Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 
VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz » poradna / diskuze

Poradna / diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


Nejhorší autoškola, do které jsem se mohla přihlásit!



 
  • Od: Nespokojená řidička Nejhorší autoškola, do které jsem se mohla přihlásit!
    Příspěvek vložený ke konkrétní autoškole - Autoškola Spektra, Praha 13 - Stodůlky

    Autoškolu Spektra, Praha 13 - Stodůlky absolutně NEDOPORUČUJI!!!!!!!! Je to snad nejhorší autoškola, do které jsem se mohla přihlásit. Začala bych asi tím, že pan instruktor Josef je lehkomyslný, flegmatický blbec, který téměř celou jízdu protelefonuje a vůbec se nevěnuje jízdě, nic nevysvětlí co se provozu na silnicích týká, při složitějších křižovatkách neobjasní kdo a proč má přednost a jízda, která má trvat 90 minut, trvá s ním cca 60 minut, protože pán si musí během našich jízd, které jsme si za nemalé peníze zaplatili, dojet nakoupit do Lidlu nebo Billy, kde sedíme v autě na parkovišti a čekáme, až se uráčí přijít a tento promrhaný čas, který bychom měli trávit zdokonalováním na silnicích, nám samozřejmě nijak finančně nebo časově nenahradí, takže nás využívá jako takový soukromý taxík. Další več je ta, že pán je asi ve složité finanční situaci, protože jinak si neumím vysvětlit, proč mám platit za kondiční jízdu místo 400 Kč jako je uvedeno na stránkách autoškoly, 800 Kč!! Odpověď je ale zřejmě jasná - Josef si peníze odvádí pro sebe. Navíc je mu úplně jedno, když jeho žák neudělá zkoušku, protože on z toho má další peníze, jelikož opravná zkouška stojí 1200 Kč. O časových prodlevách mezi jízdy bych se radši nezmiňovala, ale když vám všech 28 hodin jízd ve výcviku (na webových stánkách uvádějí dobu výcviku 3-4 měsíce) trvá odjet 7 měsíců!!, tak se mi zdá, že už je něco špatně. A to špatně je opět pan instuktor Josef, který má za den zhruba 3 žáky a i to se mu zdá moc, takže máte 1 jízdu když má zrovna na Vás náladu za týden (obvykle to bývá jednou za 14 dní ..) Upřímně, vůbec nechápu, proč si ho tam majitel autoškoly pan Fürst pořád nechává, kdyby bylo na mně, dostal by padáka po první stížnosti co na něj přišla (upozorňuji, že toto není jenom moje nespokojenost). Opravdu, apeluji na Vás ve Vašem dobru, abyste někdo nenaletěl jako já a nemusel pak litovat, NEPŘIHLAŠUJTE SE DO TÉTO AUTOŠKOLY!!! Jestli máte jinou možnost, že se ve Vašem okolí vyskytuje i jiná autoškola, zvolte určitě tu jinou, protože nevím jestli může být nějaká tak strašně amatérská jako Autoškola Spektra Praha 13 - Stodůlky.

    REAGOVAT
    Vloženo 14. ledna 2017 (22:44) uživatelem Nespokojená řidička z IP adresy 194.228.XX.XXX
    • Od: Autoškola Spektra ( ) RE: Nejhorší autoškola, do které jsem se mohla přihlásit!
      Vážená nespokojená řidičko,
      děkujeme za váš názor. Zmíněný pan Josef již u nás nepracuje. Velice nás mrzí, vaše rozhořčení a špatná zkušenost s naší Autoškolou. Snažíme se co je v našich silách vše špatné napravit, nezavděčíme se však všem. V případě nespokojenosti s panem instruktorem jste se však měla ihned obrátit na majitele Autoškoly a byl by vám během výcviku změněn.

      REAGOVAT
      Vloženo 26. dubna 2017 (17:05) uživatelem Autoškola Spektra ( ) z IP adresy 37.48.XX.X


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek Nejhorší autoškola, do které jsem se mohla přihlásit! v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace: