Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Janouš - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Janouš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Janouš < <


   Doporučuju všem kdo chce mít hotový řidičák za celkem krátkou dobu. V průběhu přípravy jsou zde zábavné jízdy a dobře vedené hodiny teorie. Všude samej sympaťák.
vloženo: 3. května 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Po přihlášení se mi pan Janouš okamžitě ozval a hned se začalo, má velmi přátelský přístup, takže se člověk cítí lépe.
Co se týče jízd, tak za mě super. Všechno hezky vysvětlí a je ohleduplný, když to člověku nejde hned na poprvé a má velkou trpělivost.
Co se týče zkoušek, tak jsem se upřímně cítila lépe a klidněji, než když jsem dělala papíry na auto v Plzni.
Za mě je tohle autoškola na jedničku a hvězdičkou!! DOPORUČUJI!!
vloženo: 30. dubna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Instruktoři jsou zde vstřícný a přátelský, snaží se připravit žáka nejen na zkoušky, ale i do normálního provozu. Už je to měsíc, co autoškolu mám hotovou, a chybý mi ty časy, kdy jsem měla jízdy. Rozhodně mám v plánu se sem za šest let vrátit a udělat si řidičák na Áčko.
vloženo: 12. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Janouš můžu jen a jen doporučit byla jsem spokojená jak s výkladem tak po ostatních stránkách
vloženo: 19. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NAPROSTÁ SPOKOJENOST INSTRUKTOŘI P.JANOUŠ VŠE SUPER
vloženo: 16. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   průběh kurzu byl kvalitní a srozumitelný.vřele doporučuji.
vloženo: 2. ledna 2013
vložil: Ludvík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem s touto Autoškolou byla maximálně spokojená.Přístup Adama Janouše a p. Hořejšího? Asi to vystihují nejlépe slova TRPĚLIVOST,OCHOTA,POCHOPENÍ. Zkoušky jsem zvládla díky jim téměř bez problémů a pokaždé,když potkám některé z aut s novými žáčky, neubráním se úsměvu. Všem tuto autoškolu doporučuji. Vrátníková Šárka
vloženo: 16. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem s touto Autoškolou byla maximálně spokojená.Přístup Adama Janouše a p. Hořejšího? Asi to vystihují nejlépe slova TRPĚLIVOST,OCHOTA,POCHOPENÍ. Zkoušky jsem zvládla díky jim téměř bez problémů a pokaždé,když potkám některé z aut s novými žáčky, neubráním se úsměvu. Všem tuto autoškolu doporučuji. Vrátníková Šárka
vloženo: 16. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji vřele všem kdo nemá skušenosti či by je rád pochytil od z kušených instruktorů.Autoškola Janouš mi vřele vyhovovla,neboť sem 1 seděl na motorce a s dobrým kolektive(instruktorem) sem bez problémů zvládal jízdy a tak doporučuji všem novým zájemcům o ŘP skupiny A aby se hlásily přímo zde v autoškole.1.) pochytíte mnoho rad 2.) naučí(100%) vyhlášku a ia jízdy
vloženo: 18. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojena.Připravili mě na zkoušky výborně.Mají supr instruktori a moderní učebnu.Ve všem Vám vyhovějí.Mohu ji všem doporučit.

Žákyně této autoškoly:Helena
vloženo: 24. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji každému ,absolvuje již moje třetí dítě a vše OK
vloženo: 10. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem se dočkal kvalitního a profesionálního přístupu. Byl jsem velmi spokojen s moderním vybavením učeben a také moderními vozy.
vloženo: 2. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole je profesionální přístup, žákům se věnují dostatečně, tím pádem jsou na závěrečné testy připraveni na výbornou. Instruktoři Vás naučí vše a když si v něčem nejste jistí, rádi Vám to vysvětlí:-)
vloženo: 10. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvik i teoretická příprava probíhala tak abychom si odnesli maximum znalostí. Instruktor se choval naprosto profesionálně.
Dávám mu za 1 !
vloženo: 4. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Janouš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Janouš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Janouš - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje