Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Chalupná Jana - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Chalupná Jana

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Chalupná Jana < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vysoka uroven vyuky,pristup ke klientum od zacaku az do konce,zadne stresove situace pri vyuce,vstricnost a ochota vsech zamestnancu autoskoly.vsem doporucuji. dasty
vloženo: 21. září 2011
vložil: josef lau,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už je to teda pěkná řádka let co jsem tam dělal papíry, takže nevím do jaké míry to bude ještě relevantní. Jezdil jsem s panem Chalupným a byl to fakt borec. Klidnej i v situaci kdy jsem mu spatnym otacenim odrel disk o obrubnik. Takze zadny rvani ani nadavani za to bych dneska uz ty instruktory normalne fackoval. Cena tenkrat nebyl zadnej slagr, na druhou stranu vybirat autoskolu podle ceny se muze hodnekrat nevyplatit !
vloženo: 31. ledna 2011
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola kde vas vše pečlivě naučí a vysvetlí. prostě supr
vloženo: 7. září 2010
vložil: martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi profesionalni pristup k zakum,skvela vyuka jak teorie tak i praxe.Teorie probiha v prijemne atmosfere je zabavna.Je moznost chodit tam denne a zkouset si testy na pc po cely den.
Praxe vyborni ucitele,poradi pomuzou hlavne nestresuji.
Jednim slovem NEJLEPSI.Takovy pristup k zakaznikum by mel byt vsude.
Velke díky.
Slánička Roman
vloženo: 28. ledna 2010
vložil: Roman Slánička,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S průběhem kurzu jsem naprosto spokojená,výuka probíhá v příjemné atmosféře,jak praktická část,tak teorie jsou dobře zorganizovány,při současné maximání vstřícnosti a individuálním přístupu ke klientům.Absolventi jsou dobře připraveni ke zkouškám a mají šanci stát se postupně/praxí/solidním řidičem.Nabídka služeb je široká/všechny skupiny řidičského oprávnění,profesní školení apod./a i cena kurzů je zcela přiměřená.Autoškolu Chalupná Jana mohu rozhodně jen doporučit.
vloženo: 14. ledna 2010
vložil: Alena Jelínková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rekl bych ze je to nejlepsi autoskola v kraji,delal jsem tam C i C+E.Navic maji akreditaci na vycvik a skoleni pro profesni prukazy.super
vloženo: 12. ledna 2010
vložil: Jarda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Libil se mi pristup majitele autoskoly, ktery zaroven na autoskole vyucuje teoretickou cast vyuky. Delal jsem tam skupinu C a zvladnul jsem to v relativne kratkem case a majitel se mi ve vsem snazil vyjit vstric i po financni strance.

Doporucil bych ji predevsim tem co chteji stoprocentne projit a nechtejeji se zatezovat autoskolami, ktere nemaji zajem se prizpusobovat potrebam zakaznika
vloženo: 30. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   je to dobra autoskola kde vse peclive uci jsem spokojena
vloženo: 30. listopadu 2009
vložil: Radka Kokyova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoskola Chalupny je proste nejlepsi
vloženo: 25. dubna 2009
vložil: zlatka berkyova,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Chalupná Jana osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Chalupná Jana < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Chalupná Jana - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje