Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Drive - Vršovice - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Drive - Vršovice

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive - Vršovice < <


   Bylo to skvele, zabavne, hlavne Vam opravdu reknou vse, co je potreba, upozorni Vas na vse, co na Vas muze kde cihat, pripravi proste 100% primo do provozu.
Vsichni jsou mily, je to tam moc fajn a opravdu Vas dokonale pripravi!!!
vloženo: 20. února 2019
vložil: Nicole Cvrckova, emailová adresa nezveřejněna


   Jezdil jsem s instruktorkou Marcelou Krejzovou a upřímně můžu doporučit. Byla celou dobu klidná a zábavná. Neměl jsem sebemenší stres. Díky Drive jsem zkoušky i jízdy dal na první dobrou. Slyšel jsem různé historky od absolventů autoškol, jak byli instruktoři ať už nepříjemní nebo nervózní, ale zde jsem neměl jediný(!) problém. Vše proběhlo hladce a vždy jsem se hezky projel :) Z celého kolektivu autoškoly jsem měl velmi dobrý pocit.
vloženo: 11. února 2019
vložil: Jan König, emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší autoškola! Věřte mi, mám s čím srovnávat. Během svého výcviku skupiny B jsem byl ve tří autoškolách ve dvou zemích (1 škola v Minsku a 2 školy v Praze) i pouze v autoškole Drive Vršovice mě opravdu naučili řídit auto.

Hlavně bych chtěl poděkovat instruktorce Veronice Stránské - skutečné profesionálce v oboru, která ze mě vytvořila dobrého řidiče. V klidu jasně a srozumitelně mi vysvětlila obtížné věci, že i já, cizinec, rozuměl všemu velmi dobře, ačkoli moc český neumím. Bravo!

Chtěl bych také vyjádřit zvláštní vděčnost za to, že autoškola Drive Vršovice podpořila studenty, kteří byli podvedeni autoškolou Student / Linda, a vzali studentů této autoškoly dodělat zkoušky za nejnižší poplatky v Praze. Velice orientovaná na zákazníky autoškola, zdvořilý a pozitivní personál, skvělé vozy.

Děkuji vám moc autoškola Drive Vršovice! 100% doporučuji a budu doporučovat všem svým přátelům a známým!

***

&#1051;&#1091;&#1095;&#1096;&#1072;&#1103; &#1072;&#1074;&#1090;&#1086;&#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1072;! &#1055;&#1086;&#1074;&#1077;&#1088;&#1100;&#1090;&#1077;, &#1084;&#1085;&#1077; &#1077;&#1089;&#1090;&#1100; &#1089; &#1095;&#1077;&#1084; &#1089;&#1088;&#1072;&#1074;&#1085;&#1080;&#1074;&#1072;&#1090;&#1100;. &#1047;&#1072; &#1074;&#1088;&#1077;&#1084;&#1103; &#1086;&#1073;&#1091;&#1095;&#1077;&#1085;&#1080;&#1103; &#1074;&#1086;&#1078;&#1076;&#1077;&#1085;&#1080;&#1102;, &#1103; &#1087;&#1086;&#1073;&#1099;&#1074;&#1072;&#1083; &#1074; &#1090;&#1088;&#1077;&#1093; &#1072;&#1074;&#1090;&#1086;&#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1072;&#1093; &#1074; &#1076;&#1074;&#1091;&#1093; &#1089;&#1090;&#1088;&#1072;&#1085;&#1072;&#1093; (1 &#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1072; &#1074; &#1052;&#1080;&#1085;&#1089;&#1082;&#1077; &#1080; 2 &#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1099; &#1074; &#1055;&#1088;&#1072;&#1075;&#1077;), &#1080; &#1090;&#1086;&#1083;&#1100;&#1082;&#1086; &#1074; &#1101;&#1090;&#1086;&#1081; &#1072;&#1074;&#1090;&#1086;&#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1077; &#1084;&#1077;&#1085;&#1103; &#1076;&#1077;&#1081;&#1089;&#1090;&#1074;&#1080;&#1090;&#1077;&#1083;&#1100;&#1085;&#1086; &#1085;&#1072;&#1091;&#1095;&#1080;&#1083;&#1080; &#1074;&#1086;&#1076;&#1080;&#1090;&#1100; &#1072;&#1074;&#1090;&#1086;&#1084;&#1086;&#1073;&#1080;&#1083;&#1100;.

&#1054;&#1090;&#1077;&#1076;&#1077;&#1083;&#1100;&#1085;&#1086; &#1093;&#1086;&#1090;&#1077;&#1083; &#1073;&#1099; &#1087;&#1086;&#1073;&#1083;&#1072;&#1075;&#1086;&#1076;&#1072;&#1088;&#1080;&#1090;&#1100; &#1080;&#1085;&#1089;&#1090;&#1088;&#1091;&#1082;&#1090;&#1086;&#1088;&#1072; Veronika Stránská - &#1085;&#1072;&#1089;&#1090;&#1086;&#1103;&#1097;&#1077;&#1075;&#1086; &#1087;&#1088;&#1086;&#1092;&#1077;&#1089;&#1089;&#1080;&#1086;&#1085;&#1072;&#1083;&#1072; &#1074; &#1089;&#1074;&#1086;&#1077;&#1084; &#1076;&#1077;&#1083;&#1077;, &#1082;&#1086;&#1090;&#1086;&#1088;&#1072;&#1103; &#1089;&#1076;&#1077;&#1083;&#1072;&#1083;&#1072; &#1080;&#1079; &#1084;&#1077;&#1085;&#1103; &#1093;&#1086;&#1088;&#1086;&#1096;&#1077;&#1075;&#1086; &#1074;&#1086;&#1076;&#1080;&#1090;&#1077;&#1083;&#1103;. &#1054;&#1085;&#1072; &#1089;&#1087;&#1086;&#1082;&#1086;&#1081;&#1085;&#1086; &#1080; &#1087;&#1086;&#1085;&#1103;&#1090;&#1085;&#1086; &#1086;&#1073;&#1098;&#1103;&#1089;&#1085;&#1103;&#1083;&#1072; &#1084;&#1085;&#1077; &#1089;&#1083;&#1086;&#1078;&#1085;&#1099;&#1077; &#1074;&#1077;&#1097;&#1080;, &#1095;&#1090;&#1086; &#1076;&#1072;&#1078;&#1077; &#1103;, &#1080;&#1085;&#1086;&#1089;&#1090;&#1088;&#1072;&#1085;&#1077;&#1094;, &#1089; &#1085;&#1077; &#1089;&#1072;&#1084;&#1099;&#1084; &#1083;&#1091;&#1095;&#1096;&#1080;&#1084; &#1095;&#1077;&#1096;&#1089;&#1082;&#1080;&#1084; &#1074;&#1089;&#1077; &#1087;&#1088;&#1077;&#1082;&#1088;&#1072;&#1089;&#1085;&#1086; &#1087;&#1086;&#1085;&#1080;&#1084;&#1072;&#1083;. &#1041;&#1088;&#1072;&#1074;&#1086;!

&#1058;&#1072;&#1082;&#1078;&#1077; &#1093;&#1086;&#1095;&#1091; &#1074;&#1099;&#1088;&#1072;&#1079;&#1080;&#1090;&#1100; &#1086;&#1089;&#1086;&#1073;&#1091;&#1102; &#1073;&#1083;&#1072;&#1075;&#1086;&#1076;&#1072;&#1088;&#1085;&#1086;&#1089;&#1090;&#1100; &#1079;&#1072; &#1090;&#1086;, &#1095;&#1090;&#1086; &#1087;&#1086;&#1076;&#1077;&#1088;&#1078;&#1072;&#1083;&#1080; &#1089;&#1090;&#1091;&#1076;&#1077;&#1085;&#1090;&#1086;&#1074;, &#1082;&#1086;&#1090;&#1086;&#1088;&#1099;&#1093; &#1082;&#1080;&#1085;&#1091;&#1083;&#1072; &#1072;&#1074;&#1090;&#1086;&#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1072; &#1057;&#1090;&#1091;&#1076;&#1077;&#1085;&#1090;/&#1051;&#1080;&#1085;&#1076;&#1072; &#1080; &#1087;&#1088;&#1080;&#1085;&#1103;&#1083;&#1080; &#1082; &#1089;&#1077;&#1073;&#1077; &#1076;&#1086;&#1076;&#1077;&#1083;&#1072;&#1090;&#1100; &#1101;&#1082;&#1079;&#1072;&#1084;&#1077;&#1085;&#1099;, &#1087;&#1088;&#1080; &#1101;&#1090;&#1086;&#1084; &#1087;&#1086; &#1089;&#1072;&#1084;&#1099;&#1084; &#1085;&#1080;&#1079;&#1082;&#1080;&#1084; &#1094;&#1077;&#1085;&#1072;&#1084; &#1074; &#1055;&#1088;&#1072;&#1075;&#1077;. &#1054;&#1095;&#1077;&#1085;&#1100; &#1082;&#1083;&#1080;&#1077;&#1085;&#1090;&#1086;&#1086;&#1088;&#1080;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080;&#1088;&#1086;&#1074;&#1072;&#1085;&#1085;&#1072;&#1103; &#1072;&#1074;&#1090;&#1086;&#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1072;, &#1074;&#1077;&#1078;&#1083;&#1080;&#1074;&#1099;&#1081; &#1080; &#1087;&#1086;&#1079;&#1080;&#1090;&#1080;&#1074;&#1085;&#1099;&#1081; &#1087;&#1077;&#1088;&#1089;&#1086;&#1085;&#1072;&#1083;, &#1087;&#1088;&#1077;&#1082;&#1088;&#1072;&#1089;&#1085;&#1099;&#1077; &#1072;&#1074;&#1090;&#1086;&#1084;&#1086;&#1073;&#1080;&#1083;&#1080;.

&#1057;&#1087;&#1072;&#1089;&#1080;&#1073;&#1086; &#1074;&#1072;&#1084; &#1073;&#1086;&#1083;&#1100;&#1096;&#1086;&#1077;, &#1072;&#1074;&#1090;&#1086;&#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1072; &#1044;&#1088;&#1072;&#1081;&#1074;! &#1054;&#1090; &#1076;&#1091;&#1096;&#1080; &#1088;&#1077;&#1082;&#1086;&#1084;&#1077;&#1085;&#1076;&#1091;&#1102; &#1080; &#1073;&#1091;&#1076;&#1091; &#1088;&#1077;&#1082;&#1086;&#1084;&#1077;&#1085;&#1076;&#1086;&#1074;&#1072;&#1090;&#1100; &#1074;&#1089;&#1077;&#1084; &#1089;&#1074;&#1086;&#1080;&#1084; &#1076;&#1088;&#1091;&#1079;&#1100;&#1103;&#1084; &#1080; &#1079;&#1085;&#1072;&#1082;&#1086;&#1084;&#1099;&#1084;!
vloženo: 8. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Školu jsem si vybírala podle recenzi na internetu, bohužel ne asi pravdivych. S výběrem termínu byl většinou obrovský problém. O přístupu a chování některých učitelů ani nemluvím. Když už jsem měla 3. Instruktorku na poslední hodinu s úplně jiným autem a bylo jasné, ze si opět budu muset připlatit, abych alespoň se seznámila s novým vozem, jsem to vzdala a přešla do jiné autoškoly. Ve Drive jsem dělala “řidičák” téměř půl roku a nechtěli me pustit ke zkoušce (buď ze ještě nejsem připravena nebo nejsou termíny) u pana Kebrleho jsem měla za 14 dni hotovo.

vloženo: 30. ledna 2019
vložil: Anastázie , emailová adresa nezveřejněna


   Úžasná autoškola s naprosto skvělým přístupem k žákům. V případě problémů promtní řešení, ochota a vstřícnost. Základní výcvik v autě doplněn o přednášky, které mají smysl a připraví studenty na reálnou jízdu. Autoškolu Drive byl kdykoliv a komukoliv doporučil s klidným svědomím.
vloženo: 13. ledna 2019
vložil: Adam Vymazal, emailová adresa nezveřejněna


   Zdravím tým autoškoly Vršovice Drive! Rada bych touto cestou poděkovala v první řádě za pevné nervy :), vstřícnost a profesionalitu pana Sasky! Neměl to se mnou jednoduché! Dopadlo to nakonec ale skvěle a zkouška byla udělaná na poprvé. Kdo si chce udělat řidičský průkaz v klidu a bez stresu a mít dobré znalostí - vřele doporučuji! Autoškola má dobré zázemí a skvěle školitele. Děkuji vám moc! S pozdravem, Tetiana Kozar
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


   Super autoškola s příjemným zázemím. Skvělá učitelka, skvělé auto na řízení, (VW Golf nafta) přednášky, které mají smysl. Zkoušky s klidem na první pokus, (Nebyly nijak lehčí ;)) naučí i praktické věci do života řidiče.
Prostě super autoškola :)
vloženo: 19. prosince 2018
vložil: Jan Borecký,


   Autoškola Drive za mě asi ta nejlepší autoškola co jsem si mohla vybrat. Ikdyž je to o malinko dražší než ostatní tak to za to rozhodne stojí. Všichni instruktoři příjemní a bezproblémový. Zkoušky jsem dala hned napoprvé. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 13. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Do této autoškoly jsem se přihlásila na základě doporučení kamaráda a musím říct, že v žádném ohledu nelituji.
Mým instruktorem byl pan Satýnek. Naprosto bezproblémové domlouvání jízd, trpělivý, žádné zbytečné dupání na brzdu, skvělé pomůcky při parkování.. Po praktické stránce jsem byla skvěle připravena ke zkoušce.
Co se týče teoretické připravenosti - líbí se mi systém vyplňování testu před každou jízdou. Člověka to opravdu donutí se na otázky mrknout a po nějaké čase není problém je mít v malíku. Teoretické hodiny byly hodně přínosné, žádné zbytečnosti, skvělé konkrétní příklady a skvělí lektoři.
Závěrečný test i zkoušku jsem dala na poprvé a s čistým svědomím doporučuji tuto autoškolu dál :)
vloženo: 22. listopadu 2018
vložil: Lucie Slouková,


   Autoškolu som si v Prahe vyberala podľa recenzií. A stálo to zato. V Autoškole Drive mi priradili pani Stránsku, ktorej veľmi ďakujem za príjemné hodiny. Má vyučovací systém, ktorý mne vyhovoval, nechala ma byť zvedavá, zaujímať sa a všetko si skúsiť. Na každú chybu ma upozornila a skvele mi ju vysvetlila a na druhú stranu vedela aj pochváliť, čo človeka poteší. Pred každou hodinou som robila skúšobný test na počítači, čo bolo super na opakovanie. Ešte raz ďakujem a prajem samých šikovných žiakov. A Autoškolu určite doporučujem!
vloženo: 9. října 2018
vložil: Daša Krtová,


   Vstřícný a přátelský přístup, výborná příprava před zkouškou. Opravdu věřte instruktorovi, co Vám říká, má pravdu. Během zkoušky jsem si to ověřil.
vloženo: 23. září 2018
vložil: Miroslav, emailová adresa nezveřejněna


   V Autoškole Drive jsem byl velice spokojený nejen, že mě naučili, zacházet s autem, ale navíc jsem se díky nim nebál, jezdit v provozu a zvládl jsem závěrečné zkoušky.
Jsou zde vybaveni vynikající technikou jako např. zkušební trenažéry jak na auto tak na motorku, počítače kde si žáci zkouší teoretické testy, které dělají na závěru celého kurzu.
Přístup zde je velice profesionální a výborně vyškolený.
Probíhají zde i teoretické hodiny, jak se správně chovat v provozu a na co si dávat pozor.
Tuto autoškolu vřele všem doporučuji, protože díky nim jsem zvládl závěrečné zkoušky.
vloženo: 6. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   S Autoškolou Drive, jsem byla velice spokojena. Jako jediná autoškola, mi nabídla zcela individuální přístup. Za 3 měsíce jsem udělala veliký posun. Od strachu sednou si za volant, po úspěšné složení zkoušek na první pokus. Ráda bych tímto poděkovala, především slečně Charvátové a také panu Slavíkovi, kteří mi vždy vše vysvětlili a byli velmi trpěliví, dále Veronice Přástkové, která vždy dokázala skloubit můj omezený volný čas s časem instruktorů a byla podporou při teoretických testech. Autoškolu Drive, můžu doporučit všem, kteří hledají individuální a vlídný (přesto profesionální) přístup.
vloženo: 23. června 2018
vložil: Radka, emailová adresa nezveřejněna


   Loni jsem se zaregistroval, na internet jsem se hledal autoskoly a mezi tim Autoskola drive byl zvlastni. Jsem spokojeny a budu doporucovat vsem ty kteri hleda ten nejlepsi. Ikdyz jste cizinec nebo ne budete tam ucit vic nez nikde jinde. Dekuji vsem pro team Autoskola Drive vrsovice
vloženo: 13. června 2018
vložil: Battur, emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší autoškola jedině doporučuji!! Hlavně instruktorku Veroniku Stránskou &#10084;
vloženo: 12. června 2018
vložil: Sára, emailová adresa nezveřejněna


   Pan ucitel Zdenek Slavik je nejen vyborny ucitel, ale take skvely clovek. Krom toho, ze me zbavil tremy z rizeni, jsme si i rozumeli. Ma zajimave nazory a vse dokaze srozumitelne vysvetlit. Proto jsem se do autoskoly vzdy tesila. Lepsiho jsem nemohla dostat. Z kazde hodiny jsem si odnesla neco noveho a bylo znat, ze ho jeho prace bavi a nedela ji jen proto, ze musi. Navic jsem z nej nemela strach a to je, dle meho nazoru, dost dulezite :D :)
Celkove tuto autoskolu vrele doporucuji. Prestoze nemam srovnani, je jasne, ze v Praze patri k AS na urovni :)
vloženo: 3. května 2018
vložil: Amálie Pivoňková,


   Super autoškola. Vybavení autoškoly dostačující. Poskytují videa a i zkušební testy i s vyhodnocením. V teorii neučí zbytečnosti (třeba jak funguje spalovací motor), ale pouze potřebné věci pro praxi, přestože poté nejsou v teoretických testech.
Jízdy jsem si užíval. Mohu hodnotit pouze lektorku Veroniku Stránskou, která je příjemná, naučí, nekřičí, je trpělivá a nedupá na brzdu při každé maličkosti. Díky ní jsem se naučil základy řízení a u zkoušek poté prospěl na první pokus. Děkuji celé autoškole!
vloženo: 1. května 2018
vložil: Matěj Turek,


   Autoškolu Drive bych určitě doporučila každému, kdo se chce řídit opravdu naučit. Kvůli strachu (i kvůli tomu, že jsem řídit v podstatě nepotřebovala) jsem se autoškole vyhýbala až do svých 27 let. Pak jsem si jednoho dne řekla "A dost, jdu do toho, na co pořád čekat." Na základě dobrých referencí jsem si vybrala Drive a myslím, že jsem zvolila dobře. Pan Slavík byl úplně v pohodě, vždycky v klidu upozornil na chyby, nikdy nezvyšoval hlas (což byla jedna z věcí, ze kterých jsem měla předtím obavy) a myslím, že člověka skutečně připraví na samostatnou jízdu v provozu. Hotového řidiče z vás během těch pár hodin neudělá žádná autoškola, ale nyní mám alespoň pocit, že za volant mohu usednout sice vždy s respektem, ale bez velkých obav. Zkoušku jsem udělala napodruhé, ovšem napoprvé jsem udělala z vlastní nepozornosti takovou chybu, že by mi to nemohl dát ani slepec :) Napodruhé už to bylo dobré. Takže za mě určitě pro tuto autoškolu palec nahoru.
vloženo: 24. dubna 2018
vložil: Jana Cincibusová, emailová adresa nezveřejněna


   Velmi oceňuji přívětivost lektorů a jejich trpělivost. Pokaždé jsem se do autoškoly těšil a na řízení mě připravili výborně.
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola jakou jsem si mohla vybrat. Skvělý přístup, skvělý kolektiv a můj instruktor Petr Saska byl nejlepší ze všech. Do autoškoly jsem se těšila každý den, naučila jsem se vše co budu za volantem potřebovat a co využiji. Ze začátku jsem se sice bála každého slova co mi pan instruktor řekl, ale brzy vše opadlo a jízda byla moc příjemná a vtipná.
vloženo: 19. března 2018
vložil: Sara Smolková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Narozdíl od jiných, tato autoškola opravdu dbá na vaši přípravu. Čeká vás několik teoretických lekcí a profesionální přístup. Autoškola se nachází v poměrně složitém okolí, co se dopravy týče, takže budete rozhodně připraveni na ježdění po Praze. Se závěrečnými zkouškami jsem díky pilné přípravě neměl žádný problém, takže Autoškolu Drive mohu jen doporučit.
vloženo: 20. ledna 2018
vložil: Ondřej Tuček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z celkovým výcvikem jsem velice spokojen. Líbil se mi profesionální přístup celého personálu a hlavně pana Sasky, který se mě hned první den ujal a vedl můj výcvik.Jako plus beru i lokaci autoškoly, připraví vás na vše z čím se můžete setkat v reálném provozu - tramvaje, jednosměrky, přednosti zprava atd. Zkoušky jsem udělal napoprvé, protože jsem na ně byl připraven. AŠ drive mohu jen vyzdvihnout a říci, že jsem zvolil dobře.
vloženo: 7. ledna 2018
vložil: Matěj P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, tuto autoškolu jsem dokončil před 2 dny. Chtěl bych jí tu zde pochválit za to, co dělá... Vynikající prostředí, vozový park a především instruktoři vč. slečny Veroniky.
Rád bych zde vyzdvihl práci a profesionální přístup mého instruktora p.Zdeňka Slavíka, neboť je to člověk na svém místě a jsem rád, že jsem měl tu čest s ním jezdit po celou dobu mého kurzu.
Byl vždy přívětivý a trpělivý... umí se usmát i podpořit, ale samozřejmě také dát patřičně najevo, že takhle (NE!) když děláte něco, co vám 1000krát. vysvětluje a vy to uděláte po 1001 stejně úplně jinak.
Jsem rád, že jsem si vybral právě tuto autoškolu a mohl mít skvělého instruktora p. Slavíka, který svým přístupem zaručí, že se na jízdy člověk začne těšit.
JEN TAK DÁL! :)
vloženo: 14. prosince 2017
vložil: Vojtěch Zdráhal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive – Vršovice je nejlepší autoškola kterou jsem si mohla zvolit.

V autoškole je naprosto seriózní a profesionální přístup. Nikdy se vám nestane, že byste tam chodili neradi. Vždy jsem se na jízdu nebo teoretickou hodinu těšila.
Jakékoli dotazy nebo otázky vám budou vysvětleny v kanceláři autoškoly.
Instruktor, který vám je přidělen se vám plně věnuje. Na zkoušku vás připraví tak, že vás nic nepřekvapí. Na testy z teorie se také připravujete společně s instruktorem, který vám vše nejasné s ochotou vysvětlí.
Rada bych tímto poděkovala panu Saskovi za bezchybnou výuku a za cenné zkušenosti, které jsem od něj získala.
Pokud hledáte autoškolu, která vás opravdu dobře naučí ovládat vozidlo, tak zvolte Autoškolu Drive...

vloženo: 6. prosince 2017
vložil: Eliška Šírová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že strach z autoškoly jsem měla až do svých 28 let! Vybrala jsem si tuto autoškolu pro její dobré hodnocení a udělala jsem dobře! Paní Charvátová byla klidná a všechno vysvětlovala naprosto srozumitelně a zkoušky i jízdy jsem díky ní dala hned při prvním pokusu.
Děkuji :)
vloženo: 4. prosince 2017
vložil: Zuzana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem nastoupil díky velmi kladnému hodnocení na internetu a musím říct, že lepší autoškolu bych asi nenašel.
Každý, koho jsem tam stihl poznat byl opravdu super.
V kanceláři vám vše v klidu vysvětlí a co se týče jízd tak jsem jezdil s Veronikou Stránskou kterou opravdu mohu doporučit každému kdo se chce naučit jezdit.
Nikdy na mě nekřičela ani nic podobného, vše co jsem se potřeboval naučit od jízdy přes parkování, rozjezdů do kopce a podobně mi v klidu a jednoduše vysvětlila a tak jsem se vše naučil téměř napoprvé.
Díky Verče jsem zvládl jízdy na poprvé a měl jsem plný počet bodů u písemných zkoušek.
Autoškolu mohu opravdu doporučit každému a nebojte se vyžádat si Veroniku Stránskou, naučí vás opravdu vše. Ještě jednou velké díky! :)
vloženo: 18. listopadu 2017
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive mohu jen doporučit. Seriózní, profesionální, ale i přátelský přístup lektorů mi pomohl k získání řidičského oprávnění bez větších obtíží a stresu. Především bych chtěl poděkovat svému učiteli panu Ing. Saskovi, který celou dobu mého výcviku striktně dbal na pravidla a neodpustil mi sebemenší chybu. Z počátku jsem se jeho výuky obával a byl jsem dost nervózní, ale jen díky němu jsem zkoušky složil na první pokus. Součástí výuky je i 6 teoretických kurzů (4 teorie, 1 zdravověda, 1 technika), kde jsme probírali dopravní situace, kontrolu vozidla před jízdou, co dělat při poruše vozidla, nebo dopravní nehodě. Tyto znalosti se určitě hodí do běžného provozu i života. Prostory autoškoly jsou vybaveny trenažérem, který mi pomohl s počáteční nejistotou. Nakonec bych vyzdvihl teoretickou část přípravy. Pan Saska byl velmi ochotný a před každou jízdou mi přišel zkontroloval můj test a případně mi vysvětlil chyby, které jsem udělal.
Pokud se v Praze chcete skutečně dobře naučit řídit, Autoškolu Drive mohu vřele doporučuji!

vloženo: 9. listopadu 2017
vložil: Michal Hrubý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velmi spokojená a mohu ji jen doporučit. Velmi kladně hodnotím celkově velmi zodpovědný přístup k výuce, vždy mi bylo vše pečlivě vysvětleno a ze všeho nejvíc si cením přístupu lektora p. Sasky. Velmi profesionální a velmi lidský. Moje největší obava před autoškolou byla, aby na mě někdo cholericky nekřičel. A nekřičel. I když by se důvod jistě někdy našel :-)
vloženo: 3. listopadu 2017
vložil: Zuzka Hli, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc doporučuju tuto autoškolu. Vybrala jsem si kurz „pro ženy“ a – až na ten název – je to skvělý kurz. Výuku začínáte na vozidle s automatickou převodovkou (nejdřív na parkovišti, pak v provozu), dále následují dvě povinné hodiny na trenažéru a zbytek kurzu doděláváte na vozidle s manuální převodovkou. Smysl je v tom, že jako začátečník nemusíte řešit řazení a šílený pražský provoz najednou. Možná tento postup není ideální pro všechny, ale osobně jsem maximálně spokojená a doporučuju všem začátečníkům, aby tuto možnost zvážili. Popravdě řečeno, dalším důvodem, proč jsem se rozhodla pro tento kurz, byla možnost si vybrat, jestli budete jezdit s instruktorem nebo instruktorkou. Byla mi přiřazena Veronika Stránská (díky moc za všechno!), ale kvůli hodinám teorie jsem se seznámila i s dalšími instruktory a instruktorkami. Nebyl mezi nimi nikdo, s kým bych jezdit nechtěla.

Autoškola Vršovice je opravdu poctivá. Před první jízdou se musíte podívat na několik videí, která vám přiblíží základy (dopravní značky, křižovatky atd.). Videa mají uložená na počítačích v autoškole, která má otevírací dobu Po-Čt 10-18 hodin, Pa 10-15 hodin. U těchto videí strávíte několik hodin, takže jsem tam musela jezdit několikrát, což je podle mě zbytečné. Bylo by opravdu lepší, kdyby autoškola vytvořila playlist na YouTube a nahrála tato videa tam.

Na začátku výcviku dostanete přístup k webu www.autoskola-testy.cz, kde budete dělat cvičné testy s detailním vyhodnocením, které vás připraví na závěrečnou zkoušku z teorie. Očekává se od vás, že před každou jízdou vždy uděláte test. Je to skvělý systém.

Autoškola nabízí 6 povinných hodin teorie (teorie 1 až 4, technika a zdravověda), které se konají ve večerních hodinách. Proberou s vámi všechno, včetně údržby automobilu (doplňování provozních kapalin, kontrola vozidla před jízdou atd.). Tyto hodiny jsou perfektní. Bohužel autoškola neuvádí, jak dlouho by tyto hodiny měly trvat (někdy 45 min, jindy 2 hodiny).

Jediné, co mě zklamalo, je to, že jsem kvůli vytíženosti instruktorů autoškoly za celý výcvik měla jen jednu dvouhodinovou jízdu, čímž se mi protáhl celý výcvik (trval celkem 4 měsíce). Možná to nakonec bylo lepší pro mě, protože jsem se po čtyřech měsících cítila víc sebevědomě než po dvou. Na jedné z posledních jízd autoškola simulovala závěrečnou zkoušku. Moje instruktorka jako obvykle seděla vedle mě a další seděla vzadu a říkala, kam mám jet. Bylo to skvělé.

Na závěrečné zkoušky jsem nečekala dlouho. Byla jsem přihlášena hned po skončení jízd. Instruktorka mi nabídla 2 jízdy navíc před praktickou zkouškou z jízdy, které jsem si dokoupila. Poplatek za zkoušky (kolek za 700 Kč) není zahrnut v ceně kurzu, ale ten se hradí magistrátu a autoškola si z toho nenechává nic. Můžete si kolek koupit sami anebo zaplatit autoškole, která to za vás vyřídí sama (jednodušší varianta). Zkoušky dopadly výborně, obě části jsem splnila napoprvé.

Co se týče učebnice, používala jsem ji hodně, ale tu, co prodávají v autoškole („Autoškola Vogel“), bohužel doporučit nemůžu. Nevyhovovala mi a většinou jsem používala jinou učebnici půjčenou od kamarádky („Autoškola? Pohodlně!“).
vloženo: 3. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvůli pracovní vytíženosti jsem zvolila víkendový kurz – je to sice dražší varianta, ale mohla jsem si lépe přizpůsobit hodiny jízd (a hlavně o víkendu není tak velký provoz. Teprve po absolvování základního výcviku jsem si přikoupila další jízdy, to už jsme jezdili o pracovních dnech. Výuku zajišťovali na střídačku p. Saska a p. Slavík. P. Slavíka můžu jako učitele všem co nejvřeleji doporučit – byl vždy klidný, empatický a trpělivě zodpovídal i mé nejblbější dotazy. Otevřeně přiznávám, že jsem rozhodně patřila k pomalejším žákům, ale nakonec jsem se naučila jezdit tak, abych, pokud možno, neohrožovala ani sebe, ani ostatní účastníky provozu. Praktickou zkoušku jsem udělala napodruhé, což (vzhledem k mé počáteční nešikovnosti) považuji za skvělý výsledek. Organizace a domluva termínů také fungovaly skvěle, škola velmi ochotně komunikuje po e-mailu či telefonicky. S klidným svědomím doporučuji.
vloženo: 30. srpna 2017
vložil: Joanna Szaniawska, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvůli pracovní vytíženosti jsem zvolila víkendový kurz – je to sice dražší varianta, ale mohla jsem si lépe přizpůsobit hodiny jízd (a hlavně o víkendu není tak velký provoz. Teprve po absolvování základního výcviku jsem si přikoupila další jízdy, to už jsme jezdili o pracovních dnech. Výuku zajišťovali na střídačku p. Saska a p. Slavík. P. Slavíka můžu jako učitele všem co nejvřeleji doporučit – byl vždy klidný, empatický a trpělivě zodpovídal i mé nejblbější dotazy. Otevřeně přiznávám, že jsem rozhodně patřila k pomalejším žákům, ale nakonec jsem se naučila jezdit tak, abych, pokud možno, neohrožovala ani sebe, ani ostatní účastníky provozu. Praktickou zkoušku jsem udělala napodruhé, což (vzhledem k mé počáteční nešikovnosti) považuji za skvělý výsledek. Organizace a domluva termínů také fungovaly skvěle, škola velmi ochotně komunikuje po e-mailu či telefonicky. S klidným svědomím doporučuji.
J. Szaniawska
vloženo: 30. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive bych chtěl velmi doporučit. Instruktoři jsou příjemní a mají pochopení pro začínající řidiče. Závěrečnou zkoušku jsem složil na první pokus díky skvělé výuce ! Vím že by se to nemělo ale doporučuji Pana ING. Sasku jako instruktora !
vloženo: 26. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý výcvik probíhal výborně. V autoškole je skvělé prostředí a výborní lidé. Celý kurz mě bavil a připravil mě velmi dobře, z čehož vyplynula i úspěšně složená zkouška. Jednoznačně autoškolu doporučuji a děkuji i mé instruktorce p. Stránské, na jízdy jsem chodil vždy rád a hodně jsem se naučil.
vloženo: 24. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Největší spokojenost, doporučuju!
vloženo: 3. srpna 2017
vložil: Viktorka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K autoškole jsem se dostala přes známou a byla jsem velice spokojená. Přístup k žákům je velice přátelský, instruktoři rádi poradí s čímkoliv co není jasné. Prostor jsou vybaveny počítačovou učebnou s naučnými videi a trenažérem, který pomůže s prvotní nejistotou. Souhrn přednášek, z čehož každá přednáška byla stručná ale obsáhlá, vysvětloval různé situace a jak se v nich zachovat. Vřele doporučuji.
vloženo: 20. června 2017
vložil: Lucie Mutlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem spokojen s instruktorkou paní Charvátovou, někdy na mě musela zvýšit hlas, ale to musíte vydržet. Děláte to pro sebe :-)
Autoškolu Vršovice doporučuji.
vloženo: 20. června 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za peníze si štěstí nekoupíš. V tomto případě ale štěstí nepotřebuješ, jelikož jsi během výcviku připraven na všechny dopravní situace, takže tě na silnicích nic nepřekvapí. Jediné co tě zde překvapí je ochotný a milý přístup o kterém si v ostatních autoškolách můžeš nechat jenom zdát :)

Sice to nemám dělat, ale jako instruktorku doporučuji slečnu Veroniku!

Testy a jízdy s komisařem na první pokus a určitě nejsem jediný.
vloženo: 20. června 2017
vložil: Dominik Svoboda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově jsem s přístupem autoškoly velmi spokojen. Během kurzu jsem se vpohodě naučil řídit automobil, abych byl schopen následně splnit zkoušky a jet do provozu. Jako plus beru i lokaci autoškoly, protože během jízd se připravíte na vše složitější, jelikož v okolí jezdí tramvaje, je tam dost jednosměrek apod. Jízdy jsem absolvoval s panem Slavíkem a taktéž ho mohu jako instruktura doporučit.
vloženo: 14. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškole se mi nejvíce líbil komplexní přístup k přípravě, který se neskládal jen z jízd, ale i z důkladné teoretické přípravy. Ta se mmj. skládala z přednášek, které mně osobně hodně pomohly, dovysvětlily, co jsem nepochopila z učebnice/videí a spoustu rad a informací, které jsem si z nich odnesla, si pamatuji do teď. S domlouváním jízd nebyl nikdy problém, všechny byly zasílány na e-mail a nikdy mi nebyla žádná jízda zrušena. Jezdila jsem s panem Saskou, se kterým jsem si jako s člověkem rozuměla a ačkoliv jsem si na jeho přísný kritický přístup nejdříve musela zvyknout, tak také musím poděkovat za trpělivost, kterou se mnou měl a za snahu mě opravdu naučit samostatně řídit. Autoškolu doporučuji.
vloženo: 3. února 2017
vložil: Nikola V. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive bych vřele doporučila všem, kteří se chtějí naučit řídit. Důsledný a proaktivní přístup vyučujících vás naučí nejen teorii ale hlavně jízdu v běžném provozu města Prahy. Pod dohledem zkušených řidičů se snadno zapojíte mezi ostatní účastníky provozu a naučíte se řešit každodenní situace na silnici.
S výběrem této autoškoly jsem tedy velice spokojená a zároveň bych chtěla poděkovat panu Saskovi za trpělivost, kterou se mnou měl:)

Ecková Daniela
vloženo: 30. ledna 2017
vložil: Daniela Ecková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive mohu doporučit i přesto, že nemám srovnání s jinými AŠ. Co mohu na této AŠ vyzdvihnout, je profesionální přístup a velmi přátelský a vstřícný kolektiv. Hodiny jízd si domlouváte elektronickou poštou a vždy platily, a to i v celé její délce. Celou AŠ jsem byla pod vedením p. Sasky. Zpočátku jsem jeho přístup moc dobře nevnímala, jeho kritika mi dobře nedělala, jsem citlivější povahy. Nicméně zpětně musím připustit, že to všechno mělo své opodstatnění. Na druhou stranu obdivuji obrovskou trpělivost p. Sasky, za tu mu i touto cestou velice děkuji. Zkoušky z jízdy jsem sice opakovala, ale i to nakonec bylo dobře. Udělala jsem je až napodruhé a o to víc si toho vážím. AŠ Drive za sebe mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 23. ledna 2017
vložil: Renata K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, příjemné jednání, obohacující teoretické lekce spolu se svatou trpělivostí instruktora (Zdeněk Slavík) během jízd... To vše ve mně zanechalo zcela pozitivní dojem z celé autoškoly a jsem ráda, že má volba pro výcvik k získání ŘP padla právě na tuto.
vloženo: 13. ledna 2017
vložil: Alice, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   “Profesionální přístup nejen instruktora, ale i celého týmu autoškoly. Příjemné prostředí. Zvládnutá zkouška na poprvé mluví za vše. Mohu jen doporučit.”
vloženo: 23. prosince 2016
vložil: KatkaT., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   “Profesionální přístup nejen instruktora, ale i celého týmu autoškoly. Příjemné prostředí. Zvládnutá zkouška na poprvé mluví za vše. Mohu jen doporučit.”
vloženo: 23. prosince 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Lektoři jsou příjemní, ale velmi důslední.
Děkuji moc všem kteří měli se mnou tu trpělivost a naučili mě bezpečně řídit. Nejsem zrovna talent.
Iryna Semeljak
vloženo: 13. prosince 2016
vložil: Iryna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám naprosto nic, co bych chtěla vytknout. A troufám si říct, že je to jedna z nejlepších autoškol v Praze! Nemohla jsem si vybrat lépe!
vloženo: 30. listopadu 2016
vložil: Tereza Hykmanová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup sympatických instruktorů mi zaručil řidičák hned na první pokus. Naprostá spokojenost.
vloženo: 29. listopadu 2016
vložil: Michal Vokoun, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při hledání vhodné autoškoly mě na první dojem zaujaly krásně přehledné a graficky provedené webové stránky, aneb v jednoduchosti je krása. Oproti konkurenci jsem ihned našla co jsem hledala.
Ocenila jsem i trenažér na kterém jsem měla možnost se v klidu s autem seznámit a vyzkoušet si jeho ovládání.
Naprosto mě nadchly teoretické přednášky, které tato autoškola nabízí. Opravdu mě hodně pomohly ujasnit si dopravní situace, které mi nebyly jasné.
No a na závěr patří největší uznání a klobouk dolů mému instruktorovi panu Saskovi, nepochybuji o tom, že by ostatní instruktoři nebyly také výborní, ale s panem Saskou mám osobní zkušenosti a jsem mu opravdu vděčná. Nastupovala jsem s tím, že na řízení nemám předpoklady a pan Saska mě naučil nemožné. Podtrženo - sečteno palec nahoru. :-)
vloženo: 24. října 2016
vložil: Veronika Pavlíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně doporučuji tuto autoškolu s moc příjemným kolektivem! Absolvoval jsem dodatečný výcvik na sk. A s instruktorem, který mě nejen připravil na zkoušky, ale hlavně naučil dobře a bezpečně řídit. Doporučuji všem, kdo ocení přátelskou atmosféru!
vloženo: 15. října 2016
vložil: Jakub Hadraba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou jsem byl maximalne spokojen. Autoskola je vybavena dostatecne velkym tymem instruktoru na to, aby dokazala vyhovet mnozstvi zaku bez ztraty kvality sluzeb, a zaroven objem neni tak velky, aby se z vas stalo pouhe cislo v databazi zaku. Vozovy park autoskoly je kvalitni a na vyuku rizeni vice nez dostacujici, autoskola pouziva vozidla koncernu VW (vcetne Skoda), coz mne osobne vyhovovalo. Mezi zaky a instruktory panuje dobra nalada a zejmena lidsky pristup k veci, coz hodne pomaha od celkoveho stresu z uplne nove cinnosti a clovek se i snaze soustredi na samotny vycvik. Hned prvni den na trenazeru k vam prijde majitel autoskoly (pan Saska) a s velkym usmevem na tvari si vas vyfoti z bezprostredni blizkosti do database zaku. S panem Saskou jsem konkretne jezdil a jako instruktorovi mu nemohu nic vytknout, ma trpelivost, dobre znalosti a velky smysl pro humor. Dalsi, co jsem hodne ocenil, bylo, ze autoskola se nesoustredi jen a pouze na pripravu na zaverecne zkousky a dodrzovani az prehnane striktnich pravidel, ale chce po vas naucit se myslet jako ridic, ktery obcas pravidla nedodrzuje, jelikoz ne vzdy je to zrovna efektivni. 5/5
vloženo: 10. října 2016
vložil: Marek Proche, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Dříve vřele doporučuji, jsem rada za svuj výběr autoškoly. Celkový přístup me učitelky Veroniky Stránské byl vynikající , mela jsem velké obavy z parkování a Paní Veronika me to naučila během 40 minut. Opravdu děkuji paní Stránské , která mela trpělivost Semnou a zároveň jsem nemohla mít lepší učitelku , vzdycky jsem se těšila na naše hodiny jízd. Ne ze jenom naučí , ale vzdycky jsme si popovídali byla to zároveň taková moje "kamarádka" . Ke zkouškám me perfektně připravila a také díky ní jsem je dala na první pokus. Za me urcite doporučuji autoškolu Dříve a učitelku Veroniku Stránskou :-)
vloženo: 16. září 2016
vložil: Dominika Hinkelmannová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Drive jsem byla velmi spokojena a určitě bych ji doporučila všem. Autoškola vás skvěle připraví na obě části zkousěk. Před každou jízdou si můžete udělat cvičný test, tudíž s tím pak nemusíte trávit tolik času doma. Hodiny teorie nejsou povinné a velké plus je, že se na ně můžete zapsat, kdy se vám to hodí. Instruktoři jsou velmi milý a vstřícní a spolehlivě vás na zkoušky připraví.
Ještě jednou bych chtěla všem poděkovat a zvlášť své instruktorce Veronice Saskové!!
vloženo: 4. srpna 2016
vložil: Hanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový výcvik v Autoškole mi přišel profesionální. Velmi zkušení instruktoři, kteří vás skvěle připraví ke zkouškám a velmi lidský a ochotný přístup k žákům. Díky Autoškole jsem si vytvořila velmi kladný přístup k autům a řídím rada a s chuti za každých podmínek.
vloženo: 2. srpna 2016
vložil: Tereza Tlučhořová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový výcvik v Autoškole mi přišel profesionální. Velmi zkušení instruktoři, kteří vás skvěle připraví ke zkouškám a velmi lidský a ochotný přístup k žákům. Díky Autoškole jsem si vytvořila velmi kladný přístup k autům a řídím rada a s chuti za každých podmínek.
vloženo: 2. srpna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji všem. Kamarádský přístup díky kterému opadne všechen stres. Instruktoři kteří dokázali pobavit i během jízd, mohu jen doporučit :)
vloženo: 2. srpna 2016
vložil: Josef Pihávek , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji všem. Kamarádský přístup díky kterému opadne všechen stres. Instruktoři kteří dokázali pobavit i během jízd, mohu jen doporučit :)
vloženo: 2. srpna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji bez mrknutí oka. Dělala jsem u nich kondiční jízdy a velmi mě překvapili. Skvělá a rychlá administrativa, pohodoví,zkušení a vtipní instruktoři, kteří jsou až neskutečně trpěliví...jezdilo se mi skvěle a ještě mne doučili spoustu vychytávek v řízení.Do toho veškerá teorie vedena hravou a zábavnou formou,takže si člověk víc zapamatuje a ještě ho to baví.Kdyby bylo možno dát víc hvězdiček,tak za mne mají 10 minimálně.Opravdu umí....:-)
vloženo: 31. července 2016
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úrovně jízd se postupně ztěžují. První jízdy začínají na parkovišti a postupem času se člověk dostane do centra města.
Zkoušky jsem zvládla na poprvé s 50 body. Ať už díky cvičnému testu před každou jízdou či přednáškám anebo videím.
Přístup v této autoškole je neocenitelný a snaží se vyjít vstříc.
Tuto autoškolu budu ostatním jen doporučovat.
Největší dík patří moji instruktorce Veronice Saskové.
vloženo: 14. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem do autoškoly přišla a chtěla začít řídit, bylo to poprvé, kdy jsem seděla za volantem. Můj instruktor byl velmi trpělivý, a když jsem něčemu nerozuměla, tak mu nedělalo problém mi to opět vysvětlit. Tuto autoškolu bych vřele doporučila i ostatním zájemcům.
vloženo: 14. července 2016
vložil: Dvořáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvoval jsem kurzy C, CE. Oceňuji, že se autoškola přizpůsobila mým časovým možnostem a neformální kamarádský přístup instruktorů...

Standa
vloženo: 7. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola. Ze začátku jsem se bál zasednout za volant ale časem to bylo lepší a lepší. Nesmím zapomenout, že Veronika Sasková se mnou měla neuvěřitelnou trpělivost a že mě opravdu připravila. Všichni zde ke mě byli opravdu velmi milí a přátelští. Moc si toho vážím a mnohokrát za to děkuji!

Rozhodně doporučuji!!!
vloženo: 30. května 2016
vložil: Kristián Kopš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající autoškola, ochotní a přátelští lidé, kteří se o vás zajímají a nedělají to pouze jen pro peníze. Oceňuji jejich hodiny teorie, na kterých jsme se naučili komplet vše o znalosti aut a řádu na silnicích. Vřele tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 27. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojena. Velice vstřícný a milý personal. Maximální spokojenost s instruktorkou Veronikou Saskovou, které jeste jednou mnohokrát děkuji. Tuto autoskolu mohu jen a jen doporučit ostatním. Jeste jednou mnohokrát děkuji!
vloženo: 23. května 2016
vložil: Anna Šulcová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive je skvělá autoškola, která dokáže připravit kohokoliv k získání řidičského oprávnění a to i s neuvěřitelně a překvapivě milým přístupem všech instruktorů.
Skvělé jsou také jejich přednášky, které jsou pojaty i zábavnou formou, takže si z nich každý mnoho odnese a hlavně využije v praxi.
Jsem neuvěřitelně šťastný, že jsem si vybral zrovna tuto autoškolu, protože mě mnoho naučila a vřele jí všem doporučuji.
vloženo: 8. května 2016
vložil: Dominik Novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive je skvělá autoškola, která dokáže připravit kohokoliv k získání řidičského oprávnění a to i s neuvěřitelně a překvapivě milým přístupem všech instruktorů.
Skvělé jsou také jejich přednášky, které jsou pojaty i zábavnou formou, takže si z nich každý mnoho odnese a hlavně využije v praxi.
Jsem neuvěřitelně šťastný, že jsem si vybral zrovna tuto autoškolu, protože mě mnoho naučila a vřele jí všem doporučuji.
vloženo: 8. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Drive jsem spokojená po všech stránkách. Milí, hodní a ochotní instruktoři, možnost trenažeru, teoretické přednášky o situacích na silnici, zdravovědě a technice, které mně osobně velmi pomohly a spoustu věcí ujasnily, možnost dělat si pravidelně zkušební testy na přípravu na reoretickou část zkoušky. Jsem ráda, že jsem mohla navštěvovat právě tuto autoškolu. Všem doporučuji!
vloženo: 6. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Drive jsem byla maximálně spokojena a mohu ji jedině doporučit.
Vstřícný a zároveň profesionální přístup instruktorů vám pomůže nejen k úspěšnému absolvování závěrečných zkoušek, ale i vás naučí převést veškerou teorii a znalosti do praxe.
Velkým plusem této autoškoly jsou cvičné testy před každou jízdou a také teoretické hodiny, na kterých vám vše dostatečně vysvětlí - od zdravovědy, až po teorii a křižovatky.
A proto můžu jedině doporučit!
Touto cestou bych ještě chtěla jednou velmi poděkovala celému týmu Autoškoly Drive a hlavně panu Saskovi, za osobní přístup a profesionalitu, která mi pomohla úspěšně absolvovat celý kurz. Ještě jednou DĚKUJI.
vloženo: 9. dubna 2016
vložil: Barbora Sádlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na řízení auta jsem se odjakživa těšila, ale když jsem se hlásila do autoškoly, přiznám se, že jsem o řízení vozidla měla jen letmé znalosti. Proto jsem velmi ocenila trenažer, kde jsem si vše mohla před první opravdovou jízdou vyzkoušet bez obav. Opravdu oceňuji vstřícný přístup, všechny dotazy mi byly ochotně zodpovězeny. V autoškole se také hodně dbá na teoretickou přípravu. Jako žák jsem musela absolvovat tři teoretické přednášky o pravidlech, kde jsem se mimo jiné naučila pár skvělých mnemotechnických (i nemnemotechnických) pomůcek, dále přednášku o první pomoci a technickou přednášku. Také se zde dělají před každou jízdou testy, což je opravdu velké plus. Sama bych se do nich takhle často (a s předstihem před zkouškami) nedokopala. Díky tomu pro mě byla příprava na teoretickou část zkoušky bezprostředně před ní o mnoho lehčí a rychlejší. Autoškola vzhledem ke svému sídlu je velmi dobře dopravně dostupná a myslím, že rušné Vršovice vás naučí zvládat i složité dopravní situace. Sečteno a podtrženo, s autoškolou Drive Vršovice jsem velmi spokojená!
vloženo: 5. března 2016
vložil: Horáková L.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive srdečně doporučuji. Dokáže skvěle připravit na teoretickou i praktickou část zkoušek. Před každou jízdou se dělají cvičné testy, aby to člověka přimělo si pravidla silničního provozu opravdu nastudovat. Slečna Stránská, se kterou jsem jezdila, má velký pedagogický talent - je trpělivá, profesionálka a perfektně umí vysvětlovat. Její styl výuky mi vyhovoval, z každé hodiny jsem si mnoho odnesla. Celkově jsou všichni zaměstnanci autoškoly moc milí, vstřícní a nechybí jim ani smysl pro humor. Byla jsem naprosto spokojená.


vloženo: 5. března 2016
vložil: Pavla T., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bylo naprosto perfektní,
instruktoři vždy vyšli vstříc, nenašel jsem jedino věc se kterou bych byl nespokojený
vloženo: 16. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive-Vršovice rozhodně doporučuji všem, kdo vybírají. Všichni instruktoři jsou velice komunikativní, příjemní a jejich práce nese rychlé výsledky, přesně vědí, jak poradit, u každého žáka věnují zvýšenou pozornost individuálním problematickým částem v učení se ovládat automobil a zvládat pražský provoz. Jsem přesvědčena, že naučí řídit kohokoliv, kdo o to bude skutečně stát a bude dbát jejich vedení. Žáka vedou opakováním testu před každou jízdou i k postupné přípravě na testy, závěrečná příprava na samotnou zkoušku je pak už pouhou banalitou.
Naučila jsem se řídit za bezvadnou cenu, časově mi vždy vyhověli dle mých možností a měli se mnou svatou trpělivost, zkoušky jsem zvládla hned na poprvé.
Autoškolu Drive-Vršovice nabízím i svým přátelům a rodinným známým.
Katka
vloženo: 12. února 2016
vložil: Katka D.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Drive jsem absolvoval výcvik na neomezený řidičský průkaz na motorku a s poskytnutými službami jsem byl velmi spokojen, za což patří dík zejména mému instruktorovi Marku Kamererovi. Stejně přínosný a profesionální byl i přístup pana Petra Sasky, který za pana Kamerera jednou zaskakoval. Problém nebyl ani s plánováním termínů jízd, ačkoliv jsem musel autoškolu sladit s prací na plný úvazek. Nejlepší vizitkou pro Autoškolu Drive nakonec je, že jsem napoprvé bez potíží složil zkoušku z jízd, přestože jsem před příchodem do autoškoly v živote neseděl na motorce, pouze na malém skútru.
vloženo: 11. února 2016
vložil: Lukáš H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem si vybírala autoškolu, vybírala jsem hlavně podle toho, která je poblíž mé práce a následně též podle recenzí. A dle recenzí mi padla do oka právě Autoškola Drive Vršovice. A recenze nelhaly. Pracují tam opravdu milí a příjemní lidé. Spolupráce s nimi byla na jedničku. Jsou i velmi vstřícní, co se plánování jízd týče, což se mi při práci opravdu hodilo. Založí vám tam dokonce i účet na autoškola testech a nutí vás je dělat, což vás na testy dost připraví. Má instruktorka Verča Sasková byla více než na pohodu slečna. Takže za mě palec nahoru a rozhodně tuto autoškolu vřele doporučuji všem, kteří si plánují dělat řidičák :)
vloženo: 9. února 2016
vložil: Kateřina Nováčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl moc spokojen. Učitelé vás na zkoušku poctivě připraví. K dispozici mají i hodiny teorie kde si projdete záludné křižovatky první pomoc a tak. Hodiny jízd si taky můžete určit takže všechny jízdy se podřídí spíš žákům. Až jednou budu chtít papíry i na motorku tak jedině tady.
vloženo: 25. ledna 2016
vložil: Marek Wágner,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I přes to, že autoškola může pro lidi znamenat otravu, kdy musí sedět za volantem, jezdit naprosto přesně podle předpisů a učit se sáhodlouhá pravidla o provozu na pozemních komunikací, vždy jsem na jízdy chodil rád. Profesionální a trpělivý přístup slečny Stránské dodával jízdám příjemnou atmosféru, díky které jsem se za volantem vždy cítil příjemně a nestresovaně. Každá chyba mi byla vysvětlena a každý dotaz zodpovězen.
Co se týče samotné autoškoly: velice přijatelné ceny, srozumitelné přednášky, spolehlivé a bezpečné automobily - to vše dělá Autoškolu Drive jednou z nejkvalitnějších autoškol v Praze.
vloženo: 21. ledna 2016
vložil: Jiří Studnička,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Many colleagues of mine had recommended this driving school to me. My experience with Autoskola Drive-Vrsovice was indeed fantastic!
They offer driving lessons in English,Italian,German and other languages.All the members of the staff were very helpful. My teacher was Miss.Veronika Saskova,who I totally recommend.She is a very professional,kind and skilled instructor. Thank you autoskola Drive for training me to be a skilled driver. Five stars!
vloženo: 16. ledna 2016
vložil: Devika C.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla maximálně spokojená. Všichni instruktoři jsou milí a skvěle připraví na zkoušky. Velikou výhodou jsou přednášky, na kterých se rozebírají křižovatky a také chytáky, které se objevují u zkoušek. Jízdy si s instruktorem domlouváte individuálně a většinou je schopen se podřídit vašim možnostem. Celá autoškola je prostě v pohodě, bez stresu a zažijete zde příjemně strávené měsíce :)
vloženo: 31. prosince 2015
vložil: Klára B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou se neměla žádný problém. Učitelé svoji práci dělali na plno jak nejlíp uměli. Myslím si,že autoškola patří mezi kvalitnější autoškoly v Praze. Cenově je škola v optimálu. Autoškolu jedině doporučuji :)

vloženo: 19. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S instruktory i vyukou plná spokojenost. Jelikož jsem nebyl dobrý řidič, tak jsem se rozhodl na potřetí přehlásit do malého města a podobným jako já můžu doporučit. Své domovské autoškole nebudete kazit skóre úspěšnosti opakovanými neúspěchy a sobě ušetříte spoustu peněz. Stačili dvě hodiny na úplné seznámení s novým městem a zkouška byla proti Praze procházkou růžovou zahradou. Tam jsem se od komisaře také dozvěděl, že situace v Praze není v pořádku, když po neúspěšných zkouškách jízd čekáte měsíc na další. Žáci prý mají nárok vyžadovat přistoupení k dalším zkouškám už po týdnu. To, že na menších městech to jde, a v Praze ne, je výrazem neschopnosti úředníků majících toto na starosti. Tzn. jejich neochotě či neschopnosti tento problém řešit např. náborem nových komisařů. Což by se pravděpodobně projevilo i v tom, že ti stávající by nebyli přetěžování. Což je ale samozřejmě informace bokem, která s jinak pozitivním hodnocením autoškoly Drive nemá souvislost a autoškola za ní nenese jakoukoliv odpovědnost. Přičemž věřím, že by byla ráda stejně jako žáci, kdyby se v této věci začalo něco dít...
vloženo: 19. prosince 2015
vložil: David Kuběna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola pro lidi z Vršovic. Velmi sympatické prostředí. Cvičné testy - garance toho, že projdete. A hlavně - instruktorům opravdu jde o vaše dobro.
vloženo: 18. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi profesionální a kvalitní služby, jež vedly ke kýženém výsledku plus perfektní připravenosti do ostrého provozu!
vloženo: 18. prosince 2015
vložil: Tomáš Jirsa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive jsem si vybrala proto, že se nalézá v blízkosti mého bydliště a také proto, že jsem na jejich webových stránkách nalezla i profily instruktorů, podle kterých jsem si vybrala ženu, slečnu Veroniku Stránskou. Díky slečně Stránské jsem po dvaceti letech, kdy jsem neřídila, získala jistotu za volantem a přestala se bát řídit. Naprosto klidná profesionálka s lidským přístupem mi dodala sebedůvěru a já mohu pouze vřele doporučit. Děkuji!
vloženo: 14. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říci, že prvním kriteriem pro výběr autoškoly bylo to, že se nachází 100 metrů od mého domova. I když nemám zkušenosti s jinými autoškolami, tak zde velmi oceňuji orientaci všech zaměstnanců na pohodu, klid a optimizmus studenta. Nebylo problém se s nimi domluvit stran mých potřeb na to, kdy budou cvičné jízdy. Neměl jsem hlavně dojem, že by lidé, kteří pracují v této autoškole to dělali jen pro peníze. Myslím, že to pro ně je především životní styl....
vloženo: 12. prosince 2015
vložil: Jan Šlemr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Drive jsem spokojena. Nebyl problém se s nimi domluvit, vyšli vstříc. Mohla jsem si pohodlně zvolit tempo kurzu a ke zkouškám nepřipravené lidi nepouští. (Pouze na základě doporučení samozřejmě). Řídit po Praze je i tak stresová záležitost, teď si na to troufám i sama. Nemám co vytknout.
vloženo: 14. října 2015
vložil: Věra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporucit, sice jeste nemam zaverky za sebou, ale jsem velice spokojeny, vyborny pristup a opravdovy profesionalove ve vsech smerech, klobouk dolu, pred instruktorama kteri to snama nemaji jednoduche. Moc vam dekuju
vloženo: 22. září 2015
vložil: jakub gesko,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole, mě naučili vše potřebné a důležité pro řízení automobilu. Zároveň výcvik proběhl v přátelské a milé atmosféře. Celkově mohu tuto autoškolu pouze doporučit a to jak svou instruktorku slečnu Stránskou, tak zbytek zaměstnanců, kteří my byli vždy mile a ochotně nápomocní. :) :)
vloženo: 3. září 2015
vložil: Barbora Dámková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je nejlepší v celé naší republice z mého pohledu, protože u ní nemůžu najít ani jednu chybu.Jak teoretický tak praktický výcvik byl perfektní.Ať jsem měl jakou otázku, tak mi vždycky perfektně odpověděli a poradily.V jízdách mě všechno perfektně naučily a vysvětlily.Celkově na mě udělali perfektní dojem ve všem a i v ceně, která je perfektní.Kdybych měl nikomu doporučit autoškolu, tak doporučím tuhle.
vloženo: 21. dubna 2015
vložil: Lukáš Rattay,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodová autoškola. Super cena i dostupnost, instruktoři jsou zkušení a příjemní (ale chyby mi neodpouštěli :-) za mne naprostá spokojenost.
vloženo: 20. dubna 2015
vložil: Vojtěch Cahlík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že by nebylo hodně, kdybych zde popsala i 10 stránek. Ale myslím, že stačí říct, že v této autoškole musí být spokojen každý. Obdivuji obzvláště pana Sasku za neuvěřitelnou trpělivost, ochotu a způsobilost vše vysvětlit, jak je třeba :) . Všichni instruktoři jsou velice příjemní a ochotní,samozřejmě i se slečnou asistentkou :)

Jsem ráda, že jsem autoškolu absolvovala právě tady. Díky! :) Přeji pevné nervy, spoustu šikovných žáků a hlavně, aby vše zůstalo, tak jak je, protože není co měnit.
vloženo: 18. dubna 2015
vložil: Zuzana Brožová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje zkušenost s autoškolou Drive je pozitivní. Po absolvování jejich výuky věřím, že jsem dobře připravený řídit auto.
-
Na instruktora, p. Sasku, jsem si musel několik jízd zvykat, jelikož je velmi důsledný a nikomu nemaže med kolem úst. Nicméně: rozhodně neřve a není na žáka sprostý! Veškerá kritika je korektní a není - myslím - nepříjemný proto, že by mu to dělalo radost, ale proto, že chce, aby zásady bezpečné a plynulé jízdy v žákovi zapustily kořeny. Klíčem ke spokojenému fungování bylo přestat se bát otevřít pusu: když jsem něco nevěděl, tak jsem se zeptal (a nedal jsem pokoj, dokud jsem nebyl s odpovědí spokojený); když jsem měl pocit, že potřebuju změnit styl výuky - např. pořádně procvičit konkrétní jízdní úkon - bylo prostě potřeba si o to říct, atd. Je ale fakt, že lidem s méně hroší kůží bych spíše doporučoval jezdit se slečnou Stránskou - ne že by byla méně přísná a důsledná, ale nepůsobí tak hrozivě (jezdil s ní můj bratr).
-
-
Podrobnější recenze:
-
-----------------
Průběh výuky
-----------------
-
Dělal jsem řidičský průkaz typu B. Celkem je v ceně kurzu 28 jízd s tím, že před vykonáním první zkoušky je možné za zvýhodněnou cenu dokupovat další (což jsem bohatě využil). Prvních několik jízd se odehrává na trenažeru, následně jedna či dvě na parkovišti a zbytek v provozu, plus dvě jízdy na trenažeru na zvládání krizových situací. Jízdy se s pokročilostí žáka stěhují z periferních oblastí Prahy 10 do centra.
-
Teoretickou část výuky otevírá série šesti instruktážních videí. Před každou jízdou skládá žák cvičný test z teorie. Systém zvolený autoškolou pro správu cvičných testů dává průběžně k dispozici mj. podrobně vyhodnocené všechny výsledky, až na úroveň jednotlivých otázek.
-
Další součástí teoretické výuky jsou tři přednášky věnované pravidlům silničního provozu a dalším situacím na silnici a jedna přednáška ze základů zdravovědy. Přednášky jsou -- zřejmě na základě vyhodnocování průběžných cvičných testů -- uzpůsobeny tak, aby pokryly ty oblasti pravidel, ve kterých se dělá nejvíc chyb. Zároveň se nejedná o plytkou &quot;nalejvárnu&quot;: po každé další přednášce jsem si byl při řešení probíraných dopravních situací skutečně jistější. Přednášce ze zdravovědy chyběla praktická část, kde by bylo možné si vyzkoušet na figuríně základy kardiopulmonární resuscitace.
-
----------------
Celkový dojem
----------------
-
Jednání s autoškolou je od začátku do konce profesionální a navíc i velmi příjemné (pokud zrovna neděláte za jízdy hlouposti, samozřejmě). Kancelář i instruktor reagovali pohotově na všechny požadavky, změny, atd. - nebyl například problém domluvit hodinu na trenažeru, když jsem potřeboval procvičit práci s volantem (a nic za to po mně nechtěli). Administrativu spojenou s výcvikem bezchybně vyřizuje kancelář autoškoly, systém potvrzování hodin přes e-mail funguje na 98 %.
-
------
Jízdy
------
-
Jezdil jsem s p. Saskou, nezpochybnitelným velitelem podniku. Jeho výuka byla přísná a důsledná, nic nenechával &quot;jen tak projít&quot;. Zároveň trpělivě odpovídal na všechny dotazy. Někdy jsem si nebyl jistý, v čem přesně jsem vytýkanou chybu udělal, nicméně vhodně položený dotaz vždy věc vyjasnil. Instruktor podle mých připomínek přizpůsoboval trasy tak, abych co nejvíce procvičoval úkony, které mi dělaly potíže, a byl přístupný diskusi o tom, jak jízdy uzpůsobit, aby byly pro mě co nejpřínosnější.
-
Nebyl problém jízdy rozvrhnout i v poměrně našlapaném režimu (ke konci pravidelně tři týdně), instruktor byl dochvilný. Na druhou stranu byly jízdy někdy zkracovány: místo 45 minut se jezdilo třeba jen 30 - 35 minut.
-
-------------
Vozový park
-------------
-
Jezdil jsem ve Volkswagenu Golf s dieslovým motorem. Automobil byl v perfektním stavu, až na ulomený kryt pravého zrcátka, a ukázalo se, že je i poměrně odolný vůči &quot;faulům&quot; jako třeba rozjezd na dvojku. Bude nejspíš obtížné si po tak pohodlném ježdění zvyknout na automobil s méně přívětivým ovládáním.
-
Určitou slabinou jízd byl trenažer. Hardwarově se jedná o věrnou repliku Fabie, ale software trochu pokulhává: simulovaná vozidla zastavují náhle, občas se zaseknou v bezdůvodné zácpě a je jich malé množství; okruh pro nácvik krizových situací se chová pořád stejně a není moc dlouhý, takže je snadno zapamatovatelný.
-
-----------------------------------
Cena a další finanční záležitosti
-----------------------------------
-
Za kurz jsem zaplatil v povánoční slevě 7 900,-, přídavné jízdy před vykonáním první zkoušky stojí 390,- a po zkoušce (šel jsem na opravný pokus) 450,-. V autoškole je nastaven systém poplatků za neomluvené (500,-) nebo méně než 24 hodin předem omluvené (300,-) absence. Jediným překvapením byl poplatek autoškole 500,- za opravnou zkoušku (magistrátu šlo 400,-, takže opravná zkouška vyšla celkem na 900,-).


vloženo: 16. dubna 2015
vložil: Jan Hajič, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Vršovice vrelo doporučujem! Skoro po 15 rokoch od získania vodičského preukazu a sedenia v aute len jako spoujazdec, som nútená šoférovať kôli svojej práci, a tak som sa odhodlala pre kondičné jazdy. Inštruktor pan Saska P. bol veľmi trpezlivý , všetko mi s kľudom vysvetlil, ale za čo som mu najviac vďačná je, že ma dostal s autom na pozemnú komunikáciu, hoci po prvom dni na parkovisku som to chcela vzdať. Mala som obrovský strach. Od vtedy som už jazdila po celej Prahe i na dialnici, a cítím ako každým dňom sa moj veľký strach zo šoferovania zmenšuje. Ďakujem. Ak máte podobný problém, a chcete ho prekonať, tak je práve teraz ten čas a už viete s kým &amp;amp;amp;amp;#61514;
vloženo: 4. dubna 2015
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem s touto autoškolou velice spokojen, vozový park je na velmi slušné úrovni, pedagogické vedení je profesionální. Osobně jsem podstoupil výcvik u pana Petra Sasky, který je zároveň majitelem autoškoly a o své svěřence dbá opravdu zodpovědně. Komunikace je bezproblémová, vše probíhá elektronicky. Cena je adekvátní kvalite a délce výuky.
Mohu jen doporučit.
vloženo: 27. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z mé strany maximální spokojenost jak s průběhem kurzu, tak především s pedagogickým vedením pana P. Sasky. Vozový park je na velmi slušné úrovni, zázemí je dostačující a sympatické. Vše funguje především elektronickou cestou, domluva je vždy snadná a vycházejí žákům vstříc.
Mohu jen doporučit.

vloženo: 27. března 2015
vložil: Jan Hecht,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli bych někomu mohl doporučit nějakou autoškolu, tak bych doporučil autoškolu Drive, celkový přístup k žákům je vynikající a všechny instruktoři se chovají skvěle k žákům a klidně vám to vysvětlí 10X, na zkoušky jsem byl jak teoreticky, tak i prakticky připraven skvěle.Já teď po autoškole umím řídit líp než začatečník, tak každopádně tuhle autoškolu doporučuji.
vloženo: 7. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli bych někomu mohl doporučit nějakou autoškolu, tak bych doporučil autoškolu Drive, celkový přístup k žákům je vynikající a všechny instruktoři se chovají skvěle k žákům a klidně vám to vysvětlí 10X, na zkoušky jsem byl jak teoreticky, tak i prakticky připraven skvěle.Já teď po autoškole umím řídit líp než začatečník,s tím ohledem, že se nebojím řídit ani na českých dalnicích, tak každopádně tuhle autoškolu doporučuji.
vloženo: 7. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive hodnotím velice kladně.Výuka proběhla vždy v pohodě, s kvalitním vysvětlením. Zázemí autoškoly je přátelské a rodinné. Prostě jsem se tam cítila dobře.Jestli někdo neví kam tak doporučuji právě tuto autoškolu. je nejlepší.....:-)
vloženo: 4. března 2015
vložil: Lucie Šmídová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola pro mě byla dobrou volbou :) Příjemný a profesionální přístup, kvalitní výuka, s domlouváním termínů mi vždy vyšli vstříc a zkoušky hotové na první pokus. Pokud se rozhodujete, kam do autoškoly, tuhle doporučuji :)
vloženo: 8. února 2015
vložil: Bětka Kloudová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oceňuji především vstřícný a přátelský přístup instruktorů, čímž se kurz stal příjemnou možností, jak se naučit řídit a nikoli místem, odkud člověk odchází vystresovaný. Dále oceňuji možnost domluvit si lekci nebo ji naopak zrušit atd. Určitě doporučuji.
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: Ivo Dvořák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oceňuji především vstřícný a přátelský přístup instruktorů, čímž se kurz stal příjemnou možností, jak se naučit řídit a nikoli místem, odkud člověk odchází vystresovaný. Dále oceňuji možnost domluvit si lekci nebo ji naopak zrušit atd. Určitě doporučuji. Ivo Dvořák
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem spokojená s výukou.. Doporučuji :D . Pí. učitelka Veronika Stránská je 1!
vloženo: 17. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše proběhlo bez problémů, organizace a informovanost studentů skvělá. Vřele doporučuji.
vloženo: 16. prosince 2014
vložil: Vladimír Markuci,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost s organizací autoškoly a instruktorem Petrem Saskou. Trochu přísnější, ale zrovna v téhle oblasti to vubec neuškodí. Doporučuji všemi deseti.

Filip Klein
vloženo: 15. prosince 2014
vložil: Filip Klein,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji, dělal jsem motorku, p. Kamerer pohodář, naučí dobře. Komunikace s autoškolou na výborné úrovni, zajímavá možnost splácení během kurzu.
vloženo: 15. prosince 2014
vložil: Lukas Beran, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem moc spokojená,instruktor p. Bláha byl milý a velice trpělivý. Informace o zkouškách jsem dostala ihned. Cena se rovná kvalitě celé výuky. Po absolvování výuky nemám žádný problémy jet jakýmkoliv autem. Všem kdo hledají kvalitní autoškolu ať jdou sem.
vloženo: 15. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Vršovice jsem si vybrala kvůli dobré dostupnosti u centra Prahy a byla jsem spokojená. Ze začátku jsem dostala jako učitele pana Sasku. Byl často netrpělivý a přehnaně suverénní. Byla jsem z něj vystresovaná a po pár jízdách jsem vyměnila učitele, autoškola neměla problém. Druhý učitel, pan Slavík, byl skvělý. Vše mi vysvětlil, trpělivě se mnou prošel testové otázky a jezdili jsme v částech Prahy, kde často vyhazují a upozorňoval mě na kritická místa. Na zkoušky jsem se cítila připravená a kladně hodnotím autoškolu také z administrativního hlediska. Recepční jsou milé a všechny informace chodí emailem.
vloženo: 14. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup, služby a úroveň autoškoly hodnotím velmi kladně. Na možnost absolvování řidičského kurzu na motorku jsem si vzpomněl na poslední chvíli, i přesto mi byl dán dohromady rozpis jízd, který mi umožnil ještě složit zkoušku a jízdy a to i v rámci mých časových možností a omezení. Na čem jsme se domluvili, tak platilo.

Z hlediska kurzu jsem absolvoval pouze jízdy. Jejich průběh hodnotím také velmi dobře a v podstatě nemám nic zásadního, co bych vytýkal.

Rozhodně mohu jen doporučit. Navíc, se slečnami z autoškoly je sranda!
vloženo: 23. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přihlásil jsem se k výcviku za účelem získání ŘP na skupinu C, byl jsem velmi spokojen s kvalitou výcviku i výcvikového vozidla IVECO, které v autoškole skutečně udržují v bezvadném stavu na rozdíl od autoškoly, kde jsem se byl podívat předtím a kde mi nevyhovovala ani cena.
V autoškole DRIVE mně vyšli vstříc i s termíny jízd a tak jsem mohl uspět u zkoušky napoprvé. A teď již jezdím pro Českou poštu a hlavně bez nehod. Navíc mi sympatické slečny v kanceláři pokaždé udělali bezva kávičku:).
vloženo: 18. října 2014
vložil: Alexandr Dušek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Drive jsem naprosto spokojená, skvělý přístup. Instruktorka Verča Stránská je prostě nejlepší, všechno krásně vysvětlí, v klidu, žádný stres. Parkování podélně je hračka ;-)!!! Všem moc doporučuji, řidičák jsem udělala na poprvé bez problémů, na jízdy jsem se vždy těšila.
vloženo: 8. října 2014
vložil: Terka s šátkem, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super, nic bych nekritizoval
vloženo: 4. července 2014
vložil: Matyáš Schovánek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: Ondřej Turek:

Autoškolu jsem si vybíral tak, aby splnila moje očekávání. Hodně mi pomohly recenze od lidí, proto sem také jednu hodím. Full rating dávám, protože Autoškola Drive Vršovice mě přivedla ke zkouškám tak, že už mi snad ani víc nabídnout nemohla. Perfektní výcvik bez arogance, řevu atp., co slýchám od žáků jiných autoškol. Čeho si na autoškole skutečně cením: 1) Kvalitní výcvik (instruktorka mě provedla zákeřnými lokacemi, kde vysvětlila co a jak, vzala mě i na dálnici, ukázala základní věci jako kam se lije jaká kapalina do motoru, co to je aquaplaning aj.) 2) Instruktorka mile vysvětlila (a někdy i rozkreslila :) ) všechny dotazy na křižovatky, testové otázky. 3) Povinné teoretické hodiny z techniky, zdravovědy, pravidel silničního provozu a bezpečnosti byly vedeny záživnou formou a byly vesměs užitečné. 4) Na začátku každé hodiny mě nutili udělat si jeden cvičný zkouškový test (sám bych se k tomu tak často nedokopal) 5) První dvě hodiny proběhly na tranažeru - strašně si cením toho, že jsem si mohl to auto před reálnou jízdou "osahat" a být si alespoň trochu jistější. 6) Vstřícnost k termínům jízd a jednoduchá domluva. Obzvláště bych chtěl vyzdvihnout instruktorku Verču Stránskou. Byl jsem maximálně spokojen, všem ji doporučuji a i zde jí musím poděkovat za skvělý výcvik a pokec při jízdách. :-)
vloženo: 25. března 2014


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybíral tak, aby splnila moje očekávání. Hodně mi pomohly recenze od lidí, proto sem také jednu hodím.

Full rating dávám, protože Autoškola Drive Vršovice mě přivedla ke zkouškám tak, že už mi snad ani víc nabídnout nemohla. Perfektní výcvik bez arogance, řevu atp., co slýchám od žáků jiných autoškol.

Čeho si na autoškole skutečně cením:

1) Kvalitní výcvik (instruktorka mě provedla zákeřnými lokacemi, kde vysvětlila co a jak, vzala mě i na dálnici, ukázala základní věci jako kam se lije jaká kapalina do motoru, co to je aquaplaning aj.)

2) Instruktorka mile vysvětlila (a někdy i rozkreslila :) ) všechny dotazy na křižovatky, testové otázky.

3) Povinné teoretické hodiny z techniky, zdravovědy, pravidel silničního provozu a bezpečnosti byly vedeny záživnou formou a byly vesměs užitečné.

4) Na začátku každé hodiny mě nutili udělat si jeden cvičný zkouškový test (sám bych se k tomu tak často nedokopal)

5) První dvě hodiny proběhly na tranažeru - strašně si cením toho, že jsem si mohl to auto před reálnou jízdou "osahat" a být si alespoň trochu jistější.

6) Vstřícnost k termínům jízd a jednoduchá domluva.

Obzvláště bych chtěl vyzdvihnout instruktorku Verču Stránskou. Byl jsem maximálně spokojen, všem ji doporučuji a i zde jí musím poděkovat za skvělý výcvik a pokec při jízdách. :-)
vloženo: 10. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super, autoškola a nejlepší instruktorka Verča Stránská :). Můžu jedině doporučit ;) Na hodiny jsem se vždy těšil, bavily mě a dost mě toho naučila. :)
vloženo: 6. února 2014
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   O této autoskolejsem sedozvedelodkamarada,kterytam vloni delalridicaka bylvelmispokojeny, hlavne s mladym kolektivem apratelskym pristupem. Autoskola me opravdu naučila a nemeljsem problém u zkousek. Rozhodl jsem se, ze si pristi rok ještě u nich dodelam motorku, mají dobře ceny a poctivy pristup. Renda
vloženo: 9. listopadu 2013
vložil: Rene Macor, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu jsem dostala doporučení od kamarádky a musím říct, že jsem z ní opravdu nadšená. ŘO mám úspěšně v kapse. Všichni tam jsou moc milí :) jak slečny v kanceláři, tak i instruktoři, prostě skvělý kolektiv. Na jízdy jsem se vždy těšila, vše mi bylo vysvětleno, když jsem něco nepochopila, tak mi to vždy bylo vysvětleno. Skvělé domlouvání jízd i ostatních záležitostí. Všem vřele doporučuji! Je to správná volba a určitě budete spokojení! ;-)
vloženo: 27. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu navštěvuji na doporučení spolužáků a přátel, od kterých jsem získal stoprocentně pozitivní reference, které jsem si později mohl sám ověřil. Přátelské prostředí, nabízená flexibilita a trpěliví instruktoři pro mě činí z této autoškoly místo, kam se vždy těším. Jízdy se slečnou Saskovou probíhají ve zcela přátelském a přitom edukačním duchu, komunikace zcela bez problémů, k tomu přidejte vždy pozitivně naladěnou kancelář a pro studenta příznivou cenu -> nemohl jsem si vybrat lépe. Velmi doporučuji.
vloženo: 17. července 2013
vložil: Tomáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám skvělou zkušennost stejně jako několik mých přátel, kteří ji navštěvovali, příjemné jednání, flexibilita v nastavování kurzu, moderní prostředí. Instruktoři se žákům věnují, jsou trpěliví a nezažil jsem nikdy zvýšení hlasu. Pokud nechcete aby byl kurz očistec, ale něco se naučit a užít si ho, pak tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 3. července 2013
vložil: Hofman, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen doporučit. Majitel p. Saska je velmi milý, stejně jako slečny, které sedí v kanceláři. Můj instruktor p. Čapka je velmi trpělivý a hodný. Když člověk udělá nějakou chybu, vysvětlí mu co udělal špatně a určitě člověka nestresuje. Všichni jsou velmi ochotní a vstřícní. :))
vloženo: 2. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit! ;) na zkoušky jsem byla připravena, všichni instruktoři jsou velice milí, rádi Vám se vším poradí. Za vše moc děkuji, mám na vše skvělé vzpomínky :)))
vloženo: 2. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive všem vřele doporučuji. Absolvovala jsem zde kondiční jízdy, a to s Veronikou Saskovou. Ze strany autoškoly a lektorů skvělý přístup a hlavně ochota, flexibilita a trpělivost. Určitě nelituju, že jsem pro kondiční jízdy zvolila právě tuto autoškolu.
Kata

vloženo: 2. července 2013
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   TUTO AUTOŠKOLU JSME SI VYBRALI,JELIKOŽ JE V MÍSTĚ BYDLIŠTĚ,BOHUŽEL PAN MAJITEL A ZÁROVEŇ INSTRUKTOR PAN SASKA,JE NEVYROVNANÝ CHOLERIK A ŽÁKA SPÍŠE STRESUJE,NEŽ ABY HO TRPĚLIVĚ UČIL.JEHO DCERA,KTERÁ ZDE TAKÉ PRACUJE JAKO INSTRUKTOR,JE AROGANTNÍ SPRATEK,KTERÝ NEUMÍ ANI POZDRAVIT,NATOŽ VE SVÉM MLADÉM VĚKU NĚCO NAUČIT :-( NEZBYLO NÁM NIC JINÉHO,NEŽ ZAPLATIT STORNO POPLATEK A NAJÍT AUTOŠKOLU JINOU.
vloženo: 28. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud hledáte autoškolu a nemužete se rozhodnout.. tuto vřele doporučuji... :) Výcvik mi trval tak jak měl, jak mi bylo slibeno. Na hodinach jsme se vždy společně domluvili. Skvělí přístup.. Rada na ně budu vzpomínat!
vloženo: 8. ledna 2013
vložil: Janina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sem spokojena na 100%,všem autoškolu doporučuji,cytila sem spolehlivost,trpělivost,slušnost ze strany p.Sazky.Děkuji moc
vloženo: 15. června 2012
vložil: Světlana Sabadosh,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nikdy vic nic nenaucej pristup strasnej jsem rad ze jsem pryc
vloženo: 14. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda všem Autoškolu Vršovice doporučuji. I když jsem služby jiné autoškoly nevyužila a setkala se pouze s instruktorem p. Saskou, hodnotím kladně pozitivní a profesionální přístup, časovou pružnost a spolehlivost, dobrou komunikaci, klidnou a vyrovnanou výuku. Na praktickou zkušební jízdu vás určitě dobře připraví, ostatní je na vás.
vloženo: 14. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost veliká. Dokonce mě naučili i jezdit na motorce, a to prý není v jiných autoškolách samozřejmost :-)
Rozumný instruktoři. Nemachrujou,naučí.
Doporučuji.
vloženo: 6. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Drive - Vršovice osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive - Vršovice < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Drive - Vršovice - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje