Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Dopravní podnik města Brna - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Dopravní podnik města Brna

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dopravní podnik města Brna < <


   Autoškolu DPMB jsem si vybral, protože má velmi dobrou pověst, jako autoškola, kde vás opravdově připraví na současný provoz. Vzhledem k tomu, že jsem autoškolu začínal téměř v padesáti letech, nechtěl jsem nic podcenit! A byl jsem velmi mile překvapený zodpovědným a důsledným přístupem hlavního instruktora, který nás měl i na teorie. A stejně zodpovědný přístup vyžadoval ode všech žáků. Takže pokud to chce někdo flákat - prosím, nezabírejte místo někomu, kdo se chce naučit dobře řídit a nikoho v tomto šíleném provozu neohrozit! Teorie byly velmi podrobně probírané ze všech stran. Byly nám ukazovány i nehody, které se v důsledku nepozornosti řidiče denně stávají. To hodně pomohlo nepodcenit teorii. A za sebe se nestydím říct, že po absolvování 28 hodin jízd jsem si automaticky dokoupil dalších 10 jízd, protože jste-li soudný - cítíte sám, že to není ono. A první ostrá zkouška? Asi po 20 minutách jsem vyletěl, protože jsem přejel plnou čáru a kdyby v druhém pruhu jelo auto - ohrozím jej! Ano zamrzelo to! Ale věděl jsem, že je potřeba přidat. Po dalších pěti jízdách jsem šel na druhý pokus a neohrozil jsem! Jízdy jsem udělal. Ale hlavně jsem sám věděl, že jízda byla dobrá i když s drobnými chybami. Hlavně mě nikdo nenutil si jízdy dokupovat. Sám jsem potřeboval větší jistotu a klid! Takže za mě SUPER AUTOŠKOLA PRO BUDOUCÍ ZODPOVĚDNÉ ŘIDIČE!!! Tímto zpětně děkuji všem pěti instruktorům s kterými jsem měl tu čest jezdit! Byli jste skvělí!!! A k profesionálnímu a zodpovědnému přístupu je třeba dodat, že všichni instruktoři byli slušní, trpěliví a ochotní!!!
vloženo: 12. ledna 2022
vložil: Jakub Jekl,


   Naprosto bezkonkurenční autoškola. Od každého instrukora individualní přístup jak při praktické zkoušce tak i při teoriích. Na závěrečné zkoušky jsem byl připraven maximálně jelikož intruktoři zde opravdu vědí jak člověka naučit.
vloženo: 27. prosince 2021
vložil: Martin Kocman, emailová adresa nezveřejněna


   S Autoškolou Dopravního podniku města Brna jsem maximálně spokojen. Je vidět, že instruktoři jsou profesionálové, ví co říkají a jednají s každým žadatelem maximálně vstřícně. Rád bych vyzdvihl povinné teorie, na které se zde klade velký důraz a jsem živoucím důkazem toho, že to žadatelům pouze prospěje. Mohu se sto procentní jistotou doporučit všem tuto autoškolu, všem, kteří tomu jsou ochotni věnovat čas, kteří se chtějí něco naučit a né pouze odjet povinné jízdy.
David Z.
vloženo: 11. prosince 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   S autoškolou u DPMB jsem byl maximálně spokojený. Instruktoři přistupují ke každému individuálně a snaží se pomoct s každým problémem, který se vyskytne. Nikdy jsem neměl pocit, že by někomu šlo o moje peníze. Také jsem rád za teorie, které jsou dvakrát každý týden, a které jiné autoškoly v Brně nemají. A cena AŠ navzdory kvalitě velmi nízká. Takže mi nezbývá než doporučit.

vloženo: 10. prosince 2021
vložil: Antonín,


   Autoškola opravdu úžasná. Velice profesionální a zároveň osobní přístup. Nezapomíná se na teorii, která je pravidelně každý týden. V autě všichni instruktoři velice klidní, milí a nápomocní. Nikdy se mi nestalo, že by na mě někdo zvedl hlas, nebo mi nevysvětlil můj dotaz. Na zkoušky mě připravili perfektně. Všem rozhodně doporučuji se učit právě od těchto profesionálů.
vloženo: 30. listopadu 2021
vložil: Petr Bezoušek,


   Poslal jsem do této autoškoly svoji ženu ,protože jsem měl dobré zkušenosti s výcvikem na skupině D ,ale to co předvedli mě velice překvapilo.
Prvních 7 jízd měla instruktora ,který jí absolutně nic nenaučil a pořádně ani nevysvětlil ovládací prvky auta a ještě měl občas nemístné poznámky. Po 7 jízdě ji jiný instruktor řekl ,že nic neumí a chce to celé přeučit. Od té doby po každé jízdě chodila domů s pláčem. Nakonec to v autoškole odjezdila a bohužel první zkoušky neudělala což se stane ,ale co mě překvapilo ,že jí na druhé zkoušky nechtěli pustit ani po doplacení 4 jízd ,protože prý na to nemá. Tak proč jí vůbec pouštěli na ty první zkoušky když na ně člověk nemá ? Chápu někdo potřebuje víc jízd ,ale takhle zbytečně přišla o jeden pokus a je to jen tahání peněz z člověka. Na to jak se vychvalují a co tady čtu za recenze nechápu jak celá autoškola probíhala. Jediné plus teorie ,ale dál ? Arogance, vysvětlení techniky katastrofa a pokud to člověk nepochopí má se to doučit doma ?? Tak proč si tu autoškolu sakra platí ??? A těch za těch prvních 7 jízd by měli vrátit peníze. Z autoškoly nakonec odešla do jiné a není problém a přístup naprosto ji ný. Není tady napsáno naprosto vše co se dělo ,protože by to nikdo nedočetl ani do konce jak by to bylo dlouhé ,ale toto si myslím stačí.
----------------------
:-) Hned to vyměň, nebo ti rozmlátí auto. Jsou i šikovnější baby !!!
vloženo: 26. listopadu 2021
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 26. listopadu 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   Poslal jsem do této autoškoly svoji ženu ,protože jsem měl dobré zkušenosti s výcvikem na skupině D ,ale to co předvedli mě velice překvapilo.
Prvních 7 jízd měla instruktora ,který jí absolutně nic nenaučil a pořádně ani nevysvětlil ovládací prvky auta a ještě měl občas nemístné poznámky. Po 7 jízdě ji jiný instruktor řekl ,že nic neumí a chce to celé přeučit. Od té doby po každé jízdě chodila domů s pláčem. Nakonec to v autoškole odjezdila a bohužel první zkoušky neudělala což se stane ,ale co mě překvapilo ,že jí na druhé zkoušky nechtěli pustit ani po doplacení 4 jízd ,protože prý na to nemá. Tak proč jí vůbec pouštěli na ty první zkoušky když na ně člověk nemá ? Chápu někdo potřebuje víc jízd ,ale takhle zbytečně přišla o jeden pokus a je to jen tahání peněz z člověka. Na to jak se vychvalují a co tady čtu za recenze nechápu jak celá autoškola probíhala. Jediné plus teorie ,ale dál ? Arogance, vysvětlení techniky katastrofa a pokud to člověk nepochopí má se to doučit doma ?? Tak proč si tu autoškolu sakra platí ??? A těch za těch prvních 7 jízd by měli vrátit peníze. Z autoškoly nakonec odešla do jiné a není problém a přístup naprosto ji ný. Není tady napsáno naprosto vše co se dělo ,protože by to nikdo nedočetl ani do konce jak by to bylo dlouhé ,ale toto si myslím stačí.
vloženo: 24. listopadu 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola DPMB je dle mého názoru v Brně bezkonkurenční. Cena za kurz rozhodně neodpovídá kvalitě. Každé úterý a čtvrtek po dobu dvou měsíců se konaly teorie, na kterých nás pan instruktor pečlivě připravoval na jízdu v provozu, i na teoretické testy a předvýjezdovou kontrolu u zkoušek (o které, co jsem slyšela, spousta autoškol nyní tvrdí, že není už potřeba se jí zaobírat). Zkoušeli jsme testy nanečisto, a tak nás to donutilo něco dělat. Všichni instruktoři jsou vlídní a vtipní a dokáží toho hodně naučit. Ikdyž jsem měla testy na 50/50, trvalo mi dlouho dosáhnout cíle. Dnes jsem konečně udělala zkoušku z praktické jízdy. Na 5. pokus. Jako poslední z kurzu. Bylo mi mnohokrát doporučeno okolím, ať změním autoškolu, ať jdu někam, kde je to jednodušší. No, není to o tom udělat autoškolu na nejlehčím místě, je to o tom, naučit se správně jezdit, umět se rozhodnout v obtížných situacích sami za sebe a naučit se ten provoz vnímat. A to je něco, v čem mi DPMB rozhodně pomohl. Tato autoškola mi nedala jenom tyto dovednosti, ale také podporu, přátele, a pomocnou ruku vždy, když jsem ji potřebovala.
vloženo: 20. září 2021
vložil: Lucie , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem začal navštěvovat dva měsíce zpátky. Jde o bezkonkurenčně nejprofesionálnější autoškolu v Brně, která mě 100% připravila na zkoušky, které jsem zvládl na první pokus a neměl jsem s nimi žádný problém. Instruktoři jsou příjemní, pohodový a vše rádi vysvětlí. Navíc autoškola nepouští ke zkouškám ty, kteří se nepřipravují, což považuji za velkou motivaci. Určitě doporučuji!
vloženo: 1. září 2021
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


   Bezkonkurenčně nejlepší autoškola v Brně, která velmi dobře připraví žáky na závěrečné zkoušky. Přístup instruktorů je velmi profesionální a komplexní. Rozhodně zde nehrozí, že byste potkali špatného či nepříjemného instruktora, ale pokud vám nějaký nebude vyhovovat, stačí se domluvit a budete jezdit s jiným. Teorie jsou sice náročnější než v jiných autoškolách, ale rozhodně jsou velmi prospěšné a důležité. Zdravověda je též na velké úrovni a s profesionálním záchranářem. Plánování jízd je velmi flexibilní, takže si každý vybere jízdy, jak se mu hodí, i o víkendech. Tato autoškola stoprocentně připraví na zkoušky. Na teoretických testech jsem měl 50/50, jízdu jsem na první pokus bezproblémově zvládl. Cena je dle mého názoru víc než lidová s ohledem na to, jak kvalitní služby DPMB poskytuje. Výhodou je také ochota instruktorů, kterým nejde o výdělek, ale o kvalitu služeb. Nabízí služby konzultací ohledně provozu i po ukončení kurzu a jsou stále dostupní ať už on-line nebo telefonicky pro jakékoliv dotazy.
vloženo: 12. května 2021
vložil: Michal K,


   Určitě nejlepší autoškola v Brně, příprava na zkoušky výborná, skvělé teorie kde Vás připraví na všemožné nástrahy Brna. Nejvíc se mi zde líbil příjemný přístup všech instruktorů, určitě doporučuji.
vloženo: 11. května 2021
vložil: Daniel,


   Pokud bych si měla dělat znova autoškolu, neváhala bych a znovu šla do autoškoly DPMB. Mají velmi profesionální přístup jak na teoriích, tak na jízdách. Skvěle mě díky teoriím připravili nejen na testy, ale i na provoz, kde jsme si pečlivě vysvětlili záludná místa a křižovatky (člověk ale sám musí chtít). Také se mi líbí, že se na ně mohu kdykoliv obrátit i po ukončení kurzu. Na jízdách panovala příjemná atmosféra a jízdy se dají domluvit i o víkendech.
Jsem opravdu spokojená a mohu jenom doporučit.
vloženo: 11. května 2021
vložil: Daniela, emailová adresa nezveřejněna


   Profesionální přístup všech instruktorů, kdykoliv dokázali poradit. Na každou otázku uměli perfektně odpovědět. Přístup k nám žákům byl naprosto úžasný. Výborná příprava na testy, předvýjezdovou kontrolu u na samotné závěrečné jízdy. Při cvičných jízdách se instruktor snažil vše vysvětlit. Mohu jenom doporučit. Za mě nejlepší autoškola v Brně. Téhle autoškole nejde jenom o peníze, poradí i mimo vyučovací hodiny, mají snahu o to, aby zkoušky udělalo co nejvíce žáků
vloženo: 28. dubna 2021
vložil: Marek ,


   Tato autoškola je dle mého názoru jedna z nejlepších v Brně, protože jim nejde jen o peníze a není problém se domluvit a cokoliv probrat i mimo hodiny. Zároveň vás dokážou výborně připravit na zkoušky a vše vám dobře vysvětlit. A dbají na odchození všech hodin i teoretických, protože to má opravdu smysl a dá vám to hodně hlavně do začátků. Takže za mě perfektní autoškola.
vloženo: 28. dubna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Za mě nejlepší autoškola v Brně, všichni se snaží vás co nejlépe připravit, aby jste závěrečné zkoušky dali napoprvé. Teorie vás naučí do takové míry že se doma skoro nemusíte učit na testy a všechny křižovatky, kde se vypadává u zkoušek znáte nazpaměť. Vedoucí kurzu vždycky vyjde vstříc a jízdy si můžete plánovat kdykoliv máte čas vy. Za mě žádné mínus. Instruktoři jsou profesionálové a nesetkal jsem se s ničím co by mě znepokojilo nebo zhoršilo názor na tuto autoškolu. Já sám jsem dal test i jízdy napoprvé a to hlavně díky lidem v autoškole.
vloženo: 28. dubna 2021
vložil: Rudolf Bareš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola :) zkoušky jsem udělal na poprvé, protože nejsem žádný dřevák a něco mě naučil i táta a vlastně i jeho kdysi učil můj děda :)
Mohu jen doporučit :-)
To co tady píšou některé herečky Vás doufám neodradí od dobré práce, jak jste se v autě jednou zmínil :-(
vloženo: 16. září 2020
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nedoporučuji. Úplně nesmyslné povinné teorie, když nemáte čas na jízdu či teorii vaše smůla, na lidi jsou arogantní chovají se k vám ironicky a dělají z vás na jízdách blbce. Auto mi 3x podotýkám při 3tí jízdě ''chcíplo'' a instruktor místo toho, aby vše klidu vysvětlil měl trapné poznámky. Měsíc tam víc už nikdy a přechod do jiné autoškoly tady v Brně, kde během měsíce v rychlokurzu hotové závěrky bez problému. Nechápu ty super recenze.. Hrůza, děs
vloženo: 16. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ztráta peněz, během výcviku se vytipují lidé, kterým se zkoušky nedají ať se snaží jakkoliv; na zkouškách pak uspějí ti žáci, kteří porušují předpisy i značky, jednoduše nejsou v merku (vlastní zkušenost). Vyhození několikrát od zkoušky za totální hovadinu (např. když napodruhé nezaparkujete, protože dostanete úzké a malé parkovací místo). Pokud jste vytipování, jste bez šance kurz úspěšně dokončit. Nechápu, kde se berou, tak pozitivní ohlasy a recenze. Běžte jinam, tady je to zbytečné. Jednoznačně nedoporučeno.
vloženo: 29. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám velkou radost a dobrý pocit z toho že jsem se rozhodl právě pro DPMB autoškolu.
vloženo: 6. srpna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícný přístup, profesionalita, povinné teorie, nicméně o to lépe jsem se potom cítila na silnici v provozu. Co se cen týče, je to nejlepší možná varianta v poměru cena vs. výkon. Instruktoři skvělí, je vidět, že to jsou profíci, školitelé na teorie úžasní. Jsem moc spokojená, protože autoškolu dělám při práci a velmi mi vycházejí vstříc co se času a jízd týče. Moc doporučuji!!!
vloženo: 6. srpna 2019
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na začátku jsem byl totálně levej a chvílemi jsem měl strach, že ze mě instruktoři dostanou infarkt, ale nezatratili mě a věnovali mi veškerou možnou péči. Dnes je ze mne řidič Dopravního podniku a jezdím jako "drak" ( samozřejmě v rámci stanovených předpisů )!!!
Autoškolu DPmB mohu pouze doporučit zejména pro vysokou profesionalitu ( je akreditována i pro výcvik instruktorů autoškol ) a skutečně vstřícný, až téměř osobní přístup ke každému svému žákovi!
vloženo: 11. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kdo se chce naučit tak se všechno naučí a je připravený na dnešní provoz.
vloženo: 10. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Dopravní podnik města Brna osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dopravní podnik města Brna < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Dopravní podnik města Brna - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje