Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Holas - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Holas

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Holas < <


   Skvělá autoškola a výcvik bezvadný. Všichni instruktoři jsou velmi trpěliví a hodně vám toho dají. Osobně jsem rád, že jsem si zvolil tuto autoškolu. VŠEM DOPORUČUJI!!
vloženo: 14. června 2020
vložil: Michael, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Holas jsme vybrali v první řadě kvůli dostupnosti kousek od centra Brna. Jízdy byly v naprostém klidu, i jsme se zasmáli a byla nečekaná pohoda. Pan Holas všechno vysvětlí klidně i třikrát, když je potřeba a zbytečně nestresuje. Na časech jednotlivých jízd se dá v pohodě domluvit. Příprava na zkoušky je ukázková. Pokud hledáte lidský, přátelský a pohodový přístup a žádné direktivní jednání, tak doporučuju.
vloženo: 30. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučujem. Spokojnosť, dochádzka na teóriu nie je povinná, ale samozrejme to teba vedieť. Dobrý prístup inštruktorov :)
vloženo: 23. listopadu 2018
vložil: Patrik Kováč ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem, i (hlavně) mimobrněnským! Nejlepší přístup všech instruktorů, trpělivost a bezvadná připrava :)
Zkoušky na první pokus a především bez stresu.
vloženo: 16. srpna 2018
vložil: Lucie Streďanská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podělím o zkušenost s autoškolou Holas v Brně. Při výběru jsem vzal v potaz recenze, cenu i adresu. Autoškolu jsem dělal srpen-září, 2.5 měsíce. Jízdy jsem měl 2x týdně. Závěrečky jsem udělal na první pokus. S výběrem jsem spokojen a neměnil bych.

Fajn bylo že autoškola není velká, takže jsem za celou dobu jel jen ve dvou autech na které jsem si zvyknul (první polovinu výcviku v Honda Jazz a druhou v Škoda Rapid TDi, v té jsem dělal i závěrečky).

Zvykl jsem si i na instruktory kteří jsou 3. Nejklidnější a nejlepší je pan Holas ml., v rámci možností pomůže i u závěreček :). Hodně vás naučí také pán jehož jméno si nevzpomenu ale jezdí v pozdějších hodinách. Pan Holas st. se soustředí víc na detaily než důležité věci, ale je fajn jet se všema, každý má jiný pohled a vypichuje jiné věci.

Hodiny teorie jsou disorganizované. Jsou 2x týdně, probírá se látka podle toho kdo zrovna přijde (takže člověk dopředu neví jestli má přijít) a i časově není pevně stanovené kdy začínají a končí. Byl jsem na dvou a moc mi to nedalo. Údržbu auta vám vysvětlí instruktor při jízdách, základy (jízda na křižovatkách, v pruzích ...) si načtete rychle sami.

vloženo: 23. listopadu 2017
vložil: Jan Tomášek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Problém většiny autoškol je ten, že si instruktoři často vyřizují svoje osobní věci během jízdy, vy čekáte, čekáte, čekáte, případně vozíte rodinné příslušníky, to podle mě není klientský přístup....
Bohužel i zde to tak je....

vloženo: 3. listopadu 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Holas je druhá škola, do které jsem zavítal. Po předešlých zkušenostech z jiné autoškoly jsem byl velice mile překvapen, u Holase se ke mně chovali jako k člověku a ne jak k někomu, kdo jim jen zaplatí. Na zkoušku mě připravili perfektně, bez jediného problému, a rozhodně doporučuju!
vloženo: 11. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Holas je druhá škola, do které jsem zavítal. Po předešlých zkušenostech z jiné autoškoly jsem byl velice mile překvapen, u Holase se ke mně chovali jako k člověku a ne jak k někomu, kdo jim jen zaplatí. Na zkoušku mě připravili perfektně, bez jediného problému, a rozhodně doporučuju!
vloženo: 11. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Holas jsem byl velmi spokojený. Jako instruktora žádejte Vojtu, neboť ten má trpělivost a zachovává klid na úrovni buddhistického mnicha při ranní meditaci. Kdokoliv jiný by mě už asi zavraždil a zakopal hluboko v lese.

Cenově Bčko vycházelo velmi dobře. Ale protože jsem lempl, tak jsem si dávat kondičky navíc. Na druhou stranu toho nelituju, neboť jsem se od svých naprosto katastrofálních začátků zlepšil natolik, abych zvládl závěrečnou zkoušku.
vloženo: 22. dubna 2017
vložil: Daniel Švanda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, doporučuji!
vloženo: 15. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po všech stránkách vynikající autoškola. V přípravě nebylo nic opomenuto, takže závěrečné zkoušky proběhly bez problémů. Nemohu jinak než všem vřele doporučit.
vloženo: 15. listopadu 2016
vložil: MgA. Lukáš Svoboda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi osobitý a proaktivní, individuální přístup pana instruktora. Velmi klidný i v situacích, kdy by jiní rvaly vlasy sobě i vám :).
Měla jsem ji na doporučení blízké osoby a mohu doporučit dál. Na zkoušky připravena!
vloženo: 15. listopadu 2016
vložil: clairem, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud hledáte autoškolu, kam budete chodit rádi a na kterou si nebudete stěžovat, rozhodně doporučuji autoškolu Holas. Na každou jízdu jsem se těšila hlavně díky přátelskému a klidnému přístupu. Obdivuji všechny instruktory, zejména Vojtu, za trpělivost a dobrou náladu i přes nepříznivé počasí nebo únavu &#128516; Auto jsem nikdy předtím neřídila, ale hned od první jízdy mě řízení začalo bavit. Zkoušku jsem zvládla v pořádku napoprvé díky řádné přípravě a klidnému kolektivu. Už teď mi jízdy chybí a budu vždy dobře vzpomínat na čas strávený tam. Autoškolu Holas si nemůžu vynachválit :)
vloženo: 30. července 2016
vložil: Tereza Harthová , emailová adresa nezveřejněna


Hodnocení vložená do 22.5.2013 jsou skrytá. Zobrazit i archivovaná hodnocení.

Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Holas osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Holas < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Holas - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje