Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Hvězda - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Hvězda

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hvězda < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ochota a skvělí přístup
vloženo: 16. února 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   za aroganci a nezodpovědnost máte u me hvězd 5
vloženo: 25. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za kondiční jízdy, byla jsem velice spokojená. Přeji hodně úspěšných žáků. JV
vloženo: 27. října 2014
vložil: Jitka V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Individuální přístup ke každému z nás.
Skvělá teoretická část, kde do nás nehustili jen nesmyslné zákony a podobné věci, ale bylo to formou konverzace.
Při jízdách super odreagovani při individuálním přístupu.

Super strávený čas zakončen úspěšnou zkouškou
vloženo: 17. října 2014
vložil: Kateřina Košařová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou není co řešit. Cena super, příjemní instruktoři, kteří na vás neřvou a vše trpělivě vysvětlí, přednášky taky ok a na závěrečné zkoušky vás připraví taky dobře. Všem moc díky.
vloženo: 9. července 2013
vložil: Janča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Hvězda pro mně, jako nerváka byla pohoda. Musím ocenit přístup pana instruktora (mladšího), který s klidem snášel mé "seky" v autě a stále v klidu mi opakoval co mám dělat. Stejné zkušenosti mají i mí kamarádi, kteří tuto autoškolu, také úspěšně absolvovali.

vloženo: 3. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   teprve začínáme a jsme všichni v poho, uvidíme jak dopadnem, přeji všem úspěch i p.Cikánovi

vloženo: 6. března 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem navštěvovala od srpna 2012 a můžu jí s čistým svědomím doporučit všem, kteří uvažují o řidičském oprávnění. Velkým plusem pro mě byl přístup učitelů/instruktorů, kteří vstřícní, ochotní, vždy se dalo domluvit bez problémů cokoliv a zároveň při výuce zmínili všechno podstatné, jak v teorii, tak v jízdě samotné. A závěrečné zkoušky byly taky OK, bez zbytečného stresu. Autoškola má trenažer, tři cvičné vozy (aktuálně Aveo, Roomster a Fabia). Cena jedna z nejlepších (ba možná dokonce nej), přístup fantastický, není co řešit. Pokud bych se rozhodla pro další řidičskou skupinu, je jasné, že půjdu zase sem:)
vloženo: 18. října 2012
vložil: Evik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nastoupila jsem do autoškoly Hvězda a jsem velice spokojená, tuto autoškolu mohu vřele doporučit . Učitelé jsou trpělivý klidní a velmi příjemní a sympatičtí. Jsem sice začátečník i co se týče jízd,ale velmi nadšená a spokojená:))
Moc děkuji všem kteří se nám věnují.
vloženo: 18. září 2012
vložil: Petula, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Ústí nad Labem!!! Frýdl Leoš
vloženo: 13. května 2012
vložil: Frýdl Leoš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi spokojená...mohu jen doporučit..
vloženo: 9. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podle mě je Autoškola Hvězda jednou z nejlepších. Přístup i školení je perfektní. Mají velkou trpělivost s lidmi, kteří nikdy neřídili a jsou velmi ochotní vše vysvětlit.

vloženo: 17. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy v naprostém klidu a pohodě, instruktoři jsou trpěliví a dalo se i telefonicky domluvit na individuálním čase jízd (končím různě v práci). Věnovali se mi i dost s přípravou na zkoušku z techniky. U cvičných jízd radili a nenervovali. Dělal jsem si rozšíření C+E a jsem naprosto spokojený. Doporučuji. Zkoušky jsem absolvoval na jejich vleku s otočnou ojí. 2011/05.
vloženo: 7. července 2011
vložil: Edward M.B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto doporučuji, kurz právě absolvuji a jem maximálně spokojena:)


vloženo: 5. června 2011
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem se cítila moc dobře. Všichni byli fajn a myslím, že nás dobře připravili ke zkouškám. Díky
vloženo: 11. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sama za sebe můžu říct, že jednání, přístup, vúuka a jízdy jsou na výbornou. Udělala jsem zkoušky na poprvé. Takže můžu jen a jen doporučit. A k ceně? myslím si že je v Ústí nad Labem nejlevnější!
vloženo: 2. listopadu 2010
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   naprosto profesionální jednání,maximálně výjdou vstříc,doporučuji všem tuto autoškolu,je jedna z mála kde se naučíte opravdu jezdit s náklaďákem,mají tu liaz s plným synchronem a bezva vlek který je za autem vydět,je to super sestava na závěrečné zkoušky,mohu je doporučit.
vloženo: 10. května 2010
vložil: františek mrhal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrý přístup, příjemné jednání, naprostá spokojenost
vloženo: 17. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy probíhají v naprostém klidu a pohodě,instruktoři jsou vtipný a NEJSOU to nerváci jako jinde....na všechno jsem byl upozorněn a připraven
:)
Díky kluci
vloženo: 3. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Hvězda osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hvězda < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Hvězda - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje