Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 
VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz » poradna / diskuze

Poradna / diskuze 

Návrat zpět do sekce Pro autoškoly


nejhorší autoškola vůbec



 
  • Od: šakal (sa****244@se****.cz) nejhorší autoškola vůbec
    Příspěvek vložený ke konkrétní autoškole - Autoškola Pepa, Bílovec

    https://www.vsechny-autoskoly.cz/autoskola_pepa_bilovec/hodnoceni/

    Jednak si myslím - vím, že tohle už mluví samo za sebe. Jsem bývalý student co dělal autoškolu u Procházky (autoškola pepa) a mohu všem důrazně doporučit ať k tomuhle cypovi nezamíří, pokud samozřejmě nechcete přijít o peníze a nervy. Mohu jen potvrdit že tenhle parchant pokaždé řve jak tur za sebemenší chybu, mohu i potvrdit, že vyhrožuje, že když s autem něco uděláte vše si zaplatíte a co se týče teoretických hodin, tak jednak u něj nejsou povinné, ale když už tam přijdete probíráte značky typu, kolik můžeš jet, tohle je zákaz vjezdu a ostatní v podstatě nepodstatné věci, které zná každý člověk s průměrným intelektem a to i bez řidičáku. Navíc, jeho zkoušky jsou s komisařem příjde mi že předem domluvené, to že tam lidi dělají papíry na 4 - 6 není žádná novinka. A nevím jestli se to také někomu stalo, ale největší třešinka na dortu byla po 2. neúspěšném pokusu, že si mohu pomoct "finančně" (zkouška byla na druhý den).
    A co se týče reakcí Procházky, jak můžete vidět u prvního příspěvku v téhle diskuzi, kde se odkazuje na marihuanu a udělal ze studenta úplného idiota, tak to samozřejmě může být pravda ale spíše bych se přikláněl k tomu, že ne. O tomto člověku mohu jen říct, že je to naprostý lhář a také není to zase tak dávno co jeho auto skončilo pod kamionem, protože jako instruktor nedával pozor. Myslíte si, že je opravdu dobré si zvolit tuto autoškolu? Za mě tedy NE, můj názor je že by mu měli okamžitě zrušit licenci a poslat ho někam na léčení, protože tento člověk není způsobilý k tomu někoho učit.

    REAGOVAT
    Vloženo 23. března 2019 (16:35) uživatelem šakal (sa****244@se****.cz) z IP adresy 194.228.XX.XXX


Ostatní příspěvky v diskuzi:

Na této stránce je zobrazen příspěvek nejhorší autoškola vůbec v Diskuzi/Poradně na webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.CZ. Můžete se podívat i na ostatní příspěvky v Diskuzi nebo rovnou založit nové téma.

Navigace: