Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Dufek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Dufek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dufek < <


   Dlouhou dobu jsem se zdráhala toto hodnocení napsat, ale teď nějak cítím potřebu to dostat ze sebe ven.
Pan Dufek je neurotik, který na vás bude křičet při každé stupidní chybě, kterou uděláte. Já chápu naprosto, že to nemá s žáky vždy jednoduché, ale přece když za něco platím, tak očekávám jistý přístup. Ne že na mě při páté jízdě bude někdo řvát:
"Já tě vyhodím z auta."

Autoškolu jsem nedokončila (z tohoto neviním pana Dufka) a vlastně jsem za to ráda. Dostala jsem se na podruhé do skvělé autoškoly, kde byl přístup k žákům úplně jiný a závěrečné zkoušky jsem udělala napoprvé. Nikdo na nikoho neřval, ale vždy byla chyba důsledně probrána, aby se již příště neopakovala.
V jiné recenzi se zde píše, že přístup je jiný k dívkám. Ale nic takového jsem nezaznamenala. Přístup je jiný v případě, že Vám není kolem 20, pak si na vás pan Dufek nedovolí zařvat. Byla jsem svědkem situace, kdy paní udělala naprostou blbost a pan Dufek jen řekl naprosto klidným hlasem: "To nedělejte."
Myslím, že kdybych takovou chybu udělala já, tak by mě asi praštil hlavou o okno.

Musím ale pochválit jeho kolegu, pana Strouhala, ten byl vždy mírný a připravený pomoci.

Pokud jste otrlejší povahy a nevadí vám, že na vás někdo křičí při něčem, co se teprve učíte, tak do Autoškoly Dufek klidně zamiřte. Je pravda, že pan Dufek Vás toho hodně naučí, a však kdyby změnil své chování, bylo by to o 100% lepší.

Velké + dávám za možnost volení si jízd a když zrušíte včas jízdu, nic se neděje. Za naprostý nedostatek ale považuji fakt, že když nedáte závěrečky na poprvé, tak ne jen že čekáte dlouho na termín dalších zkoušek, ale pan Dufek není ani schopen kapacitně nabídnout kondiční jízdu (což se možná teď změnilo, nevím).

Všem držím pěsti na silnicích a volte autoškolu dle ověřených recenzí.
vloženo: 12. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Já teda nevim, co to tu je za masochisty mezi hodnotiteli. Absolvoval jsem autoškolu u pana Dufka a jezdím troufám si říct téměř profesionálně, dodržuju předpisy jak skoro nikdo. Protože tahle autoškola bylo to nejhorší, co sem dosud zažil a představa, že by mi sebrali papíry a já musel znova do tohohle pekla, mě perfektně odrazuje. Bál sem se, že po zkouškách budu mít k řízení odpor, naštěstí sem to překonal.
Nemusíte platit za to, že na Vás bude někdo křičet. Jde to i jinak. Žena dělá řidičák jinde a na rozdíl ode mě řízení už během autoškoly miluje. To udělá ke zkouškám dost, než být vystresovaný jak myš.
vloženo: 10. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Super! Skvělý přístup k žákům. Pan Dufek vždycky vyjde vstříc při plánování jízd. Pan Dufek sice někdy musí zvýšit hlas, ale to se mu nikdo nemůžeme divit, přece jen to s námi není jednoduché :D. Nakonec jsem byl osobně rád, že na mě byl hlas občas zvýšen a dost mi to pomohlo. Všechno mělo svůj důvod. Autoškola vás velmi kvalitně připraví na závěrečné zkoušky. Určitě doporučuji
vloženo: 30. července 2020
vložil: Tarik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem strašně moc spokojená. Plánování jízd probíhá přes telefon v daný čas a nikdy se mi nestalo,že bych nebyla spokojená s výběrem jízd. Většinou jsem jezdila s panem Benešem nebo Strouhalem a oba dva všechno dobře vysvětlí,pobavíte se. Pan Dufek je pro otrlejší povahy nebo pro povahy,kteří dokážou dobře snést kritiku. S klidným srdcem ale můžu říct,že se Vám bude snažit pomoct na závěrečných zkouškách jak jenom to jde. V autoškole jsou dvě auta,Rapid a Oktávka a většinou se to střídá. Za mě jsem strašně moc spokojená s výběrem autoškoly a všem ji doporučuji všemi 10.
vloženo: 12. ledna 2020
vložil: Anna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Dufka jsem byla nadmíru spokojená a určitě bych ji touto cestou chtěla doporučit dál.
Domluva jízd byla vždy bez problémů.
Všichni instruktoři měli skvělý přístup a jde vidět že svoji práci dělají dobře.
Na závěrečné zkoušky jsem podle mě byla připravena díky této autoškole dostatečně.Nic méně to i potvrzuje úspěšné dokončení hned na první dobrou.


vloženo: 7. ledna 2020
vložil: Pavlína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   První lekce byla sdílená s dalším studentem, takže jsem se během 45 minut (polovina jedné lekce) musel naučit auto ovládat.
Organizace nic moc. Jednou se neobjevila autoškola, i když to bylo domluveno. Jindy se po domluvě měnili termíny.
Řídit mě učili dva instruktoři střídavě. Jeden z nich byl p. Dufek, který má velké problémy se sebekontrolou a hodně jednoduše se rozčílí a křičí. V podstatě každou jízdu. Někdy i do telefonu. Na druhou stranu jsem měl pocit, že jsem si z výuky pokaždé dost odnesl. Všiml jsem si, že neučí jen co se musí, ale celkově jak plynule zvládat řízení. To byla pro mě trochu nevýhoda, protože toho bylo ze začátku hodně a nevěděl jsem, co je důležité a co ne.
Cena byla nízká, ale autoškolu bych doporučil jen silnějším náturám. Taky jsem si všiml, že přístup je úplně jiný při vyučování holek. Takže tahle zkušenost je jen z chlapeckého úhlu pohledu.
vloženo: 22. prosince 2019
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu hodnotím velmi kladně, příjemní instruktoři, kteří vás toho hodně naučí. Na všem se dá domluvit a když potřebujete, vyjdou vám vstříc. Můžu s vřelým srdcem jen doporučit.
vloženo: 4. prosince 2019
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový výcvik u pana Dufka byl skvělý. Na výběr je ze 3 instruktorů - samotný pan Dufek, Strouhal, Beneš. Všichni tři jsou skvělí a naučí vás vše, co k závěrečné zkoušce potřebujete. Samotná já jsem na závěrečnou zkoušku byla připravená skvěle a dala ji na poprvé.
Plánování jízd je téměř jenom na vás, volá se vždycky v určitý den a máte stanovený den, který je flexibilní a i s časem se dá hýbat a hlavně za zrušení jízdy se neplatí žádný poplatky. Kdybych mohla, tak autoškolu všem vřele a s čistým svědomím doporučím.
vloženo: 4. prosince 2019
vložil: Tereza , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly jsem měl strach, po všelijakých historkách o křičících instruktorech a podobně. Nicméně u pana Dufka se nic takového nedělo. Vše probíhalo v přátelské atmosféře, na všem se šlo domluvit. Jak pan Dufek, tak pan instruktor Martin jsou profesionálové, kteří ví, co dělají a jak vám tyto informace předat.

Neměl jsem sebemenší problém, jak při jízdách, tak při zkouškách.

Určitě doporučuji!

F.R.
vloženo: 12. března 2019
vložil: František R.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Dufek v Brne maximalne doporucuji!
At uz domlouvani jizd, nebo jizd samotnych (a ze to obcas nemeli jednoduchy semnou) nebo i teoreticke hodiny.
A vysledek? Vse jsem zvladla napoprve!
Takze jak rikam, muzu jen doporucit!!
vloženo: 15. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu u Pana Dufka jsem absolvoval nedávno asi před týdnem.
Už na začátku asi po 2 jizdách jsem věděl že to bude snadné díky Instruktorovi Martinovi který odvádí svou práci na výbornou, co jsem neveděl tak jasně mi vše vysvětlil i když jsem nepochopil vysvětlil mi to 2x i 3x do podrobna.
Taktéž i přímo sám pan Zdeněk.
S oběma jsem byl naprosto spokojen.

Chlapci ví jak na to a jejich nervy bych chtěl mejt aspoň týden před smrtí, klobouk dolu pred celou autoškolou pana Dufka.

Kluci ví jak naučit každého ovladat ten 4kolový nesmysl a pravidla provozu.
Dumluva jízd suprová.

Opravdu klobouk dolu před touhle autoškolou.
Každy kdo se zeptá kdes dělal papíry určite všem doporučuji AUTOŠKOLA DUFEK.
Diky :-)


vloženo: 18. července 2018
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Domluva hodin i místo začátku jízd je velmi flexibilní, podle potřeby žáka a bez poplatků v případě přeobjednání. Výuka řízení probíhá v příjemné atmosféře, většinou v tom samém autě, které se řídí i při zkoušce. Pan Dufek i kolega pan Stouhal byli velmi vstřícní co se týče mého požadavku auotškolu ukončit pokud možno co nejrychleji, a všechny jízdy, včetně zkoušky jsem stihla během sedmi týdnů.
vloženo: 4. března 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Dufek mohu jen doporučit. Instruktoři jsou výborní a velmi dobře naučí jak na zkoušky tak i do zbytku života.
Žádný problém jsem neměl za celou dobu autoškoly. Změna domluvených hodin šla vždy přesunout bez problému.
Opravdu doporučuji!
vloženo: 16. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Dufek je velmi příjemný. Umí naučit a odveze vás i domů. Máte v něm záruku, že když budete naslouchat jeho radám, závěrečnou zkoušku uděláte.
vloženo: 15. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Dufek mohu doporučit opravdu všem. Autoškolu jsem si vybírala na základě kladného hodnocení a doporučení mé známé. Střídají se zde dva instruktoři. Oba dva jsou velice ochotní a vstřícní. Přiznávám, že výcvik se mnou mohl být vcelku náročný, i přes to pan instruktor zůstal klidný a několikrát dokola vysvětlil určité situace. Časy jízd si můžete naplánovat dle Vašich časových možností. Velice mi vyhovovalo, že na každou jízdu mě vyzvedávali doma a po jízdě nás bez problémů odvezli na určité místo, kam jsme zrovna potřebovali.

Při rozhodování kam jít do autoškoly, Vám určitě doporučuji se domluvit právě u této autoškoly. Dosáhnete klidné autoškoly s individuálním přístupem a hlavně bez stresu.
vloženo: 11. ledna 2017
vložil: Nikča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   veľmi milý a trpezlivý inštruktor, vždy sa dalo bez problémov dohodnúť
vloženo: 5. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybíral podle zdejších referencí a dostal jsem to, co jsem očekával - vstřícného, přátelského a klidného instruktora.
Svému žákovi plně věnuje pozornost a při chybách jej okamžitě upozorňuje (klidně i stokrát, když je to potřeba) takovým způsobem, že žák nemá panickou hrůzu z další jízdy. Jednotlivé jízdy lze po vzájemné domluvě plánovat téměř libovolně.
Automobil, se kterým se jízdy a závěrečná zkouška absolvuje, je Škoda Octavia v naftě, díky čemuž nejsou rozjezdy na rovince a ani do kopce žádný problém. Auto je, řekl bych, ve velmi dobrém stavu.
Nemám prakticky co vytknout :)
vloženo: 5. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, super jednání, prostě vše super. Mohu jen vřele doporučit =) Zuzka
vloženo: 4. července 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Dufek je neuvěřitelně milý a vstřícný, všechno vysvětlí klidně i pětkrát a dokáže zůstat v klidu i v krizových situacích. Na žáky nekřičí, dokáže vždy včas zareagovat, když se blíží nehoda :) Časy jízd si určujete sami, stejně jako např. platbu autoškoly (na splátky, předem...) Můžu jedině doporučit všem :)
vloženo: 26. března 2015
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor je kliďas a auto má v pořádku. Kromě toho, že výcvik trval dost dlouho (já to ale nejspíš potřebovala) bylo všechno v pohodě. Test jsem udělala napoprvé a praktickou zkoušku sice až napotřetí, ale to je na mě. Musím si sice zvykat na jiné auto, protože sem celou autoškolu řídila jen jedno, ale už to celkem zvládám a tuto autoškolu bych určitě jenom doporučila.
vloženo: 16. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Možná, když vidíte hodnocení 5 hvězd, řeknete si ,,třeba zmanipulované nebo člověk nechtěl dát 4hvězdy, tak dal už těch 5." Ale nedal jsem je jen tak. Dal jsem je proto, protože vážně kvalita služeb je výborná, auto-vynikající, ať už stav či typ vozidla, octavia bych řekl, že je super, nikde vás nebudou učit v porscheti! Zlepšovat či vytýkat jak je ve vzoru předepsáno se nedá nic nebo aspoň o tom nevím, pan Dufek je vstřícný a ochotný přispůsobit se, tudíž negativního nevidím nic, naopak, líbilo se mi vážně vše, ať už to myslím jako výklad v hodinách, tak i mimo téma autoškoly se dá v pohodě vykládat o různých směrech. Rozhodně doporučuji a jediné vzpomínky na autoškolu jsou jen pozitivní!! Dominik
vloženo: 18. září 2014
vložil: Dominik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy si navrhnete jak se vám to hodí. Vše je o domluvě.

Autoškolu můžete mít hotovou bez problémů i do dvou měsíců (můj případ).

Doporučuji podzimní nebo jarní termíny. Hlásí se méně žáků a tak je víc volna a jízdy pak není problém domluvit na kdykoliv (můj případ)

Instruktor, pan Dufek, všechno dokáže srozumitelně popsat tak, že to pochopíte. Nebo nakreslit např. složitější křižovatku.

Už při první jízdě pochopíte, že s panem Dufkem se nemusíte bát jezdit. Všechno bez problémů stíhá hlídat. Je to profesionál.

Cena za kvalitu autoškoly je bezkonkurenční!

Závěrečné zkoušky jsem dal zaslouženě napodruhé ( Napoprvé to jde určitě taky. :-) ).
vloženo: 11. prosince 2013
vložil: Ondřej Velíšek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Individuální a lidský přístup, termíny jízd po vzájemné domluvě, kdy se to hodí i VÁM, ne jen instruktorovi.
Pořád jeden a ten stejný instruktor, pan Dufek, který vás učí zábavnou formou a vše vysvětlí tak, že učebnici ani nepotřebujete. Pokud něčemu nerozumíte, zastavíte, pan Dufek vám danou situaci i nakreslí... Lepší autoškolu bych těžko hledal.
Pokud ví, že ještě na zkoušky nejste dostatečně připraveni, upozorní vás na to a nabídne kondiční jízdy, které vás vyjdou zhruba na třetinu ceny opakování zkoušek.
Všem doporučuji!!!


vloženo: 16. října 2013
vložil: Sobotka Ondřej,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Dufka můžu jen doporučit. Pan Dufek je opravdový profesionál ve svém oboru. Žákům se intenzivně věnuje. Vysvětluje a naučí. Hlavně je trpělivý a lidský. Každý problém v klidu vysvětlí. Skvěle mě připravil ke zkouškám, které jsem zvládla napoprvé. Skvělá cena a přístup! Děkuji
vloženo: 19. září 2013
vložil: Anna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu u pana Dufka jsem dokončil před více než rokem, dnes mám za sebou ujeto 10tkm bez nehody (ťuk ťuk, abych to nezakřiknul :-) ) a rozhodně svého výběru nelituji. Pokud bydlíte mimo Brno a dojíždíte, rozhodně bych doporučil dělat autoškolu v Brně, a pokud byste chtěli dělat autoškolu v Brně, tak jednoznačně u pana Dufka. Jízdy nebyly nijak stresující, jak často vídávám na cestách u jiných autoškol, ale klidné a přesto velice naučné. Mám-li to shrnout do jednoho slova, pak to slovo bude jednoznačně: vynikající
vloženo: 30. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Dufka jsem si vybral na základě doporučení několika mých spolužáků, kteří jí absolvovali o rok dříve a rozhodně jsem neudělal chybu.

Bezproblémová domluva jízd, přizpůsobí se vašim časovým možnostem. Většinou není problém vás vyzvednout u vás doma a po konci jízdy hodit kam potřebujete :).

Jízdy jsou pohodové a naučné, pan Dufek se chová profesionálně a vše vysvětlí, nikdy jsem nezažil že by byl nějak nepříjemný, nic takového. I když to se mnou asi nemíval nejjednodušší, hlavně ze začátku, nakonec jsme se společně dobrali šťastného konce - závěrečné zkoušky splněny na první pokus :).

Pokud hledáte autoškolu založenou spíše na individuálním přístupu a chcete se v klidu naučit řídit, nehledejte dál, zavolejte panu Dufkovi ;).

Děkuji za vše a doporučuji dál.
vloženo: 25. července 2013
vložil: Ondřej Uher, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně lepší autoškolu jsem si nemohla vybrat, jsem maximálně spokojená. Nikdy bych neměnila. Pan Dufek vše supr vysvětlí. Doporučuji :)
vloženo: 16. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Dufek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dufek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Dufek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje