Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Efekt - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Efekt

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Efekt < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalita služeb na dobré úrovni. Učitelé jsou profesionálové, kteří vědí jak Vás na závěrečnou zkoušku připravit. Co se týče vozového parku, nové vozy nemají, ale jsou dostačující. Cena kurzu byla přiměřená, tedy zlatá střední cesta.
vloženo: 18. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji všem, kdo mají strach a obavy z řízení. Teorie je poctivě vykládána a vysvětlena, jízdy probíhají v klidu, pohodě, prvotní zájem instruktora je, aby žák nebyl vystresovaný a naučil se bezpečně ovládat auto. I když už nejsem mladá studentka a před začátkem jsem měla pocit, že se řídit nikdy nenaučím, zvládla jsem testy i zkoušky napoprvé a panu Bartošovi moc moc děkuji. Všude chválím!! P.H.
vloženo: 20. srpna 2015
vložil: Pavlína Halounková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji všem, kdo mají strach a obavy z řízení. Teorie je poctivě vykládána a vysvětlena, jízdy probíhají v klidu, pohodě, prvotní zájem instruktora je, aby žák nebyl vystresovaný a naučil se bezpečně ovládat auto. I když už nejsem mladá studentka a před začátkem jsem měla pocit, že se řídit nikdy nenaučím, zvládla jsem testy i zkoušky napoprvé a panu Bartošovi moc moc děkuji. Všude chválím!! P.H.
vloženo: 20. srpna 2015
vložil: Pavlína Halounková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super příprava na zkoušky, jízdy postavené tak, aby nám vždy dali na jednu vyučovací hodinu, super pohodový přístup a vše srozumitelně vysvětleno :)
vloženo: 4. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Novák byl úžasný, děkuji !!!
vloženo: 10. července 2011
vložil: Josef, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Novák byl úžasný-děkuji!!!
vloženo: 10. července 2011
vložil: Josef, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nedoporučuju
vloženo: 28. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji, autoškola Efekt má klasickou vyuku a velmi kladný přístup k žákům.

vloženo: 21. září 2010
vložil: Alena Mašková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan Novak je taky vyborny ucitel.Sljusarcuk uz tam neni.
vloženo: 4. srpna 2010
vložil: anja, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ještě bych dodal ke kvalitě vozového parku auta jsou bez problému, motorky občas pokulhávají sem tam závadou, která je odstaví na den dva...víc, žáky to zdržuje v dokončení kurzu.
Podotýkám zkušenost mám s více autoškolami, tato je ta z těch na vysoké úrovni, i bez pana Slezarčuka je stále výborná.
Potěšila mě snaživost instruktorů, a jejich srozumitelnost. Se ZZ nebyl žádný problém v celé skupině kurzistů. Doporučuji.
vloženo: 14. června 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Náš učitel docházel přímo za námi do školy, ale rušil nám jízdy. Potom co si holky stěžovaly, že si moc dovoluje tak ho vyhodili, teď máme nového učitele, ale stále ještě nemáme zkoušky za sebou, i když jsme začali už na konci října.
vloženo: 18. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   :)Všem vřela doporučuji super přístup a vím očem mluvim autoškolu jsem dělala jako těhotná a opravdu super komunikace děkuji Pribelská V.
vloženo: 23. prosince 2009
vložil: Pribelská V, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji pohodového pana Slezarčuka.

vloženo: 13. listopadu 2009
vložil: Hana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Slusarčuk je hodny a skvělí učitel byla to pohoda :-)
vloženo: 8. října 2009
vložil: Nikola Benešová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu moc doporučuju, je to tam opravdu super, a samozřejmě, pan Slusarčuk je ten nejlepší učitel autoškoly, jakej může bejt :)Když člověk opravdu chce ten řidičák, a aspoň trochu se snaží, tak je to naprostá pohodička.
vloženo: 8. září 2009
vložil: Hanka Sládková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fakt vřele doporučuji!!!
vloženo: 8. srpna 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Slusarčuk je výborný.
vloženo: 16. července 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Efekt osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Efekt < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Efekt - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje