Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Jeslínek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Jeslínek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jeslínek < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Jeslínka jen doporučuji , je trpělivější než si člověk myslí. Díky němu jsem udělala dnes řidičák. Opravdu vám hlavu neutrhne. Přeji mu hodně trpělivosti z novými žáky , taky at se mu vede. Pane Jeslínku moc vám děkuji.
vloženo: 22. listopadu 2019
vložil: Jarmila Š.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě obrovské poděkování, že mě pan Jeslínek dokázal naučit řídit a připravit na zkoušky!!!
Pan Jeslínek je člověk na správném místě, který svou práci odvádí naprosto na výbornou *****. Za mě klobouk až na zem za trpělivost a snahu naučit i nenaučitelné. Ještě jednou děkuji a můžu říct, že mi ta autoškola bude i chybět &#128522;&#128522;&#128522; B.
vloženo: 12. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   STOP ANONYMŮM!!!
Vůbec nedoporučuji. Absolutně není schopen nic naučit. Jen dokáže lidi znejistist a už od půlky autoškoly straší, že to člověk neudělá (hlavně ženy).Jen chce připlácet jízdy,aby si on vydělal.
vloženo: 18. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna
------------------------------------------

Tohle vypadá na zhrzenou ženu, která díky vlastní neschopnosti a přístupu to prostě neumí za základní cenu školného a začne se tu anonymně vztekat a házet to na koho jiného než na autoškolu a učitele. Ono vlastně vždy za tím je zřejmě jen ten učitel, protože když Vám to madam nejde a se svojí hrdostí si neumíte přiznat vlastní chybu tak to jinak být nemůže. A pak tady ještě napíšu tuhle recenze "abych jim to teda zavařila" :-D fakt jste pobavila no, jinak hodiny navíc se logicky platí, dneska není nic zadarmiko a pakliže byste dělala nejstarší řemeslo určitě by každá služba navíc i něco navíc stála. Mimochodem, nemyslím že provozovat autoškolu je takový byznys že hodiny navíc by učitelovi zaplatili luxusní dovolenou s plnou penzí. Kvapil Tomáš.
vloženo: 19. února 2019
vložil: Kvapil Tomáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vůbec nedoporučuji. Absolutně není schopen nic naučit. Jen dokáže lidi znejistist a už od půlky autoškoly straší, že to člověk neudělá (hlavně ženy).Jen chce připlácet jízdy,aby si on vydělal.
vloženo: 18. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji/pán je velice trpělivý,laskavý,hodný.100% bodů!
vloženo: 17. listopadu 2015
vložil: Jeslínek,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za pochvalu. To vždy potěší.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když se člověk učí, dělají se chyby ale pan Jeslínek je klidný a myslím že i kvalitní instruktor. Nekřičí, v klidu vysvětlí a prostě nemám co bych vytknul. Cením si jej.
vloženo: 16. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za pochvalu.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrá autoškola,byl jsem velice spokojen.Instruktor má svámi trpělivost,nestresuje učně a kdo opravdu chce vše se absolvent naučí po dokonalém výkladu a vysvětlení instruktora.Doporučuji a děkuji vám za vše pane Jeslínek. Autor: Patrik Furiš
vloženo: 8. října 2015
vložil: Patrik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to velmi špatný učitel. Když se chcete učit samy a poslouchat vše kromě rad k řízení Jeslínek je ten pravý. Vše v okolí kraslic stylem výletu na 45 minut. Bilance více než 50% žáků neudělá.
vloženo: 8. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji k výuce motocyklu. Výuka teorie k testům z 45 minut, 15 minut domlouvání si jízd s ostatními účastníky kurzu. Výuka jízd probíhala jen ve městě. Pedantování na rozjezdech do kopce z rúční brzdy. Chybějící výcvik na cvičišti = základní ovladatelnost motorky - slalom. cca 2 měsíce výuky o ničem. Neschopnost domluvit si termín jízd mimo víkend. Rušení naplánovaných jízd i závěrečné zkoušky.(nemoc instruktora) Následek ZMĚNA MOTOŠKOLY.
vloženo: 6. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: S nedáním přednosti v jízdě při zkouškách by neuspěl žádný žák. Tím spíš, když již v té době byl nějaký čas držitelem řidičského průkazu.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velmi spokojena... :) Pan Jeslínek je moc milý člověk. Nekřičí, nenadává, je trpělivý a snaží se co nejlépe naučit :) Velmi doporučuji!
vloženo: 26. června 2012
vložil: Nicola :), emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji za pochvalu.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tady nezáleží kolik je vám let 18 nebo 50 nebo víc? Nebojte si udělat řidičák v této autoškole. Když budete poslouchat svého učitele, naučíte se jezdit a ovládat své vozidlo. Čemu nerozumíte nebojte se zeptat, tady na vás nikdo křičet nebude. A věřte, když budete chtít naučíte se to. Toto je autoškola u profesionála.
Díky, že jste tady pro nás...
vloženo: 14. prosince 2011
vložil: Nina, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkuji velmi za Vaši pochvalu. Je vždy milé, když je někdo spokojený.
Jeslínek


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato Autoškola je na profesionální úrovni nekřičí a hlavně poradí a naučí to je to podstatné
vloženo: 2. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Moc děkuji.
Jeslínek



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Jeslínek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jeslínek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Jeslínek - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje