Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola AliHus - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly AliHus

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola AliHus < <


   Jedna z nejhorších škol. Pán instruktor nervózní, arogantní počas jízdy více deptá studenta , na zkoušky vůbec nepřipraví a když něco nezvládne tak mu jěste vynadá. Kvůli instruktorovi jsem musela odejít k jiné autoškole a dodělat to v klidu bez nervů že proč nevím zaparkovat podélně zacouvanim. No asi proč protože mi to ukázal až jednou za celou dobu jízd. A pak mi vynadal že to neumím.
vloženo: 16. září 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu hodnotím velmi dobře, myslím si, že pod vedením pana Husáka je schopen téměř každý autoškolu dokončit a napsat zavěrečné zkoušky. Pokud si ten člověk z toho nebude dělat legraci, a bude se opravdu snažit, chodit na jízdy tak jak má, nebude se věčně vymlouvat, že nemůže, a bude zodpovědný, tak pak věřím tomu, že bude i úspěšný U skládání zkoušky.
vloženo: 28. prosince 2021
vložil: Maca,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu všem doporučuji. Velice vstřícné jednání a přístup. Výklad výuky srozumitelný a bez stresu.
vloženo: 2. září 2016
vložil: Jitka Rázková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu doporučit, jízdy probíhaly dle domluvila, instruktor taky v pohodě. Jen požná bych přivítala více couvání.
vloženo: 1. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Alihus doporučuji všem!
vloženo: 19. října 2011
vložil: Jan Kaška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den,byla jsem velmi spokojena,pristup instruktora vyborny.Doporucuji autoskolu pana Husaka,kdo opravdu chce se naucit ridit.Nemethova
vloženo: 10. října 2011
vložil: Zlatica Nemethova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé byli perfektní ;) Stojí to za to!!
vloženo: 18. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jednoznačně doporučuji.Skvělá domluva s panem Husákem
vloženo: 4. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurs probíhal v pohodě,instruktoři byli skvělí.Pouze možná věnovat více času parkování a couvání.Jinak perfektní.
vloženo: 18. listopadu 2009
vložil: Jana Buriánková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super!!!
vloženo: 30. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou AliHus osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola AliHus < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola AliHus - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje