Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Agh - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Agh

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Agh < <


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 22. srpna 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   Začal jsem chodit do této autoškoly. S panem Aghem jsme se domluvili na ceně 7000 Kč. Protože mi ale nedával jízdy, tak jsem autoškolu dělal skoro rok. Poté mi pan Agh řekl, že se cena změnila a přesto že jsme byli domluveni na 7 000 Kč, musel jsem doplácet. Dále také musím upozornit na velikou nepřesnost. Za celou dobu, co jsem autoškolu podstupoval, nebyl pan Agh schopný přijet ani jednou v čas. Jedenkrát na mě i zapomněl. S plánováním jízd byl také velký problém. Domluva je na bodu mrazu. Při jízdách byl pan Agh velmi arogantní, ironický a rádoby vtipný, také mě několikrát ztrapňoval. Často před námi také jezdila motorka, pan Agh u toho tedy ještě telefonoval s dalším žákem, který jel před námi. Někdy jsme museli vyzvedávát i jeho dceru, která se též chová velmi nepřátelsky, namyšleně a arogantně. Pan Agh byl při našich jízdách velmi často na telefonu nebo u toho kouřil elektronickou cigaretu. Na testy jsem se musel naučit sám, protože příprava nebyla a nebo nám pan Agh dal test, který jsme vyplnili v autě. Musím ale také říci, že u závěrečných zkoušek mi hodně pomohl a uklidnil. Z autoškoly jsem vyšel tak, že ale řídit pořádně neumím, to jsem se naučil až po autoškole. Celkově bych hodnotil tuto autoškolu za dost špatnou. Doufám, že si pan Agh začne více vážit svých žáků a naučí se být dochvilný.
vloženo: 22. srpna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Nerad odpovídám na hodnocení, když pisatel není schopen se ani podepsat.
Ale z důvodů, které zde byly uvedeny tak učiním.
Délka kurzu trvala skoro rok. Nevím co je to skoro rok? 6,7,10 měsíců????
Asi si stěžovatel neuvědomuje, že v důsledku Covidu byla činnost autoškol na delší dobu několikrát omezena, nejen praktická, ale i teoretická výuka.
Dále zde bylo napsáno, že se se mnou uchazeč domluvil na ceně 7000 Kč, a že musel cenu doplácet.
Pokud vycházím z ceny 7000,-Kč, tak ta v naší autoškole byla v roce 2015. Pokud se uchazeč dotazoval na cenu v té době, je možné o takové ceně mluvit. Nemůže ale předpokládat, že stejná cena bude i v roce 2020. Brambory v roce 2015 stály taky jinak než v roce 2020. Tudíž se s nikým nemohl domlouvat na takové ceně. Cena za kterou nastupoval se v průběhu kurzu měnit nemůže a ani nemění. Tudíž nevím, kde k takové ceně přišel.
Ohledně nepřesnosti dojezdu.
Každý uchazeč nastupuje na jízdu v místě svého bydliště, tudíž nemusí nikam jezdit. Pokud došlo ke zpoždění, tak z důvodu provozu. Ale jak je vidět, tak asi by uchazeč raději dojížděl na smluvené místo, kde by začala jízda.
Podle dalšího vyjádření bylo mé chování arogantní a ironické dokonce se ztrapňováním, stejně jako mé dcery, taktéž instruktorky autoškoly . Pokud považujete za ztrapňování, když vám jsou vyčítány chyby, kterých se dopouštíte, tak to opravdu nevím. Nevím také, proč jste setrval v autoškole až do konce kurzu, když jste tak trpěl a závěrečné zkoušky úspěšně absolvoval.
Poznámku že jste se v autoškole nic nenaučil nebudu raději komentovat. Vzhledem k tomu, že v našem městě jsou zkušební komisaři považováni za jedni z nejpřísnějších v kraji, tak jste asi nic neuměl.
Alexandr Agh


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, jelikož nejsem žádný retard a dřevák, tak jsem zkoušky zvládl na poprvé a ještě k tomu ušetřil plno peněz za opravky a jízdy navíc :)
Můžu jen doporučit za tu cenu :)


vloženo: 9. října 2020
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem dělal autoškolu u pana Agha již 4 měsíce a stále nemám hotové jízdy. Při jízdě si hraje na telefonu a testy se dělají v autě. Teoretická část zcela chybí nechápu tedy za co 8000,-.
Při závěrečných teoretických zkouškách kde několik uchazečů neprošlo testy je pan Agh doslova seřval jak je možné že neprošli.
(Možná proto že teorii musí dohledat samy doma)
vloženo: 9. října 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v okolí Mostu.
vloženo: 3. března 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   *při vás
vloženo: 10. července 2018
vložil: Adéla Valová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu Vám tu říct, že jsem až nadmíru spokojená s autoškolou Agh. Bezva učitel, pomůže, naučí, vysvětlí a hlavně stojí pro Vás, když Vám něco nejde. Byla jsem moc spokojená s výukou a s jízdama u pana Agha, je to bezva člověk ... Jsem ráda, že jsem vybrala právě jeho &#128522;
vloženo: 10. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEDOPORUČUJI!!!!AROGANCE,PONIŽOVÁNÍ!!!DOPROŠOVÁNÍ SE O JÍZDY A ABSOLUTNÍ NEZÁJEM!!!
vloženo: 28. ledna 2018
vložil: Vlaďka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   DOPORUČUJU. Celá výuka i jízdy bez stresu, v klidu, profesionální přístup. Pan Agh se věnuje každému individuálně a nebere vás jen jako "zákazníka". Je spolehlivý, vstřícný a velmi ochotný. Také velmi trpělivý a stále povzbuzuje, takže jsem se i na jízdy těšila. Ani na jedné jízdě na mě nezvýšil hlas. Výuka probíhala velmi názorně, občas přidal i vtipné historky. :) Nebyl u něj problém se na cokoli zeptat jak při výuce, jízdách, ani v jeho volném čase třeba zprávou na facebooku. Svým žákům se věnuje maximálně a opravdu skvěle připraví. :)
vloženo: 5. listopadu 2014
vložil: Bára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh autoškoly byl hlavně klidný diky učiteli který je moc hodny a hlavně nerve na zaky jako jsem slysela ze v nekterych autoskolach je normalni.je moc hodny vše vám v klidu vysvetli a ukáže kde děláte chybu.jsem rada ze jsem šla pravé do téhle autoškoly a všem ji ne mužů ale musím doporučit. ten kdo jde jinam dela velkou chybu.na každé jízdy jsem se vzdycky moc těšila.na teorii nam učitel vždy všechno vysvětloval podrobně. určitě je to nejlepší Autoskola široko daleko.před nedávnem jsem úspěšné udělala B.
vloženo: 20. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh autoškoly byl hlavně klidný diky učiteli který je moc hodny a hlavně nerve na zaky jako jsem slysela ze v nekterych autoskolach je normalni.je moc hodny vše vám v klidu vysvetli a ukáže kde děláte chybu.jsem rada ze jsem šla pravé do téhle autoškoly a všem ji ne mužů ale musím doporučit. ten kdo jde jinam dela velkou chybu.na každé jízdy jsem se vzdycky moc těšila.na teorii nam učitel vždy všechno vysvětloval podrobně. určitě je to nejlepší Autoskola široko daleko.před nedávnem jsem úspěšné udělala B.
vloženo: 20. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh autoškoly byl hlavně klidný diky učiteli který je moc hodny a hlavně nerve na zaky jako jsem slysela ze v nekterych autoskolach je normalni.je moc hodny vše vám v klidu vysvetli a ukáže kde děláte chybu.jsem rada ze jsem šla pravé do téhle autoškoly a všem ji ne mužů ale musím doporučit. ten kdo jde jinam dela velkou chybu.na každé jízdy jsem se vzdycky moc těšila.na teorii nam učitel vždy všechno vysvětloval podrobně. určitě je to nejlepší Autoskola široko daleko.před nedávnem jsem úspěšné udělala B.
vloženo: 20. dubna 2014
vložil: lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola široko daleko, můžu jen doporučit!
Skvělá příprava ke zkouškám, pan učitel je velice hodný, klidný a trpělivý! :-) Nikdy se nestalo, že by na mě zvýšil hlas, jak tomu někdy je v jiných autoškolách bývá zvykem. Ve všech směrech naprostá spokojenost!!!! A.
vloženo: 24. března 2014
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna z nejlepších autoskol v Moste. Dekuji za perfektní pristup a za pripravenost jezdit ve vlastnim autě. Urcite budu vsude doporučovat. hodnotíte celkový průběh kurzů?
Cítili jste se dobře připraveni na zkoušky?
Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili?
Doporučili byste autoškolu ostatním?

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
vloženo: 2. prosince 2013
vložil: Z. Blahova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna z nejlepších autoskol v Moste. Dekuji za perfektní pristup a za pripravenost jezdit ve vlastnim autě. Urcite budu vsude doporučovat. Z.Blahova hodnotíte celkový průběh kurzů?
Cítili jste se dobře připraveni na zkoušky?
Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili?
Doporučili byste autoškolu ostatním?

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
vloženo: 2. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nechci tu plácat zbytečné blbosti, takže ve stručnosti.
Pokud se rozhodnete, že chcete získat ŘP, rozhodně zajděte do autoškoly pana Agha. Profesionální přístup, každému se věnuje individuálně, na nikoho se tam neřve a nikoho tam nestresují. Naučí vás to, co potřebujete, nejen k získání průkazu, ale hlavně, aby jste nebyli na silnici nebezepční sobě i ostatním. A navíc vás finančně nezruinují.
Prostě Autoškola Agh a basta fidli!
vloženo: 31. května 2013
vložil: Jirka Kovács,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   výuka zábavnou formou, nejlepší kondiční jízdy... prostě nejlepší autoškola širokodaleko
vloženo: 31. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Agh jsem docházel jako žák od patnácti let, kdy jsem dělal řidičák Am a s každou další možností získat ŘP jsem využíval právě jejich služeb. Letos jsem zde dělal skupinu A neomezená a pokud bych někomu mohl doporučit, tak právě a jedině Autoškolu Agh. Osobní a příjemný přístup, kdy žák má opravněný pocit, že instruktor je tam jenom pro něj. Nikdy na Vás nezakřičí, všechno vysvětlí, domluva jízd je otázkou jednoho telefonátu, což jinde taky nebývá pravidlem a tak bych mohl pokračovat. Zkrátka doporučuji!
vloženo: 31. května 2013
vložil: Prokop Seif, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   výborný osobní přístup, výborná příprava ke zkouškám, spolehlivost.
vloženo: 7. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo super :-) děkuju za všechno co jste mě naučil :-)

vloženo: 6. listopadu 2012
vložil: L. Horová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tahle autoškola je prostě ta nejlepší! rozhodně bych neměnila, pokud bych se měla znovu rozhodovat kam jít, skvělá příprava,přístup, prostě vše. Zkoušky proběhly naprosto skvěle, pan Agh nás neustále podporoval a vysvětlil co bylo potřeba. Doporučuji všem!
vloženo: 29. září 2012
vložil: Leni, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Protoze mam moznost srovnani, musim rici, ze jsem nadmiru spokojena, pratelsky a lidsky pristup pana instruktora, jeho smysl pro humor, profesionalita, trpelivost a hlavne ochota VSE neustale vysvetlovat, mi velmi pomohla se v aute zorientovat a nezmatkovat! Pochopit predpisy a reagovat pohotove a spravne v silnicim provozu. Pokud vahate s autoskolou, protoze se bojite do auta, tak jako ja, rozhodne je nejlepsi zacit s tim, ceho se bojite nejvic HNED a bez dlouheho premysleni, jak tomu bylo v mem pripade, s tim, ze si do takoveto akce musite vybrat toho nejlepsiho, v mem pripade Autoskolu Agh. :-)
vloženo: 24. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdokoliv se v Mostě a okolí rozhoduje, jakou autoškolu vybrat, rozhodně touto volbou neprohloupí. Skvělý instruktor, díky kterému se člověk těší na každou jízdu. Nikoho nenervuje, naopak je s ním jízda plna dobré nálady a pohody. V teorii probrány různé zapeklitosti, co může zkouška přinést. Když člověk ke zkoušce jde, tak je na praktickou část připraven, s teorií si musí jako kdekoliv jinde poradit sám :) Kdybych měl jít znovu, rozhodně bych neměnil!
vloženo: 24. září 2012
vložil: Jirka R., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem zvolil z referencí mých vrstevníků a musím říct, že jsem neprohloupil. Skvělý instruktor, více než slušný vozový park, ochota, schopnost domluvy, asi nějak takhle by se dala popsat tato autoškola. Pan instruktor Agh je velice milý, určitě schopný :), rád pomůže, vysvětlí, má smysl pro humor a dá se s ním domluvit skoro na čemkoliv. Na zkoušky Vás skvěle připraví rýpavými otázkami při jízdě, z kterých si mnoho zapamatujete, takže tento pán určitě ví, co dělá :) Takže pokud se rozhodujete, kam půjdete do autoškoly, jděte rozhodně sem!
vloženo: 4. září 2012
vložil: Jakub Hejduk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola jakou si jen můžete přát!Pan Agh je velice hodný, naučí vše co je potřeba, o výukách na učebně obohacuje informace o své poznatky z praxe a tak je vše výborně zapamatovatelné. Výborně umí připravit k závěrečným zkouškám jak v jízdách, tak i v teorii.Techniku názorně ukazuje i u vozidla..Prostě vřele doporučuji všem!
vloženo: 4. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkovy prubeh kurzu hodnotim velmi kladne. Na zkousky jsem se citila maximalne pripravena a nemela vubec tremu. Na autoskole u pana Agha se mi libilo, ze je pratelsky, vse bere s prehledem a nestresuje zaky. Naopak je s nim zabava jak pri vyucovacich hodinach, tak v hodinach jizd. Dokaze vse logicky vysvetlit a bez problemu naucit. Na jeho technikach bych vubec nic nemenila a vsem jeho sluzby vrele doporucuji.
vloženo: 25. června 2012
vložil: Eva Vojkuvkova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kurzem jsem velmi spokojen, dělal jsem jak motocykl A1 (125ccm) tak auto s větší motorkou (B+A18). Velmi doprý přístup, víc si asi přát nemůžu.

Děkuji a snad se zase shledáme v dalším kurzu (A neomezená) :))
vloženo: 6. května 2012
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Dobrý den pane Agh,
ráda bych Vám poděkovala za Váš přístup a předání Vašich znalostí.Nevím zda si ještě vzpomínáte na jméno Irena Hudcová,jezdili jsme spolu s Danou Kořínkovou z Obrnic.Řidičák jsem u Vás ukončila v červenci 2009 pak jsem jezdila jen příležitostně a po té rok nejezdila.Manžel se mi bál půjčovat své auto tak mě do praxe se snažil pomoct zaučit spíše brácha a můj otec.I když občas mi manžel auto půjčil ale vždy když seděl vedle mě tak měl různé průpovídky které mě hrozně vytáčeli a znervozňovali protože byli v rozporu toho co jsme se od Vás naučili.A já se tím nechtěla řídit.V roce 2011 v listopadu jsem opět začala jezdit autem od mé kamarádky která mi jej prodala.Dnes jezdím denodenně do práce do Loun ale i s dětmi na výlety.Zpočátku jsem nemohla mít puštěné rádio ale nyní už je to bez problémů.Na silnici se dnes a denně potýkám s neukázněnými řidiči a hlavně mnoho řidičů mi tak připadá nezná pravidla nebo zná ale nedodržuje.Já se stále řídím heslem kam nevidím nejedu,i dalšími vašemi poučkami které si i dnes vybavuji i když byli podány s humorem.Pokaždé když někdo chce jít dělat autoškolu tak doporučuji Vás.Zažila jsem i jízdu v zimě a to je co říct občas mi ustřelil zadek u auta i náledí jsem zažila ale občas mi cvakal zadek.Ale vše je o praxi a hlavně o ježdění. Chtěla bych Vám ještě jednou moc poděkovat a popřát Vám mnoho úspěchů ve Vaší práci a plno spokojených řidičů. S pozdravem irena Hudcová.
vloženo: 13. března 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh byl v pořádku, na hodinách teorie vše probíhalo bez problému a s nadhledem vše potřebné k jízdě jsem se v autoškole dozvěděla, a při jízdách také. Na jízdy jsem byla připravena, a vše probíhalo v klidu.
vloženo: 10. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem naprosto spokojen s přístupem instruktora. Někdy jsem se opravdu pobavil a jízdy byly prostě parádní. Naučil mě vše co se týká testů, techniky a ovládání vozidla. Mohu jen doporučit ;)
vloženo: 20. prosince 2010
vložil: Ondřej Jánský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tato autoškola je jedna z nejlepších.opravdu vás naučí co musíte zvládat.super přístup,jezdím už pár měsícu a kdo si hledáte kvalitní autoškolu,mužu vám jen doporučit autoškolu AGH.zkoušky-měla jsem strach,ale paráda.jitka
vloženo: 13. září 2010
vložil: jitka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem spokojený.Jak s vyukou,tak s přípravou na zkoušky
vloženo: 29. července 2010
vložil: Miki Vulek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělé, pan Agh je výborný učitel
vloženo: 25. července 2010
vložil: Ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup autoškoly se mi velice zamlouval , jelikož byl individuální např. nerozumíte v testech nejake otazce , zašlete mi email a odpovím vám . Oceňuji také naftouvou fabii se kterou jsem jezdil a ne ty HTP chrchly který mají nejlbližší o dost dražší autoškoly.Autoškolu jsem si užil a rád vzponínám.
vloženo: 24. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Agh osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Agh < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Agh - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje