Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 
VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz » poradna / diskuze

Poradna / diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


reakce provozovatele



 
  • Od: František Malecký ( ) reakce provozovatele
    dovoluji si reagovat na hodnocení pana Čeřovského, ze kterého jasně vyplývá, že nechápe nejel práci se spojkovým pedálem, ale i řadu dalších věcí. Svůj názor mění podle nálady, nebo podle směru větru, nebo podle toho kdo mu řekne aby co napsal?
    V poslední době je vůbec velmi moderní, že někteří žáci, naštšstí jich je menšina, ale jsou, svoji neschpnost řídit motorová vozidla schvovávají a nebo přičítají autoškolám, nebo svým lektorům na místo toho, aby se opravdu začali učit a věnovat se tomu co opravdu chtějí, tedy získat řidičské oprávnění a jezdit bezpečně.
    Jsem zcědavý jak se pan Čeřovský vyjádří k činnosti současných lektorů za další 4 roky. Jinak si tohoto pána nepamatuji a to nejen proto, že uvádí, že v mé autoškole byl před 4 roky, ale zřejmě i díky k jeho přístupu k výuce a výcviku.
    Nejsem určitě sám s názorem, že pošpinit a ublížit dokáže každý, málo kdo však dokáže přiznat třeba to, že na řízení motorového vozidla skutečně nemá a to ne vinnou lektorů.
    F. Malecký

    REAGOVAT
    Vloženo 23. prosince 2014 (07:15) uživatelem František Malecký ( ) z IP adresy 90.182.XXX.X


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek reakce provozovatele v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace: