Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Hejhal - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Hejhal

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hejhal < <


   Přešla jsem z Autoškoly Beetle kde mne nenaučli nic,jak na jízdách tak v teoriích které ani neprobíhali.Zde pan Hejhal st. mne za 10 jízd naučil vše a teorie byli několikrát týdně.Tuto profesionální autoškolu doporučuji všem.Skvělí přístup ,a pak i výsledky. Testy i závěr.jízda na poprvé.Mockrát děkuji pane Hejhal.Monika
vloženo: 4. listopadu 2021
vložil: Monika,


   Byla jsem nadšená a vše bylo v naprosto úžasné. Marcela
vloženo: 27. července 2021
vložil: Marcela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K panu Hejhalovi jsem přešla z jiné autoškoly, a bylo to to nejlepší řešení! Litovala jsem jen jednoho - že jsem tady nebyla už od začátku. V autoškole bylo vše bez problemů. Od přestupu, po výklad, jízdy i zkoušky. Velmi mi vyhovovalo, že jsem měla jednoho učitele a jezdila jsem jedním autem. Jezdily se hodiny, a ne dvouhodiny. Tím byl člověk neustále soustředěný a měl více dnů na vyježdění. Jezdila jsem s panem Kandou a byl to ten nejlepší člověk, jakého jsem mohla dostat. Troufám si říct, že díky němu jsem absolutně připravena na život za volantem. Naučil mě, čemu mohl, měl na mě čas, ve všem mi vyhověl a poradil. Je to člověk na spravném místě. Stejně jako rodina Hejhalů. Absolutně úžasní lidé, s lidským přístupem, paní sekretářku nesmím opomenout, je to velmi milá a sympatická paní.
Zkoušky jsem zvládla na poprvé, bez obtíží, testy 50/50 bodů, jízdy bez chyb. Ale hlavně, jsem opravdu naučená. Pan Kanda mě vždy podržel a podpořil. Jsem mu neskutečně vděčná a moc děkuji. Mě bude normálně líto, že už spolu nebudeme jezdit.
vloženo: 25. července 2019
vložil: Tamara, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Této autoškole nemám absolutně co vytknout. Naprosto profesionální přístup, milí lidé, fajn domluva... Jak pak Hejhal, tak i pan Skála, který mi byl obrovskou podporou, mi vždy vyšli vstříc. Mockrát děkuji.
vloženo: 5. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rychlé zařazení do kurzu. Žádné dlouhé čekání na volné místo. Perfektní domluva s instruktorem jízd i lektory techniky a učiva. Rozumná cena. Závěrečné zkoušky pravidelně každý týden, takže ani na ty žádné čekání zdlouhavé.
vloženo: 3. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velka spokojenost, řidičák zvladnut levou zadni :)
vloženo: 15. srpna 2011
vložil: stepino, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl spokojen, pokud žák pravidelně dochází na teorii a bude se průběžně učit tak nebude mít s testy problémy.(Např. naše skupina měla většina téměř 100%)

Jízdy jsem měl s panem Kandou a mohu říct, že i když jsem nikdy za volantem neseděl, tak si myslím, že jsem díky němu naučil jezdit.Pokud si jeho rady vezmete k srdci a budete se jimi řídit, tak z Vás budou skvělí řidiči.

PS:Docela mi ty jízdy s panem Kandou budou chybět :-)
vloženo: 15. července 2011
vložil: Petr Novák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oceňuji zejména individuální přístup ke studentům, každý může absolvovat teoretickou i praktickou část vlastním tempem, podle svých schopností a možností. Přístup lektorů i dalších zaměstnanců je vstřícný, klidný a příjemný. Není problém se na čemkoli dohodnout.Není problém si v případě potřeby přijít zopakovat teorii, kdykoliv si napsat zkušební test navíc, procvičit si v rámci jízd, co zrovna potřebujete, a podobně.
vloženo: 7. ledna 2011
vložil: Jitka Nováková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Systém výuky šitý každému na míru mi vyhovoval.Oceňuji osobní přístup. Autoškolu Hejhal mohu všem doporučit.
vloženo: 17. listopadu 2010
vložil: tom košina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den s vyukou jsem byla spokojena, docela jsme si uzili legrace, asi zalezi jakeko skolitele dostanete, ja si nemuzu stezovat, doporucuju
vloženo: 27. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spolehlivost, vstřícnost a profesionální přístup jsem našel v Autoškole Hejhal! Na 100% jsem byl spokojen, mohu vřele doporučit!
vloženo: 18. června 2010
vložil: Martin Stýblo,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S vyukou jsem byla velice spokojena,cena byla také super mohu vřele doporučit všem uchazečům.
vloženo: 20. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Se vším jsem byl naprosto spokojen. A cena aspoň u náklaďáku nebyla nějak moc rozdílná oproti ostatním autoškolám.
vloženo: 7. března 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jen prachy chtějí a co nejméně jíz aby ušetřili
vloženo: 14. února 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   no za ty peníze bych čekala více....
vloženo: 10. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   určitě bych ji všem doporuči ja osobně byl spokojen a nemam co dodat...
vloženo: 13. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou jsem byl velice spokojen moh jen doporucit.
vloženo: 9. srpna 2009
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Hejhal osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hejhal < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Hejhal - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje