Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Žižkov - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Žižkov

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Žižkov < <


    Když děláte školu pro cizinců také tak ne musíte být jako rasisty. Úplně špatný přístup k lidi a také na webových stránkách jedna cena, a ve škole tři krát výše. Určitě ne doporučil bych tento Autoskolu.
vloženo: 8. srpna 2019
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
To mít jednoduchá řešení. Vy dělat školu tam odkud Vy přivandrovat a nemít žádný problém...

vloženo: 8. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Když děláte školu pro cizinců také tak ne musíte být jako rasisty. Úplně špatný přístup k lidi a také na webových stránkách jedna cena, a ve škole tři krát výše. Určitě ne doporučil bych tento Autoskolu.
vloženo: 8. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Kristýna má pravdu
+ Jeden ucitel zaky za chyby fackuje a druhy vam bude celou dobu jizdy ovladat pedaly
+ Co umite ci neumite zjistite az u zaverecnych jizd
-------------------------
Jen zkušený instruktor pozná, kdy dotyčný žák UŽ nepotřebuje po pár jízdách pomáhat se spojkou a kdy vedle něho sedí dřevák, který není schopen se naučit takovou maličkost...
Nebo snad myslíte, že si chce nechat zničit motor po stále opakovaných startech ?!?
Dovedu si živě představit reakci autoškoly, která se včas zbaví dřeváka (Vás se to samozřejmě netýká) a místo něho přijde nadaný, nebo i průměrný žák a to za stejné peníze a bez nervů.

vloženo: 7. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Dlouhodobě žiji v Německu, kde jsem si chtěl udělat taky řidičák, ale když jsem se dozvěděl cenu, která je v přepočtu skoro 70.000,- Kč za skupinu B, tak jsem si to hned rozmyslel.
Autoškola Žižkov mě vždy vyšla vstříc co se týče plánování jízd a to i o víkendech. A díky bohu nejsem ani dřevák, tak jsem zkoušky dal na poprvé :-) Ještě jednou děkuji.

vloženo: 7. května 2019
vložil: Jirka, emailová adresa nezveřejněna


   Kristýna má pravdu
+ Jeden ucitel zaky za chyby fackuje a druhy vam bude celou dobu jizdy ovladat pedaly
+ Co umite ci neumite zjistite az u zaverecnych jizd
vloženo: 7. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoskolu absolutne nedoporucuji!!

V prubehu jizd jsem se setkala s neochotou ucitelu a s hroznym pristupem k zakum. Jeden ucitel zaky za chyby fackuje a druhy vam bude celou dobu jizdy ovladat pedaly, takze to vypada, ze se umite vyborne rozjizdet a ze vam vse jde skvele. Pravdu o tom, co umite ci neumite zjistite az u zaverecnych jizd. Byly to vyhozene penize!

Po teto zkusenosti jsem z autoskoly odesla a nasla si jinou, kde jsem zazila uplne jiny pristup. Za jizdy vam bylo vse radne vysvetleno, NIKDO na vas nekricel a NIKDO vam neovladal pedaly.

Pokud si prave vybirate, jakou autoskolu budete absolvovat, tak tuhle rozhodne NE! Uvedomte si, ze jim date penize za urazky a za to, ze po ukonceni vsech 28 jizd nic neumite.


vloženo: 13. dubna 2019
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


   Dostupné a srozumitelné vysvětlení teorií. Jezdil jsem na autě které se mi líbilo. Dostal jsem výborné praktické znalosti. Po každé praktické situaci které jsem nerozuměl, jsem dostal správnou odpověď. Celkově bych ohodnotil tuto školu jako výbornou.
vloženo: 17. prosince 2018
vložil: Taras Tsynyavskyy,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neni vzdy nejlepsi vybirat pomer/cena. Naucili spatny zaklady a celkove byla spatna domluva.
vloženo: 31. března 2018
-------------
A proto doporučuji okamžitě zdražit...stanete se pro další uchazeče o moc lukrativnější !!!
vloženo: 1. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neni vzdy nejlepsi vybirat pomer/cena. Naucili spatny zaklady a celkove byla spatna domluva.
vloženo: 31. března 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pred dvema roky jsem tady delal ridicak na motku a ted jsem se vratil pro becko. Autoskola uplne na chill. Jezdil jsem s dvojkovou oktavou. Sice uz ma za sebou ctyri kila a slapala jak hodinky. Ucitel bombardak. I na ucebne s nim byla sranda. Takze tak.
vloženo: 17. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola Žižkov má ročně stovky spojených zákazníků včetně mě. Vždycky se najde nějaký blbec, který si nevidí na špičku nosu.
Už vidím jak si učitel na motorce hraje s mobilem!!!!!!

hron.milan@seznam.cz
vloženo: 4. července 2017
vložil: Milan Hron,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Delal jsem tu ridicak na motorku a dost me zarazil pristup instruktora, zkracovani vyukovych (jizdnich) hodin, prakticky nulove rady k rizeni, zarizovani jinych veci z meho casu jizdy (zajizdeni si pro levny benzin, nafukovani pneumatik - prakticky to spolklo 30min z moji vyuky), instruktor se vice venoval svemu mobilu nez me - klientovi.

Nedoporucuji
vloženo: 1. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola je jednoznacne super. Puvodne jsem jezdila s pani Jiru a to nebylo nic moc. Pote co jsem si pozadala o zmenu ucitele, mimochodem mi velmi ochotne vyhoveli, bylo vse v naprostem poradku. Pozdeji jsem se dozvedela, ze tato pani tady uz stejne nepracuje. Moje rada teda zni pokud budete mit nekdy problem s ucitelem v autoskole, nebojte se se ozvat!
vloženo: 19. ledna 2016
vložil: Pavlina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdyz se u nas v ulici otevrela dalsi pobocka zname Prazske autoskoly,brala jsem to jako posledni vyzvu, se konecne dokopat k opraseni meho ridicskeho "umu". Nekolik tydnu jsem sbirala odvahu a pak vyrazila do autoskoly se prihlasit na kondicni jizdy. V aute jsem nesedela za volantem asi 20 let a strach jsem mela opravdu giganticky! Ochotna pani v kancelari me dala na vyber z nekolika aut a jelikoz mame doma Octavii tak byla volba jasna. Na prvni jizde by se ve me krve nedorezal. Byla jsem cela ztuhla a ani vlastnim jmenem jsem si nebyla jista. Nicmene instruktor byl vesela kopa a po nejakem case jsem zacala citit ze to s nim i pujde. Vse me neustale znova a znova vysvetloval. Jeho trpelivost je neuveritelna. Na dalsi jizdy jsem se uz i tesila a dnes mam diky ridicaku novou praci. Dekuju moc!!!
vloženo: 9. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdyz se u nas v ulici otevrela dalsi pobocka zname Prazske autoskoly,brala jsem to jako posledni vyzvu, se konecne dokopat k opraseni meho ridicskeho "umu". Nekolik tydnu jsem sbirala odvahu a pak vyrazila do autoskoly se prihlasit na kondicni jizdy. V aute jsem nesedela za volantem asi 20 let a strach jsem mela opravdu giganticky! Ochotna pani v kancelari me dala na vyber z nekolika aut a jelikoz mame doma Octavii tak byla volba jasna. Na prvni jizde by se ve me krve nedorezal. Byla jsem cela ztuhla a ani vlastnim jmenem jsem si nebyla jista. Nicmene instruktor byl vesela kopa a po nejakem case jsem zacala citit ze to s nim i pujde. Vse me neustale znova a znova vysvetloval. Jeho trpelivost je neuveritelna. Na dalsi jizdy jsem se uz i tesila a dnes mam diky ridicaku novou praci. Dekuju moc!!!
vloženo: 9. prosince 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Žižkov osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Žižkov < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Žižkov - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje