Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola ABC - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly ABC

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola ABC < <


   Dlouhodobě žiji v Německu, kde jsem si chtěl udělat taky řidičák, ale když jsem se dozvěděl cenu, která je v přepočtu skoro 70.000,- Kč za skupinu B, tak jsem si to hned rozmyslel. A jelikož nejsem žádný dřevák a něco mně naučil i táta, tak jsem dal závěrečky na poprvé.
Autoškola ABC mně vždy vyšla vstříc co se týče plánování jízd a to i o víkendech. Ještě jednou děkuji.

vloženo: 14. září 2019
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


   Vyhodil jsem 12000 a výuka vůbec žádná, jen se se mnou sedmkrát svezli v autě. Dali mně knížku a řekli "nauč se to sám".

Ke zkoušce přišel komisař z Opuštěné, dobrý kamarád pana Rojky, a na každé otázce mě dusil, jak to jen šlo, přičemž si neodpustil rýpavé poznámky. Proto, že jsem nevyjmenoval všechny součásti auta do posledního šroubku, mě vyhodil. Podotýkám, že jsem mluvil samostatně.

Celkově bylo jednání pana Rojky neseriózní. Rozhodně nedoporučuju. Jsou to vyhozené peníze.
vloženo: 11. září 2019
vložil: V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc ráda vzpomínám na kurzy autoškoly, které jsem v nedávné době absolvovala s autoškolou ABC Ing. Rojky v Brně. Byla jsem přidělena panu Pavlu Vaňurovi. Byla to moje druhá zkušenost s autoškolou, jelikož jsem začala v jiné, ale po první jízdě jsem výcvik musela ukončit, jelikož instruktor byl hrubý a velice netrpělivý choler. Nicméně po první jízdě s panem Vaňurou jsem věděla, že tento výcvik bude v pohodě. Pan Vaňura je velice trpělivý, slušný a příjemný. A naučil mě řídit tak, že jsem v 65 letech získala řidičské oprávnění. Autoškolu ABC Ing. Rojky mohu vřele doporučit, obzvlášť pak instruktora pana Pavla Vaňuru. Děkuji za vše, co mě naučil. Díky moc.
Hana Kloubková
vloženo: 22. června 2018
vložil: Hana Kloubková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově mám z autoškoly velmi dobrý dojem, skvělá domluva a přístup instruktora i pana Rojky. Trochu vyšší cena, ale za tu kvalitu to určitě stálo, testy jsem udělal na první pokus :)
vloženo: 9. května 2018
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na obdobi, kdy jsem delala autoskolu vzpominam velice rada. Na zacatku vycviku jsem chodila na trenazery, kde semnou byl pan Rojka, jízdy jsem potom mela s panem Vanurou. Nemuzu si na nic stezovat, s pristupem obou jsem byla velice spokojena. Diky panu Vanurovi jsem se jizd nebala a dokonce jsem se na ne tesila, je velice trpelivy a toleranti, ale zaroven nauci ridit. V autoskole jsem dostala aktualni knizku, ze ktere jsem se na zkousky ucila a neco malo mi na zacatku povedel pan Rojka a v prubehu vycviku pan Vanura. Na zkousky jsem tedy byla perfektne pripravena a udelala je na poprve, teoretickou cast jsem mela za plny pocet bodu. Nemuzu nic vytknout a autoskolu s cistym svedomim doporucuji komukoliv!
vloženo: 4. září 2017
vložil: Radka Finstrlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se přihlásil kvůli řidičskému oprávnění skupiny A. Nejdříve jsem si vyzkoušel trenažer, po té pár jízd na "slabším" krásném motocyklu Honda CB500F, kterou jsem vystřídal asi od 1/3 kurzu za silnou Hondu CBF600N. Jezdil jsem s panem Ing. Rojkou a s panem Venclovským. Oba dva jsou sympaťáci a příjemní lidé, kteří ochotně a v klidu vše vysvětlí a poradí a hlavně naučí jezdit a člověka to baví. Závěrečné zkoušky jsem dělal na MěÚ Šlapanice, kde jsou velmi sympatičtí a přátelští pánové komisaři. Tuto autoškolu rozhodně doporučuji!
vloženo: 21. září 2015
vložil: Vilém K,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrý
vloženo: 13. září 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou ABC osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola ABC < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola ABC - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje