Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola AHHA - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly AHHA

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola AHHA < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výběrem autoškoly AHHA pro absolvování řidičského oprávnění sk.B jsem udělala ten nejlepší možný krok, jaký jsem jen mohla.

Veškerá komunikace od prvopočátku s paní Halešovou (velmi vstřícná, milá) probíhala naprosto skvěle.
Plánovaní jízd online je velkou výhodou a pokud člověk chce, není problém výcvik absolvovat za 1,5 měsíce, jako já.

Všichni instruktoři byli naprosto profesionální, zároveň jsem se vždy na jízdy těšila, humor a vtípky byly nedílnou součástí… co víc si přát, než odcházet s úsměvem a bez stresu:)
Troufám si říct, že mě naučili vše, co budu v roli řidiče potřebovat a snad ještě mnohem víc. Podpora a individuální přístup, který ke svým klientům mají, je přesně to, co člověk chce.

Tímto všem z autoškoly AHHA patří velké DÍKY!
Lenka

vloženo: 5. srpna 2021
vložil: Konečná Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximálně doporučuji!:) Prošel jsem zde kurzem na sk.B. Vše proběhlo bez problému na profesionální úrovni. Za velmi vstřícnou cenu dostanete individuální, přátelský a především profi přístup. Plánování jízd jsem si zvolil v rychlém sledu za sebou přesně dle mé potřeby. Dohoda a vstřícnost jak ze strany instruktorů, tak i realizačního teamu. Není co vytknout:)
S. Al Sharua
vloženo: 4. června 2020
vložil: S. Al Sharua, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice příjemní lidé, trpělivý a vstřícný přístup.... Deset bodů z deseti... Diky
vloženo: 14. února 2020
vložil: Ondrej Hamersky, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
absolutně nesouhlasím se všemi recenzemi, co tu na Autoškolu Ahha jsou.
Opravdu špatná zkušenost! První věc: Cena kurzu pro studenty 9000,-. V přihlášce 9500,-. ?? Najednou po kontaktování, proč je to vyšší, cenu změnili hned i na stránkách.

Instruktor jeden horší než druhý. Jeden pořád nadává, že se neumíte rozjet do kopce s ruční brzdou i když je to vaše 2 jízda na silnicích. Další zase celou jízdu něco jí nebo telefonuje. Neříká jak co mám udělat, řekne až když tu chybu udělám, že takhle se to nesmí. A takto to bylo pořád.

Se všemi komisaři samozřejmě velcí kamarádi :) proto zkoušku neuděláte i proto, že si nejste 100% jistí za volantem - po pár jízdách. (I když co on ví, když si s paní instruktorkou celou zkoušku povídají, jaká byla dovolená a vůbec nehlídají, co děláte vy za volantem).

Jízda většinou proběhne tak, že čekáte v učebně, začínáte např. 12:00. Doopravdy však začněte 12:10, protože na čas si vás nikdo nevyzvedne. Délka jízdy 90 min. Doopravdy o dost méně. Končí se vždy dřív. Nikdo neví proč. Máte to zaplacené na 90 minut a nakonec je z toho kolem 70 minut.

Na zkouškách většina lidí odejde s prázdnou. :) Bohužel. Vydělávat se musí, tak oj*bu žáky autoškoly. S takovým ceníkem už se to vyplatí!

PS: ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJI. Autoškoly v Brně jsou
mnohem levnější a kvalitnější. Pokud máte na výběr, určitě něco jiného.

PS2: Čím lepší auta, tím víc VY jim za ně zaplatíte.

Pěkný den.
vloženo: 1. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak už jsem slíbil. Paní Radce, že jí zde hodím hodnoceníčko, tak odemne přichází. Naběhl jsem do autoškoly ahha, po třech týdnech, jsem byl výborně připravený, testy a jízdy hned napoprvé . Veliká ochota, vstřícnost. Na každou jízdu jsem se těšil. Jen co jsem otevřel dveře, od autoškoly už lítali vtipy.
Nikdy jsem nezaznamenal, že by někdo byl náladový.
Když paní Radka viděla, že jsem připravený. Pustila mě v bližším termínu ke zkoušce. Poslal jsem tam kamarádku.
Dnes už je taky řidičem. Dojmy super. Až budu delat motorku, zavítam do ahha. Děkuji všem z ahha, dnes už můžu stát na zákazech, přejíždět přes plný čáry . S pozdravem Soused J. Joukl...
vloženo: 6. září 2018
vložil: Jiří joukl , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K autoškole mám pouze jednu jedinou výhradu, která se dá ale považovat i za moji chybu. Celý začáteční proces mi připadal maličko zdlouhavý, takže od rozhodnutí začít výcvik trvalo přibližně měsíc a něco než se tak opravdu stalo. Celý "kurz" pak trval měsíc a půl. Jinak jsem byla se vším naprosto spokojená, zkoušky jsem udělala napoprvé, troufnu si říct, že důležité základy pravidel i řízení jako takového umím velmi dobře a za to vděčím svědomitým instruktorům a jejich přístupu k žákům. Velice promyšlená je také povinnost napsat si zkušební test po 7 prvních jízdách, bez jehož úspěšného splnění není možnost domlouvat termíny dalších jízd. Eliminuje to neúspěšnost autoškoly u testů a opravdu vás to donutí se naučit. Velmi vřele doporučuji všem.
vloženo: 13. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dekuji Autoskole AHHA za profesionalni pristup ze vsech stran. Uspesne jsem absolvoval rozsireni na sk. A a to predevsim diky profesionalnimu pristupu instruktora Pavla, ktery opravdu vi co dela a take diky jeho ochote a idividualnimu pristupu. Chci ale i podekovat vedeni autoskoly, ktera mi vysla vstric a naplanovala celou vyuku tak, aby vyhovovala predevsim mne. S AHHA BRNO to zvladnete. Honza, Norsko - Kristiansand
vloženo: 4. června 2018
vložil: Jan Velisek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ahha můžu všem jenom vřele doporučit. Vybral jsem si ji na základě těchto stránek, a rozhodně jsem nebyl zklamán. Všichni instruktoři jsou moc ochotní a milí. Ale hlavně, skutečně vás naučí řídit. Během výcviku vás připraví skutečně na všechny možné situace, které mohou nastat. Sám jsem sice závěrečnou jízdu dělal nadvakrát, ale to byla vyloženě moje chyba z nepozornosti. Od žáků z jiných autoškol jsem slyšel, že je třeba vůbec neučili parkovat, nebo rozjíždět do kopce s ruční brzdou a podobně. V AHHA vás naučí všechno, včetně pokročilých technických věcí. Je jen na vás, jak to pak dokážete zužitkovat při závěrečných zkouškách.
vloženo: 28. ledna 2018
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší autoškolu jsem si nemohl přát. Velice dobrá dostupnost, příjemní lidé, velice dobrý přístup k žákům, nový vozový park, maximální vstřícnost. Za mě vážně super autoškola, jen doporučuji :)
vloženo: 10. prosince 2017
vložil: Dan Kolomazník, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Potřeboval jsem rozšíření na těžký vozík B96 a samozřejmě jsem spěchal. V autoškole AHHA mi vyšli maximálně vstříc - administrativu jsme vyřešili po mailu, první termín jízd jsem dostal za dva dny po zavolání.
Instruktor byl skvělý, vůbec jsem netušil, že jezdím tak mizerně :) Na zkoušku mě připravil pečlivě, poradil možná úskalí.
Budu-li autoškolu potřebovat v budoucnu, určitě se do AHHA vrátím. Mohu opravdu doporučit.
vloženo: 25. října 2017
vložil: Roman Pavlík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola je prostě nejlepší, na to jaký jsem měla strach bych se tam klidně vrátila třeba 100x ! Profesionální přístup ve všech ohledech. Čemukoliv člověk nerozumí, tak pak ví ještě 3x víc. Všem doporučuji !
vloženo: 6. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vsem doporucuji. Pan Kamil je proste skveli...
Dekuji moc za ridicak :-)

vloženo: 10. srpna 2016
vložil: Kinga, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu AHHA jsem si vybrala s ohledem na sve bydliste. Nakonec ale musim rict, ze by se do teto autoskoly vyplatilo jezdit i pres cele mesto. Pani Halesova je velice prijemna, da se s ni velice dobre domluvit a je i psychickou oporou pred zkouskami. Pan Hales, ktery je pritomen v aute pri samotne zkousce je proste super, zabavny a vytvari uvolnenou atmosferu. Musim pochvalit i instruktora pana Krivanka, je videt, ze se nesnazi nachystat zaky jen na zkousku, ale ze se snazi jim skutecne predat dobre zaklady pro rizeni. Na zaky nekrici a neni nervozni, ani kdyz chcete neco vysvetlit znovu a znovu.
Autoskolu AHHA vrele doporucuji vsem zajemcum o ziskani ridicaku :)
vloženo: 26. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ahha vřele doporučuji instruktoři jsou skvělí,lidský přístup,žádné nadávání,jízda je perfektní člověk se do autoškoly těší,vždy je vše na co se zeptám vysvětleno,auta jsou v pohodě dobře se řídí,instruktoři jsou velmi přátelští a trpěliví.Já jsem chodila do jiné nejmenované autoškoly a tam mě v podstatě nic nenaučili po všech povinných jízdách jsem odešla sem protože tahle autoškola je nejlepší!!!za dobrou cenu a proště skvělá s ostatními autoškolami nelze srovnat
vloženo: 6. ledna 2016
vložil: Pavlína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si rozšíření z B na A

Vše v pohodě - od zápisu do zkoušky uběhly jen 3 týdny a už čekám na vydání ŘP.

První jízdu jsem si netroufal hned do provozu, tak mě vzal na parkoviště, kde jsem si motku osahal, vše mi bylo vysvětleno, a až poté jsme jeli motat se mezi plechovkáře.

Celkově hodnotím kladně. Pokud jsem měl dotaz, tak jsem se zeptal a bylo mi odpovězeno a vysvětleno.

Vozový park - nejsou to žádné nové stroje, ale to se snad u autoškoly nečeká. Jezdil jsem na Banditovi 600S i slabším GS500 a teda nebe a dudy - Bandaska se mi ovládala daleko lépe.

Nejlevnější autoškola v Brně a přitom přístup super - není co řešit.
vloženo: 9. září 2015
vložil: Matěj, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu AHHA jsem si vybrala na základě samých kladných hodnocení na těchto stránkách a musím uznat, že to bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Přestože jsem si totiž po prvních jízdách myslela, že se řídit nikdy nenaučím, dokázali mě připravit na závěrečné zkoušky na první pokus! Kvalitní výcvik tady stojí na perfektních instruktorech, kteří mají neuvěřitelnou trpělivost a dokáží všechno vysvětlovat donekonečna, dokud si to pořádně neosvojíte. Navíc vybírají trasu tak, abyste potrénovali přesně to, co vám nejvíc nejde. Kamil i Hynek, oba instruktoři se kterými jsem jezdila, jsou navíc vtipní a přátelští, a tak je jednodušší zvládat stres při prvních jízdách. Nakonec pro mě byli spolu s paní Halešovou jako druhá rodina, pokaždé mi vyšli vstříc (plus přihlašování na jízdy je online a super-easy), skvěle podrželi při závěrečných zkouškách a nedokážu si tak představit, že bych tenkrát v říjnu zavolala do jiné autoškoly.

AHHA tak určitě doporučuju všem (včetně blondýnek, jako jsem já;)), kteří hledají kvalitní a spolehlivou autoškolu v Brně ;)
vloženo: 10. prosince 2014
vložil: i. gerlova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velké díky! Skvělý přístup, výborná domluva i ochota. Vše, co bych od moderní společnosti očekával. Výborně připravili na zkoušku a dozvěděl jsem se v průběhu kurzu mnoho zajímavých a užitečných informací. Děkuji
vloženo: 8. října 2014
vložil: Miroslav Hovorka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chci všem z této autoškoly moc poděkovat. Teorie probíhala spíše jako domácí studium, což z mé strany plně vyhovovalo. V učebně i mimo se člověk dozvěděl vše důležité, třeba i praktické tipy navíc a to je, oč tu běží. Plánovaní jízd bylo opravdu na profesionální vstřícné úrovni, musím poděkovat především p. Halešové.

Jinak co se jízd týče a instruktoru, rozhodně humorní, pohodový, vstřícní kteří umí skvěle motivovat a s autem Vás naučí jezdit tak, abyste se někde nezabili. Klidně vše vysvětlí třeba po stopadesáté s neuvěřitelným klidem. :) Člověk si během jízd i perfektně popovídá a odchází s radostí z toho, že se něco naučil. Díky Blažek D z Brna

PROTO VŠEM TUTO Autoškolu DOPORUČUJI!
vloženo: 21. září 2014
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu jedině doporučit, p. Haleš je pohodář a naučil tu motorku řídit i mě, což je co říct (blondýna, co nikdy dřív nic jednostopého motorového neřídila a jako batoh má za sebou možná tak 600km) - a se zkouškou danou napoprvé :)
Jezdí se ve Slatině, kde není takový mumraj jako v centru, což je minimálně pro začátek super. Nemusíte se ale bát, do centra i na rychlejší cesty se dostanete taky.

vloženo: 8. září 2014
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skupina A - instruktur p.Hales - velmi profesionalny a ludsky pristup. Metodicky, pracoval cely cas na mojich slabinach. Casy / terminy jazd dodrziaval bez chyb - nikdy som nemal pocit ze by ma chcel ukratit. Autoskolu mozem doporuct kazdemu. Jazdy sa zacinaju v Slatine, kde nie je az taka velka premavka ako v centre Brna(vyhoda)
vloženo: 23. srpna 2014
vložil: Jab, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahha autoškola prostě super ...Všem Brňákům vřele doporučuji
vloženo: 26. května 2014
vložil: Katerina Plskova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Halešem a celkově s autoškolou jsem byl nadmíru spokojen. Přístup je více než profesionální, v určitých případech velice přátelský. Měl jsem možnost si u této autoškoly absolvoval rozšíření sk. E, tak i opravné zkoušky. Za sebe mohu jen doporučit, pokud bude potřeba, opět se obrátím na tuto autoškolu.
vloženo: 26. května 2014
vložil: Antonín Vymazal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola celkově dobrá, přístup super ale jak řikali 'my Vám dáme jen povolení vjet na silnici' určitě platí.
Určitě bych neměnila:)
vloženo: 11. března 2014
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejhorší autoškola v Brně, neprofesionální jednání, z dob socializmu...
Rozhodně nedoporučuji!!!

vloženo: 10. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou AHHA osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola AHHA < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola AHHA - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje