Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Beetle - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Beetle

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Beetle < <


   Dobrý den, jsem další, kdo naletěl Autoškole Beetle. Moje zkušenost je naprosto identická s tím, co popisuje paní Pompová. Během jednoho měsíce 3x jízda, žádná teorie. 13.10. pan Čopf nedorazil na domluvenou lekci, nedalo se mu dovolat a dalších pět dní nikdo nereagoval. Oznámil jsem tedy, že končím, protože takové jednání se prostě nedá tolerovat. Do dnešního dne, přes opakované urgence, nemám zpět ani korunu. Pan Čopf se chová nehorázně, zatím vypotil akorát vyúčtování a dokument k převodu absolvovaných jízd. Kontaktovali jsme dopravní odbor ostrovské radnice, dáváme podání na ČOI a pravděpodobně i na policii ČR. Přece není možné to šmejdské chování tolerovat. Určitě silně nedoporučuji. M. Štatský
vloženo: 20. listopadu 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Uplna levarna, nedoporucoval bych ani nepriteli. Na zaver byl komisar uplnej debil co pousti 1/20 lidi. Fakt borci jste. Celkove pristup uplne nahovno. Domluva tragedie. Instruktor taky tragedie.
vloženo: 4. října 2022
vložil: Adam Jandák, emailová adresa nezveřejněna


   Hrozný přístup. Po zaplacení cele částky, kterou po mě pan chtěl ihned, jsem měla pouze jednu jízdu, poté se mi pan měsíc úmyslně omlouval a oddaloval jakoukoliv schůzku či jízdu, nakonec jsem nemohla najít sídlo autoškoly, jelikož nesouhlasí s údajnou adresou, která je zveřejněna na internetu. Po několika vyzvach ohledně ukončení smlouvy s autoškolu jsme se domluvily s p. Čopfem, že mi bude částka vyplacena na účet, ale po uplynutí dalšího měsíce mi dosud nebyla vrácena ani koruna.!!! Doufám, že jsem poslední, která naletěla!!!
vloženo: 3. června 2022
vložil: Alžběta Pompová , emailová adresa nezveřejněna


   Nemohu si stěžovat. Jsou tolerantní a se vším vyjdou vstříc. Moc děkuji

vloženo: 9. března 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 14. prosince 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   Nejhorší autoškola, kterou jsem, kdy viděla. Doba trvání skoro celej rok, přístup katastrofa, domluva ani nemluvim. Neschopnost, nenaučí. Jestli chcete někdy řídit a být dobrým řidičem určitě nechoďte do AB. Protože s nimi řidičský průkaz rozhodně neuvidíte.
vloženo: 13. prosince 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 20. září 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři vás naučí úplný hov*o s prominutím . Celou věcnost čekáte na potvrzení jizd, kterých se převážně nikdy nedočkáte . U mě se tolikrát stalo ze vám potvrzenou nebo spíše zamítnuto jízdu potvrdily mailem cca 2 týdny po datumu určitě jizdy . Učitelé neustále telefonuji nebo čumí do telefonu a kdyby alespoň řešily práci , ale řeší své osobní životy . Nedávají pozor co za volantem dělám. Na všechno je čas , náhradní hodiny jsem nikdy nedostala . Jen nadávají . Nikdy mi nikdo neřekl ze mám jít na hodinu (ne jizdy) , takže jsem vlastně nikdy nebyla na přednáškách. Nedá se jim dovolat a jsou arogantní . Fakt neskutečný přístup . Řidičák jsem nedodelala, bo bych dříve čuchala trávu ze spodu , než dělala zkoušky , takže prechazim . A lituji , ze jsem do nich ty peníze vrazila!
vloženo: 19. září 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,jsou to špekulanti,tato údajná autoškola.Po 10 měsíců jsem se vlastně nic nenaučil.Hodně žáků,a tak dvě jízdy za měsíc,teorie o ničem,na konci výcviku s nereagují na tel.na zprávy na nic.Chtěl jsem přejít do jiné autoškoly ale nikde mne nechtěli protože,po oznámení z jaké autoškoly přecházím se mi buď vysmáli nebo litovali.Ale našel jsem a je to nesrovnatelné ve všech směrech.Tak si to opravdu rozmyslete a nevyhazujte zbytečně peníze.Nenaleťte jako já.
vloženo: 12. června 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Beetle bych nedoporučila nikomu!
Pan instruktor během jízd věčně kouká do mobilu, nebo řeší osobní problémy, vůbec Vám nevěnuje pozornost, nebo Vám jízdy úplně zruší,(které musíte platit Vy)protože nemá čas, nebo je prý unavený, protože údajně jezdí už od rána..
Na závěrečné zkoušky od ukončení výcviku čekáte několik měsíců a za tu dobu si musíte připlatit další jízdy, na které je taky domluva nulová.
Když závěrečné zkoušky neuděláte, tak nový termín dostanete též za hodně dlouhou dobu..řidičský průkaz, prostě v nedohlednu..
Takže si nástup do této autoškoly řádně rozmyslete!

vloženo: 15. prosince 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola beetle je super nejen v ceně ale i co se týče přístupu instuktorů, přednášky jsou hodně náučné, jízdy si určujete sami na telefonu v aplikaci, takže za mě pecka, při jízdách vás vše naučí, srozumitelně vysvětlí a nemusíte mít zbytečný stres..Doporučuji všem ! ..Nikola.
vloženo: 11. března 2020
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc nových kšeftů a málo učitelů/vozidel.
Nestíhají a žák má jednu jízdu za týden, kolikrát i tu zruší jen pár hodin předem. Autoškola minimálně na 3 měsíce..

vloženo: 25. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola Beetle me zbavila strachu, ktery jsem z aut mela a to jen diky klidnemu a pratelskemu pristupu, ktery je v tomto ohledu nenahraditelny. :) Vsem vrele doporucuji. D.H.
vloženo: 29. května 2016
vložil: Denisa Hrncirova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor naučí jezdit dobře. Je to milý člověk, dá se s ním povídat, na chyby upozorní s klidem. Auto bylo v dobrém stavu, nemohla jsem si stěžovat. Nejnižší cena autoškoly v celém Chebu. Kdybych měla volit znovu nějakou autoškolu, určitě bych šla opět sem.
vloženo: 27. ledna 2015
vložil: Denisa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu bych moc ráda doporučila hlavně ženám, které si nedokáží představit, že by vůbec někdy mohli sedět za volantem. Přístup k žákům výborný. Strašně kamarádský, vše vám vysvětlí, Vy se zeptáte, učitel hned odpoví. Nakonec zjístíte, že řízení není žádná věda. Jen to chce všechno v klidu a nezmatkovat:)
vloženo: 6. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super instruktor hodně mi poradil ohledem jizd,jenom doporučuji
vloženo: 17. června 2014
vložil: martin,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Beetle osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Beetle < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Beetle - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje