Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Jana - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Jana

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jana < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, ochota, auta super, připrava na zkoušku dokonalá...
Jiri Dohnal
vloženo: 23. září 2019
vložil: Jiri Dohnal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto skvělý a profesionální přístup! Pan Chalupný vyšel se vším vstříc! Netřeba více slov. Doporučuji!
vloženo: 3. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v autoskole Jana sem byla velice spokojena jak s hodinamy teorie tak s jizdamy instruktor vynikajici muzu jen doporucit
vloženo: 6. srpna 2014
vložil: Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojená, instruktor byl moc hodný. Vybavení učebny bylo taky super.
vloženo: 2. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla parádní.Přístup a ochota za 1* Všem doporučuji
vloženo: 19. prosince 2011
vložil: David Daňhel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velmi spokojen s touto autoškolou, velmi dobrý insktruktor a učitel, nová auta, nová učebna. Autoškola dělá i na první pohled velký dojem. Doporučuji
vloženo: 17. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nic moc, trochu zmatky v organizaci, ale dal jsem to napoprvé. Za tu cenu to jde, ale dále doporučovat nebudu...
vloženo: 16. listopadu 2011
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě jsem byl spokojen se svým instruktorem i s celkovou přípravou na závěrečné zkoušky a jejich následným průběhem. Myslím, že mě autoškola jana dobře připravila na provoz na silnicích.
vloženo: 28. února 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem si zde zkoušky na velkou motorku. Instruktoři jsou moc fajn. Hlavně jsou přizpůsobiví a když vidí, že vám něco nejde, tak jsou ochotní to s váma opakovat tak dlouho, dokud vám to nepůjde. Co se týká teorie, tak pan Chalupný látku podává tak, že si po hodině opravdu také něco odnesete a rozhodně se nenudíte. Takže doporučuji.
vloženo: 25. ledna 2011
vložil: Dáša z Teplic, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový přístup perfektní,instrukotři se dokázali bez problémů přizpůsobit mým časovým možnostem, byla jsem naprosto spokojená. Opravdu všem doporučuji. :)
vloženo: 30. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velmi spokojen. Pouze cena je vyšší než průměr, ale cena odpovídá kvalitě, takže vřele doporučuji ;)
vloženo: 18. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem autoškolu sice asi pět měsíců z důvodu časové tísně ale byl jsem nadmíru spokojenej autoškola se dost dobře přizpůsobí času a to dokonce i okolo 6:00 ráno. Jsou tam perfektní instruktoři a dokážou i perfektně pobavit. Tedy z mé strany doporučuji všem v okolí....... Už trhám asfalt sám a na tu dobu rád vzpomínám.
vloženo: 10. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Jana je nejlepší.Nedávno jsem absolvovala autoškolu v MOstě a bohužel neuspěšně díky nějakým mindrákům panů komisařů.Kdo jste Z mostu a chcete si udělat řidičák,udělejte si ho radši jinde než v MOstě,komisaři využívají své moci a jen lidem znepříjemnují život,prostě potřebují zřejme vydělat co nejvíce peněz pro úřad a tak to zaplatí ty co se jim nezdají.Po zkušenostech s nejmenovanou autoškolou v MOstě ,nejmenovanou,já ji tady klidně jmenovat budu,autoškola Zícha tedy nic moc,na jízdách neustálé zvyšování hlasu a ponižování žáků,nemluvím o tom že nedají ani ke zkouškám potřebné informace ,třeba právě k technice a pak si s vámi komisaři budou dělat co budou chtít,třeba vám řeknou že v dnešní době je internet a tam je plno informací a pak až si je vyhledáte jiný komisař vám zase řekne ,že to není technika z autoškoly co jste dostali a pořád dokola.Prostě ,doporučuji autoškolu Janu,super výklad,příjemné chování a komunikace při jízdách,nikdo na vás nekřičí a nezvyšuje hlas,prostě tak ja tomá být.Autoškole Jana,děkuji moc za to že jsem si mohla řidičák dodělat právě tady.Marie
vloženo: 23. června 2010
vložil: Marie z Mostu, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Jana je bezvadná.Právě jsi ji dělám a jsem spokojená.Učitelé jsou bezvadni,kdyz se zeptáte nemusíte mít strach že vás odbydou nějakou odpovědí jen tak,ale řádně vysvětli.Věčinu aut mají Opel corsa.Doporučuji
vloženo: 11. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kurz probíhal bez zbytečného otálení,ale naprosto dostatečně dle výuky i praxe.
Technické vybavení autoškoly je špičkové včetně autoparku.
Přístup k žákům je výborný a přátelský,což mě velice dopomohlo ke zdárnému složení závěrečných zkoušek.
vloženo: 20. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem spokojenost...
vloženo: 29. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Proboha lidi, proberte se!!! Copak nechápete, že tady to pozitivní hodnocení si sem vkládájí autoškoly samy, aby nalákaly žáky? Chalupný vám bude tykat, když vám to nepůjde podle jeho představ, bude na vás řvát...
vloženo: 21. března 2010
vložil: Josef K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Jana.. perfektní přístup k žákům.. hodiny jsou i vtipné, naučné a hlavně nestresové... Skvělé prostředí pro výuku a závěrečné zkoušky.
vloženo: 11. března 2010
vložil: Dominika Kameníková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych poděkovat všem za profesionální přístup a k maximálnímu odvedení své pracovní činnosti. Všichni lektoři jsou Ti praví lidé na svém místě a vřele doporučuji se nechat jimi vézt až k úspěšnému zakončení zkoušek a následné profesionální způsobilosti ve skupinách C+E, D. S pozdravem Pavel
vloženo: 22. února 2010
vložil: Pavel Perný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím uznat že přístup pana Chalupného a lektorů nemá konkurenci je totým profesionálů
vloženo: 9. února 2010
vložil: Kopačka Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si že jsou zde samí profesionalové,vědí o čem mluví,umnějí vše jasně vysvětlit a poradit.Kurz utekl jak voda a na skoušky jsem byl připraven stoprocentně.Mužu všem doporučit tuto autoškolu.
vloženo: 17. ledna 2010
vložil: patrik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu všem vřele doporučit profesionalni přistup,přatelske jednani a solidni vyuka ve všech směrech.
vloženo: 9. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ..všem kdo si chtějí udělat ŘP doporučuji tuto autoškolu,dokonale vás připraví na zkoušky a i přístup ke klientům je super....
vloženo: 16. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už je to rok, co jsem dělala zkoušky u této firmy a musím říct, že to bylo dobré rozhodnutí. Za každou cenu Vám pomůžou, jak v teorii, tak i v praxi, není se čeho bát! :)
vloženo: 14. října 2009
vložil: Zuzka Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AUTOŠKOLA JANA je nejlepší místo, kde jsem si mohla udělat řidičák. Je tam profesionální přístup k žákům a snaží se jim ze všech sil pomoc. Učebna je perfekně zařízená. Chodila jsem tam asi tři měsíce a prostě jsem si to tam zamilovala.
vloženo: 1. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektni pristup instruktoru pri jizdach, nikdy jsem se necitil tak ze neco delam spatne, vzdy vse perfekten vysvetleno !!!
Teorie je podana velmi zabavnou formou, takze Vas skutecne bavi chodit, muzete prijit kdy chcete nejste vazani na skupinu, se kterou jste zacinaly.
Studijni materialy jsou v podstate zdarma !
V ramci teorie je probrano skutecne, vse co ma byt !!! Zadny rychlokurz !!!
Zazil jsme i jine autoskoly, ale nidky jsem se tak nebavila a tolik nenaucil jako zde...
Vrele doporucuji...
vloženo: 23. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Jana mohu vřele doporučit.
Celkový přístup na výbornou..Učitelé při jízdách vás toho opravdu dosti naučí.Zrovna jezdím s panem Boudou a je to opravdu chytrý člověk.při jízdě vám jen neříká doprava, doleva a podobně ale baví se s váma např. o motoru, o všech možných značkách a říká vám různé chytáky při kterých dělají řidiči často chyby.Jsem rád, že jsem si tuto autoškolu vybral a jsem s ní spokojený..tešim se na zkoušky:)

vloženo: 18. září 2009
vložil: Diev,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Jana Bílina doporučuji vřele každému zájemci o řidičák. Přístup perfektní, výklad, který pochopí každý, možnost zkušebních testů přímo v učebně na PC. Přístup instruktorů velmi pozitivní, mají s žáky velkou trpělivost.

Jsem ráda, že jsem chodila právě do této autoškoly.
Ivana Teplice
vloženo: 16. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to skvělé,pěkný přístup měli ke mě a učitel skvělý.Nemá to chybu.Doporučuji pokud lidi stojí o příjemný pocit.
vloženo: 12. září 2009
vložil: Lenka Jirásková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kurzy byly príma
připravena na zkoušky jsem byla
příjemný instruktor, nudnější teorie
autoškolu jana vřele doporučuji

zábava beze strachu, příjemné učení s efektivním výsledkem.
vloženo: 3. září 2009
vložil: zárubová jaroslava, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Jana osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jana < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Jana - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje