nedělejte, individuální přístup tu zkrátka nedostanete a je potřeba s tím počítat. Nicméně rád bych rozebral všechny dílčí části výcvíku.

1. Trenažer: Trenažery jsou pěkné, ale úplně k ničemu. Opravdu mě to nenaučilo vůbec nic, jen jsem si jezdil v nějaké videohře a brzdil před divočákama. Strávíte na tom celkem myslím 8 lekcí (6 hodin) a naučí vás to tak možná kde je jednička a kde dvojka, ale nepočítejte s tím, že vás to naučí na ní zařadit. Snad jediné, co jsem si celkem zautomatizoval bylo, že se má řadit se spojkou... Jinak mi trenažer nedal opravdu nic a beru ho jako největší nedostatek této autoškoly. Jezdil jsem s ním na pobočce na Andělu a ani si mě tam během těch lekcí nikdo nevšímal, jen mi to chodili restartovat, pokud se něco pokazilo.

2. Jízdy: No takže po trenažeru jsem neuměl nic, ale to nikoho nezajímalo a byla mi napsána první jízda někdy v 7 večer (byl leden, takže tma). Instruktor kterého jsem nafasoval byl pan Zezulák. Klid mu vydržel asi tak 30 sekund a začal řvát, cloumat mi s volantem, plácat mě přes ruku, silně tisknout zápěstí, cloumat mi hlavou, otáčet mi jí ze strany na stranu aby demonstroval zatáčení, mít pořád nějaké narážky na to že studuju vysokou školu (&amp;quot;jak můžeš dělat chyby, když seš vysokoškolák&amp;quot;), vyhrožovat že si vystoupím jestli ještě jednou prudce zabrzdím (poprvé vživotě jsem seděl v autě na pozici řidiče a poprvé vživotě jsem sešlápl brzdový pedál, který se chová pochopitelně absolutně jinak než v trenažeru). No zkrátka horor. Na jízdu jsem se celkem těšil, ale po této jízdě jsem měl absolutní trauma a opravdu VELIKÉ potíže dokopat se k dalším jízdám. Nikdy jsem si nezvykl na to jak vostrej pan Zezulák je, ale musím uznat, že řízení rozumí a pokud vám nevadí, že je vyloženě brutální, tak naučí. Já si ho musel v polovině kurzu vyměnit, protože jsem se dva dny před jízdama hroutil. Jo jsem padavka a pro padavky Zezulák není. Druhého jsem dostal pana Kučeru, ze začátku byl taky tvrdej, ale časem pookřál a vlastně jsme si parkrát fajnově popovídali. Vděčím mu za všechno, je to opravdu moc milej pán, hodnej a legrační (v dobrym slova smyslu). Ponaučení z toho: Řekněte si o někoho normálního a nebojte se měnit, měl jsem si ho vyměnit hned. Všem jste ukradený, nikdo na vás zle koukat nebude. Měnte okamžitě.

3. Přednášky a průběžné texty: Přednáškám nemám co vytknout. Kvalitní provedení a zavzpomínal jsem si na sezení v lavicích. Průběžné testy jsou trochu zbytečné, vždycky jsem se to naučil jen tak nějak napůl aby mě pustili do auta, ale vlastně jsem neuměl vůbec nic. Což je ale asi můj problém, protože když jsem se při jízdě na něco zeptal tak jsem byl seřván, že to mám vědět.

4. Finální testy a závěrečné jízdy: Obecně na testy doporučuju aplikaci Autoškola2018, fakt jima nejsem sponzorovanej, ale za těch 50 korun to teda stojí. Je to fakt paráda a levnější než učebnice. Na test jsem se s ní učil 3 dny, měl jsem 100% na první pokus a teď celý rodině vysvětluju dopravní značky, včetně táty kterej jezdí 40 let. Při testech byl přítomný jeden z Wyrwolů tak to bylo docela příjemné, bratři Wyrwolovi jsou fajn, škoda, že si jich moc neužijete. Jízdy jsem dal až na podruhé. V obou případech musím poznamenat že sraz v 7:30 na Slivenci je fakt k zešílení, když se vám stane, že máte jízdu až v 11. Takový psychický rozložení jsem asi v životě nezažil. Za dvě kondičky a náhradní jízdu jsem platil 2 tisíce, což bych se teda zbláznil, kdybych musel platit ještě jednou. Tato autoškola není v základu drahá, ale musíte dát všechno napoprvé jinak se nedoplatíte. Byl mi dvakrát slibován pan Kučera ke zkouškám a ani jednou tam nakonec nebyl a jezdil jsem s pro mě neznámým instruktorem. Trochu nepříjemné, ale on byl příjemný v obou případech, takže to vlastně bylo fajn. Co bych řekl, že je rozhodně plus jsou prostory. Pobočka na Slivenci je vlastně hospůdka s dostatkem místem k sezení, wifi a pochopitelně i toaletami. Dokonce vám dají i sklenku vody, takže kdyby člověk neumíral stresem je to vlastně docela fajn.

5. Rozuzlení: Autoškolu doporučuju lidem, co už vlastně trochu umí řídit, protože v takovém případě jí budete mít hotovou raz dva, rozhodně vás zde nikdo v ničem nezdržuje a všichni tlačí na co nejrychlejší termíny, ať už jde o jízdy nebo o zkoušky. Nevybírejte si jí jako já jen protože má pobočku někde u vás, stejně jsem kvůli všemu jezdil na Anděl, protože mi vyhovovaly otevírací hodiny oné pobočky. Například Jinonická pobočka má otevřeno hodinu týdně, takže je mi líto toho, kdo se do autoškoly zapíše, aby měl pobočku v Jinonicích. Trenažer a neosobnost je velké mínus. Zezulák je opravdu blázen, ale setkal jsem se s člověkem, kterému jeho přístup vpodstatě vyhovoval, takže všechno je možné a nechci vynášet úplné soudy, je to přecejenom starý pán, co už toho má hodně za sebou. Hlavně se nezapomeňte ozvat, když vám něco nesedí, to je tady opravdu nezbytné, nečekejte, že to poznají sami.
vloženo: 1. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


   Bohužel já nám velice negativní zkušenost s touto autoškolou. Co se týče instruktora, nedá se říci, že by to byl moc milý člověk, ale to by byl ten nejmenší problém. Ke konci výcviku, konkrétně u zkoušek jsem se setkala s něčím, co by se dalo nazvat vydíráním. Písemné testy jsem zvládla hned napoprvé a bez problémů. Praktické jízdy jsem taktéž zvládla hned na první dobrou, nicméně když jsem si po týdnu šla do pobočky autoškoly pro žádost o vydání ŘP, bylo mi řečeno, že žádost o ŘP mi nedají dokud si nedokoupím kondiční jízdy. Jinak prý budu muset zkoušky opakovat. Bohužel jsem v tomto momentu jednala dřív než přemýšlela a kondiční jízdy jsem si dokoupila. Nakonec mi to samozřejmě nedalo a celou záležitost museli řešit právníci. Naštěstí se ukázalo, že autoškola vymáhala peníze protiprávně. Právě kvůli této zkušenosti nemohu autoškolu doporučit.
vloženo: 14. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Zdravím :-)
Chtěla bych zde vyzdvihnout super příštup bratrů Wyrwolů a hlavně, ochotného, ohleduplného a úžasného pana učitele Stránského.
Díky tomu, jak je stále optimisticky naladěn, jsem se do auta vždy těšila a také díky němu zdárně zvládla udělat řidičský průkaz.
Patří Vám velké DÍK!
S pozdravem,
M.K.
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím ve spolek, tak musím uznat, ze Autoskola Wyrwolova v Praze je ta nejlepší investice penez do Vaše sebevzdělávání , potažmo budoucnosti.
Přístup , profesionalita , poctivost.
To jsou jen jedna z mala pozitiv této více než přátelské autoškoly .
Předchozí negativní komentáře beru trochu jako mimo mísu.
Mam ridicak na osobak 13 měsíců .
Měl jsem sen řídit nakladak .
Není trpelivejsich lidi, věřte mi, klobouk dolu .
Dnes , když jedu hodiny C+E a profesak a odpojí naves je to snazší než s osobakem :)
Jak píší, tyhle lidi , ví co dělají a maj moc moc pedagogické vlohy.
Za mne palec hore a borec na konec.
Nedokážu si představit dokonalejší autoskolu!

S pozdravem

A přáním hezkého dne

Petr Cizek



vloženo: 26. února 2018
vložil: Petr Cizek ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem vybírala podle bydliště, tedy praha 5. po přijetí jsem byla mile překvapena přístupem majitelů (Lukáš a David Wyrwolovi). Byli milí a ochotní. vše šlo hladce, všechno vysvětlili. Při prvních dvou reálných lekcí v autě jsem byla trošku nespokojená s přístupem instruktora Jirky, nicméně líná huba holé neštěstí, požádala jsem o změnu instruktora, Dostala jsem Františka Stránského a musím říct, že to je instruktorský bůh!! Všechno vysvětlí pomalu tak že to pochopí i absolutní blbec. je milý a hlavně nekřičí a neříká že furt všechno děláte špatně. naopak pozdvihne sebevědomí a poukazuje na to co děláte dobře. myslím že závěrečnou jízdu jsem zvládla hlavně kvuli panu Františkovi na sedadle spolujezdce. :-) Mnohokrát díky Iva
vloženo: 1. února 2018
vložil: Iva,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím se přiznat, že doba, kdy jsem absolvovala tuto autoškolu je asi 3 roky a stále na ní mám tak příšerné vzpomínky. Jízdy s panem instruktorem byly výborné, ovšem co vždy následovalo při příchodu na pobočku a domlouvání ohledně testů apod. Katastrofa. Majitele arogantni. A ve 21. stoleti absolutne zastaraly system. Opravdu doporucuji, si v jine autoskole priplatit a mit jistotu, ze vas budou brat jako sve zakazniky a ne jak nejaky povl. Navic priprava na testy k nicemu a zarucene z vas nejake dalsi penize jakymkoliv zpusobem vytahnou. ROZHODNE NEDOPORUCUJI!
vloženo: 28. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem vybíral na základě ceny a umístění. A Wyrvolová mi vyhovovala nejvíce v obou směrech.

Prvotní organizace, se mi zdála trošku chaotická. A furt jsem se musel ujišťovat, kolik toho musím mít hotového a do kdy. Ale to není nic co by malá a přehledná tabulka nevyřešila.

Byl jsem moc mile překvapen, poté co jsem poprvé usedl za volant a setkal se s mým instruktorem, Františkem Stránským.
Velice klidně a přátelsky vás naučí správné a bezpečné jízdě. A připraví vás na jízdu s komisařem. Dovolím si říci, že už jenom pan Stránský je důvod jezdit u této autoškoly.

Přednášky, ač nudné, tak mě dali přehled o tom, co budu potřebovat ke zkouškám z teorie, a kredit na etesty.cz se také vyplatil a celý jsem ho vyčerpal. A test z teorie, jsem díky tomu, zvládl na první pokus.

Následovali závěrečné jízdy, kde jsem začal lehce o volbě autoškoly lehounce pochybovat.
První dva zmařené pokusy, ovšem nechci na nikoho házet. Co mě ale zaskočilo, byla třeba reakce jednoho z instruktorů. Který se nacházel na budově (Slivenec). Poté co jsem se z jízdy vrátil neúspěšně, tím byl pan Hájek, a z dovolením se mi vyloženě vysmál do obličeje "Co jsem čekal." Něco takového bych očekával od mého kamaráda, s kterým se znám už dlouhá léta. Zatímco zde jsem pana Hájka viděl poprvé, a instruktor by měl reagovat jinak. Na to jsem však rychle zapomněl. Dokud jsem tedy nedorazil na můj třetí, a naštěstí i poslední i poslední termín zkoušky.

Pan Hájek dělal dozor u jízdy s komisařem. Poté co jsem paralelně zaparkoval. A zatáhl ruční brzdu, se pan Hájek rozčílil, a rychle se chopil ruční brzdy. Však se mi to auto nehýbe, nebo snad ano? Řekl jsem si. Ale ono tomu bylo naopak. Že jsem ji zatáhl prý moc silně. Proběhla mi hlavou myšlenka, že se mě pan Hájek snažil vyhodit (zásah instruktora do jízdy žáka totiž jízdu ukončuje). To ale snad opravdu nebyl záměr. Komisař to naštěstí nějak nevnímal, a pokračovali jsme dále. A když jsem parkoval u autoškoly. Dal jsem si již pozor. Abych tu brzdu nevytahoval tak moc nahoru. A vytáhl jsem ji tak na pět cvaknutí zubů. A opět se rozčílil. Že to je moc, uvolnil. A uvedl brzdu skoro do samé polohy, v jaké se nacházela.

Mohu si to celé vyložit jakkoliv, ale rozhodně ne pozitivně.

Co ale mohu pochválit, je přístup pana Wyrwola který se v den zkoušky nacházel v budově autoškoly. Který mě moc hezky držel nad hladinou a vedli jsme spolu spoustu příjemných rozhovorů, díky kterým, si myslím, že jsem tu jízdu byl schopen, s jakž takž chladnou hlavou udělat.

Na závěr bych chtěl tedy říct. Že autoškolu vřele doporučuji, ale pouze pokud půjdete pouze za těmi nejlepšími, a budete se vyhýbat, těm ne tak příjemným.
Díky panu Stránskému a kvalitním vozům, jsem se vše řádně naučil. A budu to teď moct na silnicích využít.
vloženo: 27. prosince 2017
vložil: Mahdal Marek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Svůj kurz jsem začal na konci června, poté co jsem hledal mě nejbližší a nejlevnější autoškolu.

A z této jsem měl dobrý pocit, vypadala seriózně a na úrovni. Z organizační stránky jsem byl zprvu lehce zmaten, furt jsem se ujišťoval kolik toho ještě umím udělat, do kdy co musí být a pod. Na to by se hodila nějaká jednoduchá avšak přehledná tabulka.

Poprvé jsem sedl do auta s panem Stránským, který přijel, díky mému bydlišti, až k domu.
Hned jsem byl zaskočen příjemným a přátelským přístupem. Hned jsme si začali tykat, a já si připadal za volantem vítán.
Pokračoval jsem ve výcviku, zúčastnil jsem se nudných, avšak všeobecně přehledných přednášek. Díky kterým jsem si udělal obrázek o tom co jsem potřeboval vědět, a nadále pokračoval v jízdách.

S panem Stránským jsem se nebál čas od času udělat chybu, a ihned se z nich poučit. A vždy jsme našli téma, kde jsme si rozuměli a moc hezky si popovídali.

Jízdy se ale blížili ke konci a tak i celý kurz. Na teorii jsem se naučil šrotováním etestů a zvládl na výbornou hned na první pokus.
Můj pohled na autoškolu však začal kolísat jakmile jsem se dostal ke zkouškám.
Slivenec je naštěstí blízko mého domu, ale v den zkoušek jsem se tam setkal se zbytkem instruktorů. Strašně nerad ukazuji prstem, ale jeden z instruktorů mě byl obzvláště nepříjemný, a tím byl pan Hájek. Když jsem zkušební jízdu s komisařem poprvé nezvládl, vešel jsem a podělil se o svoji chybu. Většina instruktorů zareagovala jak bych čekal, jako správný učitelé. "Stane se, pouč se z toho a příště to půjde."
Zatímco pan Hájek se mi vysmál, že si to zasloužím. Což na druhou stranu asi měl pravdu. Zasloužil, ale tohle mě zrovna dvakrát nepomůže.

Tím to ale nekončilo, na mé poslední, a úspěšné zkoušce jsem měl toho samého instruktora jako dozor s komisařem. Komisař měl dobrou náladu, a byl dle mého úsudku i féroví. Zatímco, si dovolím říct, že pan Hájek se dokonce snažil moji jízdu sabotovat. Kdy mi do ni zasáhl, poté co jsem zaparkoval. Zvedl na mě hlas se slovy "co to vyvádím." Že prý zatahuji za ruční brzdu příliš silně. (Vstup instruktora do jízdy žáka ukončuje jízdu)
Komisař to pravděpodobně nějak nevnímal, jelikož jsme stáli na místě. I přesto si ale myslím, že si to pan instruktor mohl nechat na později. A jako by toho nebylo dost. To samé se odehrálo i při finálním zaparkování u sídla autoškoly. I přesto, že jsem si tentokráte dal pozor. Abych za ruční brzdu tolik netahal.

Dovolím si ale říci, že jízdu jsem zvládl hlavně díky příjemné náladě pana Wyrvola, s kterým jsme si v budově moc hezky povídali. A pomohl mi se trochu uvolnit.

TL:DR
Doporučuji už jenom kvůli tomu, že pan Stránský je podle mě opravdu špica která vás na jízdu připraví.
Autoškola má sice své mouchy, ale s trochou iniciativy se jim dá vyhnout, a máte potom naprosto perfektní kurz, za bezkonkurenční cenu.
Snažte se proto vyhnout lidem kteří vám jsou nepříjemní, i kdyby jste během kurzu na někoho takového narazili, vše se dá vyřešit osobně s bratry Wyrwolovi.
vloženo: 27. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem šla hlavně z důvodu, že tam chodila moje sestra a mnoho známých.

Přidělili mi pana učitele Hájka, se kterým to ježdění opravdu nebyla radost, ale spíše trest a utrpení. Vždy mě vystresoval tak, že jsem začínala řízení nenávidět. Poté jsem si řekla dost a poprosila jsem o změnu. Dostala jsem pana učitele Stránského, který mi za pouhé tři jízdy vrátil chuť do řízení a začalo mě to bavit. Opravdu zlatý pan učitel.
Bohužel při zkoušce jsem dostala pana Hájka, který na mě byl poté velmi nepříjemný a měla jsem z něj pocit, že udělání zkoušky mi opravdu vůbec nepřeje. Už před zkouškou mi říkal, že to nezvládnu, že rovnou můžu přijít znovu atp.
Takhle si opravdu profesionálního učitele v autoškole, za kterou zaplatíme dost peněz nepředstavuji.
Panu Stránskému strašně děkuji, jste skvělej!


vloženo: 11. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Wyrwolová jsem vybrala hlavně kvůli tomu, že do ní docházel i můj starší bratr.

Jelikož jsem byla hodně nemocná, měla jsem v průběhu kurzu hodně prodlev, avšak nebyl nikdy problém s termínem jízdy. Vždy se šlo domluvit tak, aby mi termín vyhovoval. Velké mezery mezi jízdami mi však učení zhoršovaly.

V autoškole se mi líbila možnost samostudia a ověřování si znalostí pomocí testů. Kdykoliv jsem se mohla na něco zeptat a opravit tak své chyby. Autoškola má velmi dobrý vozový park, ale místo trenažéru bych více uvítala trénování v autě na otevřeném prostranství.

Celkově jsem vystřídala tři instruktory. Prvních pár jízd jsem absolvovala s paní Tomkovou, která už v autoškole neučí. S tou se mi dobře povídalo, ale při jakémkoli &quot;klopýtnutí&quot; na mě velmi křičela, což mi bylo velice nepříjemné. Jízdy končily pláčem a před každou jízdou jsem byla velmi úzkostlivá. Navíc mě paní instruktorka vždy &quot;vyhodila&quot; kde se jí to hodilo, a já to tak měla daleko domů.
Zbytek kurzu jsem absolvovala s panem Kučerou, který byl naprosto skvělý. Vždy mi chyby v klidu vysvětloval, a snažil se mi vyjít vstříc. Nebylo ani problém mě odvézt domů, abych nemusela nikde &quot;lítat&quot;. Navíc byl velmi milý, při jízdě mi toho spoustu navyprávěl a hodně mě naučil.
S panem Kučerou jsem absolvovala i dvě kondiční jízdy kvůli mé neúspěšnosti při zkouškách z jízdy.
Po mé 4. neúspěšné zkoušce jsem kvůli časovým omezením vystřídala pana Kučeru za pana Stránského.
Řeknu to na rovinu. Kdybych měla pana Stránského už od začátku, pravděpodobně bych autoškolu dokončila už dávno. Na každou jízdu jsem se těšila, jako malé dítě na Vánoce. Opadl ze mě všechen stres, protože byla s panem Stránským výborná domluva. V autě vždy panovala příjemná a uvolněná atmosféra. Projeli jsme vše, co jsem si potřebovala před jízdou zopakovat, byla s ním neskutečná legrace a byl velmi ochotný. S panem Stránským jsem měla 5 jízd, a dnes jsem zkoušku dala na 5. pokus. Tímto chci jednoduše říct:&quot;Díky, Franto!&quot;

Autoškolu hodnotím kladně. Bratři Wyrwolové jsou velmi příjemní a ochotní. Při zkouškách mě starší pan Wyrwol vždy povzbudil a uklidnil.

Horší bylo, že kvůli opakováním se mi autoškola velmi prodražila.
vloženo: 24. listopadu 2017
vložil: Tereza Jírová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Wyrwolová jako takovou hodnotím s odstupem spíše negativně (proč, k tomu se dostanu), nejprve upřednostním jediné pozitivum, které na této autoškole vidím:

POZITIVUM: Měla jsem štěstí na instruktorku (paní Krejzová) a tu musím opravdu vyzdvihnout, protože byla úžasná a všechno mě naučila, jak měla. Byla opravdu trpělivá, zároveň však dokázala vždy danou dopravní situaci osvětlit tak, abych si skutečně pamatovala své chyby a dále je neopakovala. Paní Krejzová je také moc milý člověk, takže jízdy probíhaly v přátelské atmosféře, což se výrazně pozitivně podepsalo na mých získaných schopnostech. Na mé záverečné zkoušce seděl na místě spolujezdce pan Hájek a ten na mě působil taktéž příjemným dojmem. Díky!

NEGATIVA: Co se mi však bohužel nelíbilo, byl přístup ostatních instruktorů a zaměstnanců autoškoly přítomných na recepci (Zubatého, Smíchov) - nechápu, proč je potřeba být arogantní i při domlouvání jízd, a už vůbec nerozumím tomu, proč v roce 2017 člověk i malichernosti jako změna času jízdy musí řešit osobně na recepci a ne přes telefon či e-mail nebo web, to mě opravdu nebavilo, recepci jsem navíc měla daleko.
Další věc, která je ze strany autoškoly opravdu neférová (jelikož není řečena dopředu) je to, že 8 jízd (!!!!) musí žák POVINNĚ absolvovat na trenažeru, který mu absolutně nic nedá. Stačila by jedna hodina (45 minut) a ne celkem šest hodin času stráveného za simulátorem auta.
Což poté člověka pochopitelně vede k dokoupení jízd (já osobně jsem těch 8 jízd v opravdovém autě dokupovala, takže se nakonec částka, kterou jsem za autoškolu zaplatila, rapidně zvýšila)
Špatná komunikace na recepci vyvrcholila tím, kdy mi byl řečen špatný čas jízdy a já jsem o ni přišla a peníze propadly.
vloženo: 17. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Koupila jsem si rychlokurz u této autoškoly, protože bydlím také na Praze 5 a věděla jsem, že mají dostatečný počet instruktorů a nová auta.
Celý kurz trval cca 3 týdny a byla jsem opravdu velmi spokojená.
Přístup majitelů (David a Lukáš Wyrwolovi) byl perfektní, kdykoli jsem cokoli potřebovala, ihned mi poradili, vždy mi zvedli telefon, byli milý, je vidět, že je to baví :-)
Na zkouškách mě starší pan Wyrwol povzbuzoval a snažil se mě rozveselit, když jsem byla nervózní a čekala až přijdu na řadu.
Jediný co je třeba doporučit, víc se učitele ptát a nebát se.
Za mě 100% doporučuji :-)

vloženo: 6. října 2017
vložil: Anna M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud chcete legalizovat Vaše řidičské dovednosti, tak by tato autoškola mohla stačit, ale pokud s řízením začínáte (tak jako já), tak se raději obraťte na jinou autoškolu. Celkových 8 hodin trenažéru se započítává do jízd, ale moc Vám to nedá, protože se Vám u trenažéru nikdo nevěnuje. Výuka teorie nestojí za nic, jednalo se o útržkovité informace, takže většinu informací jsem čerpal z učebnice pana Schrötera nebo jinde na internetu. Bratři Wyrwolové moc sdílní nejsou, kupříkladu na zahájení se toho moc nedozvíte, třeba ani neprozradí počet hodin na trenažéru... U jízd v autě Vám přidělí učitele dle Vašich časových možností. Na mě připadl instruktor Zezulák. Tento člověk by neměl učit, vzhledem k tomu že postrádá jediný náznak trpělivosti, za každou chybu Vám nepříjemně vynadá, i když danou dopravní situaci řešíte poprvé. Opravdu ve svých téměř 30-ti letech nemám zapotřebí snášet výlevy postaršího nerváka, takže jsem změnil autoškolu. Po 4 hodinách v autě, co mi to nešlo, mi dokonce Zezulák vyhrožoval, že mi zruší jízdy, než se to naučím. A jak se mám naučit řídit, když ne při jízdách? Auta mají sice nová, ale to, které jsem řídil bylo na LPG, což bych hodnotil negativně. Pozitivně hodnotím, že Wyrwolovi znají zákon a vrátili na žádost posudek a přihlášku, už méně se dá pochválit nedbalost zapsaných údajů na přestupním lístku.
vloženo: 17. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto strašné. Pro jízdy se musí jezdit do Slivence. Když se jako začátečník zeptáte jak máte na motorce zatáčet tak Vám instruktor řekne že motorka zatáčí sama a pokud to nechápete tak na motorce nemáte co dělat. Od dubna do června proběhla pouze jedna jízda. Zbytek odpadl pro nedostatek instruktorů. Když si člověk přijde promluvit s majitelem že se mu nelíbí že za celou dobu měl jen jednu jízdu tak ten mu řekne, že když se mu to nelíbí může jít jinam(ale peníze nevrátí). Když se zeptá na termín zkoušky tak nic nevědí a že jim do toho nemáte co mluvit že si to určují sami. Rozhodně se této autoškole vyhněte.
vloženo: 26. června 2017
vložil: Otakar,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dělal až ve svých 40ti letech a i díky tomu... ale především pro vysoké pracovní vytížení (bylo kolikrát až nemožné vybrat volný termín pro jízdy, protože jsem byl prakticky furt v práci), jsem zvolil možnost programu výuky all inclusive, kde člověka netrápí čas, počet odježděných jízd (dostane jich tolik, kolik jich skutečně potřebuje i po vyčerpání těch zákonných) a může opakovat závěrečné zkoušky bez toho, aniž by musel cokoliv doplácet. Autoškolu jsem díky minimu času na své straně dělal rok. Velké i několika měsíční mezery mezi jízdami se pochopitelně podepíší především na schopnostech ovládat vozidlo. Měl jsem ale obrovské štěstí na instruktora, pana Hájka, který v klidu a s olbřímí trpělivostí sobě vlastní se se mnou prokousával vším co bylo třeba. Vše v klidu a opakovaně vysvětlit, zdůraznil to, co bylo třeba zdůraznit a pomalu (a mě to fakt šlo pomalu), učil samostatnosti. Teorie je řešena samostudiem (což mě vyhovovalo), ovšem s průběžnou sérii testů na učebně a možností se na cokoliv zeptat a navštívit příslušné kurzy (opět i nad rámec těch zákonných). Každý tu byl příjemný a cítil jsem, že se mi upřímně snaží pomoci. Testy jsem udělal na poprvé, jízdy napodruhé (poprvé jsem při jednom manévru najel na obrubník). V obou případech i když byl člověk vystresovaný, vše proběhlo v pohodové a klidné atmosféře. Neměnil bych nic, až na jediné, trenažér za reálné zaježdění někde na autohřišti. To by bylo skvělé. Za mě ale i tak SUPER. A i pro starší ročníky doporučuji.
vloženo: 15. května 2017
vložil: Martin Lohner,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz jsem zahájil v únoru 2017 a dnes už čekám jen na sms s termínem zkoušky. Přístup všech mi přišel výborný - paní Wyrvolová se snažila vždy vyhovět, jízdy každý týden 2x - spousta volných termínů na ně takže si stačilo jen vybrat. Jezdil jsem u pana Zezuláka a ze začátku byl trochu pes a to pěkně nepříjemný :D ale s největší pravděpodobností to bylo chybama které jsem dělal (ale každý máme někdy i blbou náladu prostě :D ) v druhé polovině kurzu už šlo vše hladce - upozorňování na chyby jinak i odreagování povídáním si. Pan Zezulák je velice fajn a vše vysvětlí. Jediné čeho se teď bojím je, abych dlouho nečekal na zkoušky a případné ježdění nezapomněl.

vloženo: 13. dubna 2017
vložil: Karim, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu jsem si vybrala, protože byla za dobrou cenu, měla jsem jí kousek od domova a i když to bude znít hloupě, prostě mi přišlo rozumné se učit ve výrazně polepeném žlutém autě s nápisy autoškola na všech stranách. Proč? Protože si vás všimne každý.

Přihlásila jsem se koncem října 2016, trenažer jsem zvládla za 2 týdny, stejně jako první test na křižovatky a značky. Docela se mi líbilo, jak to má autoškola nastavené, že bez splněné teorie Vám nenaplánují jízdy, jen 8 hodin na trenažeru je moc. Myslím, že by bohatě 4 stačily.

Na jízdy jsem dostala pana Hájka, o kterém jsem dopředu věděla, že je přísný, ale že naučí. Někdy kritikou opravdu nešetřil a já z jízdy odcházela s pocitem, že jsem úplný idiot, na druhou stranu mi jeho důraz a přísnost do hlavy skutečně dostaly spoustu věcí. Někdy byly jízdy příšerné, jindy to dopadlo zase dobře. Ale vše mi perfektně vysvětlil a zodpověděl každou otázku. Při jízdě jsme ani příliš nemluvili, ale ta koncentrace nás obou mi vyhovovala.

Sice jsem si pár hodin dokupovala, ale spíš jen pro vlastní pocit, že jsem skutečně na zkoušku připravená. A taky jsem jí zvládla napoprvé bez jediné chyby. Sice jsme museli na Slivenci na zkoušku být skutečně v 7 ráno, ale zase jsme ji mohli dělat na místě, kde jsme byli zvyklí řídit.

Asi tak jako většina lidí tady, nemám porovnání s jinou autoškolou, ale myslím, že tahle autoškola je v pohodě a pan Hájek je opravdu skvělý učitel i přes jeho občasnou nepříjemnost.
vloženo: 31. března 2017
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V říjnu 2016 jsem se ze dne na den rozhodl, že je nezbytné mít řidičák. Hlavním důvodem je, že jsem byl jako vrcholový sportovec závislý na ostatních lidech, kteří mi zařizovaly dopravu na závody a tréninky... Zvolil jsem AŠ Wyrwolovou kvůli množství poboček po celé Praze i kvůli snadné dostupnosti z domova. S průběhem kurzu jsem velmi spokojený po všech stránkách. Nejprve jsem absolvoval zahájení, kde jsem se dozvěděl všechny důležité informace k úspěšnému absolvování autoškoly. To jak rychle mohu školu dokončit záviselo čistě na mně a na mém uspořádání času, přístupu ke studiu... Trenažéry a testy jsem měl splněny za necelé 3 týdny. Bez testů a hotových 4 hodin trenažéru se zkrátka nedá sednout do auta. Následně stačilo absolvovat jednu přednášku na 4 hodiny jízd, celkem 2 přednášky jsou povinné. Jako učitele jsem měl Pana Hájka, kterého považuji za ideálního člověka na svém místě. Prakticky u všech jízdních úkonů mě upozorňoval a opravoval, protože i perfektní znalost teorie vám na silnici nemusí pomoci. Aspoň v otázkách se nevyskytovala žádná otázka, kde by se ptali přesně v jakém místě se má kam správně najíždět apod. to vás naučí hlavně praxe a učitel. Výsledkem bylo, že jsem udělal zkoušku na poprvé. Jednoduše se stačí řídit pravidly SP a přesně tím, co vám učitel říkal celé hodiny při lekcích. Potom bude minimální pravděpodobnost, že uděláte chybu.
vloženo: 12. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkouska u teto skoly je absolutne priserna. Donuti vas jet az do Slivence na cca 7:15, ale zacina se az kolem 10h. Nejen, ze vas znervoznuje komisar, ale i clovek z te autoskoly posmesky jak vam to nejde. Nakonec vas nechaji projit, ale protoze instruktor mel pripominky, tak musite doplatit min. 1h vyuky, aby vam vydali papir, na ktery jiz v tu chvili mate narok.
Do te doby to bylo v pohode. Instruktor, ktery me mel do te doby byl skvely. Ale zkouska kompletne zkazila muj do te doby pozitivni pocit z te autoskoly.

Behem zkousky jim jste ale uz u zadku. Asi proto, ze uz z vas nevytahnou zadne penize.
vloženo: 3. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se přihlásila přibližně v únoru. Pár dní jsem musela čekat na zahájení. Sice nám tam vysvětlili postup, jak to u nich probíhá, ale nikdo tomu nerozuměl. Takže se jich člověk stejně musel na provozovnu chodit ptát co a jak. Po zahájení přišlo plánování trenažeru na který jsem šla asi až za 3 týdny. Musela jsem absolvovat 4 x trenažer a než jsem ho dodělala, tak to trvalo 2 měsíce, jelikož byly věčně obsazené. Opravdu zbytečná ztráta času a navíc se trenažer počítá do jízd. Nikdo se mi tam nevěnoval a absolutně mi to nic nedalo. Pak jsem konečně sedla do auta. Dostala jsem paní Tomkovou a musím uznat, že tato učitelka by neměla učit. Dovolila si na mě řvát a navíc její způsob učit řízení je asi tak 40 let zpět. Sama by se měla jít znovu učit správně řídit. Jízdy jsem konečně tedy dodělala asi někdy v září. Další nesmysl, že jsem si musela chodit psát věčně testy. Jako bych si to nemohla udělat doma v klidu. Takže pořád nějaké zdržování, aby žák dělal autoškolu co nejdéle. Po dodělání jízd jsem si šla sjednat zkoušku. To bylo asi tak 14 dní až 3 týdny po dokončení jízdy. Po úspěšném zvládnutí testu jsem čekala asi tak další 3 týdny, než jsem šla dělat závěrečné jízdy. Zkoušku jsem pak naštěstí udělala úspěšně. Díky ztraceným hodinám strávených v trenažeru jsem si ty hodiny musela dokoupit. Takže sečteno a podrženo, nejdelší trvání autoškoly jaké může být. Přibližně 9 měsíců. Navíc se mi to pěkně prodražilo. Autoškola má sice velkou reklamu, ale kvalita a jednání je špatné. Určitě nedoporučuji.
vloženo: 8. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Lukáš Wyrwol byl vždy příjemný a ochotný cokoli vysvětlit, dělá svou práci dobře. Nejvíc jsem se těšila na trenažéry, nakonec si myslím, že jsou zbytečný, nic jsem se na nich nenaučila, lepší jezdit od začátku v autě. Jezdila jsem jen s paní Tomkovou, nemám srovnání s jinými instruktory, mívala lepší i horší dny. V červnu jsem začala autoškolu, závěrečnou zkoušku z jízdy dělala až v říjnu. Nejezdila jsem 14 dní, kvůli dovolené instruktorky, dál jsem čekala 3 týdny, než vypsali termín na písemné testy, další měsíc čekala na termín na závěrečnou zkoušku z jízdu. Bláhově jsem si myslela, že budu mít řidičák v září. Jinak pan komisař, ač se tvářil nepříjemně, nakonec mě podržel a dal mi to.
vloženo: 3. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Wyrwolová bych nedoporučila nikomu, kdo by se mě zeptal. Autoškolu jsem absolvovala a kdybych si mohla zvolit znovu tak bych touto cestou nikdy nešla. Začínala jsem kurz v létě a dokončila v březnu. Tím že měli moc studentů a očividně málo instruktorů se mi kurz protáhl na takovou dobu jelikož kombinace mé práce a volno instruktora bylo opravdu strašné (ještě bych chtěla podotknout že psát každé 4 jízdy testy to také moc neurychluje). Celkově průběh jízd celkem v pohodě, na instruktora si nemohu stěžovat. Jediné co bych mu vytkla je úplná absence výuky parkování- parkovala jsem pouze dvě hodiny před závěrečnými zkouškami což mi přijde hodně málo. Trenažéry ani nekomentuji- úroveň příšerná a nedalo mi to vůbec nic. Celkové shrnutí je asi takové, že pokud zvažujete volbu autoškoly vyberte si jakoukoliv jinou. Tuto bych brala jen zadarmo.
vloženo: 2. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   To není autoškola, to je podnik který vydělava peníze.
vloženo: 6. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud jste nikdy neřídili, tak určitě nedoporučuji tuto autoškolu. Jen pro otrlé. Přístup hrozný.
vloženo: 15. září 2016
vložil: Milan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Veru V. neboli jak by řekla paní Krejzová VV :Díky nejlepšímu instruktovi panu Hájkovi, který mi se vším pomohl jsem zkoušky zvládla na poprvé a to jsem byla při vyúkových jízdách děsně vyplašená. Pan Hájek je prostě nejlepší instruktor společně s paní Krejzovou, která mi zase vše vysvětlila teoriticky na učebně. Kdybych měla někdy v životě dělat autoškolu znovu nedělám ji nikde jinde než v této autoškole., Nyní mám už najeto přes 1000km a bez nehod :D Moc moc všem děkuji a doporučuji :*

vloženo: 6. srpna 2016
vložil: Veru VV, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak posměšky budete sklízet asi i zde, protože neumíte napsat jednu větu bez chyby... Jinak vám asi všichni věříme, že jste dokonalá a v autoškole pracují blbci:)
vloženo: 2. července 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Strašné, byla jsem tam vloni, už nikdy vic. Autoškolu jsem tam ne dodelala, učitele neprijemní, trenažer strašný, i přístup, do ted jsem z teto autoškoly hodne špatná. Poprvé jsme seděla jako řidič, oci vsloup, posmesky a mírné nadávky. Hrozné
vloženo: 23. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor Zezulák je úplně mentální - míň příjemný člověk se v Praze asi nenajde, ale naštěstí ostatní instruktoři byli OK.
vloženo: 30. května 2016
vložil: K, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola
vloženo: 7. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu si absolutně na nic stěžovat je to opravdu výbroná autoškola. Jediné co mi trochu vadilo byl trenažér, na který musíte celkem 4x, ale ono to asi bude taky k něčemu dobré. Určitě bych chtěl nejvíce poděkovat panu Hájkovi, který mě při závěrečné jízdě podržel a díky němu jsem jí dal na poprvé. Rozhodně nechápu ty co si tady stěžují já jsem v této autoškole neměl s ničím sebemenší problém. Je zde skvělý přístup k žákům a na učebnách byli vždy na mě příjemný hlavně pan Wyrwol se kterým je i sranda. Rozhodně mohu tuto autoškolu všem doporučit protože vás dovede na vše připravit.
vloženo: 7. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdybych se mohla rozmyslet znova, kde udelat autoškolu, rozhodně bych si tuto nevybrala. Instruktor Petr Kolman byl sice nejlepším, kterého jsem mohla dostat, ale je to asi jediný člověk z celé autoškoly, kdo je ochotný slušně jednat s lidmi. Přijdete na první hodinu, kde vám nikdo neřekne, že musíte během svého kurzu chodit PRŮBĚŽNĚ na zkušební testy. A pokud tak neučiníte, tuto autoškolu doděláte nejdříve 3 měsíce od své závěrečné jízdy a to i přes to, že všechny zkušební testy máte splněné dobře. Pan majitel totiž očividně zapomíná, že stále nabízí nějakou službu, za kterou mu zákazníci platí a slušné chování ho zjevně nikdo nenaučil. Velice mne mrzí, že vždy když jsem šla vyklepaná na pobočku, tak jsem narazila na někoho ochotnějsího a slušnějšího. Na své zkušenosti bych velice ráda co nejdříve zapomněla. A ta cena, ze začátku velice dobrá, ale pak to z vás stejně nějakým způsobem vytáhnou. Jestli-že si vybíráte autoškolu jen podle peněz, raději si 1-2 tisíce připlaťte, bude to mnohem kvalitnejší. A když už pujdete sem, pan Kolman vás rozhodně jezdit naučí.
vloženo: 21. října 2015
vložil: Kateřina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak se sama autoškola chlubí na stránkách. 15 000 absoluventů je znát na přístupu. Jde o masovou záležitost bez jakéhokoliv osobního přístupu ať už na učebnách nebo u instruktora, který je schopný se vás předposlední jízdě zeptat jestli jsme spolu už měli nějakou jízdu.
vloženo: 25. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na to budu vzpomínat dlouho. Dělala jsem tady papíry na velkou motorku (bez předchozích skupin). Pan Hájek je borec největší. Jo, furt vám do toho kecá, ale díky tomu pak dáte jízdy napoprvý i s napruzelym lampasákem za prdelí. Prostě zlatej člověk. Milujte ho a množte ho!
vloženo: 7. srpna 2015
vložil: rada na konec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hledal sem nejlevnější autoškolu a byla to chyba. Na motorku je celkem 6 dvouhodinovek. Mezi jízdama byla třeba i tři týdny pauza. Celková doba včetně zk 5 měsíců! Takže pokud někdo chce na léto řidičák na motorku absolutně nedoporučuji nebo si zaplatit nějaké VIP služby...
vloženo: 6. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Způsob výuky teorie se mi líbil, nemusíte dřepet v autoškole, akorát zajdete na přednášky a pak je to o samostudiu a testech, které můžete klidně napsat všechny najednou - pokud máte něco v hlavě, nemělo by vám to dělat problém (je to ostatně taky všechno mnohem lehčí, než se zdá).

Jízdy jsem měl s panem Hájkem. Doporučuji ho těm, kteří již za sebou nějaké to ježdění mají, nebo věří tomu, že mají talent. Je totiž velice perfekcionistický a zatímco jiným by nejspíše stačilo, že jezdíte jakž takž s pár chybami, pan Hájek postupně zvyšuje nároky a ke konci chce prakticky dokonalost. To může lidem jako já (kteří za volantem sedí poprvé až v AŠ a některé věci potřebují 100x zopakovat) připadat přehnané, ale pravdou je, že se vám to díky jeho přístupu dobře zaryje pod kůži a zkoušky díky tomu zajedete naprosto bez problému (navíc vás pan Hájek při závěrečné jízdě podpoří a podrží, což se taky počítá). Zároveň není agresivní, nezvyšuje hlas a když něco děláte špatně, přesně ví proč a co změnit. Jak teorii, tak praxi jsem zvládl díky přístupu učitelů bez problému napoprvé.

Pokud si nevěříte na p. Hájka (já si také nevěřil, dostal jsem ho přiděleného, ale nakonec bych neměnil), doporučuji p. Wyrwola nebo pí. Krejzovou.

Celkový dojem zanechala autoškola velmi dobrý.
vloženo: 13. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem začal chodit minulý rok, kvůli její bezkonkurenční ceně za kurz (7200,-) a také kvůli její blízkosti vzhledem k mému bydlišti. V ceně kurzu je obsažen neomezený počet jízd na trenažeru (minimálně však 6x45min.), neomezený počet hodin teorie, přístup ke zkušebním testům na stránkách etesty.cz a samozřejmě jízdní hodiny v autě.
Za 150,- si můžete navíc přikoupit jejich učebnici. Je to v podstatě jen souhrn zákonů + spoustu testových otázek. Tuto knihu jsem srovnal s konkurenční &quot;Autoškola? Pohodlně!&quot; Ta byla mnohem lépe zpracovaná a dalo se z ní lépe učit (více obrázků/příkladů), bylo v ní ale méně testových otázek na procvičení.
Teoretická část výuky se skládá ze čtyř dvouhodinovek (2x45min.). První z nich se týká TZBJ a následuje seznámení se všemi podrobnostmi výcviku a obdržíte i kartičku žáka autoškoly. Ostatní hodiny teorie se vždy točí podle určeného pořadí na různých pobočkách a mění se i hodina, ve kterou začínají (například jednou se začíná technickou a podruhé zdravotkou). Navíc musíte docházet na učebny a psát zkušební testy, které Vás mají připravit na závěrečné zkoušky. Myslím, že je to velmi moudrý krok a rozhodně za něj budete u zkoušek vděční.
Praktická část tedy sestává z jízd v trenažeru a jízd v autě. Trenažer je z mého pohledu naprosto zbytečná záležitost a plýtvání časem. Navíc se tím člověk ochuzuje o jízdní hodiny a pocit z jízdy je naprosto odlišný od skutečného auta. Nicméně je to požadavek autškoly a pro naprosté začátečníky to může být užitečné (i když by jedna hodina určitě stačila). Asi největší nevýhodou trenažeru je to, že se Vám na něm nikdo moc nevěnuje.
Pak tedy následují jízdy autem. Díky rezencím na tomto portále jsem si zvolil pana Hájka (pokud nechcete nikoho konkrétního, tak je Vám někdo náhodně přidělen). Z prvních pár jízd jsem byl docela na nervy, protože byl drsný a neustále mi vyčítal všchny možné chyby. Po chvíli jsem si ho ale začal vážit. Po čtvrté hodině mi řekl, že neřídím špatně, z čehož jsem byl dost na měkko. ;) Většina jízd probíhala na Slivenci a Barrandově (kde se i konají závěrečné zkoušky), ale podíváte se i do centra nebo na silnici pro motorová vozidla.
Zkouška z teorie se píše na magistrátu (držím palce, ať to najdete na poprvé). Zkouška z jízd se jezdí od učebny ve Slivenci.
Celkový dojem si z této autoškoly odnáším velmi pozitivní. Největším bonusem jsou učitelé (jmenovitě si pamatuji asi jen pana Hájka nebo paní Krejzovou), příjemní vlastníci (především pan D. Wyrwol) nebo vozový park (téměř nová auta) a cena celého výcviku. Na straně druhé stojí povinné hodiny trenažeru a ne úplně pěkně zpracovaná učebnice. Sám za sebe autoškolu vřele doporučuji.


vloženo: 9. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se přihlásila, protože jsem to měla blízko a kamarádka se sem taky přihlásila. Chodila jen na pobočku na smíchově a byla jsem hodně nespokojena. Kdykoliv jsem něco potřebovala v kanceláři, měla jsem pocit, že otravuju. Učitel nic nevysvětloval a byl pořád nepříjemný. Po 14ti jízdách jsem to již nevydržela a šla jinam. Určitě nedoporučuji.
vloženo: 9. února 2015
vložil: Tereza K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh jízd byl vpohodě ovšem po závěrečných jízdách, kdyi uintsruktor autoškoly na mě vystartoval velice špatná zkušenost...
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše OK. Super
vloženo: 22. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola k ničemu, protivná majitelka, neochota, vyhozené peníze...
vloženo: 20. ledna 2015
vložil: Jára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hlavní pozitivum této autoškoly vidím v profesionálním a promyšleném systému výuky. Na úvodní hodině vás detailně obeznámí s tím, jak bude vše probíhat. Kromě samotných jízd se musíte zúčastnit několika přednášek, jejichž termíny se pravidelně posouvají po různých pobočkách. První tři dvouhodinové jízdy absolvujete na trenažéru, na kterém se naučíte základní jízdní úkony, vysloveně prospěšný bude ale asi jen těm, co s řízením nemají opravdu žádné zkušenosti. Poté začne etapa jízd, v případě, že nemáte požadavek na konkrétního učitele, je vám přidělen. Co je důležité a jiné než u ostatních autoškol, je to, že k naplánování dalších jízd musíte v pobočkách průběžně psát testy z pravidel (jejich obtížnost se podle stádia vaší výuky zvyšuje, začíná se křižovatkami a značkami). Pokud nemáte napsáno dostatečné množství, další jízdy vám nenaplánují. Tato povinnost není úplně příjemná, ovšem téměř vám zaručí, že pokud se na tyto cvičné testy alespoň trochu soustředíte, s těmi závěrečnými nebudete mít žádný problém.
Samotné jízdy si plánujete obvykle na pobočkách, kterých je hned několik (je třeba si zjistit otevírací dobu), vždy asi 2-3 dopředu. Sami si máte možnost vybrat, odkud pojedete (vybíráte z mnoha míst v oblasti, kde autoškola působí - Barrandov, Nové Butovice...). Konec jízd je vždy blízko u stanic metra, případně tramvaje. Po absolvování celé výuky vám váš instruktor řekne, zda doporučuje přikoupit nějaké jízdy navíc, a vezme vám vaši kartičku k registraci na zkoušky. Nabídka termínu vám přijde formou SMS, potvrdíte jej na pobočce.
Jezdil jsem s panem Hájkem, kterého můžu jen doporučit. Vysvětluje vám vaše chyby, je klidný, i když příliš nechválí.) Zároveň umí poznat, proč které chyby děláte, což také pomůže. Při závěrečných zkouškách vás také podrží.
vloženo: 18. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemní učitelé, někteří přísní, někteří méně.

Na všem se s vámi dohodnou, o všem vás informují, neměl jsem žádné problémy.

Zvláštní systém psaní testů, ale nestěžuji si.

Poměrně drahý prostoj při zrušení jízdy (500,-)
vloženo: 9. listopadu 2014
vložil: Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedávno jsem v této autoškole absolvovala kondiční jízdy po 20 letech od obdržení řidičského průkazu, kdy jsem vůbec nejezdila. Překonat blok a obavy, že to ve svém věku už nezvládnu, mi skvěle pomohla paní Krejzová, které bych i touto cestou ráda poděkovala za slunečnou pohodu, v níž všechny naše jízdy probíhaly. Komunikace s pány Wyrwoly probíhala konstruktivně. Oceňuji jejich vstřícné a kultivované jednání.
vloženo: 7. listopadu 2014
vložil: Renáta Nováková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedávno jsem v této autoškole absolvovala kondiční jízdy po 20 letech od obdržení řidičského průkazu, kdy jsem vůbec nejezdila. Překonat blok a obavy, že to ve svém věku už nezvládnu, mi skvěle pomohla paní Krejzová, které bych i touto cestou ráda poděkovala za slunečnou pohodu, v níž všechny naše jízdy probíhaly. Komunikace s pány Wyrwoly probíhala konstruktivně. Oceňuji jejich vstřícné a kultivované jednání.
vloženo: 7. listopadu 2014
vložil: Renáta Nováková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola,mohu jenom doporučit
vloženo: 4. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro mne přístup skvělý, od obou sourozenců wyrwolových. Na trenažéru mi vše vysvětlili, průběžné testování mi přijde jako velká výhoda, člověka to aspoň k teorii skutečně připraví. Učitelů je skutečně spousta (hádám, kolem 10) a můžete si vybrat, popřípadě přejít. Ovšem jsem se setkala s učitelem, u kterého jsem byla ve stresu a pořádě mi nic nevysvětlil.
vloženo: 15. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka jízdy v této autoškole byla špičková, jezdil jsem s p. Zezulákem a nejen, že mě s přehledem seznámil se situacemi na vozovce, ale také jsme si i lidsky ,, pokecali". Také oba bráchové Wyrwolové jsou velmi ochotní a s čím můžou, pomůžou. Pokud bydlíte v okolí Smíchova, dle mého názoru je autoškola Wyrwolová tou nejlepší volbou.
vloženo: 1. září 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu doporučit. V rodině auto nemáme, tudíž jsem čekala do svých 24 let na rozhodnutí udělat řidičák, protože do té doby nebyl třeba a nebyla možnost auto si někde půjčit. Teď je možnost si auto prostě koupit (už se tak stalo :). Takže zkoušky jsem udělala a to napoprvé – teorii i jízdy. Až do autoškoly jsem neměla s autem absolutně žádnou zkušenost, jen jsem věděla, že auto má 4 kola a volant a měla jsem také mlhavou představu jakýchsi pedálech dole pod řidičem :) Dostala jsem velmi hodného pana učitele – Zezuláka. Začala jsem loni v létě, a jelikož jsem nervák a všeho se bojím (nervuju se ze všeho, většinou naprosto zbytečně) a následně jsem byla 4 měsíce pořád pryč z Prahy a pak jsem nějak nebyla natěšená pokračovat, dodělávala jsem autoškolu letos v létě. Dokupovala jsem si jízdy, protože, co jsem blbec odjezdila loni, jsem úspěšně zapomněla, po tak dlouhé pauze (blbec no). Teorii jsem dělala průběžně, jízdy byly v mém rozježděném období 2 – 3x týdně a dalo se domluvit naprosto na všem. Hloupé je jedině domlouvání jízd na učebně, ale chápu, že to asi jinak udělat nejde. S tím, že jsem tedy pracující a občas jsem jezdila přes celou Prahu jen kvůli tomu, ale dalo se a já jezdila často. Pak jsem měla naplánované jízdy i těsně před zkouškami, abych to třeba nezapomněla, za ty 3 dny :) Zkoušky byly otravné, spousta administrativy a čekání, ale člověk to vydrží a hlavně ta úleva a radost potom :) Můj učitel byl sice hodný, ale driloval mě tedy solidně a to i na parkování, takže jedině magor jako já si pak u zkoušek dobrovolně vybral parkování couváním do řady :) Ale díky drilu, to bylo zaparkování velmi pěkné :) Takže za mě ano, doporučuji.
vloženo: 25. června 2014
vložil: Terka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu doporučit. V rodině auto nemáme, tudíž jsem čekala do svých 24 let na rozhodnutí udělat řidičák, protože do té doby nebyl třeba a nebyla možnost auto si někde půjčit. Teď je možnost si auto prostě koupit (už se tak stalo :). Takže zkoušky jsem udělala a to napoprvé – teorii i jízdy. Až do autoškoly jsem neměla s autem absolutně žádnou zkušenost, jen jsem věděla, že auto má 4 kola a volant a měla jsem také mlhavou představu jakýchsi pedálech dole pod řidičem :) Dostala jsem velmi hodného pana učitele – Zezuláka. Začala jsem loni v létě, a jelikož jsem nervák a všeho se bojím (nervuju se ze všeho, většinou naprosto zbytečně) a následně jsem byla 4 měsíce pořád pryč z Prahy a pak jsem nějak nebyla natěšená pokračovat, dodělávala jsem autoškolu letos v létě. Dokupovala jsem si jízdy, protože, co jsem blbec odjezdila loni, jsem úspěšně zapomněla, po tak dlouhé pauze (blbec no). Teorii jsem dělala průběžně, jízdy byly v mém rozježděném období 2 – 3x týdně a dalo se domluvit naprosto na všem. Hloupé je jedině domlouvání jízd na učebně, ale chápu, že to asi jinak udělat nejde. S tím, že jsem tedy pracující a občas jsem jezdila přes celou Prahu jen kvůli tomu, ale dalo se a já jezdila často. Pak jsem měla naplánované jízdy i těsně před zkouškami, abych to třeba nezapomněla, za ty 3 dny :) Zkoušky byly otravné, spousta administrativy a čekání, ale člověk to vydrží a hlavně ta úleva a radost potom :) Můj učitel byl sice hodný, ale driloval mě tedy solidně a to i na parkování, takže jedině magor jako já si pak u zkoušek dobrovolně vybral parkování couváním do řady :) Ale díky drilu, to bylo zaparkování velmi pěkné :) Takže za mě ano, doporučuji.
vloženo: 25. června 2014
vložil: Terka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvovala s Marcelou Krejzovou, nejlepší instruktorka, co jsem mohla mít. Na jízdy s ní jsem se vyloženě těšila. Trpělivá, všechno dobře vysvětlí, vůbec jsem se nebála ani první jízdy, která hned byla po Praze 5, po absolvování autoškoly na 100% se mi po ní stýskalo, ale pevně věřím, že pod jejím vedením vyjede spousta kvalitních řidičů :-). Co se týká teorie, myslím, že je dobře, že se musí psát cvičné testy na učebnách, potom jde žák ke zkoušce připraven. Jízdy jsem si domlouvala vzhledem k prac. době, a vždy mi vyšli vstříc, doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 23. června 2014
vložil: Anna Procházková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem začala loni v červnu, odjela asi 3 jízdy a pak si dala vzhledem k prázdninám a nemoci a nízkému sebevědomí pauzu až do jara 2014. Doma jsem auto neměli, takže jsem se dlouho přemlouvala vůbec do AŠ jít, ale pak jsem se rozhodla, že tedy ano. Já jsem taková typická blondýna za volantem (i když se asi zbytečně podceňuji, ale celá já.. :). Zkoušku z teorie a i praktickou jízdu jsem zvládla na poprvé. Dokoupila jsem si jízdy - prostě to, co jsem vyjezdila před obr pauzou, jsem si pak holt dokoupila (blbá no :). Teorií nás "otravovali" pořád, ale nakonec to asi bylo dobře. Na jízdy jsem měla pana Zezuláka, který byl ze mě občas zoufalý, ale jen jemu můžu děkovat, že jsem to udělala. Drilování parkování bylo bezpočet :) Na zkoušce jsem si dobrovolně vybrala parkování do řady a hle - vše OK. Takže za mě spokojenost maximální. Nikdy na jízdu nepřišel včas, naopak, občas na mě, jakožto na ostudu, musel chvíli čekat. Nevyýhodou je max to, že pokud pracujete jako já, nemáte moc času jezdit o různých učebnách a domlouvat si jízdy nebo dělat testy. Ale pokud to martyrium překonáte, je v pohodě a dá se domluvit na všem. Jezdila jsem 2x i 3 týdně a pak už to bylo ráz naráz :) Takže za mě doporučuji.
vloženo: 23. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vřele doporučuji p. Hájka, opravuje chyby, věnuje se správné jízdě, vidí Vám i do hlavy. a hlavně vysvětluje proč se to má dělat tak a ne jinak. Skutečně učí a ne se jen tak vozí.
vloženo: 12. února 2014
vložil: O,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přítelkyně tam sice udělala řidičák, ale moc se toho nenaučila. U trenažéru se jim nikdo nevěnoval, nic nevysvětloval a hned při první jízdě vyjeli do ulic. Místo aby je vytáhli na plochu a zautomatizovali rozjezdy, řazení, brzdění, couvání, tak se musela soustředit na provoz a po každé jízdě byla na prášky. Projížděli především Barrandov a Slivenec, kde se dělají zkoušky. Řidičák sice na podruhý dostala, ale jestli autoškoly produkují takovéto řidiče, tak se nedivim, jak to na silnicích vypadá.
Postupně jí na volných silnicích doučuju to, co ji měli naučit v autoškole. Třeba vůbec netrénovali rozjezd přes ruční brzdu ani couvání. Ale asi to bude všude stejné.
Instruktor jí vytknul, že na křižovatce kouká jestli něco nejede z vedlejší, že má přednost, tak to nemá řešit a má jet. Kdybch podle toho jezdil, tak mám tak dvacátý auto nebo možná i pár rakví (a ne těch střešních).
vloženo: 22. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chci se zeptat, jestli se testy dělají v jiný termín, než jízdy. Děkuji
vloženo: 22. října 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nicemu se tam nenaucite!!!Pracujou tam sami magori. Po 20 hod nebudete umit nic! Musela jsem jit do jine AS
vloženo: 3. října 2013
vložil: Julie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z výcviku v AŠ Wyrwolová jsem z počátku byla hodně zklamaná. Trenažer byl totální ztráta času a peněz, nikdo se vám tam nevěnuje, jezdíte si, jak chcete. Pan instruktor, který mi byl přidělen mi jednoduše řečeno nesedl, nedokázala jsem se poučit z jeho připomínek a neopakovat chyby, spíše mi pořád něco vyčítal místo toho, abychom jezdili nebo mi ukázal, jak se to správně dělá. Nakonec jsem se rozhodla instruktora vyměnit a bylo to absolutně o něčem jiném. S organizací AŠ a domlouváním se jsem neměla problém. Co ale rozhodně doporučuju je předem znát teorii, vědět, jak řešit dopravní situace, když tohle člověk neví, je jasné, že se s ním instruktor nebude mazlit a nervy bude mít jak instruktor, tak vy.
vloženo: 26. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Libi se mi to pekny učitele fajn v pohodě
vloženo: 20. května 2013
vložil: Sulza Ruslan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Organizace v autoškole nestojí za moc, ale nemůžete čekat zázrak za tu cenu.
Ale co musím vyzdvyhnout je pan instruktor naprosto nejlepší. Má vysoké nároky a velkou trpělivost. Jestli tam půjdete tak chtějte určitě jeho je to pan Hájek. Trenažér je špatný a nikdo se vám u něj nevěnuje kdo má tu možnost tak ať si dá určitě bez něj je to ztráta času.
vloženo: 26. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za tu cenu je to asi slušné, na začátku kurzu musíte odjezdit 4 hodiny v trenažeru což je opravdu ale opravdu nuda a podle mě to nic užitečného člověku nepřinese.
Instruktor i personál celkově musím hodnotit kladně.
Možnost vyzvednutí blízko Vašeho domu.
vloženo: 22. února 2013
vložil: Sharpest, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bohuzel stale to same, pokusy osahavat pri jizdach, nechutne narazky, cena autoskoly je vyborna, auta v pohode.. jen ten pristup, jen pro otrle...
vloženo: 30. ledna 2013
vložil: Lenka Pankova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po úspěšném znovuabsolvování zkoušek u jiné autoškoly, kde jsem se přesvědčil, že mohou být některé věci jinak, lepší, tuto autoškolu nedoporučuju. Přesvědčil jsem se o jedné věci - pokud chcete mít dobrou autoškolu, nemusíte nutně mít všude propagace ve žlutofialových barvách(propisky, učebnici, auta s logem). Teorie odbytá, mnoho žáků, nedostatek termínů, neochota paní majitelky. Z instruktorů v žádném případě nedoporučuju p. Lešetického, s ním se samostatnosti v autě moc nenaučíte...
vloženo: 26. listopadu 2012
vložil: Jiří Vojíř, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole mne připravili na všechny možné situace na silnici, které dodnes využívám. S instruktorem jsem zrovna spokojená nebyla, ale vedení bylo opravdu příjemné a vstřícné.

vloženo: 20. července 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno v poho x) Ps.: při jakekoli nespokojenosti s instruktorem okamzita, bezproblemova vymena x)
vloženo: 22. června 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   No jezdila jsem u autoškoly na doporučení své tety. Sice to bylo fajn jezdit. Měla jsem dobrého učitele ale domluva na učebnách byla občas katastrofa hlavně na Barrandově. Na smíchovské učebně šlo všechno a na Barrandově skoro nic.
vloženo: 21. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak myslím, že tato autoškola zrovna patří k těm lepším. Zezačátku jsem jezdila v malé autoškole a to byla katastrofa. Nikdo se nezajímal jak jsem na tom s testy, praktická údržba žádná. A jízd 15 a prý ke zkouškám. Tak tehle přístup jsem si rozhodne líbit nenechala. Tady v autoškole můžete chodit na průběžné testy, všechno si zkusíte a to je myslím pro žáky plus.
vloženo: 6. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak ty předchozí reference na tuto autoškolu jsou opravdu zarážející!!

Za mě prostě SUPER!!! Nikdy nic nebylo problém. Instruktor úplně v pohodě člověk, žádnej stres, řvaní a nervy jako slýchám od známých a kamarádů, kteří musí před každou jízdou požít "vyprošťovák" něbo něco na nervy aby tu hodinu nějak přežili...já se na každou jízdu těšila! Na zkoušky mě instruktor připravil báječně!! Zkoušky pohoda. Cena kurzu, super. Kupováno sice přes slevový portál, ale o AŠ jsem měla skvělý reference. Jsem již 3 člověk z naší rodiny co dělá řidičák v této AŠ a nemůžu si stěžovat, určitě budu doporučovat dál. Už se těším na "růžovou kartičku" a budu brázdit silnice!! Nemám strach řídit. Tato autoškola Vás naučí všechno!!!
vloženo: 1. února 2012
vložil: Kája,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu bych vrele komukoliv doporucila, mily individualni pristup, nic nebylo problem.

vloženo: 24. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Předchozí hodnocení je opravdu zajímavé.. Téměř celá moje třída na gymplu chodila do této autoškoly a všichni byli nadmíru spokojeni a doporučovali autoškolu dál. Já jsem tam na doporučení šla a nemohu litovat. Vše proběhlo tak, jak mělo-včetně důkladné přípravy z teorie. Ono záleží asi na tom, jestli do autoškoly chodíte opravdu tak, jak vám učitel teorie stanoví nebo jestli na to kašlete.. Řídit jsem se naučila taky velmi dobře-na to, že jsem předtím nikdy neřidila-šla jsem k závěrečkám s jistotou. Ono prostě někomu jde řízení a někomu např. jazyky, nemůžete tedy svádět všechny chyby na učitele.. Ono nervy dělaj svý, ale pokud ste se necítila na zkoušku tak jste si měla dokoupit hodiny dřív, než jste vybouchla u závěrečky..

Sice nevím koho jste měla jako učitele, ale spolužáci vystřídali asi 5 učitelů které mají v aš a o nikom neřekli půl špatného slova... Teď měla závěrečky spolužačka v Kladně , protože teď zkoušky v Praze prostě nejsou, běhá to všude v televizi a mimoto se informovala u několika jiných autoškol že to tak opravdu je.. Alespoň Wyrvolovi měli snahu zajistit alespoň nějaké zkoušky v té bídě. A to, že byste musela zůstat v Kladně je hloupost, ta kamarádka šla na další zkoušku do Prahy kde prospěla.. Navíc moje matka teď šla do této aš na kondiční jízdy a je také spokojena.

Já bych autoškolu určitě doporučila, mají velmi vstřícný přístup a vše dělají pro to, aby žáky dobře připravili ke zkoušce i do života. Mimoto mají pěkná nová auta a super učitele, kteří opravdu dělají maximum!
vloženo: 10. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou nemám dobré zkušenosti, zájemce nalákají na dobrou cenu ale výcvik za nic moc nestojí. Teoretické hodiny tady nezažijete žádné, pokud tedy nepočítám 2 hloupá videa z 90.let, kde Vás "naučí" údržbu vozidla + zdravotní přípravu a dojdete si párkrát vyplnit cvičné testy - toť vše.U trenažéru se Vám nikdo nevěnuje, takže se toho moc nenaučíte. Jízdy také nic moc, nenaučí Vás pořádně zvládat složitější situace a celkově chápat jak má automobil správně fungovat. Poté co jsem absolvovala všechny jízdy jsem čekala téměř 2 měsíce na zkoušky, pan majitel mi neustále tvrdil že nejsou žádné termíny, byl odtažitý a vůbec se o tom nehodlal bavit, odmítal mi ukázat jakýkoli důkaz či potvrzení o tom, že mě ke zkouškám přihlásil. Nicméně za několik dní mi přišla sms, že se mám dostavit do AŠ a potvrdit si termín zkoušek. Tam mi bylo řečeno, že zkoušky ted můžeme dělat pouze v Kladně a že na pražský termín bych určitě čekala další měsíc. Jela jsem tedy do Kladna s dalšími cca 25 studenty, zkoušky byly naprostý propadák a u jízd uspělo něco kolem 5 lidí. Komisař mi přišel poněkud zaujatý a zbytečně studenty stresoval, ze strany našich instruktorů nebyl žádný ani malý náznak nějaké lehké pomoci či uklidnění během zkoušek, připadalo mi jako kdyby jim bylo úplně že to tolik studentů nezvládlo.Já jsem udělala spoustu chyb a byla jsem neuvěřitelně nervozní, takže jsem z neúspěchu obviňovala hlavně sebe. Do Kladna nás rovnou i převedli - o tom se ale předem nikdo ani nezmínil, takže další zkoušky by pak lidi museli dělat zase v Kladně, jelikož už jsme nepatřili pod Wyrwolovou.Po této zkušenosti jsem přešla do jiné autoškoly, od zážitku ze zkoušek jsem se bála sednout do auta a byla jsem úplně mimo - k mému překvapení jsem se toho u Wyrwolů opravdu moc nenaučila, nový instruktor mě musel většinu věcí doučovat a nebo dokonce přeučovat, protože jsem je měla naučené špatně, bylo to zdlouhavé, dokupovala jsem si cca 13 jízd navíc abych se vše doučila. Nyní jsem úspešně složila zkoušky z jízd a se zážitkem z Kladna se to vůbec nedá srovnat. Takže pokud umíte řídit a potřebujete to pouze zlegalizovat, tak pro Vás klidně tato autoškola může být dobrá, ale začátečníky naučí tak maximálně jak se udržet na silnici - nic víc! Díky Wyrwolům mě stál řidičák jednou tolik než co byla původní cena. Takže za mě bohužel nedoporučuji, nenechte se nalákat na nízkou cenu - tato cena odpovídá nekvalitnímu výcviku!!!
vloženo: 23. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu bych doporucila vsem. Cena bezkonkurencni, pristup velmi dobry. Trosku me zarazil zacatek, kdy jsem usedla k trenazeru a nikdo se mi moc nevenoval, ale instruktor ani prilis hodny, ani nekricel, takze myslim, ze pro nauceni naprosto idealnim ucitelem.
Kdyz ctu minula hodnoceni, a reakce typu "nevim poradne, jak se dela tohle a tohle", tak si nemyslim, ze to musi byt nutne instruktorem. On vam totiz na nohy a do hlavy moc nevidi.A lina huba, hole nestesti. Ja se hodne ptala a na vse mi bylo dostatecne a s ochotou odpovezeno. Je samozrejme, ze kazdemu vyhovuje neco jineho, ale vas pristup odrazi i pristup ostatnich.
A nevim, v ktere jine autoskole by vas odvezli na zkousky, abyste nemuseli brzo rano jezdit az na slivenec, v ktere jine autoskole by tesne pred technickou s vami otevreli kapotu a vse vam v rychlosti zopakovali, kde jinde byste meli tak moc najezdena vsechna mista, kam vas na zkouskach muze vzit komisar atd.
Cela rodina Wyrwolovych byla skvela, az na protivnou pani Wyrwolovou. Ale tu potkate vetsinou az u administrace u zkousek, takze by vas to take nemuselo tizit.

vloženo: 17. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych se podělit o svoji zkušenost s touto autoškolou, je negativní... Jízdy jsem dělal celkem 3x, neudělal. Zakopaný pes byl ve špatném instruktorovi, když jsem jezdil s ním, tak jsem sice měl pocit, že mi to jde, ale u zkoušek jsem narazil. Chtěl jsem situaci nějak vyřešit první s instruktorem, ten se na mě málem rozeřval, a pak s paní Wyrwolovou, ta se svého zaměstnance zastávala a byla velice neochotná....poplatek za zkoušky u autoškoly stojí 1000Kč - cena včetně 2x45 kondiční jízdy+poplatek magistrátu, nejde zaplatit jen poplatek autoškole a magistrátu. Autoškola je dobrá, pokud si chci svoje řidičské zlegalizovat, jak už tady někdo psal, ne ale, pokud se učí od úplného začátku. Propagace mají hodně (auta s logem, propisky, vozitky atd.), ale úrovni autoškoly neodpovídá, je to jen klam. Moje veškeré náklady za autoškolu činí přes 14000, výsledek žádný. Nedoporučuji.
vloženo: 18. července 2011
vložil: Jiří Vojíř, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   GOOD
vloženo: 9. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   GOOD
vloženo: 9. července 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro mě naprosto dokonalá autoškola. Šla jsem se tam podívat díky skvělé ceně, a když jsem viděla i ten báječný přístup ke mně, tak jsem měla jasno. Instruktora jsem dostala naprosto dokonalého. Byl hodný, vše v klidu říkal (opravoval), byla s ním i sranda. Vůbec žádný stres. Myslím si, že mě na zkoušky připravil báječně. Tuto autoškolu budu určitě doporučovat známým a všem , co se budou chtít přihlásit. Ale samozřejmě, každý má jiné zkušenosti.
vloženo: 5. července 2011
vložil: Bára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla super!Skoro mě mrzelo, když jsem napoprvé udělala zkoušky.jezdila jsem s Lukášem Wyrwolem a myslím, že mě učil opravdu zodpovědně.Dával pozor na všechny chyby, co jsem dělala, neúnavně mě opravoval a ještě s ním byla sranda.Termíny jízd jsem si také vybírala podle sebe.Víkendy ani svátky nebyly problémem.No a cena byla bezkonkurenční, podle toho jsem si autoškolu v Jinonicích vlastně vybrala...A také byla autoškola hodně rychlá, od chvíle kdy jsem začala pravidelně jezdit to do zkoušek trvalo asi měsíc a půl a to jsem na to nijak nespěchala...Jedním slovem-> super!
vloženo: 29. ledna 2011
vložil: M.Z.K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Suprová autoškola, jen souhlasím s tím, že je tam dost žáků. Na druhou stranu, když je hodně žáků, to zase vypovídá o tom, že je to dobrá autoškola.
vloženo: 31. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Wyrwolová jsem nic nenaučila, pan učitel mi jen ukazovat nejčastější trasu u zkoušek, Jinonice znám, ale když jsem dostala ŘP (zkoušku jsem udělala na 1.pokus) a prvně sedla za volant, to byla hrůza: neumím pořádně točit volantem, používat spojku a dobře přeřazovat, tam kde se má. Nikdo se neobtěžoval mi to říci a ukázat. Souhlasím s pánem jehož přítelkyně nic neumí, řidičské umění nebo spíš neumění není vždy na straně řidiče, ale autoškol, celý systím je špatný.
Pokud už řídíte a potřebujete to jen legalizovat, tak si udělejte tuto AŠ, pokud se chcete něčemu naučit a nikdy jste neřídili, jděte jinam.


vloženo: 7. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se zdá v pohodě, ale přístup k žákům je strašný. Mají jich moc a nezvládají to. Instruktor má tolik žáků, že se stalo, že mezi jednotlivými jízdami byly i 3 týdny mezera. Musím ale říci, že jsou všichni milí a instruktor je v pohodě, ale přístup k žákům stylem "nezajímá nás jak dlouho to budeš dělat, prostě musíš čekat" je hrozný.
vloženo: 18. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v pohodě.....
Denisa
vloženo: 9. února 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych určitě doporučila všem .Celý kolektiv byl velmi profesionální a lidský.
vloženo: 6. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc se mi libil prubeh kurzu. Super atmosfera, zadny tlak, nervozita. Skvele jsem si to uzil. Ucitel Lukas Wyrwol. Muzu vrele doporucit.
Citil jsem se vyborne pripraven za zkousku.
Nemam zadne pripominky ke zlepseni. Libil se mi cely prubeh.
Urcite doporucuji

vloženo: 3. ledna 2010
vložil: Ales Nahly, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý :)
vloženo: 10. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   PARTNERKA ABSOLOVOVALA. HAVÁRIE PRVNÍ TÝDEN PO AUTOŠKOLE, JEŠTĚ ROK PO NÍ PŘI PARKOVÁNÍ DVĚ PNEUMATIKY ZA MĚSÍC. ZATO SPALA S INSTRUKTOREM . ALE BYLO TO V RODINĚ
vloženo: 27. srpna 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ano
vloženo: 6. srpna 2009
vložil: trnka pavel,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Wyrwolová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Wyrwolová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Wyrwolová - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje