Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Hornek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Hornek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hornek < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit... Výborný přístup, skvělá domluva na všem &#128077;
vloženo: 27. září 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, super přístup doporučuji
vloženo: 25. ledna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bylo jak má být.
vloženo: 13. srpna 2018
vložil: Jiří, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ŘP vlastním již delší dobu, v autoškole jsem si dělal rozšíření ŘP z C na C+E a služeb autoškol jsem ve svém životě využil již po páté. A tak mohu porovnávat. Ze všech autoškol, které znám, je tato jednoznačně nejlepší! Profesionální!!! I když se dalo předpokládat, že umím řídit a autoškola je pouhé nutné zlo, potřebné razítko jsem zadarmo nedostal! Musel jsem si ho zasloužit a to co jsem si zaplatil, jsem do posledního haléře získal zpět! Získal v podobě na 100% odvedené práce pana Horneka. Jízdy, teorie i zodpovědném přístupu! Když má výuka být 90 minut, tak je skutečně 90 minut! A ne třeba jen 20, podpis na prezenční listině a na shledanou! Píši toto záměrně, neboť v současné době je spíše populární opačný přístup - zadarmo a bez potíží získat to, co potřebuji. :-( A tak ten, kdo se snaží dělat svoji práci zodpovědně a poctivě, tak má v době konkurence smůlu. A že Tě moc nenaučí, to nevadí. Hlavně, že se získal ŘP bez námahy, komplikací a trochu levněji? Však na cestách se ty zkušenosti nějak získají!
Máte-li zájem získat ŘP a zkušenosti již v autoškole, mohu autoškolu Hornek pouze doporučit. :-)
vloženo: 21. února 2014
vložil: Miroslav Štufka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ŘP vlastním již delší dobu, v autoškole jsem si dělal rozšíření ŘP z C na C+E a služeb autoškol jsem ve svém životě využil již po páté. A tak mohu porovnávat. Ze všech autoškol, které znám, je tato jednoznačně nejlepší! Profesionální!!! I když se dalo předpokládat, že umím řídit a autoškola je pouhé nutné zlo, potřebné razítko jsem zadarmo nedostal! Musel jsem si ho zasloužit a to co jsem si zaplatil, jsem do posledního haléře získal zpět! Získal v podobě na 100% odvedené práce pana Horneka. Jízdy, teorie i zodpovědném přístupu! Když má výuka být 90 minut, tak je skutečně 90 minut! A ne třeba jen 20, podpis na prezenční listině a na shledanou! Píši toto záměrně, neboť v současné době je spíše populární opačný přístup - zadarmo a bez potíží získat to, co potřebuji. :-( A tak ten, kdo se snaží dělat svoji práci zodpovědně a poctivě, tak má v době konkurence smůlu. A že Tě moc nenaučí, to nevadí. Hlavně, že se získal ŘP bez námahy, komplikací a trochu levněji? Však na cestách se ty zkušenosti nějak získají!
Máte-li zájem získat ŘP a zkušenosti již v autoškole, mohu autoškolu Hornek pouze doporučit. :-)
Miroslav Štufka
e-mail: miroslav.stufka@seznam.cz
vloženo: 21. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemohu si na nic stěžovat, spíše naopak. Přístup, domluva, kvalita perfektní na deset hvězd. Učitelé vstřícní. Věnují se Vám více než musí. Zeptáte se jich na cokoliv hned Vám danou věc vysvětlí rozeberou ji s Vámi opravdu moc ochotní jak pan Hornek tak i pan Kučera. Měla jsem možnost jezdit s oběma a opravdu moc moc vstřícní a trpěliví. a pan Kučera je ještě k tomu srandista. cena je možná o proti jiným autoškolám vyšší, i když ne zas o tak horentní sumu. Autoškola mě stále 10 000 tisíc ale jsem velmi spokojená. co se týče aut tak jdou z dobou. jezdila jsem v uplně supr novém Renaultu clio a nemůžu si na nic stěžovat. Děkuji Vám ještě jednou a ráda se někdy u Vás zastavím na kávičku Péťa L.
vloženo: 31. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ahoj
vloženo: 16. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola HORNEK: necekal jsem ze udelam skousky na poprve protoze jsem pri jizdach s Panem Kucerou dost veci pokazil ale pan Kucera mi to vsechno co jsem udelal spatne vysvetlil a pomohl mi celkem v hodne veci tuto autoskolu mohu doporucit i ostatnim lidem kteri si vybiraji autoskolu
vloženo: 28. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   cena kurzu
vloženo: 21. ledna 2012
vložil: Tomáš Polan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu vřele doporučit!
vloženo: 9. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím,že tato autoškola odpovídá všem předpokladům úspěšného zakončení zkouškou.
Jsem velmi spokojená a doporučuji Všem
vloženo: 30. prosince 2010
vložil: Martina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka byla kvalitní a profesionální. Mohu doporučit.
vloženo: 16. března 2010
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem spokojený s kvalitou i délkou kurzu, který proběhl podle domluvy. Byl jsem před začátkem poučen jak vše má a bude probíhat a skutečnost s tím korespondovala. Autoškolu doporučuji i dalším.Byla dodržena i cena 10.000,-Kč,nic než zkoušku na úřadu jsem nedoplácel.
vloženo: 6. února 2010
vložil: Tomáš Lange, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   průběh školení byl opravdu moc dobrý a moc nás naučili i připravyli,mohli jsme docházet podle našich možností a za to jim moc děkuji už kvůli práci,měli trpělivost a byla i sranda přístup měli úplně skvělý a já jim moc děkuji můžu je jedině doporučit všem
vloženo: 6. listopadu 2009
vložil: Alena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   instruktoři byli skělí a mě dost naučili mám je ráda všechny co tam jsou a můžu je jen doporučit! jejich přístup byl opravdu moc fajn a měli hlavně se mnou moc trpělivosti nebo já lempl první třídy jim pomalu ničila auto ale dost jsme se se všemi i nasmáli myslím si, že jsou hodní trpěliví mylí prostě nej a já jim děkuju za vše za sebe i za holky Alenku, Blanku, J.
vloženo: 6. listopadu 2009
vložil: Jana Blaslová,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Hornek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hornek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Hornek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje