Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Zugárek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Zugárek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Zugárek < <


   Jsem maximálně spokojený, bezproblémové jízdy, při kterých se i zasmějete :) Škoda Scala 2020 je skvělé auto pro začínající řidiče, navíc pozitivní atmosféra při jízdách. Tuto autoškolu mužů jen doporučit.
vloženo: 8. dubna 2021
vložil: Tomáš Janota , emailová adresa nezveřejněna


   Určitě mohu doporučit autoškolu Zugárek! Jsem moc ráda, že mě cesty zavítaly právě k tak užasnému a trpělivému člověku jako je pan Zugárek. Myslím si, že líp byste zvolit nemohli!
vloženo: 8. dubna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   U Jirky jsem si dělal řidičský oprávnění na velkou motorku (A). Dojížděl jsem z Prahy a mohu na 100% doporučit. Jirka je trpělivý člověk s přátelským a lidským přístupem. Naučí vše, co je potřeba a ke zkouškám mě skvěle připravil.
Pokud bych si mohl znovu vybrat, tak bych ani na chvíli neváhal a vybral si opět tuto autoškolu, ikdybych dojížděl větší vzdálenosti. Všem přátelům a známým budu tuto autoškolu nadále doporučovat a určitě nebudete litovat, pokud si ji také vyberete.
vloženo: 7. srpna 2020
vložil: Tomáš Tran,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově hodnotím kladně. Na zkoušky jsem byla skvěle připravena díky panu Zugárkovi. Každý s ním má skvělé vztahy. Vysvětlí vše bez křiku a to je na tom to skvělé. Uměl nás povzbudit, takže ano. Určitě bych ho doporučila a doporučuji ostatním.
vloženo: 17. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   To nejlepší, co jsem mohla udělat je jít do autoškoly k panu Zugárkovi :)
Výborný přístup, milý a vtipný člověk, co hned nevybouchne a nenervuje, když vám něco nejde. Hned první hodinu, kdy jsme byly s kamarádkou vyklepaný, jaký to bude, nám řekl "Jooo holky, křičim jenom za příplatek,je to jasný?" :D
Jezdili jsme dvouhodinovky, což mi přišlo mnohem lepší než jenom jedna hodina. Člověk se do toho dostal mnohem rychleji.
Na teorii nás tam většinou chodilo kolem tří,ale maximálně se nám věnoval. Bylo poznat, že opravdu chce, abychom to uměli a zvládli zkoušky hned na první pokus (ne že si jen něco odvykládá a nikdo z toho nic nemá.)
Díky panu Zugárkovi mám řidičák už dva roky a za volantem se cítim jistě a nebojím se i delších cest.
A ještě jedna věc... když se potkáme, ráda s ním prohodím aspoň pár slov a ráda ho vidím, protože autoškolu s ním jsem si opravdu užila a těšila se na každou hodinu :))
vloženo: 4. května 2014
vložil: Andrea Bartlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejlepší :)
vloženo: 5. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší co sem udělal, když jsem se odhodlal jít do autoškoly, bylo jít právě sem. Naprosto v klidu, bez nervů, přátelský vztah. Můžu jedině doporučit.
vloženo: 7. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu byl bezproblémový, bylo možné domluvit čas jízd podle mých potřeb, při teoretických hodinách se nám věnoval dostatek času i v případě, že na výuku dorazili dva nebo dokonce jen jeden student.
Líbil se mi především velmi vstřícný a lidský přístup ze strany majitele autoškoly i dobříšského instruktora. Byla jsem spokojená s tím, že se k teoretické i praktické výuce přistupuje s klidem, bez stresu a bez křiku, vždy na přátelské úrovni. Byla jsem spokojená i s automobily, v nichž jsem jezdila. Obě (Hyundai i Fabie) auta jsou nová a čistá, rozhodně se s nimi člověk nemusí stydět jezdit. A samozřejmě jsem byla spokojená i s tím, že jsem testy i jízdu udělala úplně bez problému na první pokus.
Tuto autoškolu bych proto klidně doporučila i ostatním.
vloženo: 2. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chcete autoškolu bez nervů? Pak zavítejte zde :)
vloženo: 9. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Zugárek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Zugárek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Zugárek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje